Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αφού ρίχτηκα στη μάχη με το λίπος πρέπει να βρω και κάτι, για να μειώσω την κυτταρίτιδα. Ξέρω ότι ο αγώνας είναι άνισος και δύσκολος. Εχω ακούσει ότι το σωστό μασάζ βοηθά πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις άτομο να το κάνει σωστά, ωστε και να υπάρχουν αποτελεσματα και να μη σου σπάσει τα αγγεία, ιδιαίτερα όταν υπάρχει προδιάθεση. Αν έχετε ακούσει για κάποιον αλλο τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση και ιδιαίτερα αν είναι οικονομικός, θα χαιρόμουν πολύ να μου τον λέγατε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω, όμως πολύ πρόσφατα η δερματολόγος που πήγα για άλλο λόγο, μου είπε ότι για την κυτταρίτιδα: κομμένα ψωμιά και γλυκά και πολύ νερό για 2 μήνες. Αλλά σχεδόν καθόλου λευκό αλεύρι και ζάχαρη.

Από εκεί και πέρα τα πιλινγκ και το μασάζ βοηθάει στη γενικότερη εμφάνιση του δέρματος. Κατά τα άλλα μόνο δίαιτα και γυμναστική.

Δεν ειχα ιχνος κυταριτιδας οταν γυμναζομουν συστηματικα......αυτο για το νερο το εχω ακουσει αλλα σε μενα δεν παιζει. Ζω για να πινω λιτρα νερου καθε μερα. Το λατρευω και το απολαμβανω.......:(

ΥΓ: Ilonka εκανα την ασκηση για τους γλουτους. ΔΕΝ παλευεται ομως ε? Τις ασκησεις τις εκανα χαλια, και εφτασα μεχρι τα 20 λεπτα. Μετα τελος.....και ηθελα να κανω και ποδηλατο τρομαρα μου. Τυφλα και αν εκανα 15 λεπτα ποδηλατο μετα και με χαμηλη ταχυτητα. Πληρης αποτυχια!

ΥΓ2: Να σας ρωτησω κατι...εχω αγορασει ξηρους καρπους. Αμυγδαλα αναλατα, καρυδια, στραγαλλια και αποξηραμενα βερικοκα και τα τρωω αναμεσα οταν πειναω. Βασικα απογευμα. Μια χουφτα ξηρους καρπους οσους χωραει το χερι μου και 2 βερικοκα αποξηραμενα. Ειναι πολυ παχυντικο αυτο? Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλη εναλλακτικη για σνακ....και δεν παχαινει πολυ.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Δεν ειχα ιχνος κυταριτιδας οταν γυμναζομουν συστηματικα......αυτο για το νερο το εχω ακουσει αλλα σε μενα δεν παιζει. Ζω για να πινω λιτρα νερου καθε μερα. Το λατρευω και το απολαμβανω.......:(

ΥΓ: Ilonka εκανα την ασκηση για τους γλουτους. ΔΕΝ παλευεται ομως ε? Τις ασκησεις τις εκανα χαλια, και εφτασα μεχρι τα 20 λεπτα. Μετα τελος.....και ηθελα να κανω και ποδηλατο τρομαρα μου. Τυφλα και αν εκανα 15 λεπτα ποδηλατο μετα και με χαμηλη ταχυτητα. Πληρης αποτυχια!

ΥΓ2: Να σας ρωτησω κατι...εχω αγορασει ξηρους καρπους. Αμυγδαλα αναλατα, καρυδια, στραγαλλια και αποξηραμενα βερικοκα και τα τρωω αναμεσα οταν πειναω. Βασικα απογευμα. Μια χουφτα ξηρους καρπους οσους χωραει το χερι μου και 2 βερικοκα αποξηραμενα. Ειναι πολυ παχυντικο αυτο? Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλη εναλλακτικη για σνακ....και δεν παχαινει πολυ.

Τις ασκησεις και εγω τις κανω στο περιπου, απλα η κοπελα που τις κανει μου φτιαχνει τη διαθεση και κανω και εγω μερικες. Οι περισσοτεροι που παρουσιαζουν ασκησεις στο youtube με κανουν να βαριεμαι και δεν κανω ουτε μια ασκηση. Οσων οαφορα τα ξηροκαρπια φυσικα και δεν πειραζουν και κανεις δεν εβαλλε κιλα απο μια χουφτα αμυγδαλα και 2 βερυκοκα. εγω εβαλλα μερικα κιλα το τελευταιο διαστημα γιατι δεν σταματουσα να τρωω.

Είδα λίγο από το βιντεάκι για τους γλουτούς και φαίνεται πολύ σούπερ. Θα το έχω στα υπ' όψιν όταν θα ξανάρθει η ώρα της γυμναστικής. ;);) Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Η τύπισσα στο βίντεο έχει αξύριστες μασχάλες; Ε ποτέ! :tongue: Καλύτερα με παραπανίσια κιλά :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Είδα λίγο από το βιντεάκι για τους γλουτούς και φαίνεται πολύ σούπερ. Θα το έχω στα υπ' όψιν όταν θα ξανάρθει η ώρα της γυμναστικής. ;);) Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Η τύπισσα στο βίντεο έχει αξύριστες μασχάλες; Ε ποτέ! :tongue: Καλύτερα με παραπανίσια κιλά :tongue:

Να σου πω δεν το ειχα παρατηρησει? παω να δω.....:D

Καλη χρονια γοργονες :D

Με θυμάστε;;;εγω δεν σας ξέχασα...τι να προτωπω;;;τα σημαντικοτερα που βλέπω ειναι τα τεράστια καλά νεα της Skybeam και της GiovannaXA...με το καλο και με ένα πόνο

Στο θέμα μας επανασύστηνομαι για να δείτε και τα χάλια μου...160 ύψος και 64 κιλά στα 37 μου μετά από 3 γέννες και δυο παιδια σε διάστημα 6 χρόνων΄. Ήμουν σταθερά για 15 χρόνια στα 52 κιλά και στις εγκυμοσύνες μου έφτασα και τα 80 αλλά από την τρίτη μου γέννα και μετά (πριν 2 χρόνια) κατάφερα και έχασα περίπου 12 κιλά με διατροφή. Εδώ και 1 χρόνο έχω κολήσει στα 64...χάνω και τριάρι και το ξαναπαίρνω..το 61 έχω να το δω και εγώ δεν ξέρω από πότε.

Αποφάσισα λοιπόν απο την Δευτέρα να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα από διατροφολόγο αρκετά πιεστικό και επίσης να κάνω και 7χλμ κάθε μέρα γρήγορο περπάτημα. Τις πρώτες μετρήσεις θα σας τις πω την δευτέρα.

Ell για τα ξηροκάρπια που ρωτάς και τα βερύκοκα, στην ποηγούμενη διαιτα που ακολουθούσα είχε απογευματινό 2 αποξηραμενα δαμασκηνα και 10 (μετρημενα) αμυγδαλα..σαν πολλά μου ακουγονται αυτα που τρως..και συζητάω για βραδινο μετά μια ντομάτα 40 γρ κατικι και μια κουτ λαδι....

Πρεπει αυριο να αγορασω μια μεζουρα, ισως και βρω καποιο κινητρο για να συνεχισω τη γυμναστικη. Εκανα μεχρι τωρα 2 μαθηματα πιλατες με δυο διαφορετικες γυμναστριες και δεν ξετρελαθηκα.Σημερα εκανα power plate το οποιο μου αρεσε περισσοτερο, αλλα παλι βαριεμαι. Μαλλον θα δοκιμασω και βαρη καποια φορα. Αληθεια δεν ειναι πολυ δυσκολο να ακολουθεις προγραμμα διατολογου και να εχεις οικογενεια; Πρεπει ουσιαστικα καθε μερα να μαγειρευεις 2 διαφορετικα φαγητα.

Πρεπει αυριο να αγορασω μια μεζουρα, ισως και βρω καποιο κινητρο για να συνεχισω τη γυμναστικη. Εκανα μεχρι τωρα 2 μαθηματα πιλατες με δυο διαφορετικες γυμναστριες και δεν ξετρελαθηκα.Σημερα εκανα power plate το οποιο μου αρεσε περισσοτερο, αλλα παλι βαριεμαι. Μαλλον θα δοκιμασω και βαρη καποια φορα. Αληθεια δεν ειναι πολυ δυσκολο να ακολουθεις προγραμμα διατολογου και να εχεις οικογενεια; Πρεπει ουσιαστικα καθε μερα να μαγειρευεις 2 διαφορετικα φαγητα.

Εγω δεν παιζει να το κανω αυτο με την μικρη. Αρκετη κουραση εχω. Οπως και Νανσυ μου απο-και-κλειεται να φαω μονο μια ντοματα λιγο κατικι και μιση κουταλια ελαιολαδο το βραδυ μετα απο τετοια στρατιωτικα νουμερα που βαραω ολη μερα και την μιση νυχτα. Οποτε τι κανω? Τρωω οτι φτιαχνω για ολους και κυριως για την μικρη (σε εκεινη βασιζω την διατροφη μας) και απλα προσπαθω να το τρωω σε μικροτερη μεριδα. Επισης τους ξηρους καρπους τρωω μια χουφτα καθε απογυεμα. Δεν τους μετραω. Οσους πιανει η χουφτα μου. Τωρα πολυ/λιγο δεν ξερω. Με κρατανε παντως. Για βραδυ τρωω σαλατα με ενα κομματι ψωμι ολικης που φτιαχνω μονη μου και λιγο απο το μεσημεριανο σε ενα μικρο πιατο του καφε. ή ψηνω φτερουγες κοτοπουλου και τρωω 2 με την σαλατα και λιγη μουσταρδα. Δυστυχως η κουραση μου και οι υποχρεωσεις μου δεν μου επιτρεπουν διαιτα σκληρη εμενα. Θα κοπανησω στα πατωματα απο την εξαντληση και απο τα νευρα. Εξαλλου δεν επιδιωκω να χασω ολα τα κιλα μου σε λιγους μηνες. Και χρονια να κανω δεν με χαλαει. Αρκει να αντεχω αυτο που κανω.

Αυτο που προσπαθω συστηματικα ειναι 30 λεπτα ποδηλατο (το ελαχιστο) την μερα, ή πανω απο (πλεον) 14 χλμ. Σε αυτο μονο δεν μου δινω λασκα.....

Καλη χρονια γοργονες :D

Με θυμάστε;;;εγω δεν σας ξέχασα...τι να προτωπω;;;τα σημαντικοτερα που βλέπω ειναι τα τεράστια καλά νεα της Skybeam και της GiovannaXA...με το καλο και με ένα πόνο

Στο θέμα μας επανασύστηνομαι για να δείτε και τα χάλια μου...160 ύψος και 64 κιλά στα 37 μου μετά από 3 γέννες και δυο παιδια σε διάστημα 6 χρόνων΄. Ήμουν σταθερά για 15 χρόνια στα 52 κιλά και στις εγκυμοσύνες μου έφτασα και τα 80 αλλά από την τρίτη μου γέννα και μετά (πριν 2 χρόνια) κατάφερα και έχασα περίπου 12 κιλά με διατροφή. Εδώ και 1 χρόνο έχω κολήσει στα 64...χάνω και τριάρι και το ξαναπαίρνω..το 61 έχω να το δω και εγώ δεν ξέρω από πότε.

Αποφάσισα λοιπόν απο την Δευτέρα να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα από διατροφολόγο αρκετά πιεστικό και επίσης να κάνω και 7χλμ κάθε μέρα γρήγορο περπάτημα. Τις πρώτες μετρήσεις θα σας τις πω την δευτέρα.

Ell για τα ξηροκάρπια που ρωτάς και τα βερύκοκα, στην ποηγούμενη διαιτα που ακολουθούσα είχε απογευματινό 2 αποξηραμενα δαμασκηνα και 10 (μετρημενα) αμυγδαλα..σαν πολλά μου ακουγονται αυτα που τρως..και συζητάω για βραδινο μετά μια ντομάτα 40 γρ κατικι και μια κουτ λαδι....

Ξανα-καλώς τη! Να σου πω, μετά από τρεις γέννες είσαι θεά που έχεις αδυνατίσει τόσο πολύ! Όλα θα τα χάσεις, μην πανικοβάλλεσαι. Προσπάθησε να μην πιεστείς πολύ γιατί φοβάμαι ότι θα το αφήσεις και θα απογοητευθείς... Το περπάτημα θα σε βοηθήσει πάντως, μακάρι να είχα κι εγώ κανένα πάρκο ή φύση εδώ για να περπατάω - εκτός αν εννοείς ότι θα περπατάς σε διάδρομο βέβαια...Α, και ως μαμά τρεις φορές περιμένω κι από σένα συμβουλές πώς θα σώσω λιγάκι την κοιλούμπα μου! Έβαλες κορσέ? Κρέμες? Πώς επανήλθες?

Εγω δεν παιζει να το κανω αυτο με την μικρη. Αρκετη κουραση εχω. Οπως και Νανσυ μου απο-και-κλειεται να φαω μονο μια ντοματα λιγο κατικι και μιση κουταλια ελαιολαδο το βραδυ μετα απο τετοια στρατιωτικα νουμερα που βαραω ολη μερα και την μιση νυχτα. Οποτε τι κανω? Τρωω οτι φτιαχνω για ολους και κυριως για την μικρη (σε εκεινη βασιζω την διατροφη μας) και απλα προσπαθω να το τρωω σε μικροτερη μεριδα. Επισης τους ξηρους καρπους τρωω μια χουφτα καθε απογυεμα. Δεν τους μετραω. Οσους πιανει η χουφτα μου. Τωρα πολυ/λιγο δεν ξερω. Με κρατανε παντως. Για βραδυ τρωω σαλατα με ενα κομματι ψωμι ολικης που φτιαχνω μονη μου και λιγο απο το μεσημεριανο σε ενα μικρο πιατο του καφε. ή ψηνω φτερουγες κοτοπουλου και τρωω 2 με την σαλατα και λιγη μουσταρδα. Δυστυχως η κουραση μου και οι υποχρεωσεις μου δεν μου επιτρεπουν διαιτα σκληρη εμενα. Θα κοπανησω στα πατωματα απο την εξαντληση και απο τα νευρα. Εξαλλου δεν επιδιωκω να χασω ολα τα κιλα μου σε λιγους μηνες. Και χρονια να κανω δεν με χαλαει. Αρκει να αντεχω αυτο που κανω.

Αυτο που προσπαθω συστηματικα ειναι 30 λεπτα ποδηλατο (το ελαχιστο) την μερα, ή πανω απο (πλεον) 14 χλμ. Σε αυτο μονο δεν μου δινω λασκα.....

Βρε φιλενάδα κυκλοφορεί αρκετές σελίδες πίσω μια φοβερή δίαιτα που είχα δώσει κι εδώ και είχα χάσει καμμιά δεκαριά κιλά. Τρως ό,τι φαγητό έχεις μαγειρέψει για όλους, απλά σε μικρότερη μερίδα... σ' ενδιαφέρει να ψάξω και να την ξαναποστάρω?

Διαφημίσεις

Βρε φιλενάδα κυκλοφορεί αρκετές σελίδες πίσω μια φοβερή δίαιτα που είχα δώσει κι εδώ και είχα χάσει καμμιά δεκαριά κιλά. Τρως ό,τι φαγητό έχεις μαγειρέψει για όλους, απλά σε μικρότερη μερίδα... σ' ενδιαφέρει να ψάξω και να την ξαναποστάρω?

Ναι ΑΜΕ, αν δεν σου κανει κοπο ;) Πως παει η κοιλια?

Ναι ΑΜΕ, αν δεν σου κανει κοπο ;) Πως παει η κοιλια?

Μεγαλώνει! Ευτυχώς έχει κόψει λίγο η πείνα γιατί άμα κάνω υπερβολές με πιάνουν φοβερές καούρες πια...

Η δίαιτα:

Aπό:

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=4791.0

Ισορροπημένη διατροφή γαι σταθερή απώλεια πολλών κιλών.

Η δίαιτα αυτή είναι από διaτροφολόγο - ενδοκρινολόγο μεγάλου νοσοκομείου.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε όσο διάστημα θέλετε, χάνετε κατά μέσο όρο 1 κιλό τη βδομάδα σταθερά και δεν τα ξαναπαίρνετε.

Το βασικότερο είναι ότι μας μαθαίνει να τρώμε σωστά, δε στερούμαστε τίποτα, δεν πεινάμε, δε χρειάζεται να μαγειρεύουμε ιδιαίτερα πράγματα και δε χάνουμε καθόλου την ενέργειά μας.

Έχει ως εξής:

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό (ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι ή 2 cream crackers.

Μην ξεχνάς! λάδι = 2 κ.σ. ημερησίως.

καλημερα σε ολες:D

skybeam μου γενικα τωρα τελευταια δεν νιωθω καθολου θεα και η ατακα σου με εκανε να βαλω τα γελια..να σαι καλα!!! Λοιπον για το περπατημα που σας ειπα δεν εχω διαδρομο ουτε και προλαβαινω με δουλεια 8ωρου και δυο παιδια..αυτο που εκανα ομως και αν και ειναι ιδιαιτερα εξαντλητικο το απολαμβανω ειναι να φοραω φορμα να παιρνω ενα τεραστιο σακιδιο στον ωμο με ολα τα απαραιτητα καινα κανω περπατωντας την μιση διαδρομη πηγαινελα στο γραφειο καθε μερα...με παιρνει οσο θα εκανα με συγκοινωνιες και στο τσακ ειμαι πισω για να παραλαβω τα παιδια απο την νταντα το απογευμα...κουραση αλλα μου δινει ψυχολογικη στηριξη γιατι ειναι το μονο που κανω για τον ευατο μου. Για το πως εχασα κιλα που λες...στο πρωτο επανηλθα χωρις κατι ιδιαιτερο μεσα στον χρονο..απο το δευτερο (που δεν θελω να θυμαμαι:cry:) με πηρε η κατω βολτα...παντως ολα ειναι θεμα μυαλου..αν εισαι καλα με τον ευατο σου και με την εικονα σου δεν εχουν σημασια τα κιλα..αν δεν εισαι ακομα και 5 κιλα σε διαλυουν ψυχολογικα..Οσο για τις ραγαδες και την χαλαρωση πιστευω οτι ειναι θεμα ποιοτητας δερματος ..αν ειναι να σου κληρωσει σου κληρωσε και οι κρεμες δεν βοηθανε..εγω δεν εβαζα δεν μου κληρωσε αλλα η κοιλια μου σαφως μετα τρεις εγκυμοσυνες δεν εχει καμια σχεση..τρωω και φαινομαι εγκυος.

Για το φαγητο διαιτας και οικογενεεια που λετε εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι θεμα προγραμματος. Εγω για μενα και το συζυξ μαγειρευω μονο το σκ και στοκαρω στην καταψυξη και το ψυγειο, βασικα γιατι λογω διαιτας τρωμε μονο ψητα...οποτε κανω 3-4 ταψια απο μπιφτεκια μπριζολες κτλ στο φουρνο και παιζω με ταπερακια στην δουλεια. Για τα παιδια μαγειρευω κανονικα φαγητα σε ποσοτητες δυο ημερων..συνηθεια ειναι παντως...

Σημερα αισθανομαι αδυναμια..ελπιζω να μην την καταπατησω την διαιτα....

α...και κατι αλλο...η διαιτα της skybeam για μενα ειναι σωστη διατροφη αλλα για μενα που εχω βαλει πολλα κιλα σε μικδο χρονικο διαστημα και εχει χαλασει και ο μεταβολισμος μου απο τις εγκυμοσυνες εχει μεγαλη σημασια (ψυχολογικη κυριως) να δω αποτελεσμα γρηγορα και να τονωσω τον μεταβολισμο (πρωτεινη σε μεγαλη ποσοτητα χωρις καθολου υδανθρακες και ασκηση καθημερινη)...Ξεχασα να σας πω οτι πηρα και απο την superfoods πρασινο τσι σε καψουλες και παιρνω 2 την ημερα ...ενισχυει και αυτο τον μεταβολισμο..

α...και κατι αλλο...η διαιτα της skybeam για μενα ειναι σωστη διατροφη αλλα για μενα που εχω βαλει πολλα κιλα σε μικδο χρονικο διαστημα και εχει χαλασει και ο μεταβολισμος μου απο τις εγκυμοσυνες εχει μεγαλη σημασια (ψυχολογικη κυριως) να δω αποτελεσμα γρηγορα και να τονωσω τον μεταβολισμο (πρωτεινη σε μεγαλη ποσοτητα χωρις καθολου υδανθρακες και ασκηση καθημερινη)...Ξεχασα να σας πω οτι πηρα και απο την superfoods πρασινο τσι σε καψουλες και παιρνω 2 την ημερα ...ενισχυει και αυτο τον μεταβολισμο..

Δοκίμασε τη διαιτούλα, αρχικά πιο πρωτεϊνικά (με πρωτεϊνες + σαλάτα στα κύρια γεύματα) και σιγά σιγά προσθέτεις μια-δυο μερίδες υδατανθράκων (ούτως ή άλλως είναι πολυ μικρές). Μη στερείς τελείως στον εαυτό σου τους υδατάνθρακες... ζούσα χρόνια τρώγοντας πρωτεϊνικά και διατηρούσα σούπερ βάρος και κορμί μοντέλου μέχρι που μια ωραία πρωϊα την έπεσα στα σάντουιτς κι από τότε με πήρε η κάτω βόλτα... δεν μπορούσα να μαζέψω την όρεξή μου για πίτσες και μακαρόνια και τσίμπησα πολλά κιλά. Να ξέρεις ότι οι αυστηρά πρωτεϊνικές διατροφές απαιτούν σκληρή άσκηση για το χτίσιμο της μυϊκής μάζας, αλλιώς το σώμα νερουλιάζει σε πολλές περιπτώσεις... Ό,τι και να επιλέξεις καλή επιτυχία!

skybeam μου εγω ζω για υδατανθρακες και junk...προ εγκυμοσυνων καπνιζα 3 πακετα την ημερα δουλευα σαν το σκυλο 15 ωρες την ημερα και ετρωγα μονο junk και παρολλα αυτα ειχα πολυ καλο κορμι...αλλα συζηταμε μεχρι τα 30 ολο αυτο...νταξ..κοιτα τα χρονια φαινονται..και τα ξενυχτια και οι απωλειες και ολα γραφουν πανω στην ψυχη και το κορμι μας (τι λεω πρωι πρωι ;;;:rolleyes:) και για μενα η μεγαλυτερη ικανοποιηση για πααααρα πολυ καιρο ηταν να παρω μια γιγαντια πιτσα και να την σκισω μονη μου κλαιγοντας...ειπα απο το 2013 και μετα να αλλαξω και προς το παρον (για 4 μερες:cool:) το κραταω...αν καταφερω και χασω με την πρωτεινικη μετα για διατηρηση η δικια σου ειναι γαματη...και να φανταστεις οτι πριν τα 31 μου δεν ειχα κανει ποτε διαιτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...