Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κάνεις καύσεις, δε λέω, ειδικά στην αρχή, πριν μπουν οι στέρεες που τα γεύματα είναι πολλά(μέχρι τον 5-6 δηλαδή). ΑΛλά ανοίγει και την όρεξη ρε συ. Τρως και καις. Και μετά να σταματάς να θηλάζεις και μόνο τρως και δεν καις..... Μεγάλη παγίδα, πολλές την πατήσαμε στη διακοπή του θηλασμού και βάλαμε.

αουτς αυτό έπαθα μετά τις αντλήσεις. Εχω πάρει όλα σχεδόν τα κιλά ( 8 ) που έχασα με το θηλασμό μέσα στον ένα μήνα που τον κράτησα :oops:

Σκαιμπιμ δεν έχω ζυγιστεί, δεν τολμώ, σήμερα άρχισα δίαιτα με θερμίδες, άμα πάω καλά 2-3 μέρες θα ζυγιστώ. προς το παρόν δουλεύω πολύ και κάνω ότι δεν προλαβαίνω :|

Πως είστε όλες? Φιλιά παντού και καλησπέρες. μόλις στρωθώ θα ξαναμπώ. τί να λέω, τί δεν έκανα? Θα γράφω ώρες :tongue:

Σκαιμπιμ την έχω πάντως τη δίαιτα σου στο ψυγείο!

-7.5 κιλά :D

Θα σας μαλωσω!!!! Τοσο καιρο φωναζουμε για υγιεινη διατροφη και ασκηση ως μεσο για χασιμο κιλων κι εσεις μου το γυρνατε σε χημικες διαιτες ????

Αφηστε τις δικαιολογιες και δειτε ΣΟΒΑΡΑ την υγεια σας. Καμια στερητικη διατα δεν οφελησε κανεναν. Αντιθετως, εφερε αντιθετα αποτελεσματα. Επισης καμια διαιτα που καταφερε να διωξει πολλα κιλα σε μικρο διαστημα, δεν αποδειχθηκε σωστη.

Αναρωτηθειτε: σε ποσο καιρο βαλατε τα παραπανισια κιλα???

Θυμηθειτε: σε διαστημα ενος μηνα δεν πρεπει να χανουμε περισσοτερο απο 4 κιλα. (απο 1-4 δε βλαπτει)

Σωστη διαιτα ειναι εκεινη που εμπεριεχει ολες τις υγιεινες τροφες και σε ποσοτητες συμφωνα με τη διατροφικη αλυσιδα.

Οσο για το συσωρευμενο λιπος, μια ειναι η λυση: καυση. Και με ποιο τροπο επιτυγχανεται???Μα, με την ασκηση (κινηση). Σε καμια περιπτωση δεν καιμε λιπος αραχτες στον καναπε παρεα με το τηλεχειριστηριο της TV.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Θα σας μαλωσω!!!! Τοσο καιρο φωναζουμε για υγιεινη διατροφη και ασκηση ως μεσο για χασιμο κιλων κι εσεις μου το γυρνατε σε χημικες διαιτες ????

Αφηστε τις δικαιολογιες και δειτε ΣΟΒΑΡΑ την υγεια σας. Καμια στερητικη διατα δεν οφελησε κανεναν. Αντιθετως, εφερε αντιθετα αποτελεσματα. Επισης καμια διαιτα που καταφερε να διωξει πολλα κιλα σε μικρο διαστημα, δεν αποδειχθηκε σωστη.

Αναρωτηθειτε: σε ποσο καιρο βαλατε τα παραπανισια κιλα???

Θυμηθειτε: σε διαστημα ενος μηνα δεν πρεπει να χανουμε περισσοτερο απο 4 κιλα. (απο 1-4 δε βλαπτει)

Σωστη διαιτα ειναι εκεινη που εμπεριεχει ολες τις υγιεινες τροφες και σε ποσοτητες συμφωνα με τη διατροφικη αλυσιδα.

Οσο για το συσωρευμενο λιπος, μια ειναι η λυση: καυση. Και με ποιο τροπο επιτυγχανεται???Μα, με την ασκηση (κινηση). Σε καμια περιπτωση δεν καιμε λιπος αραχτες στον καναπε παρεα με το τηλεχειριστηριο της TV.

συμφωνώ απόλυτα..

αυριο πάω σε διαιτολογο να ξεκινήσουμε

έκανα χημική έχασα 15 κιλά και έβαλα 40!!!!

Σκαιμπιμ την έχω πάντως τη δίαιτα σου στο ψυγείο!

Kαλά κάνεις και κρατάς ένα αντίγραφο. Είναι διαιτούλα που λειτουργεί. Ακόμη κι αν δεν έχεις τη διάθεση να την κάνεις τώρα, ίσως στο μέλλον να σου χρειαστεί.

Διαφημίσεις

Οι χημικές δίαιτες είναι ό,τι πιο βλακώδες υπάρχει, ναι τις έχω κάνει κι γω.

Το μυστικό για αδυνάτισμα είναι να τρώς ό,τι και στην καθημερινότητα σου, χωρίς γλυκά, σε σωστούς συνδιασμούς (η αγία τριάδα των γευμάτων, πρωτείνη άμυλο, φυτικές ίνες) και σε σωστή ποσότητα. Ολα τα άλλα "τα ακούω βερεσέ".

Ο,τι κι αν κάνουμε αφύσικο, όταν γυρίσουμε στο φυσικό, το σώμα μας θα μας εκδικηθεί.

Και το σώμα μας δεν είναι εχθρός μας αλλά σύμμαχος.

Σήμερα με κοιτούσα και έλεγα από μέσα μου "πωπω είμαι πάρα πολύ παχυά τελικά" και μετά σκέφτηκα "ναι αλλά είναι το σώμα μου και το αγαπώ και θα το κάνω καλύτερο".

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Δυστηχώς είμαι πιο παχυά από ποτέ, τα κιλά μου είναι αστρονομικά, παρόλα αυτά προσπαθώ να μη με πάρει αποκάτω, και για αυτό.

Δε βοηθά πουθενά η κακή ψυχολογία.

Μες το σπίτι φοράω τα στενά παντελόνια εγγυμοσύνης, είχα πάρει 2 πραγματικά πολυ στενά και εμφανισιακά σαν κανονικά παντελόνια. Στην κύηση δεν τα φόρεσα με έσφιγγαν.

Από τη μια μου τη βαράει, από την άλλη σκέφτομαι " ΟΚ, είσαι ίδια κιλά με όταν γέννησες, πήγαινε για αρχή στα κιλά που ήσουν πρίν μείνεις έγγυος, δεν απέχεις και πολύ" και αυτό είναι αρκετά παρήγορο!

Τα χειμωνιάτικα μου που φοράω τώρα τα φορούσα σε όλη την κύηση, μόνο στον 8ο έβαλα παντελόνι εγγυμοσυνης.

Πρίν τα είχα αλλά δε με βόλευαν,,, μου έπεφταν! Τεσπα. Αλλη ιστορία αυτά.

Kαλά κάνεις και κρατάς ένα αντίγραφο. Είναι διαιτούλα που λειτουργεί. Ακόμη κι αν δεν έχεις τη διάθεση να την κάνεις τώρα, ίσως στο μέλλον να σου χρειαστεί.

μπράωο κοριτσάρα πέρασε το πρώτο τρίμηνο! Πότε πας για αυχενική?

Τώρα μόλις ξεδιαθετήσω αρχίζω τη δίαιτα σου, @@ θερμίδες έκανα. Εδώ δεν προλαβαίνω να φάω θερμίδες θα μετράω?

Η δίαιτα σου είναι εύκολη, μόνο το μεσημεριανό έχω να ζυγίσω.

Είναι δύσκολη στη στέρηση γμτ, ενώ με τις θερμίδες τρως και κανένα γλυκό. Τεσπα είναι μια να κάνω την παλιοαρχή και να ξαναπάω και γυμναστήριο.

Αλλά νομίζω και δίαιτα μόνο να κάνω καλό θα μου κάνει, φτιάχνει η διάθεση και σε παρακινεί και για γυμναστική, και το αντίστροφο.

Εχω βαλτώσει.

Είναι και οι ορμόνες λόγω περιόδου. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι πιο στρωτή να κόψω τα χάπια σύντομα.

Πως είσαι εσύ εγγυούλα μας?

Κοπέλες οι άλλες ΄τι κάνετε? Ποιές κάνουν τη δίαιτα της Skybeam? Αρχίζω κι γω σε λίγες μέρες (πάλι).

-7.5 κιλά :D

μπράωο κοριτσάρα πέρασε το πρώτο τρίμηνο! Πότε πας για αυχενική?

Τώρα μόλις ξεδιαθετήσω αρχίζω τη δίαιτα σου, @@ θερμίδες έκανα. Εδώ δεν προλαβαίνω να φάω θερμίδες θα μετράω?

Η δίαιτα σου είναι εύκολη, μόνο το μεσημεριανό έχω να ζυγίσω.

Είναι δύσκολη στη στέρηση γμτ, ενώ με τις θερμίδες τρως και κανένα γλυκό. Τεσπα είναι μια να κάνω την παλιοαρχή και να ξαναπάω και γυμναστήριο.

Αλλά νομίζω και δίαιτα μόνο να κάνω καλό θα μου κάνει, φτιάχνει η διάθεση και σε παρακινεί και για γυμναστική, και το αντίστροφο.

Εχω βαλτώσει.

Είναι και οι ορμόνες λόγω περιόδου. Ελπίζω αυτή τη φορά να είναι πιο στρωτή να κόψω τα χάπια σύντομα.

Πως είσαι εσύ εγγυούλα μας?

Κοπέλες οι άλλες ΄τι κάνετε? Ποιές κάνουν τη δίαιτα της Skybeam? Αρχίζω κι γω σε λίγες μέρες (πάλι).

Kαλημέρα!

Αυχενική την Τρίτη, μεθαύριο δηλαδή, και μ' έχει φάει η αγωνία! Έχει πετάξει λίγο κι η κοιλίτσα.

Να σου πω, μη σε παίρνει από κάτω με το βάρος και λοιπά, καμμιά φορά χρειαζόμαστε χρόνο για να συγκροτηθούμε, και μέχρι να συγκροτηθούμε μας τρώνε οι τύψεις και είναι φαύλος κύκλος.

Τα 250 γρ. του μεσημεριανού και τα 125 του βραδυνού είναι λίγα για το σωματότυπό σου όπως έχει διαμορφωθεί τώρα. Αύξησέ τα λιγάκι, ή και πολύ, όσο να μην πεινάς δηλαδή. Για αρχή έχε στόχο τη συντήρηση και το να επιβληθείς στις ορέξεις σου, όταν το καταφέρεις αυτό μείωσε και τα γραμμάρια.

Εγώ πρέπει να είμαι χαλαρά στα + 4,5. Πεινάω και μαζί με τα υγιεινά παραγγέλνω και βλακείες.

Ρε κορίτσια η αυχενική γίνεται από την κοιλιά ή διακολπικά? Χαζή ερώτηση και άσχετη με το τόπικ μας βέβαια...

Ευχαριστώ. Ήθελα να το διευκρινίσω γιατί μέχρι τώρα έκανα κολπικούς υπερήχους.

:shock:

γιατί καλέ έκανες κολπικούς..

άσχετο πήγα στην διαιτολόγο και δεν είμαι 112 κιλά 116 έφτασα η γαιδάρα.:oops::oops:. 2 μέρες διαιτα και συνεχιζωωωωωω:)

Διαφημίσεις

έχω δίαιτα που χάνεις 1 κιλό τη μέρα,την είχα κάνει 6 μέρες και έχασα 6 κιλά,μετά για 2 μήνες δεν έχασα δράμι και άλλαξε ο μεταβολισμός μου.

Το θέμα δεν είναι να αδυνατίσεις. αλλά να τα διατηρήσεις και να δεις αν φταίει κάτι άλλο όπως ο θυροειδής.Εγώ άρχισα να κάνω σωστή διατροφή και περπαταω κάθε μέρα 20 λεπτά και έχω δει διαφορά.

Polina26 μη σε παίρνει απο κάτω,θα τα χάσεις.Δεν μένεις και Αθήνα που έχω φοβερή διαιτολόγο δωρεάν μιας και είναι στο δήμο μου.

Αυτή έχει αδυνατίσει παρα πολλούς ανθρώπους και η ίδια είναι παχιά,λόγω προβλήματος του θυροειδή που είχε και δεν το ήξερε.

έχω δίαιτα που χάνεις 1 κιλό τη μέρα,την είχα κάνει 6 μέρες και έχασα 6 κιλά,μετά για 2 μήνες δεν έχασα δράμι και άλλαξε ο μεταβολισμός μου.

Το θέμα δεν είναι να αδυνατίσεις. αλλά να τα διατηρήσεις και να δεις αν φταίει κάτι άλλο όπως ο θυροειδής.Εγώ άρχισα να κάνω σωστή διατροφή και περπαταω κάθε μέρα 20 λεπτά και έχω δει διαφορά.

Polina26 μη σε παίρνει απο κάτω,θα τα χάσεις.Δεν μένεις και Αθήνα που έχω φοβερή διαιτολόγο δωρεάν μιας και είναι στο δήμο μου.

Αυτή έχει αδυνατίσει παρα πολλούς ανθρώπους και η ίδια είναι παχιά,λόγω προβλήματος του θυροειδή που είχε και δεν το ήξερε.

θηροειδή δεν έχω κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις

η διαιτολόγος μου είναι συμμαθητριά μου απο το λύκειο και την ξέρω.

η πρώτη συνάντηση μαζί της ήταν πολύ εντάξει..

εγώ θέλω να χάσω τα κιλά και να μην τα ξαναβάλω και ας χάνω 1 κιλό το μήνα..

λόγω μωρού δεν μπορώ να πάω ούτε γυμναστήριο ούτε να βγαίνω βόλτα καθε μέρα και επειδή το σπίτι είναι πολύ μικρό δεν κουράζομαι πολύ στις δουλειές...

αλλά κατέβασα zumba απο το ιντερνετ οπότε θα κάνω στο σπίτι μόνη μου και θα δω πως πάει... ;)

Γεια σας γεια σας!

Ηθικόν υψηλόν και συνεχίζουμε!

Skybeam από την κοιλιά ο υπέρηχος, αλλά εμάς δεν "μας καθόταν" η μικρή βολικά και πήρα και το διακολπικό μου και τότε, τελευταίος όμως. Μετά μόνο από κοιλιά.

Η ντουκάν δεν μου βγήκε, δεν είχα φουλάρει το ψυγείο με τα απαραίτητα. Το ξανασκέφτομαι και θα δω....

Skybeam από την κοιλιά ο υπέρηχος, αλλά εμάς δεν "μας καθόταν" η μικρή βολικά και πήρα και το διακολπικό μου και τότε, τελευταίος όμως. Μετά μόνο από κοιλιά.

Mάλιστα. Δηλαδή από εδώ και πέρα μόνο από κοιλιά, ε? Επιτέλους!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...