Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!! κ γω στο κλαμπ των εγκυων...ειμαι στον 4ο μηνα ηδη, θα μπω στον 5ο την αλλη βδομαδα...καλη μας συνεχεια κ λιγα κιλα να παρουμε μας ευχομαι!!!!!!! φιλια πολλα!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???????????????giovannaxa μου μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα!!!που θα πανε δηλαδη απλα στο ευχομαι και εγω!!!αχχ χαρηκα πολυ πολυ!και 102 κιλα δεν ειναι πολλα,μια χαρα ειναι,εγω ειχα ξεκινησει 132..οποτε ολα μια χαρα!εχω πολυ καιρο να μπω διοτι δεν εχω ουτε ενα λεπτακι χρονο..αλλα σας σκεφτομαι!!ναστε ολες καλα!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

γεια σας κοριτσακια,

αχ διαβαζω γιαα μωρακια. Μπραβο!!

εμενα προσπαθει ο συζηγος να με πεισει για τρίτο αλλα δεν ψηνομαι λέμε. Δεν το αποκλειω βεβαια, αλλα....

...μεγαλη κουραση βρε κοριτσακια νιωθω αυτες τις μερες.

με διατροφη μετρια...μμμμμ

παω γυμναστηριο, αλλα χαλαρα, με ψιλοενοχλει και ο ώμος.

αααα και ζυγιστικα και φυσικα εχω παρει 3 κιλα . εκει που φλερταρα με το 60/59 τσουπ 63.

ΟΚ μην με δειρετε. Ξερω δεν ειναι πολλα, αλλα οταν εισαι μια ζωη 55 σου κακοφενετε.

πωπω κορίτσια μου δεν είχα δεί ότι γράφατε! Τί τέλεια νέα είναι αυτά!!! Μπράβο!!! Σας φιλώ όλες, αύριο αρχίζω δίαιτα, όχι επειδή είναι Δευτέρα, αλλά επειδή...έτυχε. Ετσι τα ξαναλέμε. Φιλάκια με το καλό τα μωράκιααααααααααααααααααααααααααααααααααα αχ μάνα μου χαρές και αλλαγές!

-7.5 κιλά :D

αχου μπήκα βιαστηκά και σας διάβασα και έμεινα!!!!

Γιοβανάκι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Με το καλοοοοο! αχού τι καλά! μωρουδίλαααααααα

Άννα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σε εσένα!!! μπράβο, με ανεβάσατε!!

Skybeam μη μασάς, αυτές οι εξετάσεις έχω καταλήξει ότι υπάρχουν για να είμαστε σε διαρκή ανησυχία... παίζει η στατιστικη με το μυαλό μας (σου μιλώ εκ πείρας πια)!!! απόλαυσε την κατάσταση και ξέχνα τις εξετάσεις, νταξ όσο γίνεται :)

Γεωργία είναι αυτό που λένε μασάς και δεν μιλάς. Οπότε ξεκίνα να μιλάς για να μη μασάς. Και νεροοοοοο, πολύ νερό. Δεν πεινούσες βρε, διψούσες!

Ντίμι εννοούσα ότι προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να τρώει διαιτητικά μέχρι τα χριστούγεννα. Που σημαίνει ότι θα τρώω πιο άνοστα και λιγότερο χορταστικά μέχρι τότε. Και λέω ότι εάν καταφέρω αυτό θα έχω χάσει 3 κιλά μέχρι τότε. Αλλά... μπενάκις βγαινάκις..... Λες και οι θερμίδες από τα πρωινά πιτάκια δεν μετράνε!!!!

Ε και αφού ξεκινά στραβά η μέρα, λέω δεν πειράζει, από αύριο.....!! χαχαχαχα, τράτζικ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σας παρακολουθώ αλλά δνε γράφω τίποτα, γιατί δεν έχω και τίποτα να πω......:tongue::tongue::tongue::tongue: Μάλλον έχω ένα ευχάριστο....:P:p:p:p Θα κάνω παρέα στη Skybeam!!!!! Παναγίτσα μου.....ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Το μόνο φάουλ της υπόθεσης είναι ότι έμεινα έγκυος στα 102 κιλά....:oops::oops::oops::oops::oops:

μπραβο μπραβο!!!!!αυτα ειναι υπεροχα νεα!!!

μακαρι να σου πανε ολα τελεια!!!!!

Ντίμι εννοούσα ότι προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να τρώει διαιτητικά μέχρι τα χριστούγεννα. Που σημαίνει ότι θα τρώω πιο άνοστα και λιγότερο χορταστικά μέχρι τότε. Και λέω ότι εάν καταφέρω αυτό θα έχω χάσει 3 κιλά μέχρι τότε. Αλλά... μπενάκις βγαινάκις..... Λες και οι θερμίδες από τα πρωινά πιτάκια δεν μετράνε!!!!

Ε και αφού ξεκινά στραβά η μέρα, λέω δεν πειράζει, από αύριο.....!! χαχαχαχα, τράτζικ.

τώρα τί να πω, σα να τα γράφω εγώ. με τη διαφορά ότι κάτι πρέπει να κάνω με τα κιλά μου πριν μπαστακωθούν...

εντωμεταξύ γυμναστήριο δεν ξαναπήγα, εσύ είχες αρχίσει νομίζω?

πέρασα βδομάδες μες το σπίτι με το παιδί γιατί είχε γκρίνια, δεν πήγαινα καν δουλειά.

Ομως τώρα σφ΄ίγγουν τα πράγματα στη δουλειά πάλι και πάλι γυμναστήριο νο γουει. Οπότε σαλάτα τα έχωκάνει.

Αλλα πως θ γίνει, έχω ένα παιδί πια, το ακατάστατο πρόγραμμα μου είναι...μες το πρόγραμμα.

Αυριο θα ζυγιστώ και θα προσπαθήσω να τρώω ό,τι σκατ@ θελω όλη μέρα αλλά το βράδυ να τρώω ελαφρυά. Ελπίζω να τα καταφέρω, έστω να φύγει το πρήξιμο γμτ...:(

Δυστηχώς έχω και πολλά προσωπικά προβλήματα αυτό το καιρό, οικονομικά, και έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου...ελευθερος επαγγελματίας βλέπεεις.

Δεν θέλω να πιεστώ πολύ και με τη διατροφή, δεν παίζει από εκεί που πίνω αναψυκτικά και τρώω γλυκά και γαριδάκια να κάνω δίαιτα 1600 θερμίδων :rolleyes:

Πωλίνα μπράβο σου που κρατιέσαι! Τί δίαιτα κάνεις? Της Skybeam?

καλησπερα κοριτσια!!!! κ γω στο κλαμπ των εγκυων...ειμαι στον 4ο μηνα ηδη, θα μπω στον 5ο την αλλη βδομαδα...καλη μας συνεχεια κ λιγα κιλα να παρουμε μας ευχομαι!!!!!!! φιλια πολλα!!!!!!!!!

sυγχαρητήριααααααα:D:D

Τι καλά που συμφωνείτε! Δεν στέλνετε και ένα 100ευρω κάθε μήνα για να πληρώνω τις επισκέψεις :tongue::tongue::tongue::tongue: Ξέρω μωρέ τι πρέπει να κάνω, κακά τα ψέματα τώρα. Θα χρειαστεί να προσέξω και το ξέρω.... θα προσπαθήσω όμως. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές. Και τις ευχές και τις προσευχές τις έχω ανάγκη.

κορίτσι μου στα 94 κιλά έμεινα έγγυος, με την πρώτη που λένε, μόλις είχα κόψει το τσιγάρο, μόλις είχα αρχίσει δίαιτα και ελευθερες επαφές, και να σου το μωρό.

Μπήκα για γέννα στα 105 κιλά, τα 2 ή 3 κιλά τα έβαλα 2 μέρες πρίν γεννήσω, ξαφνικά πρήστηκα, είχα αμελήσει οδηγίες του γιατρού γιατί πέθανε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο.

Αρα χοντρικά πήρα 9 κιλά στην κύηση, όχι 11.

Το πρώτο τρίμηνο δεν είχα βάλει ούτε 1, μόλις έκανα αυχενική ανακουφίστηκα, το έριξα έξω που λένε, κι έβαλα 1,5.

Στο δεύτερο τρίμηνο από την...ανακούφιση έβαλα άπανωτά κιλά. Στο τρίτο τρίμηνο νασου ο διαβήτης κύησης, όχι μόνο δεν έβαλα αλλά και έχασα.

Αρα όλα στο μυαλό είναι, αν πχ είχα διαβήτη εξαρχής δεν θα είχα βάλει κανένα.

Τώρα σχετικά με τα νούμερα, τι 102 τί 112.

Θα τα χάσεις.

Εντάξει οι εγγυμοσύνες μας μας πέτυχαν παχυές, τί να κάνουμε να σκάσουμε?

Δεν έχει κανένα νόημα, στο υπογράφω.

Τα κιλα΄μετά δε φεύγουν έτσι κι αλλιώς, γιατί να σκάμε χαχαχαχ αστειάκι έτσι...

παρεπιπτόντως να σ πω ότι με το θηλασμό έχασα 8 κιλά σε ένα μήνα τρώγοντας ό,τι δεν είχα φάει 3 μήνες...

Μετά ΤΑ ΞΑΝΑπήρα αλλά αυτό είν άλλου παπα ευαγγέλιο.

Καλό ξημέρωμα, όλα καλά θα πάνε. Πάνω από όλα η υγεία των μικρών μας.

Εντάξει οι εγγυμοσύνες μας μας πέτυχαν παχυές, τί να κάνουμε να σκάσουμε?

Δεν έχει κανένα νόημα, στο υπογράφω.

Αυτό που με σώζει είναι το ύψος. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχω χασει 2 κιλά γιατί έχω απίστευτες αναγούλες. Τα Χριστούγεννα φοβάμου μην παρεκτραπώ........:tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

τι διαβάζω??? χασίματα??? ΕΥΓΕ!!!!!!!!

μπραααβοοοο!!!!! πολίνα και γιοβάννα καλές συνέχειες!!!

εγώ κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: χρειάζομαι ένα αυστηρό πλάνο διατροφής. Αναλυτικά τι θα τρώω κάθε μέρα με ποσότητες. Να κάνω το πρόγραμμα το μαγειρικό, του σούπερ, να ξέρω τι θα βάλω στο πιάτο μου - αναλυτικά.

Εάν έχετε τίποτις τέτοιο παρακαλείσθε όπως το αποστείλετε το συντομότερο!

Σημ. θέλω (ως γνωστόν) να χάσω 6-8 ρημαδοκιλά. Έχω BIM οριακά 25 (λίγο πάνω, λίγο κάτω). βοηθάτε κοπέλες

ευχαριστουμε πολυ καλιοπάκη..

και εγω τετοιο προγραμμα εχω αλλα θα πρεπει να πας σε διατροφολογο για να σου βγαλει ενα για τα κιλα σου.. γιατι αν σου στειλω το δικο μου το κοβω να βαζεις παρα να χανεις..

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα, Χρόνια πολλά με υγεία κορίτσια. Εμείς από υγεία δε σκίζουμε, περιμένουμε μια βιοψία του πεθερού και αρχές νέου έτους θα χειρουργηθεί και ο σύζηγος. Προσωπικά έχω απίστευτη έξρση του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα και είμαι σε φαρμακευτική αγωγη.

Μου πέφτουν πράγματα...φοβάμαι και για το παιδί. ισως φταίνε και τα 2 κιλά που τσίμπησα με τους ρυθμούς που τρώω. Οπότε μάζεμα...

Ναι ο αλλοπρόσαλος άνθρωπος που αρχίζει ιδίαιτα Χριστούγεννα! Ο,τι φάω σήμερα το μεσημέρι, μετά γλυκά τέρμα και βραδυνό ελαφρύ. Ετσι κι αλλιώς να πιω δεν μπορώ με τα χάπια αλλά και να ξαναφάω δεν παίζει, αφού θα κάνουμε μεταξύ μας ρεβεγιόν (θα λείπουν ταξίδι κάποιοι δικοί μας :()

Είμαι ακριβώς όσα κιλά μπήκα να γεννήσω. Ξεφτίλα δηλαδή. Δε σας θυμίζω πόσα, έφτιαξα το τικερ με όσα έχω να χάσω κιαυτό μου φτάνει, ούτε και να βλέπω δε θέλω...

Ας αδυνατίσω κιας μη βλέπω!

Αρχίζω λοιπόν, σας φιλώ.

Εντάξει ένα κομμάτι κεικ τη μέρα ίσως το χτυπάω αλλά μέχρι εκεί.;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...