Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ερχομαι και εγώ στην παρέα σας :) H κατάσταση αρκετά άσχημη γιατί αν και έβαλλα 6 κιλά τον τελευταίο χρόνο, ειμαι ακόμα από θέμα βάρους σε νορμάλ πλαίσια. Το ρόβλημα μου είναι ότι έβαλλα 6 κιλά pure fat. Πιανω την κοιλιά λίπος, στα μπούτια λίπος. απελπισία. Πριν λίγες μέρες γραφτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου γυμναστήριο, ποτέ ριν δεν είχα πάει γιατί μου φαινόταν βαρετό και ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα βάρους, τώρα όμως η κατάσταση δεν είναι καλή. Πρεπει να χάσω λίπος και να αυξήσω τη μυική μου μάζα. Ξεκίνησα personal training, για την ώρα έκανα μία ώρα pilates 1 ωρα power plate. Σκεφτομου αρχικά για 2 φορές την εβδομάδα, ίσως στην πορεια φιλοτιμηθώ και κάνω 3. Σίγουρα θα χρειαστώ την ψυχολογική σας υποστηριξη:)

10 Αγγικο ναι ΑΛΛΑ ειναι κοτλε και στρετς οποτε παει μεχρι 12 υποθετω οταν ανοιγει. Προ παιδιου φορουσα 4 Αγγλικο...ειμαι 3-4 νουμερα πανω....:( Δεν χρειαζεται καποιος να ειναι πανω απο 10-12 για να κανει διαιτα, αν αισθανεται ασχημα με τον εαυτο του ετσι δεν ειναι? Και εγω δεν ειμαι καθολου καλα με την πετσα μου. Ειμαι υπερβαρη το ξερω, αλλα δεν ξερω τι να κανω να πεσω......

Δηλαδή τι ύψος και τι βάρος έχεις; Θέλεις να μας πεις για να έχουμε και εμείς μια εικόνα; Σίγουρα πάντως με Νο 10 αγγλικό δεν λέγεσαι υπέρβαρη.

Τα δικά μου νέα είναι προς το παρών σταθερά και αυτό για την κατάστασή μου δεν είναι κακό, σωστά; :tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Δηλαδή τι ύψος και τι βάρος έχεις; Θέλεις να μας πεις για να έχουμε και εμείς μια εικόνα; Σίγουρα πάντως με Νο 10 αγγλικό δεν λέγεσαι υπέρβαρη.

Τα δικά μου νέα είναι προς το παρών σταθερά και αυτό για την κατάστασή μου δεν είναι κακό, σωστά; :tongue:

Βαρος εγραψα πιο κατω παιζω μεταξυ 69-75 κιλων, υψος εχω 1.64. Υπαρχει ενα μπερδεμα μεταξυ υπερβαρου και παχυσαρκου. Δεν ειμαι παχυσαρκη. Υπερβαρη ειμαι. Οτι λεει η λεξη. Δλδ παραπανω κιλα απο οσα αντιστοιχουν στον σκελετο μου. Το 10 αγγλικο αν ειναι στρετς παει μεχρι 12. Και αυτο στο 1.64 ειναι υπερβαρο. Τωρα θες να με πεις 'οριακα' υπερβαρη, πες με.....προχωραμε παρακατω. Στο κατω κατω εχει σημασια αν ειμαι υπερβαρη, παχυσαρκη ή απλα αν εχω την εσωτερικη αναγκη να χασω τα κιλα που μαζεψα με το παιδι?.....αν διαβασες ανεφερα οτι καποτε φοραγα το 4. Για μενα λοιπον απο το 4-12 εχει ΤΡΑΓΙΚΗ διαφορα και στο ματι μου, και στην ανασα μου, και στις αντοχες μου. :(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Βαρος εγραψα πιο κατω παιζω μεταξυ 69-75 κιλων, υψος εχω 1.64. Υπαρχει ενα μπερδεμα μεταξυ υπερβαρου και παχυσαρκου. Δεν ειμαι παχυσαρκη. Υπερβαρη ειμαι. Οτι λεει η λεξη. Δλδ παραπανω κιλα απο οσα αντιστοιχουν στον σκελετο μου. Το 10 αγγλικο αν ειναι στρετς παει μεχρι 12. Και αυτο στο 1.64 ειναι υπερβαρο. Τωρα θες να με πεις 'οριακα' υπερβαρη, πες με.....προχωραμε παρακατω. Στο κατω κατω εχει σημασια αν ειμαι υπερβαρη, παχυσαρκη ή απλα αν εχω την εσωτερικη αναγκη να χασω τα κιλα που μαζεψα με το παιδι?.....αν διαβασες ανεφερα οτι καποτε φοραγα το 4. Για μενα λοιπον απο το 4-12 εχει ΤΡΑΓΙΚΗ διαφορα και στο ματι μου, και στην ανασα μου, και στις αντοχες μου. :(

Μαλλον η ερωτηση οφειλεται στο γεγονος οτι υπαρχουν δυο αγγλικα 10, το ενα έιναι οπως το Μ και το αλλο L. http://en.wikipedia.org/wiki/Clothing_sizes

Διαφημίσεις

Μαλλον η ερωτηση οφειλεται στο γεγονος οτι υπαρχουν δυο αγγλικα 10, το ενα έιναι οπως το Μ και το αλλο L. http://en.wikipedia.org/wiki/Clothing_sizes

οποιοδήποτε από τα δύο και να μου έκανε χαρούμενη θα ήμουνα! ;)

Ellemphriem (με το δύσκολο όνομα) εννοείται ότι βασικό είναι να νιώθουμε καλά με τα κιλά μας. Δεν θα τα χάσουμε εν μια νυκτί (καλά θα ήτανε), οπότε υπομονή, επιμονή και θα τα καταφέρουμε.

Mπράβο, μπράβο, εσείς γίνεστε κορμάρες. Εμένα η κοιλούμπα ανεβαίνει και πάει! Είμαι ήδη στα 8+ περίπου (δηλαδή καμμιά 70ριά κιλά, με ξέχεσε ο ενδοκρινολόγος και σε λίγες μέρες θα με ξεχέσει και η γυναικολόγος μου). Ευτυχώς δεν έχω πίεση και ζάχαρο αλλιώς θα με είχαν βάλει στο νοσοκομείο να τρώω βραστά κολοκύθια!

Λοιπόν άντε, για βρείτε τρόπο σουλουπώματος από την εγκυμοσύνη γιατί σε 4-5 μήνες θα πρέπει να μου κάνετε σεμινάρια!

και τώρα που 'πες κοιλούμπα πάλι για έγκυο με πέρασαν. Κι εντάξει, έχω κοιλιά, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι είναι τοοοοσο μεγάλη! Δηλαδή είναι 2η φορά που συμβαίνει αυτό ή 3η! (είχε ξανασυμβεί ανάμεσα στις δύο εγκυμοσύνες, αλλά οκ, μετά έμεινα έγκυος και το ξέχασα...).

Άν είσαι εσύ για βραστά κολοκύθια εγώ είμαι για βραστό αέρα! αλλά θα μου πεις πρήζει κι αυτός. Είμαι για τίποτα, βραστό, με σως καθόλου.

και για να αλλάξω θέμα να ξεχαστώ: το φύλο το είδαμε???

και τώρα που 'πες κοιλούμπα πάλι για έγκυο με πέρασαν. Κι εντάξει, έχω κοιλιά, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι είναι τοοοοσο μεγάλη! Δηλαδή είναι 2η φορά που συμβαίνει αυτό ή 3η! (είχε ξανασυμβεί ανάμεσα στις δύο εγκυμοσύνες, αλλά οκ, μετά έμεινα έγκυος και το ξέχασα...).

Άν είσαι εσύ για βραστά κολοκύθια εγώ είμαι για βραστό αέρα! αλλά θα μου πεις πρήζει κι αυτός. Είμαι για τίποτα, βραστό, με σως καθόλου.

και για να αλλάξω θέμα να ξεχαστώ: το φύλο το είδαμε???

Bραστό αέρα, χεχεχε!!!!!!!!:D Α ρε Καλλιοπάκι μ' έκανες και γέλασα!

Πόσος καιρός έχει περάσει βρε κουκλίτσα μου από τον τοκετό? Μήπως να το κοίταζες για κανένα thermage ή τέλος πάντων για κάποια ήπια αισθητική παρέμβαση? Και τα κορσεδάκια/λαστεξάκια βοηθάνε, άσε τους γιατρούς να λενε, όλες οι παλιές έτσι σουλουπώθηκαν. Απ' ό,τι έχω διαβάσει η κοιλίτσα κάνει και δυο χρόνια να επανέλθει... Α ρε άτιμη κοιλιά τι με περιμένει...

Τεσπα, 3 γυναικολόγοι (της αυχενικής, η γιατρός μου και αυτός που μου έκανε άμνιο προχθές) λένε μάλλον αγοράκι. Τι να πω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι ότι μάλλον αγοράκι είναι. Δεν το δένω όμως και δεν αγοράζω τίποτα πριν τα αποτελέσματα της άμνιο, να δω δηλαδή και ότι είναι καλά το έμβρυο και το φύλο. Θυμάμαι μια περίπτωση στo parents, που της έλεγαν της έρημης αγοράκι, και επέμεναν, και στον τοκετό γεννήθηκε κοριτσάκι κι η καημένη έπαθε άρνηση και τεράστια σοκάρα! Ήταν διογκωμένα τα γεννητικά όργανα της μικρής (από τις ορμόνες, συμβαίνει καμμιά φορά) και έκαναν όλοι μα όλοι λάθος (βέβαια προφανώς δεν είχε κάνει άμνιο, ήταν μικρούλα).

Αι δεν εχω ιδεα....τι να σου πω....:confused: Εγω παντως αισθανομαι χαλια με τον εαυτο μου, γιαυτο και ζω ενα μικρο εφιαλτη καθε μερα.

Καλλιοπακι, κανε κοιλιακους. Δεν χρειαζεται να σκοτωνεσαι να τους κανεις. οσους μπορεις την μερα. Μακαρι να μουνα εκει να σου δειξω. Υπαρχουν παρα πολλοι που στοχευουν σε ολους τους μυς της κοιλιας. Στομαχι, κοιλια και πλαγιους. Αν ξεκινησεις και κανεις λιγους καθε μερα θα αρχισεις να βλεπεις εντυπωσιακες διαφορες μετα απο 1-2 μηνες. Αλλα πρεπει να κανεις καθε μερα. Το σωμα χανει με διαιτα (φυσικα) αλλα σφιγγει με γυμναστικη. Δλδ μπορει να εισαι παραπανω κιλα και πιο σφιχτος μονο και μονο απο γυμναστικη. Αρκει να μην την παρατας (ποιος μιλαει).

Διαφημίσεις

Bραστό αέρα, χεχεχε!!!!!!!!:D Α ρε Καλλιοπάκι μ' έκανες και γέλασα!

Πόσος καιρός έχει περάσει βρε κουκλίτσα μου από τον τοκετό? Μήπως να το κοίταζες για κανένα thermage ή τέλος πάντων για κάποια ήπια αισθητική παρέμβαση? Και τα κορσεδάκια/λαστεξάκια βοηθάνε, άσε τους γιατρούς να λενε, όλες οι παλιές έτσι σουλουπώθηκαν. Απ' ό,τι έχω διαβάσει η κοιλίτσα κάνει και δυο χρόνια να επανέλθει... Α ρε άτιμη κοιλιά τι με περιμένει...

Τεσπα, 3 γυναικολόγοι (της αυχενικής, η γιατρός μου και αυτός που μου έκανε άμνιο προχθές) λένε μάλλον αγοράκι. Τι να πω, κι εγώ έτσι αισθάνομαι ότι μάλλον αγοράκι είναι. Δεν το δένω όμως και δεν αγοράζω τίποτα πριν τα αποτελέσματα της άμνιο, να δω δηλαδή και ότι είναι καλά το έμβρυο και το φύλο. Θυμάμαι μια περίπτωση στo parents, που της έλεγαν της έρημης αγοράκι, και επέμεναν, και στον τοκετό γεννήθηκε κοριτσάκι κι η καημένη έπαθε άρνηση και τεράστια σοκάρα! Ήταν διογκωμένα τα γεννητικά όργανα της μικρής (από τις ορμόνες, συμβαίνει καμμιά φορά) και έκαναν όλοι μα όλοι λάθος (βέβαια προφανώς δεν είχε κάνει άμνιο, ήταν μικρούλα).

Εγω αν το ξανακανα θα επελεγα να μην δω.....να μου βγαινε κιντερ εκπληξη. Ουτε στην μικρη ηθελα να το ακουσω αλλα ΠΡΙΝ προλαβω να πω οτιδηποτε και αρκετα πριν την αυχενικη, ειχε στησει κ!λο στον υπερηχο και ο ξαδερφος (γυναικολος μου) μου λεει 'νατην στηθηκε'....ενταξει.....οκ φιλε πιο καθαρος δεν θα μπορουσες να εισουνα.......:|

Εγω αν το ξανακανα θα επελεγα να μην δω.....να μου βγαινε κιντερ εκπληξη. Ουτε στην μικρη ηθελα να το ακουσω αλλα ΠΡΙΝ προλαβω να πω οτιδηποτε και αρκετα πριν την αυχενικη, ειχε στησει κ!λο στον υπερηχο και ο ξαδερφος (γυναικολος μου) μου λεει 'νατην στηθηκε'....ενταξει.....οκ φιλε πιο καθαρος δεν θα μπορουσες να εισουνα.......:|

Μουαχαχα!!! :D:D Από τη χαρά του του ξέφυγε φαίνεται πριν σε ρωτήσει αν θέλεις να ξέρεις!!! Πόσο είναι η μικρή σου τώρα?

Μουαχαχα!!! :D:D Από τη χαρά του του ξέφυγε φαίνεται πριν σε ρωτήσει αν θέλεις να ξέρεις!!! Πόσο είναι η μικρή σου τώρα?

Ναι, αφου μετα με κοιταξε με βλεμμα αγελαδας και ειπε 'δεν ηθελες να το πω?΄....του λεω εχει σημασια? Συν οτι ΕΙΔΑ που κοιταγες οταν το ειπες οποτε απο δω και στο εξης θα ξερω τι να κοιταω και στον υπερηχο.....τελεια....:rolleyes:

Η μικρη ειναι 4 .....

Το αγαπημενο μου βιντεάκι για ασκήσεις γλουτών

Ολες οι ασκησεις για κοιλιακούς είναι μισητές σημερα έκανα με τη Spice Girls Mel B http://www.youtube.com/watch?v=OTbthOQVhMQ

Χει, θα κανω τους γλοτους το βραδυ. Το κλασσικο μου 30λεπτο ποδηλατο και μετα θα προσπαθησω αυτο.....:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...