Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μπράβο για την απώλεια σου Polina

Mάλιστα. Δηλαδή από εδώ και πέρα μόνο από κοιλιά, ε? Επιτέλους!:D

Συνηθως γίνεται ο πρώτος μόνο υπέρηχος ενδοκολπικά, οι υπόλοιποι μόνο από κοιλιά, αλλά αν ο γιατρός τις αυχενικής, β-επιπέδου, ντόπλερ δεν βλέπει κάτι που θέλει θα σου κάνει και ενδοκολπικό.

Καλά προς το τέλος σου μετράνε και τράχηλο (ενδοκολπικά) οπότε έτσι κι αλλιώς το κάνουν.

Γιατίσε προβληματίζει? Δεν πονάει καθόλου. Δε θα το κάνει ο γυναικολόγος σου σε εξέταση ρουτίνας αλλά ο υπερηχογραφιστής αν χρειαστεί.

Ο γυναικολόγος το κάνει στον πρώτο υπέρηχο αν το κάνει.

Κι γω είχα φοβερό άγχος και δεν ήθελα ενδοκολπικά, φοβόμουν για το παιδί.

Εαν όμως πας και δεν μπορεί να εξετάσει το κεφάλι του παιδιού σου μέσω της κοιλιάς τότε θα ανοίξεις τα πόδια σου με περρίση ευκολία και θα σου φύγουν όλοι οι φόβοι.

Ασε που είναι απίστευτη αίσθηση να νιώθεις ότι στο σημείο που βάζει το τσουτσούνι από μέσα είναι το κεφαλάκι του παιδιού σου και να το βλέπεις.

Ενώ πχ στον υπέρηχο κοιλιάς δεν ξέρεις ακριβώς που είναι τί, σαν πρωτάρα, μετά θα τα μάθεις :tongue:

Καλημέρα σε όλεεεεεες αρχίζω δίαιτα, ζύγισμα σε λίγο, φαγωμένη όμως, αλλά χωρίς ρούχα.

Με ρούχα και παπούτσια (μες το σπίτι φοράω αθλητικά αερόσολα :shock:) ζύγισα πρίν το πρωινό 104 κιλά.

Αρα στα ίδια είμαι.

Δεν πήρα δεν έχασα, ούτε γάτα ούτε ζημιά, και ξαναρχίζω...

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλη αρχή dimi ευχαριστώ..

5η μέρα σήμερα.. το μόνο θέμα που έχω είναι ότι μετά το μεσημεριανό με ποιάνει αμόκ για φαί απο τις 3-5 μετά πάλι είμαι μια χαρα..

τι να πω μάλλον επειδή ο οργανισμός μου μπαίνει σε άλλο πρόγραμμα..

δυνατά κορίτσια θα τα καταφέρουμε

εγώ πάντως είχα κοπλικούς μέχρι την αυχενική. Μετά ευτυχώς ο επόμενος ήταν στο σαραντισμό! (έκανα καισαρικές) Ε, όσο νά 'ναι αλλιώς είναι από κοιλιάς... πιο ευχάριστο!

Με το καλό η αυχενική! ωραίοι αυτοί οι υπέρηχοι, βλέπεις μωράκι ολόκληρο!!

μπράβο στα χασίματα. Εγώ είμαι σε χαλαρή συντήρηση. Δηλαδή να μη βάλω. Στο μεταξύ προσπαθώ να με πείσω ότι αν ξαναφάω (νόστιμα, χορταστικά εννοώ) τα χριστούγεννα θα είμαι ήδη -3κιλά. λέτε????

Στο μεταξύ προσπαθώ να με πείσω ότι αν ξαναφάω (νόστιμα, χορταστικά εννοώ) τα χριστούγεννα θα είμαι ήδη -3κιλά. λέτε????

Δεν το έπιασα.

Βρε κορίτσια είναι δυνατόν να μη μου μπαίνου τα τικερ?

Είχα της ΛΙΛΥΥ PIE και ξαφνικά δε με βάζει. Τα νεύρα μου!!!

εγώ πάντως είχα κοπλικούς μέχρι την αυχενική. Μετά ευτυχώς ο επόμενος ήταν στο σαραντισμό! (έκανα καισαρικές) Ε, όσο νά 'ναι αλλιώς είναι από κοιλιάς... πιο ευχάριστο!

Με το καλό η αυχενική! ωραίοι αυτοί οι υπέρηχοι, βλέπεις μωράκι ολόκληρο!!

μπράβο στα χασίματα. Εγώ είμαι σε χαλαρή συντήρηση. Δηλαδή να μη βάλω. Στο μεταξύ προσπαθώ να με πείσω ότι αν ξαναφάω (νόστιμα, χορταστικά εννοώ) τα χριστούγεννα θα είμαι ήδη -3κιλά. λέτε????

μάλλον αν κάνεις 5 γευματα την ημέρα με χαμηλά λιπαρά και τότε θα τα χάσεις..

και στο ευχομαι

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου. Εγω το εχω ξ3χ3σει για αυτο κανω "μουγκα τσανελ"!!!

Αντι να χασω, εβαλα 1,5 κιλο. Δε θελω να ξαναδω το 9 μπροστα αλλα και κανω χαζομαρες γμτ!!!! Βαλτε μου τις φωνες ....μηπως και συνελθω!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας κοριτσακια μου. Εγω το εχω ξ3χ3σει για αυτο κανω "μουγκα τσανελ"!!!

Αντι να χασω, εβαλα 1,5 κιλο. Δε θελω να ξαναδω το 9 μπροστα αλλα και κανω χαζομαρες γμτ!!!! Βαλτε μου τις φωνες ....μηπως και συνελθω!!!

να σου πω, κι γω μουγκα εκανα, αλλά και τίποτε δεν έκανα. Και λεω καλύτερα να αρχίσω διατροφή κι ας κάνω πολλές ατασθαλίες, παρά να αδρανώ.

Βέβαια ο στόχος μου είναι να σταματήσω κάποια στιγμή και το παραπάνω φαγητό, και το άτσαλο φαγητό, και τα γαριδοσοκολατάκια. Αλλά μέχρι τότε και ένα λιγότερο να φάω ευχαριστημένη είμαι.

Κάποια στιγμή θα φτάσω -1 και κάποια στιγμή -30 (σοκολατάκια, αλλά και κιλά).

Βλέπω ότι η λογική "κόβω τα πάντα όλα και γίνομαι τέρας αυτοσυγκράτησης" δε μου βγήκε, και το πάω πιο λάου λάου.

Αν δε πετύχει κι αυτό βλέπω. Αν και ήδη άρχισε να κλείνει λίγο το στομάχι.

Δε σου φωνάζω, σου λέω πως νιώθω και το εισπράττω εγώ αυτό το καιρό, ίσως αν το δείς κι συ έτσι βοηθηθείς.

Νομίζω καλό θα μας κάνει να γράφουμε, σε περιμένω παρέα. 2 είναι καλύτερα από μια, και 20 καλύτερα από 10. Που είστε οι άλλες κοπέλες?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σας παρακολουθώ αλλά δνε γράφω τίποτα, γιατί δεν έχω και τίποτα να πω......:tongue::tongue::tongue::tongue: Μάλλον έχω ένα ευχάριστο....:P:p:p:p Θα κάνω παρέα στη Skybeam!!!!! Παναγίτσα μου.....ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Το μόνο φάουλ της υπόθεσης είναι ότι έμεινα έγκυος στα 102 κιλά....:oops::oops::oops::oops::oops:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σας παρακολουθώ αλλά δνε γράφω τίποτα, γιατί δεν έχω και τίποτα να πω......:tongue::tongue::tongue::tongue: Μάλλον έχω ένα ευχάριστο....:P:p:p:p Θα κάνω παρέα στη Skybeam!!!!! Παναγίτσα μου.....ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Το μόνο φάουλ της υπόθεσης είναι ότι έμεινα έγκυος στα 102 κιλά....:oops::oops::oops::oops::oops:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μπράβο! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Αν ανησυχείς για το βάρος σου ίσως θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον εξειδικευμένο διατροφολόγο.

Πολύ χάρηκα!:D

πάμε όλες μαζί

georgiamami είμστε μαζί σου ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!

κορίτσι όλα μια ιδέα είναι..

Μακαρι να ηταν ολα μια ΙΔΕΑ!!! Ελα μου ομως που ειναι και ΠΡΑΞΗ!!!! :(:(

Που είστε οι άλλες κοπέλες?

Μαλλον κι αυτες μουγκα τσανελ ...παρακολουθουν.

Συμφωνω για την παρεα!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Σας παρακολουθώ αλλά δεν γράφω τίποτα, γιατί δεν έχω και τίποτα να πω......:tongue::tongue::tongue::tongue: Μάλλον έχω ένα ευχάριστο....:P:p:p:p Θα κάνω παρέα στη Skybeam!!!!! Παναγίτσα μου.....ας πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Το μόνο φάουλ της υπόθεσης είναι ότι έμεινα έγκυος στα 102 κιλά....:oops::oops::oops::oops::oops:

Δεν καταλαβα, δηλαδη το νεο του bebe δεν ειναι ΝΕΟ????? Ακους εκει λεει, οτι δεν εχει τι να πει....... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελα μου και μακαρι να πανε ολα καλα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μπράβο! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Αν ανησυχείς για το βάρος σου ίσως θα πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον εξειδικευμένο διατροφολόγο.

Πολύ χάρηκα!:D

Κι εγω συμφωνω με επισκεψη της GiovannaXA σε διατροφολογο που θα την παρακολουθει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Χαρηκα πολυ λεμε... :P:p:p

Skybeam, εσυ πως τα πας???? Πες μου τα νεα σου!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Skybeam, εσυ πως τα πας???? Πες μου τα νεα σου!!!

Xaxa, σας διαβάζω και... μούγκα εγώ... τι να πω? Ότι η στομάχα έχει γίνει ένα με την κοιλούμπα?:D:oops:

Η αυχενικούλα μου βγήκε λίγο τσιμπημένη κι είμαι λιγάκι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένω papp-a. Όπως και νά'χει πάω ντουγρού για άμνιο σε ενάμιση μήνα. Ε, είμαι λίγο συνοφρυωμένη, όπως καταλαβαίνετε.

Πήγα και πήρα σουτιέν ένα νούμερο μεγαλύτερο και κάτι εσωρουχάκια. 80 Β έχω φτάσει στο στηθόδεσμο. Από εκεί που ώς τα 30 είμουν 65, από τα 30 ώς τα 35 πήγα στο 70, 35 ώς τώρα που είμαι 39 φορούσα 75 και να είναι και στενή φόρμα, τώρα πήγα στο 80!!!

Διαπίστωσα ότι ισχύει το γεγονός ότι το στήθος μεγαλώνει ώς τα 30 τουλάχιστον, αλλά και μέσα στο πρώτο τρίμηνο με 4-4,5 κιλάκια + ένα ολόκληρο νούμερο? Πού θα φτάσει?

Κι εγω συμφωνω με επισκεψη της GiovannaXA σε διατροφολογο που θα την παρακολουθει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης. Χαρηκα πολυ λεμε... :P:p:p

Τι καλά που συμφωνείτε! Δεν στέλνετε και ένα 100ευρω κάθε μήνα για να πληρώνω τις επισκέψεις :tongue::tongue::tongue::tongue: Ξέρω μωρέ τι πρέπει να κάνω, κακά τα ψέματα τώρα. Θα χρειαστεί να προσέξω και το ξέρω.... θα προσπαθήσω όμως. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές. Και τις ευχές και τις προσευχές τις έχω ανάγκη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...