Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Dimmi σύμφωνα με την διαιτολόγο που πήγαινα,τόσα κιλά πρεπει να χάσω κι εγω.Αλλά και 20 να χάσω και 15,ευχαριστημένη θα είμαι ειλικρινά.

Αλλωστε δεν ζηλεύω τα πολύ αδύνατα σώματα.

Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος

Είναι ο μόνος που έθεσα για το 2013

Και ο λόγος που εγραψα σε σενα μηνυμα ξεχωριστά είναι γιατί έχουμε ακριβώς την ίδια στάση απέναντι στη δίαιτα που κάθε φορά ξεκινάμε να κάνουμε:P

ναι έχουμε ίδια στάση, είμαστε μονίμως σε στάση χαχαχαχχα λοιπόν πέρα παό την πλάκα αρχίζω αύριο, ό,τι φάω ΚΑΙ αύριο. Τελος. Με το σύντροφο παρατρίχα να χωρίσουμε, οριστικά. Ευυχώς δεν. Θα σταματήσω πλέον να ασχολούμαι μαζί του και θα κοιτάξω εμένα. Αφού δε μπορώ να διορθώσω τη σχέση μου θα βοηθήσω τον εαυτό μου κι αυτό θα έχει αντίκτυπο παντού.

Τετάρτη πάω γυμνατήριο. Αυτά! Θα διαβάσω τα υπόλοιπα το πρωί νύσταξα φιλάκαια σε όλες τις γοργόνες

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χρονια πολλα και καλη χρονια.

Να ειναι το 2013 χαρουμενο, αισοδοξο, δημιουργικο, με υγεια και χρημα.....οχι πολυ ...αλλα τοσο οσο μας χρειαζεται ωστε να επιβιωνουμε με αξιοπρεπεια. Και φυσικα ........ με επιτυχιες......στα χασιματα κιλων.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλή χρονιά σε όλες εύχομαι!

Υγεία πάνω απ'όλα και ασφαλώς καλά χασίματα!

Εύχομαι όλες μας να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για μένα φέτος ο μοναδικός μου στόχος-με πρώτη προτεραιότητα βέβαια τον μικρό μου και τον αντρα μου-είναι να χάσω ό,τι με βαραίνει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!!!

Με αισιοδοξία και δύναμη!!!! Κρατώ αυτό που έγραψε το περιστέρι και εύχομαι σε όλες μας να διώξουμε μακριά ότι μας βαραίνει (κιλά, συμπεριφορές, συνήθειες κτλ)!!!!!!!!!

Διαιτητικώς δεν έχω κάτι νεότερο να αναφέρω! Προς το παρόν δηλαδή (για να εξηγούμαστε).

Για τις νυχτερινές επιδρομές: βάλε στο ψυγείο ΜΟΝΟ γλυκά και τσιμπολογίδια που ΔΕΝ σου αρέσουν (π.χ. δεν τρελαίνομαι για πραλίνες, οκ θα φάω αλλά πολύ λιγότερο).

Θυμήσου να πίνεις ένα ποτήρι νερό ή γάλα πριν φας.

Θα τα καταφέρεις!

Καλησπερα και χρονια πολλα,

Ηθελα να κανω μια ερωτηση σε σας που παλευετε οπως εγω τα κιλα. Εχετε λανθασμενη εικονα του εαυτου σας? Σημερα πηγα να αγορασω ενα κοτλε παντελονι. Ηταν ανετο στο ματι (δεν το δοκιμασα), απαλο υφασμα, λεω οκ το παιρνω (λογω κιλων θελω ανετα ρουχα να μην με στενευουν και μου κοβουν την ανασα). Και αγορασα το νο. 44 *Γαλλικο νομιζω ΕU ειναι το 16* Και παω σπιτι το δοκιμασα και κολυμπουσα. Το πηγα πισω το αλλαξα και μου εδωσαν το 38. Και αναρωτιεμαι. 3 νουμερα διαφορα δεν ειναι λιγο. Τετοια εντυπωση εχω οπτικα για μενα? οτι ειμαι 3 νουμερα πανω απο αυτο που ειμαι? Εχετε ιδιο προβλημα? Νομιζω οτι αυτη μου η εικονα με τρικλοποδιαζει και στο να προσπαθησω μερικες φορες........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

συγνώμην αλλά πήρες παντελόνι νούμερο 10 αγγλικό???? διότι τότε δεν είσαι για δίαιτα πουλάκι μου....

κι εγώ το παθαίνω με τα ρούχα, αλλά το παθαίνω και ανάποδα... να νομιζω ότι χωράω και να περισσεύεουν πατσοκοίλια... χαχαχαχαχααααααααα

Για την εικόνα μου είχα κι εγω περίεργη άποψη κάποτε...

Και αναφερομαι σε εποχες που ημουν μη σας πω και 20 κιλά αδυνατότερη από τωρα:confused:

Τωρα το συνειδητοποιω

Δηλαδή,είχα ψυχολογία χοντρής,ενώ ήμουν κανονική με λίγες καμπύλες παραπάνω

Τωρα μακάρι να είχα λανθασμένη αντίληψη,αλλά ΔΕΝ...:cry:

Αφού ΚΑΙ είμαι ΚΑΙ φαίνομαι:tongue::tongue:

συγνώμην αλλά πήρες παντελόνι νούμερο 10 αγγλικό???? διότι τότε δεν είσαι για δίαιτα πουλάκι μου....

κι εγώ το παθαίνω με τα ρούχα, αλλά το παθαίνω και ανάποδα... να νομιζω ότι χωράω και να περισσεύεουν πατσοκοίλια... χαχαχαχαχααααααααα

10 Αγγικο ναι ΑΛΛΑ ειναι κοτλε και στρετς οποτε παει μεχρι 12 υποθετω οταν ανοιγει. Προ παιδιου φορουσα 4 Αγγλικο...ειμαι 3-4 νουμερα πανω....:( Δεν χρειαζεται καποιος να ειναι πανω απο 10-12 για να κανει διαιτα, αν αισθανεται ασχημα με τον εαυτο του ετσι δεν ειναι? Και εγω δεν ειμαι καθολου καλα με την πετσα μου. Ειμαι υπερβαρη το ξερω, αλλα δεν ξερω τι να κανω να πεσω......βασικα οπως εχω πει ξανα πως να ΜΗΝ τρωω βραδυ. Εβλεπα ενα βιντεο χθες λοιπον μιας κοπελας που ειχε και εκεινη θεμα υπερβαρου και ελεγε οτι 'νομιζε' οτι το οτι δεν κρατιοταν το βραδυ ειχε να κανει με το οτι δεν ειχε καλη αυτοσυγκρατηση (που το κανω και εγω) και μαστιγωνε τον εαυτο της για αυτο. Αλλα τελικα μιλησε με γιατρους και διαιτολογους και της εδωσαν να καταλαβει πως οταν ο εγκεφαλος ειναι κουρασμενος και απαιτει υπνο για να λειτουργησει και δεν του τον δινεις, ζηταει βιολογικα ζαχαρη ως καυσιμο για λειτουργια. Οταν λοιπον λεει ξεκινησε να κοιματε μολις ηθελε γλυκο (για βραδυ λεμε τωρα) σταματησε να κανει βραδυνες γλυκες εξορμησεις και καταλαβε οτι ο εαυτος της δεν εκανε κατι λαθος. Εκεινη το εκανε με το να μην του προσφερει την ξεκουραση που χρειαζοταν. Και ξεκινησα απο χθες να κανω το πειραμα. Θα σας πω πως θα μου βγει. Προς στιγμην ειμαι καρφωμενη στα ιδια κιλα. Το μονο που καταφερα ειναι να κανω τα 12 χιλιομετρα το βραδυ 16 και τα λεπτα απο 30 να τα κανω 40 (ποδηλατο εννοω). Αλλα πρακτικα στα κιλα μια τρυπα εις το υδωρ.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα. θα αρχισω να συμμετεχω κι εγω στο θεμα σας γιατι σημερα ειδα το προγουλι!!!! μου και φρικαρα. χρειαζομαι κινητρο μπας και σηκωθω απο τον καναπε και χασω κανα κιλο. θα τα λεμε πιστευω πολυ συχνα

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

Καλη χρονια ειπα???Δε θυμαμαι. Ας ειναι καλη για ολους μας.

Για κιλα......χμμμμ....δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να ....το πω...... ή να αυτομουτζωθω και να το βουλωσω. Δεν μπορω να πω οτι εφαγα αλλα..... τους τελευταιους μηνες δεν εχω κουνησει κwλο και κατα συνεπεια δεν κανω καυσεις. Αρα δεν χανω βαρος. Εεεε, τα λιγα γλυκακια που περηφερθηκαν στο σπιτι μου, ηταν υπερ αρκετα ωστε να κερδισω στον λαχνο +2κιλακια. Τωρα....καλα κρασια!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γειά σας και χαρά σας! Βγαίνω πολύ, τρώω λίγο, περνάω καλα αλλά και πείζω με το παιδί και τη δουλειά, και δεν προλαβαίνω να μπαίνω. Φιλιά σε όλες, η διαιτα μου πάει πολύ καλά, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, πολλές σαλάτες, πολλά γεύματα, και αποφευγω να τρώω αργά το βράδυ. Τα κιλά φεύγουν αέρα. Θα επανέλθω μόλις κολλήσω να σας κλαφτώ :tongue: Ελπίζω να είστε όλεεεεεεεες καλά!

-7.5 κιλά :D

...και εγω το ίδιο παθαινω

. Εβλεπα ενα βιντεο χθες λοιπον μιας κοπελας που ειχε και εκεινη θεμα υπερβαρου και ελεγε οτι 'νομιζε' οτι το οτι δεν κρατιοταν το βραδυ ειχε να κανει με το οτι δεν ειχε καλη αυτοσυγκρατηση (που το κανω και εγω) και μαστιγωνε τον εαυτο της για αυτο. Αλλα τελικα μιλησε με γιατρους και διαιτολογους και της εδωσαν να καταλαβει πως οταν ο εγκεφαλος ειναι κουρασμενος και απαιτει υπνο για να λειτουργησει και δεν του τον δινεις, ζηταει βιολογικα ζαχαρη ως καυσιμο για λειτουργια. Οταν λοιπον λεει ξεκινησε να κοιματε μολις ηθελε γλυκο (για βραδυ λεμε τωρα) σταματησε να κανει βραδυνες γλυκες εξορμησεις και καταλαβε οτι ο εαυτος της δεν εκανε κατι λαθος. Εκεινη το εκανε με το να μην του προσφερει την ξεκουραση που χρειαζοταν.

νομιζω και εγω το παθαινω αυτό. Σημερα το μεσημερι θα ηθελα πολυ εναν υπνακο. Μπορεις να αφησεις μονα τους ενα 5.5 και ενα 2 χρονων παιδια και να πας για υπνο??? Τελικα εφαγα ενα μελομακαρονο και λιγα πατατακια και ηρθα στα καλά μου. Τωρα νιωθω ασχημα. Μαλλον καφε επρεπε να πιω.

Σημερα ελεγα θα παω και γυμναστηριο, αλλα ο αντρας μου του προεκυψε δουλεια.... και δεν προβλεπετε να παω...και στεναχωρηθηκα γιατι τελευταια καταφερνα να πηγανω συχνα. Κλαψ.Κλαψ.

Αχ σημερα δεν ειναι η κοπελα στον παιδοτοπο του γυμναστηρίου, αλλιως θα τα επερνα και τα δυο και θα πήγαινα. Με τη μεγαλη παμε συχνα μαζι. Μαζι μια φορα τόλμησα κα τα πήρα. Η αληθεια ειναι οτι πέρασαν καλα, έκανα και εγω τη γυμναστική μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...