Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τσιπουριτσα μπραβο σου για το αλατι!!!....να ξερεις ομως οτι τα ΠΑΝΤΑ ολα τα τροφιμα (συσκευασμενα) εχουν ΠΟΛΥ αλατι!!!!!!!!!!!

καποια στιγμη επαιρνα κορτιζονη και δεν επρεπε να τρωω καθολου αλατι και ζαχαρη για ενα μηνα.....εχασα 7 κιλα (αν και δεν επρεπε...αλλα τι να εκανα) επειδη εκοψα αλατι και ζαχαρη....εψαχνα να βρω τροφιμα χωρις αλατι....ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!....μονο κατι φρυγανιες της Linea....ενα ψωμι του τοστ δεν θυμαμαι μαρκα......ηθελα να παρω ενα καλαμακι απο σουβλατζιδικο και τους ελεγα μη μου βαλετε αλατι.....και μου ελγαμν ειναι ηδη προ-αλατισμενα πριν το ψησιμο.....και τα αλατιζαν και κατα το ψησιμο.....δεν μπορεις να φανταστεις τι αλατι τρωμε καθημερινα χωρις να το καταλαβαινουμε....μεχρι και τα παγωτα εχουν !!!!!

Ακριβώς όπως τα λες! έχουν όλα πάρα πολύ αλάτι!!!! κι εγώ ψάχνω όσο μπορώ, παίρνω τις φρυγανιές elite με λιγότερο αλάτι και χωρίς ζάχαρη, το προσπαθώ. Κορίτσια αν ξέρατε πόσο πολύ αλάτι έχει το ψωμι ..... αχ αχ

Λίγο αλάτι χρειάζεται στον οργανισμό μας, αλλά από τα τρόφιμα που λαμβάνουμε την καλύπτουμε την ανάγκη αυτή! ότι πρόσθετο ... φτου κακά!

καλημερααα!

ακομα δεν εχω τολμησει να ζυγιστω, περιμενω εδω και πεντε ημερες να αδιαθετησω ....τελος παντων, οι φωτος με το νυφικο της μπαπ ειναι τελειες!με το καλο! ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

μου μυρίζει μωράκι.....?????

ΑΣΧΕΤΟ

Τι γινεται σημερα βρε παιδια???? Ειπα να μπω μεσα και σερνεται ολη η σελιδα από το πρωι (γιατι άλλα σαιτ τα βλεπω σφαιρα). Δεν μπορω να κανω τιποτα λεμε. Μπαινωβγαινω αλλα και η συνδεση δεν είναι ευκολη.

ελα μου ντέ! τα ζα μου αργά σήμερα

Σχετικά με την δίαιτα που μας είπε η Ζωή νωρίτερα βρήκα κάτι και σας το παραθέτω:

http://natofao.blogspot.com/2010/06/blog-post_7779.html

έφαγα και το μαρουλάκι με τον τόνο, γενικά είμαι οκ προσπαθώ και με το νερό..... έχω θέμα με το νερό! γκρ!!!! η διαιτολόγος μου είπε 3 λίτρα την ημέρα (για το βάρος μου..... ) το παλεύω, είμαι λίγο πριν τα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας κουκλιτσες μου. Πως σας βρισκω? Εγω απο διαιτα ΟΚ.Απο ψυχολογια καλυτερα. Απο ατμοσφαιρα δουλειας.... χαλια. Μας εχει αγγιξει "η κριση" και ειναι απελπιστικη η κατασταση. Καθε μερα "σφραγιζουν" ακαλυπτες επιταγες πελατων μας. Ποσο ρευστο να εχουμε επιτελους για να τις καλλυπτουμε???????

Τα 'χω παρει με εκεινους τους μεγαλοκεφαλες που κατεχουν καποιες θεσεις και "τρωνε" τα λεφτακια μας επι χρονια και τωρα μας εχουν σφιξει τοσο το ζωναρι που δεν παει αλλο.

Αι σιχτιρ, δευτεριατικα γμτ.

Τσιπουρα, ποδαροδρομο γλυκια μου συμφωνα με τις αντοχες σου. Ξεκινα σιγα σιγα και στην πορεια θα καταλαβεις ποτε μπορεις να επιταχυνεις χρονο και ταχυτητα.

Jenia, εισαι super. Ανυπομονω να σε δω και σε φανταζομαι οπως το εικονακι που σου κατεβασαν. (να σε πιουμε στο ποτηρι)!!!!

Μινα G και Μινουλα, ολες καναμε και κανουμε ατασθαλιες. Μην ντρεπεστε. Το παθημα γινεται μαθημα. Εγω μετα απο την μακαροναδα των 11:00 μμ, εστρωσα κ@λο και τρεχω πυρετωδως προς τα κατω. Στο ζυγισμα του Σαββατου ημουν 82,4. Και ..... ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

Mpap, να΄σαι καλα βρε κοριτσι για τις τοσο χρησιμες πληροφοριες που μας προσφερεις.

Το χαμομηλακι...... αγνοειται :confused:

Ζωη, εφαγες τα μπισκοτο-γιαουρτακια? Δεν πιστευω να πεινας ακομα??

Και ναι, κοριτσια, συμφωνω κι εγω στο εξης:

Το κλειδι για την επιτυχια μας ειναι να μην πειναμε. Αρα τρωμε τακτικα σωστες τροφες που μας κρατουν δυνατες χωρις να μας επιβαρυνουν με θερμιδες και λιπαρα.

Το σημερινο απογευματινο μου, αποτελειται απο γιαουρτακι 0% με κερασια. Ειναι σουπερ δροσιστικο, γλυκο και ελαφρυ. Τυφλα να εχει το παγωτο.

Φιλακια σε ολες

Τσιπουρα, περιμενω νεα... (δεν πιστευω να βρηκες δικαιολογια για αναβολη????)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλημερααα!

ακομα δεν εχω τολμησει να ζυγιστω, περιμενω εδω και πεντε ημερες να αδιαθετησω ....τελος παντων, οι φωτος με το νυφικο της μπαπ ειναι τελειες!με το καλο! ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

καλως το κοριτσι μας!!!

μετα το τελος της περιοδου να ζυγιστεις....κανα 2 μερες μετα ;)

ευχαριστω πολυ!!!!....στις φωτο δεν ειναι ολοκληρωμενο :wink:

Ευχαριστω αρχηγε και τσιπουριτσα για τις απαντησεις/συνταγες. Θα δοκιμασω.

Συνονοματη κανουμε ντιλιτ και συνεχιζουμε. Ουδεις αναμαρτητος.

ΑΣΧΕΤΟ

Τι γινεται σημερα βρε παιδια???? Ειπα να μπω μεσα και σερνεται ολη η σελιδα από το πρωι (γιατι άλλα σαιτ τα βλεπω σφαιρα). Δεν μπορω να κανω τιποτα λεμε. Μπαινωβγαινω αλλα και η συνδεση δεν είναι ευκολη.

καλυτερα Μινα μου να τις δοκιμασεις για μεσημεριανο....για βραδινο ειναι πολλες οι θερμιδες τωρα που το σκεφτομαι :wink:

Ακριβώς όπως τα λες! έχουν όλα πάρα πολύ αλάτι!!!! κι εγώ ψάχνω όσο μπορώ, παίρνω τις φρυγανιές elite με λιγότερο αλάτι και χωρίς ζάχαρη, το προσπαθώ. Κορίτσια αν ξέρατε πόσο πολύ αλάτι έχει το ψωμι ..... αχ αχ

Λίγο αλάτι χρειάζεται στον οργανισμό μας, αλλά από τα τρόφιμα που λαμβάνουμε την καλύπτουμε την ανάγκη αυτή! ότι πρόσθετο ... φτου κακά!

μου μυρίζει μωράκι.....?????

ελα μου ντέ! τα ζα μου αργά σήμερα

Σχετικά με την δίαιτα που μας είπε η Ζωή νωρίτερα βρήκα κάτι και σας το παραθέτω:

http://natofao.blogspot.com/2010/06/blog-post_7779.html

έφαγα και το μαρουλάκι με τον τόνο, γενικά είμαι οκ προσπαθώ και με το νερό..... έχω θέμα με το νερό! γκρ!!!! η διαιτολόγος μου είπε 3 λίτρα την ημέρα (για το βάρος μου..... ) το παλεύω, είμαι λίγο πριν τα 2

λαθος σου μυριζει τσιπουριτσα....δυστηχως ηρθε η ρουφιανα.....δεν με θελει ....μετα το γαμο θα το κοιταξουμε πιο σοβαρα με εξετασεις

Σημερα οντως σερνεται η σελιδα.....10 ωρες περιμενω για να ανοιξει και να κανω ποστ :roll:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

προς μπαπ:μαλλον σεμενα απευθυνοταν η τσιπουρα για το μωρακι, αλλα η απαντηση ειναι ιδια, οχι δεν ψηνεται...

επισης προς μπαπ:διαβασα για νεο βουτζα τελικα?δες την θετικη του πλευρα, μπορει να πετυχεις τον σακη καπου εκει!

προς τσιπουρα:σκεφτομαι κιεγω να κανω εξετασεις θυροειδους, εχουμε ιστορικο και θελω να το αποκλεισω σαν πιθανοτητα, τι ακριβως εκανες?

επισης προς μπαπ: σχετικα με το μωρο και εξετασεις, ελπιζω να μην χρειαστει, αλλα αν αποφασισεις να το ψαξεις στειλε μου πμ...

και τελος, το διαδικτυο ΣΕΡΝΕΤΑΙ

bgx2ye5lc.png

Γεια σας κουκλιτσες μου. Πως σας βρισκω? Εγω απο διαιτα ΟΚ.Απο ψυχολογια καλυτερα. Απο ατμοσφαιρα δουλειας.... χαλια. Μας εχει αγγιξει "η κριση" και ειναι απελπιστικη η κατασταση. Καθε μερα "σφραγιζουν" ακαλυπτες επιταγες πελατων μας. Ποσο ρευστο να εχουμε επιτελους για να τις καλλυπτουμε???????

Τα 'χω παρει με εκεινους τους μεγαλοκεφαλες που κατεχουν καποιες θεσεις και "τρωνε" τα λεφτακια μας επι χρονια και τωρα μας εχουν σφιξει τοσο το ζωναρι που δεν παει αλλο.

Αι σιχτιρ, δευτεριατικα γμτ.

Τσιπουρα, ποδαροδρομο γλυκια μου συμφωνα με τις αντοχες σου. Ξεκινα σιγα σιγα και στην πορεια θα καταλαβεις ποτε μπορεις να επιταχυνεις χρονο και ταχυτητα.

Jenia, εισαι super. Ανυπομονω να σε δω και σε φανταζομαι οπως το εικονακι που σου κατεβασαν. (να σε πιουμε στο ποτηρι)!!!!

Μινα G και Μινουλα, ολες καναμε και κανουμε ατασθαλιες. Μην ντρεπεστε. Το παθημα γινεται μαθημα. Εγω μετα απο την μακαροναδα των 11:00 μμ, εστρωσα κ@λο και τρεχω πυρετωδως προς τα κατω. Στο ζυγισμα του Σαββατου ημουν 82,4. Και ..... ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!

Mpap, να΄σαι καλα βρε κοριτσι για τις τοσο χρησιμες πληροφοριες που μας προσφερεις.

Το χαμομηλακι...... αγνοειται :confused:

Ζωη, εφαγες τα μπισκοτο-γιαουρτακια? Δεν πιστευω να πεινας ακομα??

Και ναι, κοριτσια, συμφωνω κι εγω στο εξης:

Το κλειδι για την επιτυχια μας ειναι να μην πειναμε. Αρα τρωμε τακτικα σωστες τροφες που μας κρατουν δυνατες χωρις να μας επιβαρυνουν με θερμιδες και λιπαρα.

Το σημερινο απογευματινο μου, αποτελειται απο γιαουρτακι 0% με κερασια. Ειναι σουπερ δροσιστικο, γλυκο και ελαφρυ. Τυφλα να εχει το παγωτο.

Φιλακια σε ολες

Τσιπουρα, περιμενω νεα... (δεν πιστευω να βρηκες δικαιολογια για αναβολη????)

καλως το κοριτσι μας!!!

μια απο τα ιδια Γιωργια μου....πλεον η δουλεια μου στο γραφειο ειναι ΟΛΗΜΕΡΑ να ψαχνω εκδοτες επιταγων για να πληρωσουν.......:roll::roll::roll:....και μη χειροτερα να λεμε....αλλα τα βλεπω τα χειροτερα να ερχονται.....δυστηχως !!!

μια συμβουλη....να προτιμας τα 2%....ειναι καλυτερα ;)....και βαζεις τα κερασακια μονη σου

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και παλι για τα 82.4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εις κατωτερα αγαπητη μου !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Αρχηγε ενταξει θα δοκιμασω για μεσημεριανο. Και μη στεναχωριεσαι. Δεν τελειωσε τιποτα. Κοιταξε να χαρεις το καλοκαιρι και τις ετοιμασιες του γαμου και θα ρθουν και ολα τα αλλα.

Y9MXp3.png

Μpap, επιτελους ειδα την προβα νυφικου. Βρε κοριτσι μου, εσυ δεν θα εισαι νυφη!!!! Νεραϊδα θα εισαι. Μηπως να κρατουσες αντι για ανθοδεσμη, κανενα ραβδακι???? :tongue: Και αν εχεις και την "επιφωτιση" κανε μας καμια ραβδιά να μας αδυνατισεις συντομα. χαχαχαχα

Φιλακια καλη μου. Θα εισαι σουπερ νυφουλα οτι κι αν φορεσεις.

προς μπαπ:μαλλον σεμενα απευθυνοταν η τσιπουρα για το μωρακι, αλλα η απαντηση ειναι ιδια, οχι δεν ψηνεται...

επισης προς μπαπ:διαβασα για νεο βουτζα τελικα?δες την θετικη του πλευρα, μπορει να πετυχεις τον σακη καπου εκει!

προς τσιπουρα:σκεφτομαι κιεγω να κανω εξετασεις θυροειδους, εχουμε ιστορικο και θελω να το αποκλεισω σαν πιθανοτητα, τι ακριβως εκανες?

επισης προς μπαπ: σχετικα με το μωρο και εξετασεις, ελπιζω να μην χρειαστει, αλλα αν αποφασισεις να το ψαξεις στειλε μου πμ...

και τελος, το διαδικτυο ΣΕΡΝΕΤΑΙ

Προς Αχιλεα και μονο χαχχαχαχαχαχα :

οντως σε σενα απεθυνοταν η τσιπουρα....αλλα ο καθενας με τον πονο του....κ εγω με τον δικο μου....οταν βλεπω για μωρο νομιζω οτι απεθυνονται σε μενα :tongue:

την Παρασκευη ειχα τελικη προβα στους Μi-ro για το νυφικο....ριξαμε τοσο γελιοοοοοοοοο που δεν μπορεις να φανταστεις....αφου στο τελος εκλεισαν και το μαγαζι για απο τα γελια αρχισαμε να κλαιμε και δεν ελεγε να μπαινει και να μας βλεπει ο κοσμος.....και μου ειπαν.οτι θα μου στειλουν τον Ρουβα να κανει τον ψαλτη χαχαχαχαχχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Θα χρειασουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εξετασεις...το εχουμε αφησει δυστηχως πολυ καιρο χωρις να το ψαξουμε ...(αντρικοι εγωισμοι......).....οταν θα ξεκινησω θα σου πω.....ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μια συμβουλη....να προτιμας τα 2%....ειναι καλυτερα ;)....και βαζεις τα κερασακια μονη σου

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και παλι για τα 82.4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εις κατωτερα αγαπητη μου !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αχ, πονεμενη ιστορια των επιταγων. Οσες εργαζονται σε τετοια γραφεια, μας καταλαβαινουν.

Τα κερασακια, ειναι φρεσκοτατα της περιοχης και τα βαζω μονη μου. Αλλα επειδη δεν θα καθισω να τα ξεκουκουτσιασω εν ωρα εργασιας, παει μπουκια γιαουρτιου + 1 κερασακι και φτου το κουκουτσακι. Χιχιχιχι

Τωρα για το 82,4, παλευω πιο συχνα με το διαδρομο-ποδηλατο και κατηφοριζει πιο γρηγορα η ζυγαρια. Ξεχναω να φτιαξω σκοινακι ρε γμτ.

Αντε και ο Αυγουστος πλησιαζει και πρεπει να βγω κορμαρα στη παραλια. :D;)

Αρχηγε ενταξει θα δοκιμασω για μεσημεριανο. Και μη στεναχωριεσαι. Δεν τελειωσε τιποτα. Κοιταξε να χαρεις το καλοκαιρι και τις ετοιμασιες του γαμου και θα ρθουν και ολα τα αλλα.

ευχαριστω πολυ!!!

τα αλλα μαλλον θα ερθουν με λιγη βοηθεια....;)

Μpap, επιτελους ειδα την προβα νυφικου. Βρε κοριτσι μου, εσυ δεν θα εισαι νυφη!!!! Νεραϊδα θα εισαι. Μηπως να κρατουσες αντι για ανθοδεσμη, κανενα ραβδακι???? :tongue: Και αν εχεις και την "επιφωτιση" κανε μας καμια ραβδιά να μας αδυνατισεις συντομα. χαχαχαχα

Φιλακια καλη μου. Θα εισαι σουπερ νυφουλα οτι κι αν φορεσεις.

Απαπαπαπαπααααααααα....κοκκινησα καλεεεεεεεεεεεεεεεε :tongue:

εγω εχω δει και πιο ωραιες νυφες χαχαχαχαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω ΠΟΛΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα τα καταφερνετε και μονες σας....δεν χρειαζεστε εμενα....το μονο που μπορω να κανω σε οποιες παρασπονδουν συνεχως ειναι καμια βιτσια=ξυλιά οχι με ραβδι....με βιτσα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Αχ, πονεμενη ιστορια των επιταγων. Οσες εργαζονται σε τετοια γραφεια, μας καταλαβαινουν.

Τα κερασακια, ειναι φρεσκοτατα της περιοχης και τα βαζω μονη μου. Αλλα επειδη δεν θα καθισω να τα ξεκουκουτσιασω εν ωρα εργασιας, παει μπουκια γιαουρτιου + 1 κερασακι και φτου το κουκουτσακι. Χιχιχιχι

Τωρα για το 82,4, παλευω πιο συχνα με το διαδρομο-ποδηλατο και κατηφοριζει πιο γρηγορα η ζυγαρια. Ξεχναω να φτιαξω σκοινακι ρε γμτ.

ο διαδρομος ειναι πιο ''ξεκουραστη'' αεροβια απο το σκοινακι.....βεβαια δεν κανει κακκο να δοκιμασεις!!! :mrgreen:

γενικος κανονας : ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΑ ασκηση ΚΑΙΣ ΛΙΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!....και εσυ γι αυτο βλεπεις αποτελεσματα....γυμναζεσαι συστηματικοτατα !!!!....και σε συνδιασμο με τη διατροφη σου.....θα δεις να παιρνει την κατηφορα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Τελειο επιδορπιο γεωργια. Αν τα καθαριζες κιολας από κουκουτσια θα το ευχαριστιοσουν καλυτερα. Ασε που ωραια ιδεα είναι και η γυμναστικη με το σχοινακι. Πως και δεν το σκεφτηκα. Θα ψαξω να βρω σχοινι στο σπιτι.

καμια καλη αποψη για μπαμιες και ανθοτυρο?τρωμε αφοβα?

Τωρα και εσυ με χτυπησες εκει που ποναω. ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα (χωρις ανθοτυρο). Και εχω καιρο να τις φτιαξω.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...