Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλο μου κοριτσακι, διαβαζοντας το μηνυμα σου, εκανα καποιες σκεψεις.

Οσο χρονων και αν ειναι καποιος ανθρωπος, οσο κιλα ή αλλα μειονεκτηματα κουβαλαει στο κορμι του, οφειλει στον εαυτο του να τον αγαπαει.Γιατι αν δεν αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας, δεν προκειται να τον αγαπησει κανενας. Σιγουρα ο καθε αντρας θα ηθελε να εχει διπλα του μια ...ομορφη γυναικα αλλα η λεξη ομορφια ειναι ...σχετικη. Γιατι κανεις δε θα ηθελε να εχει μια γυναικα ομορφη και χαζη ή κακια ή στριμενη ή..... ενα σωρο αλλα. Επομενως, να φροντισεις να εισαι μια λαμπερη γυναικα που αγαπαει τον εαυτο της και που σεβεται το σωμα της. Γιατι μια τετοια γυναικα, θα φροντισει την ενδυση και τον καλλοπισμο της και θα λαμπει ακομη κι αν κουβαλαει καποια επιπλεον κιλα. Θα τα χασει σιγα σιγα.

Εσυ, ποσα επιπλεον κουβαλας??

Πολινα, ελπιζω να ηταν περαστικα τα τραγικα γεγονοτα. Θελω να επισημανω κατι. Ο αντρας σου λες οτι δε σε αφηνει να πας πουθενα μονη σου γιατι αναρωτιεται που θα αφησεις το παιδι. Επειτα λεει οτι το παιδι σας δεν το αφηνει πουθενα. Οταν δουλευει εκεινος, ποιος κραταει το παιδι σας????? Οταν σχολαει και φυσικα αφου παρει μερικες ανασες ξεκουρασης, εσυ τι κανεις?????? Εκεινες τις ωριτσες, μπορει καλλιστα να κρατησει το παιδι σας και να πας γυμναστηριο ή εστω να κανεις καποιο προγραμμα στο σπιτι. Το παιδι ΣΑΣ, χρειαζεται ενα εμπιστο ατομο να το φροντιζει. Μπορει να γινει αυτο και εναλλαξ!!!

Την εικονα της σκλαβωμενης με προσωρινη ευχαριστηση το φαι ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!Aπο σενα εξαρταται.

οι τραγικές καταστασεις αναφέρομαι σε θανάτους μέσα στα χριστουγεννα .

όσο για αυτό που λες είναι αδύνατον..

το σπίτι μας απέχει απο το καθε χωριο κοντά στα 6 χλμ είμαστε στην μέση του πουθενά μεσα στα χωράφια εντελώς μόνη.

ο αντρας μου είναι κουφωματας και το μαγαζι απο το σπιτι το χωρίζει μια πορτα. εγώ είμαι παραγωγος (αγρότισσα) και η δουλεια μου είναι μέσα στο κτήμα που ζούμε οπότε το παιδί όταν κοιμάτε εγώ ασχολούμαι με της αγροτικές εργασιες όταν ξυπνάει το ταιζω και παίζουμε και το βραδυ κάνω τυχόν δουλειες ο άντρας μου μπαίνει σπίτι μόλις νυχτώσει τρωει και κρατάει το μωρό αν θέλω να κάνω μπανιο να ξεκουραστω λιγο κλπ δεν απαιτώ να μου κρατήσει το παιδι ξέρω πόσο κουρασμένος είναι αν υπολογισεις ότι απο τις 8 πέφτει για υπνο για να ξυπνησει εκείνος το πρωι για να κοιμηθω εγώ λίγο παραπάνω..

παράπονα δεν απο τον ανθρωπο μου . απλά μερικες φορές νιωθω πως σκάω ... καλό είναι να έχουμε μικρα διαλείματα για μας μια στο μηνα δεν είναι κακο για ένα καφε αλλά για μένα αυτό είναι ένα απιαστο όνειρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

polina και ilonka και εγω δεν εχω να σας πω καποια μαγικη συνταγη απλα να πω οτι ο πρωτος και ισως και ο δευτερος χρονος του παιδιου (ιδιως του πρωτότοκου) ειναι πολυ δυσκολοι για πααααρα πολλους λογους...δεν το λεω σαν δικαιολογια απλα το λεω για να μην πιεζετε πολυ τον ευατο σας..

κατα τα αλλα το μονο που μπορω να πω polina ειναι οτι ισως να μπορεις να κανεις καποιες αγροτικες εργασιες με λιγο πιο εντονο ρυθμο σε μορφη ασκησης :rolleyes: (αν λεω βλακειες βρισε με :D).

Χθες μετα απο μια βολτα με την μεγαλη απο το ιατρικο κεντρο :? και ενα τριωρο ξενυχτι με το μικρο μεταξυ 1 και 4 :shock:..το γεγονος οτι μες την νυστα το αγχος και την κουραση μου δεν εφαγα τιποτα το θεωρω τρομερο αθλο...παντος σημερα ειναι η τελευταια μερα του πρωτου 5ημερου και ψυχολογικα εχω κουραστει...θελω να αντεξω ομως μεχρι το βραδυ και αυριο σκεφτομαι με χαρα οτι το μενου διαφοροποιηται λιγο...:oops::oops:

Διαφημίσεις

polina και ilonka και εγω δεν εχω να σας πω καποια μαγικη συνταγη απλα να πω οτι ο πρωτος και ισως και ο δευτερος χρονος του παιδιου (ιδιως του πρωτότοκου) ειναι πολυ δυσκολοι για πααααρα πολλους λογους...δεν το λεω σαν δικαιολογια απλα το λεω για να μην πιεζετε πολυ τον ευατο σας..

Nα μας τα λέτε αυτά να τα ξέρουμε!

Επίσης, στο site κάποιου διαιτολόγου (δεν θυμάμαι ποιο) είχα βρει αντιστοιχίες σε μερίδες (υδατανθράκων και λιπαρών). Με κάθε επιφύλαξη σας τα μεταφέρω:

Λιπαρά

όπου μία μερίδα θεωρείται:

1 κουταλάκι του γλυκού: λάδι, πάστα ελιάς, πέστο, ταραμοσαλάτα, βούτυρο ή μαργαρίνη, μαγιονέζα, κρέμα γάλακτος

2 κουταλιές της σούπας: μελιτζανοσαλάτα, τζατζίκι, μαγιονέζα λάιτ

4 κουταλάκια του γλυκού: μαγιονέζα έξτρα λάιτ, κρέμα γάλακτος έξτρα λάιτ, 1 φέτα μπέικον.

Υδατάνθρακες

όπου μία μερίδα θεωρείται:

1 φέτα ψωμί, 1-2 κριτσίνια, 1 μπάρα δημητριακών, 1/2 μπάρα All-bran, 1/2 ψωμάκι, 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης, 2 φρυγανιές, 2 κριμ κράκερς, 3 λεπτά κράκερς ολικής αλέσεως, 1/2 μεγάλη αραβική πίτα ή 1 μέτρια, 1/2 πίτα για σουβλάκι, 3 κουταλιές της σούπας ή 3/4 του φλιτζανιού δημητριακά, 3 κουταλιές της σούπας βρόμη, 2 κουταλιές της σούπας μούσλι, 2 μικρές πατάτες (στο μέγεθος ενός αβγού), 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας πατάτα πουρέ ή 1/2 φλιτζάνι, 10 τηγανητές πατάτες, 4-5 τεμάχια πατάτες φούρνου, 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας ή 1/3 του φλιτζανιού νερόβραστο ρύζι, 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας νερόβραστα ζυμαρικά ή 1/2 φλιτζάνι, 2 ρυζογκοφρέτες, 1/2 κριθαροκουλούρα ή κρητικό παξιμάδι ή 4 μίνι κρητικά παξιμαδάκια, 1/2 σταφιδόψωμο,1 μικρό καλαμπόκι ή 1/2 φλιτζάνι, 1 μπισκότο τύπου digestive, 3 φλιτζάνια ποπκόρν

Σκαιμπιμ ειναι πολυ δυσκολος ο πρωτος χρονος και λιγο λιγοτερο ο δευτερος. Εγω αν εκανα 2ο παιδι ποτε (που δεν προκειτε) λεω παντα να το γεννησω 3 χρονων....δεν το θελω νωριτερα ειλικρινα...:/ Οσο για μενα, εχω πεσει 1.5 κιλο (υγρα ειναι δαυτα), και τωρα 12 η ωρα (μιας και ΤΩΡΑ κοιμηθηκε το μικρο) θα παλεψω να κανω 14 χμ....και αν τα κανω να με βαψετε ροζ και να με πειτε γλυφιτζουρι......

ΥΓ: Επισης σημερα εφαγα ενα τπτ με μπολικο μηδεν λογω οτι ειμασταν εξω ολη μερα......και τωρα βραδυ ΤΙ στα κομματια να φαω 12:30 που θα τελειωσω το ποδηλατο? Λιγο μηδεν με μπολικο τπτ (θα το αντιστρεψω να εχει φαντασια το μενου) :/ Ειμαι και φουσκωμενη κανω ωορηξια και ποναω....και ειμαι για τα μπαζα.....ελπιζω αυριο σε καλυτερη φαση με το φαι.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ε, ναι λοιπόν θα προστεθώ και εγώ εδώ...

Απο Δευτέρα δίαιτα. Αύριο, θα πάω να πάρω τα λαχανικούλια από την λαική, το κοτοπουλάκι από τον κρεοπώλη. Θα κάνω ψυχολογία, γιατί πρέπει να χάσω 6 κιλά, και θα με έχετε και μένα....

Φιλοδοξη σε βλεπω, 14 χλμ ειναι το 1/3 του μαραθωνιου. Εγω εκανα σημερα τιμια τις ασκησεις μου στο power plate, οποτε η αγαμπημενη μου cassey ho θα κανει τις ασκησεις μονη της χωρις την παρεα μου στο γιουτιουμπ. Κατα τα αλλα θα ξεκινησω σε λιγες μερες λειζερ στις μασχαλες, αφου πλεον δε θα ξοδευω τοσα στο ντελιβερι, αφου αποφασισα να το ριξω στην υγιεινη διατροφη, τα οσπρια, τα πιτουρα και τα ζαρζαβατια, οπ΄οτε για ακομα μια μερα η διαθεση ειναι καλη και πιστευω να πετυχω το στοχο. Ξεχασα να πω οτι εκανα λιποτετρηση στο γυμναστηριο με ενα πραγμα που το κραουσες στα χερια. εδειξε 31' ξερω οτι ειναι παρα πολυ, αλλα ελπιζω το μηχανημα να μην ειναι ακριβειας.

Σκαιμπιμ ειναι πολυ δυσκολος ο πρωτος χρονος και λιγο λιγοτερο ο δευτερος. Εγω αν εκανα 2ο παιδι ποτε (που δεν προκειτε) λεω παντα να το γεννησω 3 χρονων....δεν το θελω νωριτερα ειλικρινα...:/ Οσο για μενα, εχω πεσει 1.5 κιλο (υγρα ειναι δαυτα), και τωρα 12 η ωρα (μιας και ΤΩΡΑ κοιμηθηκε το μικρο) θα παλεψω να κανω 14 χμ....και αν τα κανω να με βαψετε ροζ και να με πειτε γλυφιτζουρι......

ΥΓ: Επισης σημερα εφαγα ενα τπτ με μπολικο μηδεν λογω οτι ειμασταν εξω ολη μερα......και τωρα βραδυ ΤΙ στα κομματια να φαω 12:30 που θα τελειωσω το ποδηλατο? Λιγο μηδεν με μπολικο τπτ (θα το αντιστρεψω να εχει φαντασια το μενου) :/ Ειμαι και φουσκωμενη κανω ωορηξια και ποναω....και ειμαι για τα μπαζα.....ελπιζω αυριο σε καλυτερη φαση με το φαι.......

Aaaaaaaχαχα, 3 ετών, ε? ααααααααααααχ τι με περιμένει:D:D:D Νέα μαμά στα 40, να δούμε πώς θα τα πάω...

Το προγραμματάκι σου το χτεσινοβραδινό όντως φιλόδοξο, για πες πώς τα πήγες? Και κοίτα να συνέλθεις λιγάκι, ΔΕΝ είσαι για τα μπάζα, ενάμιση κιλό κάτω είσαι μια χαρά και θα τα πας σούπερ!

Ε, ναι λοιπόν θα προστεθώ και εγώ εδώ...

Απο Δευτέρα δίαιτα. Αύριο, θα πάω να πάρω τα λαχανικούλια από την λαική, το κοτοπουλάκι από τον κρεοπώλη. Θα κάνω ψυχολογία, γιατί πρέπει να χάσω 6 κιλά, και θα με έχετε και μένα....

Καλή αρχή!

Φιλοδοξη σε βλεπω, 14 χλμ ειναι το 1/3 του μαραθωνιου. Εγω εκανα σημερα τιμια τις ασκησεις μου στο power plate, οποτε η αγαμπημενη μου cassey ho θα κανει τις ασκησεις μονη της χωρις την παρεα μου στο γιουτιουμπ. Κατα τα αλλα θα ξεκινησω σε λιγες μερες λειζερ στις μασχαλες, αφου πλεον δε θα ξοδευω τοσα στο ντελιβερι, αφου αποφασισα να το ριξω στην υγιεινη διατροφη, τα οσπρια, τα πιτουρα και τα ζαρζαβατια, οπ΄οτε για ακομα μια μερα η διαθεση ειναι καλη και πιστευω να πετυχω το στοχο. Ξεχασα να πω οτι εκανα λιποτετρηση στο γυμναστηριο με ενα πραγμα που το κραουσες στα χερια. εδειξε 31' ξερω οτι ειναι παρα πολυ, αλλα ελπιζω το μηχανημα να μην ειναι ακριβειας.

31% λίπος? Παλεύεται! Εμένα πριν τη δίαιτα πέρσυ τέτοιο καιρό με έβγαλαν με 40%. Άντε καλή αρχή κι εσύ, το καλοκαίρι κορμάρα!

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι η ηλικια 1,5 - 3 ειναι η πιο δύσκολη. Αρχιζουν όπως λεω εγω να εχουν άποψη. Αλλα εχει και πολλααα ωραια. Εμενα ο μικρος μου (2 ετων) με φωναζει μαμουλα και λυωνω.

εγω το 0-1 χρονων ειλικρινα το λατρευω.

...και να σας πω και κατι άλλο που μου το έλεγαν και εμενα : το ένα παιδι δεν ειναι τιποτα, τα 2 να δεις κουραση.

η αληθεια ειναι οτι η ηλικια 1,5 - 3 ειναι η πιο δύσκολη. Αρχιζουν όπως λεω εγω να εχουν άποψη. Αλλα εχει και πολλααα ωραια. Εμενα ο μικρος μου (2 ετων) με φωναζει μαμουλα και λυωνω.

εγω το 0-1 χρονων ειλικρινα το λατρευω.

...και να σας πω και κατι άλλο που μου το έλεγαν και εμενα : το ένα παιδι δεν ειναι τιποτα, τα 2 να δεις κουραση.

Είναι όπως το βιώνει κανείς, προφανώς, ανάλογα ίσως και με το τι βοήθεια παίζει...

Ναι, έτσι έλεγε και μια φίλη μου, ότι στο 2ο είναι η τρελλή κούραση, τα έκανε και κοντά κοντά...

Είναι όπως το βιώνει κανείς, προφανώς, ανάλογα ίσως και με το τι βοήθεια παίζει...

Ναι, έτσι έλεγε και μια φίλη μου, ότι στο 2ο είναι η τρελλή κούραση, τα έκανε και κοντά κοντά...

Ισως το μεγαλυτερο ρολο απο ΟΛΑ ....τον παιζει αυτο....και καποια αλλα εντος ενος ζευγαριου φυσικα. Οχι εγω ξανα ποτε....εβερ εβερ. Ουτε 2 ουτε 3 ουτε 13....το καθηκον μου το εκανα στην Ελλαδα....:P.....Αν ειχα ευχη να μου πεσει η μητρα θα το εκανα μην γινει τπτ κατα λαθος......:|

Χθες εκανα 25 λεπτα ποδηλατο 1 η ωρα το βραδυ. Αφου αντεξα παλι καλα.....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ισως το μεγαλυτερο ρολο απο ΟΛΑ ....τον παιζει αυτο....και καποια αλλα εντος ενος ζευγαριου φυσικα. Οχι εγω ξανα ποτε....εβερ εβερ. Ουτε 2 ουτε 3 ουτε 13....το καθηκον μου το εκανα στην Ελλαδα....:P.....Αν ειχα ευχη να μου πεσει η μητρα θα το εκανα μην γινει τπτ κατα λαθος......:|

Χθες εκανα 25 λεπτα ποδηλατο 1 η ωρα το βραδυ. Αφου αντεξα παλι καλα.....!

Aν μου έπεφται το τζόκερ και είχα νταντά και γυναίκα για τις δουλειες του σπιτιού 3-4 θα έκανα ακόμα, ετσιόπως έχουν τα πράγματα όμως πολύ πολύ δύσκολα. Ελεύθερο επάγγελμα, σπίτι και μητρότητα στην Ελλάδα του 2013 δεν γίνεται δυστυχώς.

Μπράβο σου πάντως που δεν σταματας τη συστηματική ασκηση. μόνο ετσι χτιζεται το σωμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...