Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ρε συ δεν παίζεσαι!!! Είχε τόση πλάκα έτσι όπως τό'πες! Τσίμπα μάγουλο και γαμπίτσα ρε για μένα! Όχι γαμπίτσα, μπουτάκι!

ax του έριξα φιλιάααααααα

Θα δείς για πότε θα κάνεις σουπίτσες του δικού σου ;) Ο καιρός, δυστηχώς ή ευτυχώς, περνά "τρομακτικά" γρήγορα! Δεν ξέρεις από που σου έρχονται οι αλλαγές. Παράλληλα η ζωή αποκτά αλλιώτικο νόημα!

Περίφημα, ε? Μου έκανες την καρδιά περιβόλι, χεχε! Στον τέταρτο μπαίνω την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Να κάνω την αυχενική μπας και ηρεμήσω λιγάκι. Θα ηρεμήσεις πολύ πολύ! Πώς νιώθεις τώρα?

Οχι οχι δεν το λέω κάνοντας πλάκα το περίφημα, είναι όντως τέλεια, άλλωστε είναι μια φάση που δε ξαναζείς πολλές φορές! Να σε κανακεύουν όλοι κι συ να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για το μικρό σου. Δηλαδή...τίποτα! :D

Έτσι μπράβο! Θα περάσει η μπόρα και θα έρθουν τα καλύτερα!;)

Θα δείξει, τώρα τους έστειλα βόλτα, έχω 2-2,5 ώρες όλοδικές μου.!

Τώρα πια έχω αρχίσει και το απολαμβάνω να είμαι χωρίς το παιδί, κι ας μη κάνω τίποτε! Ηρεμεί το κεφάλι μου.

Να δώσω το σημερινό διατροφικό στίγμα μου, που μάλλον σε τελεία φέρνει γιατί δεν πεινάω :shock:

Το πρωί ίσα που πρόλαβα να πιω ένα καφέ σκέτο, το μεσημέρι έφαγα μπριζόλα μοσχαρίσια σαν ψητή, με ελάχιστο ελαιόλαδο και ρύζι με λαχανικά νερόβραστα.

Τώρα πίνω ένα καφέ με γάλα κι έφαγα 1 μπανάνα. Προς το παρόν δεν έχω όρεξη για κάτι άλλο, (μόνο για γλυκό αλλά όχι δεν θα ενδώσω).

Μάλλον θα πάρω 1 μίλκο free που μου αρέσει και θα φάω και κανένα τοστ μετά. Διατροφή για τα μπάζα, αλλά δεν έχω όρεξη. :|

Χθες βράδυ που χαζοξενύχτησα χτύπησα κάτι φρυγανιές οπότε απόψε θα φροντίσω να φάω άμυλο αφού το θέλω.

Κι απο αύριο προσπαθώ καλύτερα.

ΥΓ τώρα είδα στο διάγραμμα, δεν αδυνάτισα, είμαι +200 γρ. Λέω κι γω.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

και εγω εχω μερες να παω γυμναστηριο...

επισης δεν τρωω σωστα.

οχι δεν ειμα σε άσχημη φαση , αλλα όχι και σε πολυ καλη.

Δεν εισαι μόνη, όλοι έχουμε τα θεματα μας. Εγω μενω 1 χρονο τωρα στο μερος του συζηγου και ακομα δεν εχω προσαρμοστει,. όχι μονο νιωθω πως δεν εχω κανεναν εδω αλλα πολλες φορες νιωθω πως η πεθερα παρατηρει καθε τι που κανω για να σχολιαει πάντα αρνητικα και να με κρινει. (ποτε όμως μπροστα μου).

Το φαγητό όμως δεν ειναι ή λύση. Αυτό να μην το ξεχνας

έλα μαζί από αύριο, κι γω τώρα σε μέτρια φάση. Ας προσπαθήσουμε να πάμε σε καλύτερη, μας αξίζει!

Η πεθερά τα λέει από πίσω σου? (το έχεις τσεκάρει?)

Ναι το φαγητό δεν είναι η λύση, αλλά μερικές φορές ακόμα και η ανία οδηγεί στο φαγητό. Δε χρειάζεται να έχεις πρόβλημα., που όλοι έχουμε τα δικά μας :|

Antigoni έχεις κι συ δίκιο, έχει κλείσει το θέμα αλλά επειδή μιλάμε εδώ δεν ήθελα να μείνετε με την αμφιβολία ότι πέσατε έξω για μένα. Δυστηχώς άργησα να δω τα τεκτενόμενα και εκ των υστέρων έστω είπα να σας τα γράψω γιατί στεναχωρήθηκα που νομίσατε άλλα.

dimmi μου,όλοι έχουμε ενα μερίδιο ευθύνης γιατί γράψαμε εν βρασμώ και δεν διευκρινίσαμε κάποια πράγματα,άλλα θέλαμε να πούμε και άλλα καταλάβαμε,δεν έχω καμμία αμφιβολία,αλλιώς δεν θα έγραφα.

Σε καταλαβαίνω,σε νιώθω γιατί έχω περάσει θέματα με το σώμα μου και το σύντροφό μου και όπως έγραψα και στο τελευταίο μου ποστ στο συγκεκριμένο θέμα όταν κατάλαβα ποια κοπέλα είσαι τόνισα οτι δεν έχεις δώσει κανένα δικαίωμα και στο φόρουμ και σου ζήτησα και προσωπικά συγνώμη.Ελπίζω να τη δεχτείς!

Μεταξύ μας βρε ΑΝτιγόνη? Λες κι έχουμε τίποτε να χωρίσουμε. Φυσικά και είναι δεκτή, αλλά δεν υπήρχε λόγος!

Χθες, αν και επανέλαβα στον εαυτό μου ότι το φαγητό δεν είναι η λύση, εκείνος μου ανταπάντησε ότι πεινάει γιατί όλη μέρα δεν είχα φάει σωστά.

Ετσι είπα να τον ταίσω, πήρα απέξω κοτόπουλο με ρύζι, αλλά το μικρό διαβολάκι που μου έλεγε "σαβουροφάε θα νιώσεις καλύτερα" με έκανε και παρήγγειλα κολοκυθοκεφτέδες.

Ε ναι, 12 το βράδυ έφαγα ρύζι και κολοκυθοκεφτέδες.

Ε όχι, δεν την πάτησα να ζυγιστώ.

Σήμερα μαζεύομαι κι επειδή έχει υπέροχο καιρό θα πάω για περπάτημα ή και γυμναστήριο.

Καλημεροκαλησπέρες!:D

Καλησπέραααααααααααααα! Τρώω ό,τι απαγορεύεται από χτες! Κοιλιά τούμπανο! Στο ραντεβού της Τετάρτης περιμένω ατάκες του στυλ "αμα συνεχίσεις έτσι ν' αλλάξεις γιατρό".. μουαχαχα! :( :(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

έχω ξεκινήσει να τρώω σωστά και περπατάω μισή ώρα τη μέρα

απο αύριο θα αρχίσω να πίνω πράσινο τσάι και σπιρουλίνα που βοηθάει.

να δουμε!

Να θυμάστε πως μια παρασπονδία αν δεν τη συνεχίσεις " συγχωρείται" απο το σώμα

Καλησπέραααααααααααααα! Τρώω ό,τι απαγορεύεται από χτες! Κοιλιά τούμπανο! Στο ραντεβού της Τετάρτης περιμένω ατάκες του στυλ "αμα συνεχίσεις έτσι ν' αλλάξεις γιατρό".. μουαχαχα! :( :(

Γιατί κορίτσι μου? Τί έχεις? Δεν πρόκειται να σου πεί τιποτε ο γιατρός, με μια φορά δεν έγινε κάτι. Σχετικά με τα φάρμακα μόνο δεν ξέρω...

Καλησπέρα

έχω ξεκινήσει να τρώω σωστά και περπατάω μισή ώρα τη μέρα

απο αύριο θα αρχίσω να πίνω πράσινο τσάι και σπιρουλίνα που βοηθάει.

να δουμε!

Να θυμάστε πως μια παρασπονδία αν δεν τη συνεχίσεις " συγχωρείται" απο το σώμα

έτσι νομίζω κι γω!!!! Θα μας συγχωρέσει,

Καλησπέρα κορίτσια, δεν άρχισα γυμναστική πονά η μέση μου, είχα γενικό και χθες έκανα την προετοιμασία.

Πάω καλά με τη διατροφή.

Αν και το παιδί δε βοηθά τα δοντάκια του (δεν κοιμόμαστε) κρατήθηκα και χθες μόνο λίγα φουντούκια έφαγα πολύ αργά το βράδυ.

Α και χθες αντί για φρούτο κουλουράκια.

Σήμερα πάλι δεν έφαγα καθόλου φρούτα, δεν είχα όρεξη, τα είχα πάει καλά αλλά ήθελα γλυκό.

Ετσι έφαγα για απόγευμα 2 φρυγανιές ολικής με 1 φέτα τυρί μίλνερ κι έβαλα λίγο γάλα στον καφέ. Ε αυτό ας πούμε το έκανα αντί 2 φρούτων.

Το βράδυ ελπίζω θα συνεχίσω κανονικά.

Μου έφυγε η λιγούρα για γλυκό. Χόρτασα!

Α τρώω 350 γραμμάρια μεσημεριανό φαγητό, σήμερα έφαγα ρύζι με αρακά και μπιφτέκια, χθες κοτόπουλο σχάρας με ρύζι και ανθότυρο 10% λιπαρά, όλα μαζί πάλι 350 γραμμάρια.

Σήμερα σαλάτα λάχανο καρότο χθες αγγουροντομάτα με 1 κ.γ. λάδι.

Νομίζω καλά τα πάω ετσι?

Α και μόλις μου φτιάξουν το φούρνο θα κάνω γλυκό, σας το λέω απο τώρα!!! νΘα φάω 1 κομμάτι και το άλλο θα το μοιράσω, αν τρώγεται, θα είναι το πρώτο μου γαλακτομπούρεκο χαχαχα

Καλημέρα skybeam! Μην απογοητεύεσαι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Τα +4 δεν είναι και τοοοσο πολλά. ϊσως και λίγο πρήξιματάκι να είναι? γιατί να σε κράξει η γιατρός? Με τη δουλειά τι έγινε τελικά?

Εγώ ψάχνω εναλλακτικές μεθόδους για να ξεμπλοκάρω. Σκέφτομαι την ντουκαν, έτσι να πάρω μπρος και τα πάνω μου. Επί του πρακτέου απλά φροντίζω να μη βάλω στο μεταξύ! Δεν έχω καταφέρει και να αποθηλάσω εντελώς, άστα.

κοπέλες δώστε στίγμα!

Καλημέρα skybeam! Μην απογοητεύεσαι, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Τα +4 δεν είναι και τοοοσο πολλά. ϊσως και λίγο πρήξιματάκι να είναι? γιατί να σε κράξει η γιατρός? Με τη δουλειά τι έγινε τελικά?

Εγώ ψάχνω εναλλακτικές μεθόδους για να ξεμπλοκάρω. Σκέφτομαι την ντουκαν, έτσι να πάρω μπρος και τα πάνω μου. Επί του πρακτέου απλά φροντίζω να μη βάλω στο μεταξύ! Δεν έχω καταφέρει και να αποθηλάσω εντελώς, άστα.

κοπέλες δώστε στίγμα!

E, ναι και πρήξιμο, και που έχω ξεσαλώσει η γουρούνα.

Η ντούκαν καλή είναι για να πάρεις μπρος και μετά τα γνωστά, ε? :D Θέλεις να αποθηλάσεις? Τελικά ο θηλασμός βοηθάει στην απώλεια κιλών, ή τζίφος?

Διαφημίσεις

Κάνεις καύσεις, δε λέω, ειδικά στην αρχή, πριν μπουν οι στέρεες που τα γεύματα είναι πολλά(μέχρι τον 5-6 δηλαδή). ΑΛλά ανοίγει και την όρεξη ρε συ. Τρως και καις. Και μετά να σταματάς να θηλάζεις και μόνο τρως και δεν καις..... Μεγάλη παγίδα, πολλές την πατήσαμε στη διακοπή του θηλασμού και βάλαμε.

Κάνεις καύσεις, δε λέω, ειδικά στην αρχή, πριν μπουν οι στέρεες που τα γεύματα είναι πολλά(μέχρι τον 5-6 δηλαδή). ΑΛλά ανοίγει και την όρεξη ρε συ. Τρως και καις. Και μετά να σταματάς να θηλάζεις και μόνο τρως και δεν καις..... Μεγάλη παγίδα, πολλές την πατήσαμε στη διακοπή του θηλασμού και βάλαμε.

To έχω διαβάσει κι από άλλες κοπέλες, πραγματικά. Έχει πείνα ο θηλασμός και στο τέλος σου μένει η πείνα. Παλιοκατάσταση!

καλημέρα και απο μένα

τετάρτη μετά απο πολύ σκέψη και μεγάλη απελπισία γιατί δεν μου κάνει τίποτα πάω σε διαιτολόγο ...

για όσες δεν με ξέρετε έχω μια κορούλα 3,5 μηνών..

στην εγκυμοσύνη έβαλα 10 κιλα τα έχασα και τα ξαναέβαλα...

τωρινά κιλα: 112

επιθυμητό βάροσ : 75

τετάρτη ξεκινάω καλή μου αρχή λοιπόν...

κάποτε ήμουν 85 κιλά.

έκανα μια χημική δίαιτα γιατί ήθελα να χάσω άλλα 15 έβλεπα τον εαυτό μου χοντρό.. (ήμουν μια χαρά απλά ο πατέρας μου με μείώνε συνέχεια)

τα έχασα

μόλις σταμάτησα και ξεκίνησα να τρώω κανονικά πήρα τόσο πολλά που μέσα σε 5 μήνες έφτασα στα 105 και απο τότε δεν μπορώ να χάσω με τίποτα..

τετάρτη πάω σε διαιτολόγο και εύχομαι να ξαναβρώ το παλιό μου εαυτό να ξαναμπώ στα παλιά μου ρούχα που είναι ακόμα ολοκαίνουργια μιας και τα φόρεσα ελάχιστα..

να ξαναβρώ την υγεία μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...