Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, Χρόνια πολλά με υγεία κορίτσια. Εμείς από υγεία δε σκίζουμε, περιμένουμε μια βιοψία του πεθερού και αρχές νέου έτους θα χειρουργηθεί και ο σύζηγος. Προσωπικά έχω απίστευτη έξρση του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα και είμαι σε φαρμακευτική αγωγη.

Μου πέφτουν πράγματα...φοβάμαι και για το παιδί. ισως φταίνε και τα 2 κιλά που τσίμπησα με τους ρυθμούς που τρώω. Οπότε μάζεμα...

Ναι ο αλλοπρόσαλος άνθρωπος που αρχίζει ιδίαιτα Χριστούγεννα! Ο,τι φάω σήμερα το μεσημέρι, μετά γλυκά τέρμα και βραδυνό ελαφρύ. Ετσι κι αλλιώς να πιω δεν μπορώ με τα χάπια αλλά και να ξαναφάω δεν παίζει, αφού θα κάνουμε μεταξύ μας ρεβεγιόν (θα λείπουν ταξίδι κάποιοι δικοί μας :()

Είμαι ακριβώς όσα κιλά μπήκα να γεννήσω. Ξεφτίλα δηλαδή. Δε σας θυμίζω πόσα, έφτιαξα το τικερ με όσα έχω να χάσω κιαυτό μου φτάνει, ούτε και να βλέπω δε θέλω...

Ας αδυνατίσω κιας μη βλέπω!

Αρχίζω λοιπόν, σας φιλώ.

Εντάξει ένα κομμάτι κεικ τη μέρα ίσως το χτυπάω αλλά μέχρι εκεί.;)

κοριτσακι μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου, αλλα μην τον αφηνεις και ανεξέλεγκτο.

ΟΚ και εγω με αυτη την πανδεσια φαγητων και γλυκών, σκεφτομαι συνεχεια πόσο πρεπει να προσεχω πιο πολυ τη διατροφή μου

....και εμεις είμαστε σε φαση που ο πεθερος μου εκανε εγχειρηση και περιμενουμε αποτελεσματα βιοψιας, ο παππους μου μενει πλεον με τη μαμα μου... και ετσι εχουνε αλλαξει καποιες ισορροπιες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κάνοντας τον απολογισμο του έτους 2012 συνειδητοποιώ τα εξής :

1) είμαι ακριβως ίδια κιλα όσο είμον πέρισυ αυτη την εποχή.

2) μέσα στο έτος έχασα 4 κιλά , αλλα τα ξαναπήρα

3) έμαθα θεωρητικα πραγματα για το πως πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου (μην σας φαινεται περιργο καποια δεν τα ηξερα)

4) καταλαβα οτι τρώω για σσυναισθηματικους λόγους

5) έμαθα καποιους τρόπους να ελέγχω τη συναισθηματικη μου βουλιμια

6) προσπαθω να γυμναζομαι

Ξέρω πώς να χάσω τα 5 κιλά που θέλω και ναι μεσα στο 2013 θα το κανω

Xρόνια πολλά κορίτσια!

Dimmάκι περαστικά γενικώς, κι εγώ έχω τον μπαμπά μου στο νοσοκομείο δέκα μέρες τώρα, μόλις χτες έβαλε βηματοδότη.

Ας έχουμε καλό υπόλοιπο γιορτών και το 2013 με υγεία!

Ετσι ακριβώς κορίτσια, πάνω από όλα υγεία, μα για να την έχουμε ας φροντίσουμε το σώμα μας λίγο.

Από χθες έχω ξεπατωθεί στα γλυκά, μου έφεραν θεικούς κουραμπιέδες.

Νιώθω λίγο άσχημα, κάτι είναι και αυτό. Από αύριο πάλι σε πρόγραμμα = όχι πολλά γλυκά όχι φαγητό αργά.

Αν από τα 5 γλυκά φάω 1 και από τις 2 το βράδυ φαί φάω στις 10 μια χαρά ευχαριστημένη θα είμαι για αρχή.

skybeam περαστικά στον πατέρα σου καλή μου, matri μια χαρά σε βρίσκω, το να συνειδητοποιήσουμε κάτι είναι η αρχή.

Αγαπητό peristeraki έχω δεί το μήνυμα σου, αν θέλεις τα λέμε εδώ. Είμαι πάνω από 105 κιλά, δε νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε τα ίδια δηλαδή όπως λες. Θα μου πείς γιατί θέλω να χάσω μόνο τόσα αφού είμαι παχύσαρκη. Γιατί δε θέλω να γίνω αδύνατη αλλά όπως ήμουν...

-7.5 κιλά :D

Μμμμ γεια σας, λεω να ξανασυστηθω και εγω. Ημουν εδω και παλαια. Ημουν τοτε 70 κιλα, και ειχα κατεβει στα 64 οταν εγιναν καποια ασχημα γυρω μου και τα παρατησα εντελως. Προ εγκυμοσυνης ημουν 54....ακυρο πλεον. Απο τα 64 λοιπον που τα παρατησα ειμαι επισημα 74.....και εκει εχω κολλησει. Πανω 3 κατω 4, πανω 4 κατω 5 και ο.κ.ε. και τα λοιπα και τα λοιπα και καλα να'μαστε. Κανω ποδηλατο καθε βραδυ αλλα δεν χανω μιας και τρωω μεταμεσονυχτια. Δεν ξερω τι να κανω να σταματησω το βραδυνο φαι. Παιζω μεταξυ 69 και 75 κιλων συνεχεια....αλλα πιο κατω ΔΕΝ παω.....βεβαια δεν παω και πιο πανω οποτε εχω και ενα καλο.....σκεφτηκα να γραψω εδω ΜΠΑΣ και ξεστραβωθω και κανω καμια καλυτερη προσπαθεια......

ΥΓ: Τα κιλα μου καθονται στο λαρυγγι......:@@@@@@

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μμμμ γεια σας, λεω να ξανασυστηθω και εγω. Ημουν εδω και παλαια. Ημουν τοτε 70 κιλα, και ειχα κατεβει στα 64 οταν εγιναν καποια ασχημα γυρω μου και τα παρατησα εντελως. Προ εγκυμοσυνης ημουν 54....ακυρο πλεον. Απο τα 64 λοιπον που τα παρατησα ειμαι επισημα 74.....και εκει εχω κολλησει. Πανω 3 κατω 4, πανω 4 κατω 5 και ο.κ.ε. και τα λοιπα και τα λοιπα και καλα να'μαστε. Κανω ποδηλατο καθε βραδυ αλλα δεν χανω μιας και τρωω μεταμεσονυχτια. Δεν ξερω τι να κανω να σταματησω το βραδυνο φαι. Παιζω μεταξυ 69 και 75 κιλων συνεχεια....αλλα πιο κατω ΔΕΝ παω.....βεβαια δεν παω και πιο πανω οποτε εχω και ενα καλο.....σκεφτηκα να γραψω εδω ΜΠΑΣ και ξεστραβωθω και κανω καμια καλυτερη προσπαθεια......

ελα στην παρεα μας.

εγω σημερα τα πηγα πολυ καλά. τωρα ειμαι ετοιμη να ορμιξω σε κατι κουραμπιεδες αλλα κρτιεμαι...ελπιζω να τα καταφερω

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Πώς είστε; Έχω καιρό να μπω στην παρέα σας αλλά στο συγκεκριμένο θεματάκι δεν έχω κάτι να πω :tongue::tongue::tongue: Το καλό μου είναι ότι δεν έχω βάλει ακόμα κιλά. Λέτε να καταφέρω να μην βάλω καθόλου μέχρι το τέλος; Μια φίλη μου, που και αυτή ήταν 100 και βάλε όταν έμεινε έγκυος, κατάφερε να μην πάρει καθόλου. Όταν γέννησε, στις σαράντα μέρες δηλαδή, είχε χάσει και 10 και ήταν σούπερ :P:p:p:p:p:p

Skybeam περαστικά στον μπαμπακούλη σου. Πώς τα πας εσύ με την εγκυμοσύνη; Μάλλον κάπου κοντά γεννάμε, σωστά;

Dimmi σου εύχομαι να βρεις τελικά τη δίαιτα που σου ταιριάζει και να καταφερεις να πετύχεις το στόχο σου. Για όλες το εύχομαι αυτό, αλλά σε εσένα περισσότερο γιατί βλέπω ότι ξεκινάς, σταματάς και έχεις πολλά πισωγυρίσματα.

Καλή χρονιά κορίτσια. Το 2013 να είναι τυχερό και να χαρίσει σε όλους μας ότι μας στέρησε το 2012.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ελα στην παρεα μας.

εγω σημερα τα πηγα πολυ καλά. τωρα ειμαι ετοιμη να ορμιξω σε κατι κουραμπιεδες αλλα κρτιεμαι...ελπιζω να τα καταφερω

Κρατησου φιλε, μπας και κρατηθω και εγω....γιατι δεν παλευομαι πλεον. Θυμαμαι πως ημουν καποτε (στα 54) συνιδητοποιω οτι κουβαλαω ενα 20κιλο σκυλι πανω μου καθε μερα και δεν αντεχομαι....κρατησου να κανω και γω μια προσπαθεια να ΜΗΝ φαω στα ξυπνηματα μου το βραδυ.......

Καλημέρα Γοργόνες από την εξαφανισμένη...

Εύχομαι να έχουμε όλες καλή χρονιά και ό,τι πραγματικά επιθυμούμε!

Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Ο λόγος που δεν έχω μπει καθόλου όλο αυτό το διάστημα για να σας πω τα νέα μου,είναι ότι δεν έχω νέα καλά!

Δυστυχώς,κάτι ο θυρεοειδής,κάτι η κακή διάθεση,κάτι το ένα,κάτι το άλλο μέσα σε ενα 5μηνο πήρα όλα τα κιλά που είχα χάσει με τη διαιτολογο και ένα ακόμα.

Δηλαδή είμαι στα 90 κιλά

Ντρέπομαι,όχι για τα κιλά,αλλά που δεν καταφερα να βοηθησω τον εαυτό μου.

Προσπάθησα άπειορες φορές να ξεκινήσω διατροφή,αλλά πάντα σταματούσα απο χαζή αφορμή.

Αγαπητό peristeraki έχω δεί το μήνυμα σου, αν θέλεις τα λέμε εδώ. Είμαι πάνω από 105 κιλά, δε νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε τα ίδια δηλαδή όπως λες. Θα μου πείς γιατί θέλω να χάσω μόνο τόσα αφού είμαι παχύσαρκη. Γιατί δε θέλω να γίνω αδύνατη αλλά όπως ήμουν...

Dimmi σύμφωνα με την διαιτολόγο που πήγαινα,τόσα κιλά πρεπει να χάσω κι εγω.Αλλά και 20 να χάσω και 15,ευχαριστημένη θα είμαι ειλικρινά.

Αλλωστε δεν ζηλεύω τα πολύ αδύνατα σώματα.

Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος

Είναι ο μόνος που έθεσα για το 2013

Και ο λόγος που εγραψα σε σενα μηνυμα ξεχωριστά είναι γιατί έχουμε ακριβώς την ίδια στάση απέναντι στη δίαιτα που κάθε φορά ξεκινάμε να κάνουμε:P

skybeam περαστικά στον πατέρα σου καλή μου, matri μια χαρά σε βρίσκω, το να συνειδητοποιήσουμε κάτι είναι η αρχή.

Ευχαριστώ!

Καλώς την άτακτη του διπλανού site! Το ξέρεις ότι με τα άσχημα που σου έτυχαν θα ωφεληθείς πολύ αν χάσεις λίγο βάρος και θα δεις τον κόσμο με άλλα μάτια και άλλη αυτοπεποίθηση, ε? ;) Φυσικά και το ξέρεις, άντε καλή επιτυχία!

Skybeam περαστικά στον μπαμπακούλη σου. Πώς τα πας εσύ με την εγκυμοσύνη; Μάλλον κάπου κοντά γεννάμε, σωστά;]

Ευχαριστώ! Σήμερα μπήκα στη 18η, είμαι σταθερά στα 7-8 κιλά πάνω από το πρώτο κιόλας τρίμηνο. Προσπαθώ να σταθεροποιηθώ λιγάκι. Κατά τ' άλλα καλά, δεν μ'έχει κουράσει καθόλου το εμβρυάκι, σχεδόν σαν να μην είμαι έγκυος. Καλή συνέχεια να έχουμε και ναι κοντά είμαστε στην εγκυμοσύνη!

Δυστυχώς,κάτι ο θυρεοειδής,κάτι η κακή διάθεση,κάτι το ένα,κάτι το άλλο μέσα σε ενα 5μηνο πήρα όλα τα κιλά που είχα χάσει με τη διαιτολογο και ένα ακόμα.

Δηλαδή είμαι στα 90 κιλά

Περιστεράκι μου μια χαρά θα τα καταφέρεις, είχες κάνει καλό ξεκίνημα, μπορείς και πάλι!

Κορίτσια έχω άμνιο στις 3 Γενάρη κι είμαι λίγο μες στη φρίκη και μ' αυτό, και με τα yutopar που θ' αναγκαστώ να πάρω. Κατά τ' άλλα η εγκυμοσύνη πάει καλά, ο μπαμπάς μου συνήλθε, ας μην παραπονιέμαι.

Για πείτε οι μανούλες τι γίνεται με την κοιλιά, κάνατε κάτι ιδιαίτερο για τις ραγάδες και τη χαλάρωση? Και πώς το παλεύετε μετά? Έχω ήδη κάνει μια κοιλούμπα να... Παστώνομαι με simulcium, σταφυλοπυρηνέλαιο με αιθέριο τριαντάφυλλο και shea butter εναλλάξ και κάνω το σταυρό μου... Παρήγγηλα και cocoa butter από το iherb κι ο θεός βοηθός!

Διαφημίσεις

Κρατησου φιλε, μπας και κρατηθω και εγω....γιατι δεν παλευομαι πλεον. Θυμαμαι πως ημουν καποτε (στα 54) συνιδητοποιω οτι κουβαλαω ενα 20κιλο σκυλι πανω μου καθε μερα και δεν αντεχομαι....κρατησου να κανω και γω μια προσπαθεια να ΜΗΝ φαω στα ξυπνηματα μου το βραδυ.......

NAI. τα καταφερα χτες το βραδυ. εμενα με πιανει και μεσημερι και βραδυ μανια φαγητου.

Λοιπον εσυ??

Βάλε στόχο να μην το κανεις για 3 μερες, να δεις που θα νιωσεις περηφανη για τον εαυτο σου.

Σκεψου γιατι το κανεις. Μηπως δεν εχεις φαει κατι για πολυ ώρα??? τι ωρα κοιμασαι??? Προσπαθησε να μην τρως 2 τουλαχιστον ωρες πριν κοιμηθεις.

Ευχαριστώ!

Κορίτσια έχω άμνιο στις 3 Γενάρη κι είμαι λίγο μες στη φρίκη και μ' αυτό, και με τα yutopar που θ' αναγκαστώ να πάρω. Κατά τ' άλλα η εγκυμοσύνη πάει καλά, ο μπαμπάς μου συνήλθε, ας μην παραπονιέμαι.

Για πείτε οι μανούλες τι γίνεται με την κοιλιά, κάνατε κάτι ιδιαίτερο για τις ραγάδες και τη χαλάρωση? Και πώς το παλεύετε μετά? Έχω ήδη κάνει μια κοιλούμπα να... Παστώνομαι με simulcium, σταφυλοπυρηνέλαιο με αιθέριο τριαντάφυλλο και shea butter εναλλάξ και κάνω το σταυρό μου... Παρήγγηλα και cocoa butter από το iherb κι ο θεός βοηθός!

ευχομαι να πανε όλα καλά.

καλά το πας με την κοιλια. Εγω πιστευω οτι βοηθανε όλα αυτα, χωρις βεβαια να κανουν θαυματα. Αυτο που εχω καταλαβει εγω είναι πως είναι και θέμα δέρματος, οργανισμου, ηλικιας, καταστασης αθλητικης πριν......

εγω μετα το 1ο παιδι μπορω να πω οτι επανηλθα σχεδον πληρως (βεβαια ψιλογυμναζομουν), μετα το 2ο δεν : εχω απο όλα και κοιλια και χαλαρωση και ραγαδες και τοπικο πάχος.

εχω βεβαια 2 υπεροχα ζουζουνια και δεν τα αλλάζω.

Ξερω οτι δεν γίνεται να γίνω όπως πριν, αλλα λίγο καλυτερα σίγουρα μπορω.

Στη φαση που είσαι μην πιεζεσαι, αλλα προσπαθησε να αποφυγεις τις υπερβολες

Καλημέρα Γοργόνες από την εξαφανισμένη...

Εύχομαι να έχουμε όλες καλή χρονιά και ό,τι πραγματικά επιθυμούμε!

Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Ο λόγος που δεν έχω μπει καθόλου όλο αυτό το διάστημα για να σας πω τα νέα μου,είναι ότι δεν έχω νέα καλά!

Δηλαδή είμαι στα 90 κιλά

Προσπάθησα άπειορες φορές να ξεκινήσω διατροφή,αλλά πάντα σταματούσα απο χαζή αφορμή.

Αλλωστε δεν ζηλεύω τα πολύ αδύνατα σώματα.

Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος

Είναι ο μόνος που έθεσα για το 2013

Μην μαστιγωνεις ετσι τον εαυτό σου γλυκια μου. Προπαθησε να φροντισεις λιγο και την ψυχολογια σου. Σίγουρα συνδεεται με τον τροπο που αντιμετωπιζουμε τη διατροφη μας

NAI. τα καταφερα χτες το βραδυ. εμενα με πιανει και μεσημερι και βραδυ μανια φαγητου.

Λοιπον εσυ??

Βάλε στόχο να μην το κανεις για 3 μερες, να δεις που θα νιωσεις περηφανη για τον εαυτο σου.

Σκεψου γιατι το κανεις. Μηπως δεν εχεις φαει κατι για πολυ ώρα??? τι ωρα κοιμασαι??? Προσπαθησε να μην τρως 2 τουλαχιστον ωρες πριν κοιμηθεις.

ΟΧΙ απετυχα παταγωδως......κοιμαμαι κατα τις 2. Ε, μεχρι εκει κατι εκανα, στις 5 ομως σηκωθηκα στα τυφλα και εφαγα 2 κομματια κεικ ......τσαααααακ......τελος. ΔΕΝ ξερω πως να το ελεγξω. Θα προσπαθησω ειλικρινα παλι σημερα και θα σου πω τι εγινε. Στην μερα δεν εχω θεμα. Κρατιεμαι στο πολυ κουλ ομως. Μου περνας σοκολατοπιτα κατω απο την μυτη και μπορω να πω οχι. Στην ζαλαδα του υπνου ομως μου βγαινει η καταπιεση της μερας.

Σκαιμπιμ ;) ....για την κοιλια δεν εκανα ποτε τπτ. Δεν εβαλα ουτε μια κρεμμα δεν εβγαλα ουτε μια ραγαδα ποτε. Δερματολογος μου ειπε οτι οι ραγαδες εχουν να κανουν με την ποιοτητα του δερματος. Αν εχεις λιπαρο δερμα δεν κανεις ραγαδες αν εχεις ξηρο θα κανεις. Οι κρεμμες απλα θα απαλυνουν το αποτελεσμα αλλα δεν θα τις σταματησουν απο το να βγουν. Αλλα και να βγουν δες τες ως τα παρασημα του οτι κουβαλησες ενα μωρο για 9 μηνες;)

Παω να κανω ποδηλατο, εχω να διασχισω 12 χιλιομετρα και ειναι 11 η ωρα.....

Ellemphriem έχω κανονικό δέρμα στο σώμα. Ελπίζω να βοηθήσουν λίγο τα γιατροσόφια. Τυχερή ήσουν πάντως με τις ραγάδες!

Κατά τ' άλλα μας αγνόησες κανονικά:

Καλώς την άτακτη του διπλανού site! Το ξέρεις ότι με τα άσχημα που σου έτυχαν θα ωφεληθείς πολύ αν χάσεις λίγο βάρος και θα δεις τον κόσμο με άλλα μάτια και άλλη αυτοπεποίθηση, ε? ;) Φυσικά και το ξέρεις, άντε καλή επιτυχία!

:D:D:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...