Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σλαιμπιμ η διαιτα ειναι σουπερ!!! Ακριβως οτι χρειαζομαι και να μην σου πω κατι τετοιο κανω απο μονη μου. Αν εξαιρεσεις το πρωινο γιατι απο μικρη ανακατευομουν στο πρωινο και δεν μπορω πλεον να φαω. Ενας καφες και μια ριζογκοφρετα στο τσακιρ κεφι. Αναμεσα ζελε ή φρουτα, μεσημερι οτι τρωει το παιδι αλλα σε δικο της μπολακι, παντα σαλατες, απογευμα ξηροκαρπια οσα πιανω και βραδυ μεσημεριανο σε πιατακι καφε, σαλατα μπολικη και λιγο ψωμι ολικης δικο μου. Μεσες ακρες αυτα που λες κανω. Αλλα οντως αυτο δεν σου χανει ΠΟΛΛΑ γρηγορα. Ειναι του σιγα σιγα. Δεν ξερω θα δουμε. Παντως χθες στην μετρηση bodyfat μετα απο 2 βδομαδες σταθερα ποδηλατο μου εδειξε απο 29.91 πλεον 27.62 οποτε η γυμναστικη με βοηθαει αν μην τι αλλο αν οχι στα κιλα μου διωχνει καθαρο λιπος και αυτην δεν την αφηνω ουτε μερα....(καλα εκτος ασχημων εξαιρεσεων). Για το παιδι και εμας μαγειρευω ανα 2 μερες. Για μενα ξεχωριστα ΔΕΝ καθομαι να μαγειρεψω με καμια παναγια. Ο αντρας μου δεν μενει μαζι μας σταθερα (εως και καθολου πλεον) οποτε τρωω φαγητο παιδιου. Ασε που το ψητο κατεψηγμενο βρε Νανσυ δεν παλευεται. Χαρα στο κουραγιο σου παντως. Ευχομαι να χασεις ΠΟΛΥ γρηγορα!. Απλα να ξερεις οτι καλο ειναι να μην στερησε φαγητα γιατι μετα σου βγαινει στερητικο. Το ειχα παθει εγω οταν εκανα κρας νταιετ χρονια πριν και μετα απο 6 χρονια εσκασε το συστημα και επεσα με τα μουτρα σε οτι βρηκα. Απο τοτε ειπα οτι κανω δεν θα με στερει, απλα θα ειναι μικρουλι....να βγαζω το αχτι μου χωρις να μου λειπει τπτ. Μακαρι να αντεχα να ζοριστω τοσο πολυ αλλα τρωω ζορια απο αλλου οποτε δεν θελω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αλλα οντως αυτο δεν σου χανει ΠΟΛΛΑ γρηγορα. Ειναι του σιγα σιγα.

ΔΕΝ είναι του σιγά-σιγά. Είναι ένα κιλό την εβδομάδα, ίσως και λίγο παραπάνω στην αρχή. Καλύτερα σιγά-σιγά, σημαίνει σταθερότερο βάρος χωρίς επιπτώσεις και σπασίματα στο δέρμα!

Το πρωϊνό αν δεν θέλεις κάντο δεκατιανό ή δωδεκατιανό ή μετέφερέ το το απόγευμα ή το βράδυ (γενικώς μπορείς να τα μεταφέρεις τα πάνω κάτω αρκεί να ξέρεις ώς το βράδυ τι έχεις κάνει).

Α! Και μια κουταλίτσα ζάχαρη στον πρωινό καφέ εγώ την έβαζα και δεν με πήγε πίσω. Ελπίζω να σε βοηθήσει έστω και σαν "γενικότερο" πλάνο δίαιτας. 27 τοις εκατό λίπος είσαι πάαααααααααααααααρα πολύ σούπερ, πάρα πολύ όμως, μπράβο!

ell αυτο για τα ψητα ξαναπεστο...ειναι τελειως μπλιαχ...αλλα ρε φιλε αν διανοηθω οτι μετα την δουλεια με το διχρονο κρεμασενο πανω μου και το 6χρονο να θελει να μου δειξει μαθηματα εγω να καθομαι να φτιαχνω μπριζολα της ωρας....νταξ...καταλαβαινετε ετσι;;;:D:D:D:D

δεν εχω μετρο σου λεω...οχι πια τουλαχιστον στο φαγητο...οταν ειμαι χαλια θελω να φαω τα παντα..αλλα και οταν εχουν κοιμηθει και θελω να χαλαρωσω παλι θελω να φαω τα παντα...ειναι η μοναδικη διεξοδος μου και η μοναδικη μου διασκεδαση...ασε...εσυ τα αντιμετωπιζεις αλλιως τα ζορια εγω ξεσπαω χωρις να υπαρχει αυριο...δεν μπορω το απο λιγο..θα το ραψω ειπα και προς το παρον η στερηση δουλευει..ξερω οτι η στερητικη διαιτα δεν ειναι λυση και χρειαζομαι βασικα ψυχιατρο...:D:D:D:D

Skybeam Επειδή βλέπω ότι ανησυχεις πολύ με το θέμα της κοιλιάς φαντάσου ότι μετά τη γέννα αυτό που μένει είναι από μεσα προς τα έξω, μια ξεχειλωμένη μήτρα, από πάνω ξεχειλωμένοι μυς, πιο πάνω λίπος (ανάλογα με την περίπτωση) και από πάνω ξεχειλωμένο δέρμα. Δυστυχώς κανένας κορσές όσο και να σφιχτεις δεν βοηθάει να εξαφανιστεί όλο αυτό, αλλά σίγουρα βοηθά στο να φαίνεσαι λίγο πιο σουλουπωμένη και να μπορέσεις να χωρέσεις σε κάποια από τα ρούχα σου. Η μήτρα μαζεύει από μόνη της, αλλά βοηθά πολύ ο θηλασμος για 1 μήνα, γιατί τη στιγμή που θηλάζεις κάνει συσπάσεις η μήτρα (να φανταστείς το νιώθεις). Για να συμαζευτουν οι ξεχειλωμένοι μυς έχει σημασία αν γυμναζώσουν πριν την εγκυμοσύνη. Οι κοιλιακοι μυς είναι πολύ σημαντικο, να γυμνάζονται μετά την εγκυμοσύνη, γιατί αν δεν είναι γυμνασένοι, ακόμα και αν είσαι αδύτατη, τρωγοντας λίγο περισσότερο, η κοιλια θα πετάγεται έξω. (Ασχετο αλλά στην εγκυμοσύνη ο γιατρός μου ειχε δώσει ένα βιβλιαρακι για ασκήσεις μετά τον τοκετό, οι οποιες ήταν πολύ καλες, γιατί ενω δεν ηταν δύσκολες βοηθουσαν πολύ-ηταν έκδοση του συλλόγου Ελλήνων γυναικολόγων. Πρέπει να ψαξω να το βρω). Το λίπος είπαμε είναι ανάλογα με τις ορέξεις. Εγω δεν έχω βεβαια δικάιωμα λόγου γιατί έβαλλα, χωρίς να τρώω περισσότερο 23 κιλά, τα οποία έτσι όπως ήρθαν έστι και έφυγαν μόνα τους, ισως με τη βοήθεια του θηλασμού, ισως να έκανα κατακρατησεις υγρών, αφου σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη την πέρασα οριζοντιωμένη, λόγω συνεχών αποκολήσεων, τεσπα δεν ξερω τι έγινε. Το δέρμα της κοιλιάς τώρα έχει σχέση με γονίδια και ηλικία. Λένε ότι βοηθούν κάποιες κρέμες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης για να μην εμφανιστούν ραγαδες, αλλά δεν εχω προσωπική αποψη.

Οσον αφορά τις διαιτες νομίζω ότι είναι αρκετά προσωπικό το θέμα. Σε κάποιους είναι πίο εύκολο να στερηθούν κάποια φαγητά, αλλά να τρώνε μεγάλες ποσότητες, οπότε επιλέγουν Dunkan, Atkins κλπ, ενώ κάποιοι αλλοι προτιμούν να μειώσουν ποσότητες, αλλά να μη στερηθούν γεύσεις.

Διαφημίσεις

Skybeam Επειδή βλέπω ότι ανησυχεις πολύ με το θέμα της κοιλιάς φαντάσου ότι μετά τη γέννα αυτό που μένει είναι από μεσα προς τα έξω, μια ξεχειλωμένη μήτρα, από πάνω ξεχειλωμένοι μυς, πιο πάνω λίπος (ανάλογα με την περίπτωση) και από πάνω ξεχειλωμένο δέρμα.

:shock:Το οπτικοποίησα τώρα!!!!!:D:D:D Έτσι όπως τα λες είναι...

ΔΕΝ είναι του σιγά-σιγά. Είναι ένα κιλό την εβδομάδα, ίσως και λίγο παραπάνω στην αρχή. Καλύτερα σιγά-σιγά, σημαίνει σταθερότερο βάρος χωρίς επιπτώσεις και σπασίματα στο δέρμα!

Το πρωϊνό αν δεν θέλεις κάντο δεκατιανό ή δωδεκατιανό ή μετέφερέ το το απόγευμα ή το βράδυ (γενικώς μπορείς να τα μεταφέρεις τα πάνω κάτω αρκεί να ξέρεις ώς το βράδυ τι έχεις κάνει).

Α! Και μια κουταλίτσα ζάχαρη στον πρωινό καφέ εγώ την έβαζα και δεν με πήγε πίσω. Ελπίζω να σε βοηθήσει έστω και σαν "γενικότερο" πλάνο δίαιτας. 27 τοις εκατό λίπος είσαι πάαααααααααααααααρα πολύ σούπερ, πάρα πολύ όμως, μπράβο!

:( Τωρα αν σου πω οτι προ παιδιου ημουν 17% τι θα πεις?......να παω να κοψω τον λαιμο μου......

Νανσυ κανεις λαθος! Ξεσπαω στην μασα ΟΠΩΣ εσυ. Κοιματε το παιδι και μετα θελω να ανοιξω το ψυγειο και να κατεβασω ΟΤΙ εχει μεσα. Οχι να το μασησω, να το χωσω κατευθειαν στο λαρυγγι να κατεβει γρηγορα κατω. Γιαυτο και πηρα ΤΟΣΑ κιλα. Οταν γεννησα ημουν μολις 64......τωρα ειμαι 10 πανω απο αυτο.....και 20 πανω απο τα κανονικα μου :( Στην μασα ξεσπαω και εγω.....απλα δεν μπορω να τα κοψω ολα μαχαιρι. Με πιανουν τα κλαμματα και ΜΟΝΟ στην σκεψη. Ισως αμα το παω λαου λαου.....οσο για το μαγειρεμα ΜΕ παιδια, σε καταλαβαινω απολυτα!:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ξεσπαω στην μασα ΟΠΩΣ εσυ. Κοιματε το παιδι και μετα θελω να ανοιξω το ψυγειο και να κατεβασω ΟΤΙ εχει μεσα. Οχι να το μασησω, να το χωσω κατευθειαν στο λαρυγγι να κατεβει γρηγορα κατω. Γιαυτο και πηρα ΤΟΣΑ κιλα. Οταν γεννησα ημουν μολις 64......τωρα ειμαι 10 πανω απο αυτο.....και 20 πανω απο τα κανονικα μου :( Στην μασα ξεσπαω και εγω.....απλα δεν μπορω να τα κοψω ολα μαχαιρι. Με πιανουν τα κλαμματα και ΜΟΝΟ στην σκεψη.

Αχ! βρε κοριτσάκι αλλού είναι το πρόβλημα... θεωρώ ότι (ότ)αν ανέβεις ψυχολογικά θα σταματήσουν αυτές οι κρίσεις υπερφαγίας...:rolleyes:

Την απόλυτη φρίκη εγώ την έζησα τα Χριστούγεννα. Οπώς έχω πει και πιο πάνω τον τελευταίο χρόνο και κυρίως μετά το Σεπτέμβιο, έβαλλα 7-8 κιλά. Εχω ύψος 160 και μέχρι πέρσι ζύγιζα 48-49 κιλά, επειδή όμως δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου συστηματικά γυμναστική δεν έχω σχεδόν καθόλου μυς, είμαι δηλαδή κόκαλα, λίπος και δέρμα, και βέβαια αυτό φαίνεται και στις εξαιτάσεις αίματος (υπερβολικά χαμηλή κρεατινήνη και στη λιπομέτρηση). Επιπλέον είμαι άτομο που μου αρέσει να δίνω χαρά στους άλλους και παραμελώ τον εαυτό μου. Μου είναι δηλαδή πολύ εύκολο να ξοδέψω πολλά σε ρουχα για τον αντρα μου και το παιδί και τσιγκουνεύομαι για τον εαυτό μου.

Τα Χριστουγεννα λοιπόν ετοιμαζόμασταν να βγουμε με τον αντρα μου μετά από περίπου μισό χρόνο και ανακαλύπτω ότι δεν έχω ρουχα να φορέσω, είτε επειδή δεν μου χορούσαν είτε επειδή ημουν ενα ματσο χάλι αφου τα ξιγγια πετουσαν από παντού. Αντι λοιπόν η μάνα μου και ο αντρας μου να το ρίξουν στην πλάκα, για να χαλαρώσω λίγο που την ειπαν και από πάνω, οτι είμαι απαράδεκτη που δεν προσέχω τον εαυτό μου και πως εχω γίνει έτσι. Περιτό να σας πω ότι από τότε εγινε το κλικ μέσα μου και είπα κομμένες οι μλκες. Πρώτα εγώ και μετά όλα τα άλλα. Πρώτα το γυμναστήριο τα ψωνια μου τα καλλυντικά μου και μετά το νοικοκυριό.

Την απόλυτη φρίκη εγώ την έζησα τα Χριστούγεννα. Οπώς έχω πει και πιο πάνω τον τελευταίο χρόνο και κυρίως μετά το Σεπτέμβιο, έβαλλα 7-8 κιλά. Εχω ύψος 160 και μέχρι πέρσι ζύγιζα 48-49 κιλά, επειδή όμως δεν έκανα ποτέ στη ζωή μου συστηματικά γυμναστική δεν έχω σχεδόν καθόλου μυς, είμαι δηλαδή κόκαλα, λίπος και δέρμα, και βέβαια αυτό φαίνεται και στις εξαιτάσεις αίματος (υπερβολικά χαμηλή κρεατινήνη και στη λιπομέτρηση). Επιπλέον είμαι άτομο που μου αρέσει να δίνω χαρά στους άλλους και παραμελώ τον εαυτό μου. Μου είναι δηλαδή πολύ εύκολο να ξοδέψω πολλά σε ρουχα για τον αντρα μου και το παιδί και τσιγκουνεύομαι για τον εαυτό μου.

Τα Χριστουγεννα λοιπόν ετοιμαζόμασταν να βγουμε με τον αντρα μου μετά από περίπου μισό χρόνο και ανακαλύπτω ότι δεν έχω ρουχα να φορέσω, είτε επειδή δεν μου χορούσαν είτε επειδή ημουν ενα ματσο χάλι αφου τα ξιγγια πετουσαν από παντού. Αντι λοιπόν η μάνα μου και ο αντρας μου να το ρίξουν στην πλάκα, για να χαλαρώσω λίγο που την ειπαν και από πάνω, οτι είμαι απαράδεκτη που δεν προσέχω τον εαυτό μου και πως εχω γίνει έτσι. Περιτό να σας πω ότι από τότε εγινε το κλικ μέσα μου και είπα κομμένες οι μλκες. Πρώτα εγώ και μετά όλα τα άλλα. Πρώτα το γυμναστήριο τα ψωνια μου τα καλλυντικά μου και μετά το νοικοκυριό.

Δεν εισαι η μονη....... που παραμελησες το σωμα σου. Αλλα...ποτε δεν ειναι αργα και αυτο που αποφασισες, να το εφαρμοσεις.

Πες μας μερικα για σενα να δουμε πως μπορουμε να σε βοηθησουμε.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Δεν εισαι η μονη....... που παραμελησες το σωμα σου. Αλλα...ποτε δεν ειναι αργα και αυτο που αποφασισες, να το εφαρμοσεις.

Πες μας μερικα για σενα να δουμε πως μπορουμε να σε βοηθησουμε.

Και μονο που με ακουτε με βοηθαει πολυ;) Δυστυχως ποτε δεν εμαθα να φροντιζω τον εαυτο μου. Παντα ειχα αλλα θεματα στο μυαλο μου που θεωρουσα σηματικοτερα σπουδες, δουλεια, παιδι, θηλασμος κλπ κλπ και στο καθρεφτη κοιταζομουν μονο οταν ειχα να παω σε γαμο, επαγγελματικη συνεντευξη κλπ. Οταν ομως εισαι 20 και τσουβαλι να φορεσεις όμορφος εισαι, οταν ομως πατας τα 30, χρειαζεται πλεον δουλεια το πραγμα και αυτο αποφασισα να αλλαξω στη ζωη μου. Εξάλλου κανενας αντρας δεν θελει να εχει διπλα του ενα καημενο που το μονο που ξερει ειναι να δουλευει και να προσέχει το σπιτι.

Οποτε αύριο φευγει το παιδι στο νηπιαγωγειο και εγω παω για power plate και μετα μαγαζια, για να τιμησω τις εκπτωσεις γιατι η ντουλαπα εχει μονο ρουχα απο την προηγουμενη δεκαετια.

καλησπέρα γλυκιες μανούλες..

εγω χαθηκα μιας και μας συνεβησαν διαφορα τραγικά μεσα στις γιορτες και η δίαιτα πήγε .. στο συρταρι..

εγω ενω πάντα ήμουν κοκκέτα τα τελευταια χρονια που πήρα πολύ βάρος απλά με πήρε απο κάτω .. όταν ήμουν έγκυος είπα οκ θα περιποιούμε μέχρι που γεννησα και απλά κάπου χαθηκα.. δυστυχώς ο άντρας μου καλος χρυσός αλλά δεν με αφήνει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να πάω κάπου μόνη μου.. είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο που θα αφησεις το παιδί μου λέει λέω οκ πάω πάσο. .προχτες είπα να πάμε κάνα σινεμά μου λέει μονο με το παιδί μαζί λέω το παιδί δεν γίνεται να το παρουμε ας το αφησουμε για 2-3 ωρίτσες στην μαμα μου ούτως η αλλως θα κοιμάτε μου λεει όχι εγώ το παιδί δεν το αφήνω πουθενα όπου παμε μαζί..

εντάξει και εγώ δεν θέλω να το αφήσω αλλά για μια φορα στο 6μηνο δεν ειναι θεμα ..

αχ δεν μπορώ κοντευει να μου σαλέψει ..

και μετά που ψυχολογια για δίαιταα

προτιμώ σκλαβωμένη με φαί τουλάχιστον μου προσφέρει μια προσωρινη ευχαριστηση ..

Και μονο που με ακουτε με βοηθαει πολυ;) Δυστυχως ποτε δεν εμαθα να φροντιζω τον εαυτο μου. Παντα ειχα αλλα θεματα στο μυαλο μου που θεωρουσα σηματικοτερα σπουδες, δουλεια, παιδι, θηλασμος κλπ κλπ και στο καθρεφτη κοιταζομουν μονο οταν ειχα να παω σε γαμο, επαγγελματικη συνεντευξη κλπ. Οταν ομως εισαι 20 και τσουβαλι να φορεσεις όμορφος εισαι, οταν ομως πατας τα 30, χρειαζεται πλεον δουλεια το πραγμα και αυτο αποφασισα να αλλαξω στη ζωη μου. Εξάλλου κανενας αντρας δεν θελει να εχει διπλα του ενα καημενο που το μονο που ξερει ειναι να δουλευει και να προσέχει το σπιτι.

Οποτε αύριο φευγει το παιδι στο νηπιαγωγειο και εγω παω για power plate και μετα μαγαζια, για να τιμησω τις εκπτωσεις γιατι η ντουλαπα εχει μονο ρουχα απο την προηγουμενη δεκαετια.

Καλο μου κοριτσακι, διαβαζοντας το μηνυμα σου, εκανα καποιες σκεψεις.

Οσο χρονων και αν ειναι καποιος ανθρωπος, οσο κιλα ή αλλα μειονεκτηματα κουβαλαει στο κορμι του, οφειλει στον εαυτο του να τον αγαπαει.Γιατι αν δεν αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας, δεν προκειται να τον αγαπησει κανενας. Σιγουρα ο καθε αντρας θα ηθελε να εχει διπλα του μια ...ομορφη γυναικα αλλα η λεξη ομορφια ειναι ...σχετικη. Γιατι κανεις δε θα ηθελε να εχει μια γυναικα ομορφη και χαζη ή κακια ή στριμενη ή..... ενα σωρο αλλα. Επομενως, να φροντισεις να εισαι μια λαμπερη γυναικα που αγαπαει τον εαυτο της και που σεβεται το σωμα της. Γιατι μια τετοια γυναικα, θα φροντισει την ενδυση και τον καλλοπισμο της και θα λαμπει ακομη κι αν κουβαλαει καποια επιπλεον κιλα. Θα τα χασει σιγα σιγα.

Εσυ, ποσα επιπλεον κουβαλας??

καλησπέρα γλυκιες μανούλες..

εγω χαθηκα μιας και μας συνεβησαν διαφορα τραγικά μεσα στις γιορτες και η δίαιτα πήγε .. στο συρταρι..

εγω ενω πάντα ήμουν κοκκέτα τα τελευταια χρονια που πήρα πολύ βάρος απλά με πήρε απο κάτω .. όταν ήμουν έγκυος είπα οκ θα περιποιούμε μέχρι που γεννησα και απλά κάπου χαθηκα.. δυστυχώς ο άντρας μου καλος χρυσός αλλά δεν με αφήνει ποτέ μα ποτέ μα ποτέ να πάω κάπου μόνη μου.. είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο που θα αφησεις το παιδί μου λέει λέω οκ πάω πάσο. .προχτες είπα να πάμε κάνα σινεμά μου λέει μονο με το παιδί μαζί λέω το παιδί δεν γίνεται να το παρουμε ας το αφησουμε για 2-3 ωρίτσες στην μαμα μου ούτως η αλλως θα κοιμάτε μου λεει όχι εγώ το παιδί δεν το αφήνω πουθενα όπου παμε μαζί..

εντάξει και εγώ δεν θέλω να το αφήσω αλλά για μια φορα στο 6μηνο δεν ειναι θεμα ..

αχ δεν μπορώ κοντευει να μου σαλέψει ..

και μετά που ψυχολογια για δίαιταα

προτιμώ σκλαβωμένη με φαί τουλάχιστον μου προσφέρει μια προσωρινη ευχαριστηση ..

Πολινα, ελπιζω να ηταν περαστικα τα τραγικα γεγονοτα. Θελω να επισημανω κατι. Ο αντρας σου λες οτι δε σε αφηνει να πας πουθενα μονη σου γιατι αναρωτιεται που θα αφησεις το παιδι. Επειτα λεει οτι το παιδι σας δεν το αφηνει πουθενα. Οταν δουλευει εκεινος, ποιος κραταει το παιδι σας????? Οταν σχολαει και φυσικα αφου παρει μερικες ανασες ξεκουρασης, εσυ τι κανεις?????? Εκεινες τις ωριτσες, μπορει καλλιστα να κρατησει το παιδι σας και να πας γυμναστηριο ή εστω να κανεις καποιο προγραμμα στο σπιτι. Το παιδι ΣΑΣ, χρειαζεται ενα εμπιστο ατομο να το φροντιζει. Μπορει να γινει αυτο και εναλλαξ!!!

Την εικονα της σκλαβωμενης με προσωρινη ευχαριστηση το φαι ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ!!!!Aπο σενα εξαρταται.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλο μου κοριτσακι, διαβαζοντας το μηνυμα σου, εκανα καποιες σκεψεις.

Οσο χρονων και αν ειναι καποιος ανθρωπος, οσο κιλα ή αλλα μειονεκτηματα κουβαλαει στο κορμι του, οφειλει στον εαυτο του να τον αγαπαει.Γιατι αν δεν αγαπαμε εμεις τον εαυτο μας, δεν προκειται να τον αγαπησει κανενας. Σιγουρα ο καθε αντρας θα ηθελε να εχει διπλα του μια ...ομορφη γυναικα αλλα η λεξη ομορφια ειναι ...σχετικη. Γιατι κανεις δε θα ηθελε να εχει μια γυναικα ομορφη και χαζη ή κακια ή στριμενη ή..... ενα σωρο αλλα. Επομενως, να φροντισεις να εισαι μια λαμπερη γυναικα που αγαπαει τον εαυτο της και που σεβεται το σωμα της. Γιατι μια τετοια γυναικα, θα φροντισει την ενδυση και τον καλλοπισμο της και θα λαμπει ακομη κι αν κουβαλαει καποια επιπλεον κιλα. Θα τα χασει σιγα σιγα.

Εσυ, ποσα επιπλεον κουβαλας??

160cm/55 kg απλά νίωθω βιοχλαπάτσα:), τα ψωμάκια πετάγονται από το τζίν, η κυταρίτιδα με περικύκλωσε, και όποτε τρώω λίγο παραπάνω η κοιλιά πετάγεται λες και είμαι στον τέταρτο, οπότε αποφάσισα να γίνω γοργόνα σε γυμναστήριο. Με τα χρόνια το σωμα μου άλλαξε, και μέχρι τον Μάιο που ξεκινάω δουλεία όχι μόνο θα το φτιάξω, αλλά θα γίνω ακόμα καλύτερη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...