Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ωρες ωρες σκέφτομαι μακάρι να μην είχα γεννήσει, όλα τότε άλλαξαν. Προς το χειρότερο...

Όχι ρε κορίτσι μου, μην το λες αυτό. Υπάρχουν τόσα ζευγάρια που παλεύουν χρόνια για ένα παιδάκι......:( Θεώρησε ότι είμαστε ευλογημένες και δεν πειράζει ας έχουμε και κάποια παραπάνω κιλά. Ο.Κ. οι σχέσεις στο ζευγάρι δυσκολεύουν όταν έρχεται ένα μωρό που ανατρέπει όλες τις ισορροπίες, αλλά εκεί χρειάζεται κατανόηση και υπομονή και από τους δύο για να μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.

Εγω λεω μακαρι να μην ειχα βγαλει το θυροειδη μου. Τοτε αρχισαν ΟΛΑ τα στραβα. Αλλα παρηγοριεμαι γιατι αν δεν ειχα βγαλει το αδενα μου τωρα πιθανοτατα να ειχα καρκινο. Οποτε, προτιμω τα παχη μου τα καλλη μου και το χαμογελο μου.

Εννοείται ότι πολύ καλά έκανες και έβγαλες το θυροείδη σου :P:p:p:p Όλα τα άλλα θα γίνουν.....

κι επειδή πρόσφατα συνάντησα κάποιον που έχασε ολα τα κιλά τα περισσευούμενα και ακόμα παραπάνω λόγω υγείας, λέω ΟΚ, δεν πειράζει, και με τα πολλά καλά είμαστε.

Αυτά σκέφτομαι και εγώ. Ας έχουμε υγεία και θα βρούμε τη δύναμη να καταφέρουμε τα πάντα!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χελόου και από το δικό μου "μέτωπο" !

Με χαρά αναφέρω την απώλεια 800 γραμμαρίων την πρώτη εβδομάδα! Θα μπορούσαν να είναι περισσότερα υποθέτω αν δεν είχα πάει σε 2 γιορτές όπου και σαβούριασα ελαφρώς.

Εγώ πριν την εγκυμοσύνη είχα χάσει τρελά κιλά. Είχα φτάσει στα 68 (με 1,74 ύψος) που ήταν σχεδόν στόχος μου από περίπου 100 μέσα σε 1 χρόνο.

Χαρές και πανηγύρια μέχρι που έκοψα το τσιγάρο και πήρα με το καλημέρα 7 κιλά σε 1,5 μήνα, κάπου εκεί έμαθα ότι ήμουν και έγκυος. Στο πρώτο τρίμηνο έχασα 2 κιλά, μετά άρχισα να παίρνω, να παίρνω, να παίρνω, μέχρι που μπήκα να γεννήσω είχα φτάσει πάλι πάνω από τα 100 (κάπου 107 νομίζω...).

Μέχρι την βάπτιση της μπουμπούς, δλδ σε ένα εξάμηνο, είχα χάσει 27-28 κιλάκια και το είχα under control. Μετά από λίγο άρχισαν τα όργανα, με προβλήματα της δουλειάς και ξαναπήρα 2-3. Όταν η μπουμπού μου ήταν 23 μηνών και κόψαμε τον θηλασμό, με μαγικό τρόπο πήρα πάλι 5 κιλά, στα οποία πρόσθεσα άλλα 5 μετά τις φετινές διακοπές (πώς φαίνεται ότι πέρασα καλά:rolleyes:).

Τώρα ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να ξαναπέσω εκεί που ήμουν κάποτε :D γιατί και η ηλικία μου δεν επιτρέπει άλλες αναβολές (πάτησα τα 35 πλέον) αλλά και έχω ξεμείνει από ρούχα, βαρέθηκα να ανεβοκατεβάζω από το πατάρι χειμώνα καλοκαίρι τα μικρά μου ρούχα και να φοράω 2-3 χαχόλικα που με κάνουν και χάλια...

αυτά με εμένα..

Τί βοηθά τις σχέσεις μας? Το σεξ!

Τί βοηθά την απώλεια κιλών? Η καλή διατροφή και το γυμναστήριο!

Τί βοηθά την ψυχολογία μας? Η ανανέωση!

Το 1ο και το 3ο τα έκανα, το 2ο το έχω ψιλοαρχίσει, τί μένει? Η καλή διατροφή? Μα είναι τόσο δύσκολο πια να μην τρώω πιτόγυρα και γαριδάκια όπως κάνει ο σύζηγος?

Ναι εκείνος είναι αδύνατος κι ό,τι θέλει ας κάνει.

Αμα γίνω κορμάρα θα τα κόψει κι αυτός, εντάξει δεν θα φάει ποτέ πίτουρο βρώμης αλλά σίγουρα θα το σκεφτεί 2 φορές πρίν ξαναγουρουνιάσει ενώ εγώ θα πίνω ποτό με τις φίλες μου! ε? ε? Λέμε τώρα :tongue:

;)

μ'αρέσει πολύ η σκέψη σου ;)

Όσο για τον σύζυγο άστα, και εγώ τέτοιο έχω, και μια παν-αδύνατη κόρη που μασουλάει τα πάντα χαχαχα

xaxaxaxa ποια τσουτσού παιδί μου, εδώ είμαστε να μιλάμε όλες μαζί, όλες οι καλές χωράνε!

Ρε συ ποιό σιγά τα ωά? Κι γω είχα πάρει 11 κιλά (ξεκίνησα 94 και είχα φτάσει 105), ακριβώς πρίν τη γέννα τα 2 λόγω του απίστευτου πρηξίματος με το λεύκωμα μάλλον.

Ε αυτή τη στιγμή είμαι μόνο -2!

Και ενδιάμεσα με το θηλασμό είχα φτάσει -8 (άρα όποια ξέρει καλά μαθηματικά καταλαβαίνει ότι έβαλα βάρος το καλοκαίρι αλλά εγώ θα κάνω τα στραβά μάτια και θα σκίσω τα πτυχία μου!:tongue:)

Γενικά τα παλιοκιλά νομίζω μπαστακώνονται, και θέλει δίαιτα να τα χάσεις, δε φεύγουν μόνα τους όπως λένε, τρατζικ τελείως, το σώμα λέει επανέρχεται μόνο του, ναι καλά! Αν ήταν τώρα θα ήμουν 94 που έμεινα έγγυος κι όχι 104!

Α μια που λέω για κιλά να πω και δημόσια (αυτή τη φορά είπαμε αρχίζω σοβαρά):

Ορκίζομαι σε όλη τη γοργονοπαρέα ότι από τα 103 κιλά στις 27/10/12 και ώρα 12 (άσχετο αλλά ας το γράψω :tongue:) μέχρι τις γιορτές που είναι σε 8 εβδομάδες θα έχω χάσει 6 κιλά!

Αρα πρώτος στόχος από 103 στα 96!

Τότε θα είμαι πολύ κοντά στα κιλά που έμεινα έγγυος και πιστεύω θα νιώθω υπέροχα και θα συνεχίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............. φιλαααααααααακια σε όλη τη γοργονοπαρέα!

Αυτό με το θηλασμό το έπαθα και εγώ... Θήλασα 2 χρόνια και μόλις σταμάτησα τσάκωσα και 5 κιλάκια bonus χαχαχαχα .

Εύχομαι οι γιορτές να σε βρουν στα κιλά που έβαλες στόχο!!

είναι λογικό να αλλάξει η σχέση με το σύζυγο!

οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι προετοιμασμένοι για τη τεράστια αλλαγή που θα φέρει ένα

τόσο δα μικρούτσικο πλασματάκι στη ζωή τους,αλλάζουν τα δεδομένα και οι

προτεραιότητες,κοινώς ξεβολεύονται και δεν αρέσει αυτό.

Τόσα χρόνια ακούμε για ένα ουτοπικό γυναικείο πρώτυπο που τα προλαβαίνει όλα, που δεν

γίνεται να υπάρχει,τουλάχιστον όσο βγαίνουν γυναίκες με 2 μόνο χέρια και η μερα έχει

μόνο 24 ωρες.

Η γυναίκα τι να προλάβει να κάνει?

-να περιποιηθεί το πλασματάκι που έφερε στο κόσμο?

-να είναι νοικοκυρά στο σπίτι της και όλα να είναι σε τάξη ?

-να ηρεμήσει και να δει τον εαυτό της με τις ορμόνες που ανεβοκατεβαίνουν?

-να είναι περιποιημένη και όμορφη?

-να έχει χρόνο να κανακέψει τον άντρα της?

-να είναι εργαζόμενη?

-να ακούει τη πα@&^ρια του κάθε ξερόλα (βλέπε σόγια πεθερές φίλες το φούρναρη κτλ) που της ρίχνει τη διάθεση ,γιατί για ένα περίεργο λογο όλοι τα καταφέρνουν καλύτερα και εκείνη κάνει λάθος

-να κάνει σωστή διαχείρηση των χρημάτων και να κοιτάει να μη λείψει τίποτα απο την οικογένεια παρά τις δυσκολίες?

-να είναι σωστή και τυπική κόρη,νύφη,κουμπάρα,,φίλη και δεν ξέρω και γω τι άλλο???

Αυτά ούτε ο σούπερμαν δεν τα καταφέρνει!!!!!!!!!!!!!!!!

Το οτι έκοψες το τσιγάρο είναι πολύ θετικό

Το οτι άρχισες να τρως σωστά είναι ενα βηματάκι,αργά αλλά σταθερά θα γίνουν πολλά ακόμα βηματα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα.

Αυτά όλα πριν μείνω έγκυος δεν τα ήξερα??:rolleyes: Αμ και τα ψιλοήξερα, αλλά έλεγα "Σ'εμένα ΟΧΙ, δεν θα συμβούν" ... μμμ.... :cool:

GaiGp3.png

Καλά που σας διάβασα και μου ήρθε το κλικ.

Γιατί κορίτσια είμαι απαρηγόρητη. Μετά από ένα σύντομο στερητικό 2 ημερών ξεκίνησα και καλά διατροφή (το στερητικό ενώ το προγραμμάτιζα μου βγήκε τυχαία, δύο μέρες με πολύ τρέξιμο και ολίγον φαγητό...). Ανεβαίνω ζυγαριά και είμαι περίπου +2 κιλά. Έχασα το φως μου!!!

Αλλά σας διαβάζω τώρα και διαπιστώνω ότι σχεδόν έχω κόψει το θηλασμό (ναι ναι, είμαστε κοντά στην επιτυχία!). Ίσως για αυτό? έφαγα λίγο, αλλά αλμυρό φαγητό, να παίζει και καμία κατακράτηση? εμ πεινάω, εμ φουσκώνω.

Με το ζόρι παλεύω και την νυχτερινή υπερφαγια, σηκώνομαι, φτάνω μέχρι το ψυγείο, πίνω νεράκι, μεταβολη και πίσω.

Δεν πάω καλά. καθόλου καλά. μη σας μαυρίζω όμως. Τουλάχιστον ευχαριστιέμαι τον βροχερό χουχουλιάρικο καιρό!

Καλλιοπάκι δεν πήρες βάρος, είναι περισσότερο κατακράτηση. Συνέχισε σωστά και σε δύο μέρες θα φύγει! Μην ξεχνάς ότι με το θηλασμό κάνεις πολλές καύσεις, όσο μειώνεται ο θηλασμός μειώνονται κι οι καύσεις.

Κουράγιο και μην σε ρίχνουν τα προβλήματα, από προβλήματα άλλο τίποτα. Να προσέχεις τον εαυτό σου!

Διαφημίσεις

Καλλιοπάκι και εγώ το ίδιο με τη Σκάι θα σου έλεγα, πιστεύω ότι είναι κατακράτηση. Κάνε υπομονή λίγες μέρες, κόψε λιγάκι το αλάτι και πιες πολύ νεράκι!

Καλή επιτυχία με τον απογαλακτισμό!

GaiGp3.png

αντιγονη επειδή πέρασε η ώρα (αλλά τώρα το είδα) να σου πω στα γρήγορα το εξής:

(μπορούσες φυσικά να με ρωτήσεις σε αυτό το θέμα αφού συνομιλούμε κι ας μη γνωριζόμαστε)

συγχίστηκα που είδα στο άλλο θέμα τον κακό χαμό που έγινε με κάτι που δεν είπα,

να σου πω επίσης πως ναι κατάλαβες λάθος, δεν εννούσα αυτό που κατάλαβες και στεναχωρέθηκες και λυπάμαι.

Η αφροδίτη έπιασε το νόημα και το πως το είπα.

Τέλος να πω ότι τόσο καιρό δεν έγραφα εκεί γιατί πολύ απλά δεν το εννούσα έτσι (δεν καταράστηκα) και δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό! Τώρα το είδα τυχαία στην κατηγορία οφτοπικ

όπου διάβαζα το περιβόητο τρολ ικαρους-δεδαλους-περικλεους κι δεν ξέρω γω τί άλλο,

κι έπεσα από τα σύννεφα.

Γεμίσαμε τρολ :( Τεσπα.

Εντός θέματος εν συντομία (κι επανέρχομαι αύριο για καλημέρες και σχολιασμό των μηνυμάτων σας τα οποία και διάβασα αλλά απο την κούραση δεν βλεπω καλ α να κάνω quote)

ενέδωσε σε σαβουροφαγία, γαριδο και σουβλακοφαγία, έχω σκάσει πια μέσα και τα έκανα λίγο σαλάτα, από αύριο θα ξεκουνηθώ να δουλέψω και να πάω γυμναστήριο κι ελπίζω να ισιώσω. Σας φιλώ γλυκά.

Ευχαριστώ πολύ για τα εμψυχωτικά μηνύματα σας, οι σχέσεις είναι δύσκολες, και το μόνο που τις κάνει ευκολότερες στα μάτια μου τώρα είναι να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη ή η μόνη. Γιατί για λύσεις δε με βλέπω να ψάχνω, δεν είμαι σε φάση δυστηχώς.

-7.5 κιλά :D

Όχι ρε κορίτσι μου, μην το λες αυτό. Υπάρχουν τόσα ζευγάρια που παλεύουν χρόνια για ένα παιδάκι......:( Θεώρησε ότι είμαστε ευλογημένες και δεν πειράζει ας έχουμε και κάποια παραπάνω κιλά. Ο.Κ. οι σχέσεις στο ζευγάρι δυσκολεύουν όταν έρχεται ένα μωρό που ανατρέπει όλες τις ισορροπίες, αλλά εκεί χρειάζεται κατανόηση και υπομονή και από τους δύο για να μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.

αχ βρε κορίτσι μου σε διάβασα στο άλλο θέμα, με παρεξήγησες κι εκεί και δω.

Οπως είπα και πιο πριν δεν εννοώ να μην είχα φέρει στον κόσμο το παιδί μου.

Απλά είχα τέλεια κύηση και θα προτιμούσα να μην είχα γεννήσει, επειδή τότε άρχισε η δύσκολη περίοδος. Μα γιατί με παρεξηγείτε και στεναχωριέμαι :( εντάξει τώρα είμαι επηρεασμένη και από το άλλο θέμα συγνώμη. Τεσπα. Καταρραμένα τρολ!

Εννοείται ότι πολύ καλά έκανες και έβγαλες το θυροείδη σου :P:p:p:p Όλα τα άλλα θα γίνουν.....

Αυτά σκέφτομαι και εγώ. Ας έχουμε υγεία και θα βρούμε τη δύναμη να καταφέρουμε τα πάντα!

έτσι υγεία και όλα θα τα κάνουμε! πάω να ξαπλώσω να αναπολήσω τις αγγαλιές του συζήγου στην κύηση, γιατί για αγγαλιά δε μας κόβω πάλι σύντομα,,,είμαστε σπίρτα έτοιμα για ανάφλεξη κορίτσια...δεν θέλω να δικαιολογηθώ αλλά για αυτό χάλασα λίγο τη δίαιτα!

Από αύριο επανέρχομαι :oops:

dimmi μου αυτό το θέμα έκλεισε,ήταν μια άστοχη στιγμή πολλών απο μας,εγω αργότερα μίλησα γενικά για όσους καταριούνται,στην αρχή έπαθα ενα σοκ,δεν ήταν ξεκάθαρα διατυπωμένο αυτό που έγραψες,η άλλη κοπέλα μας το διευκρίνισαι.

Επειδή όμως δεν θέλω να αδικώ,διάβασα μερικα που έχεις ποστάρει και κατάλαβα πως είσαι μια πολύ γλυκιά μανούλα!

τι είναι τα τρολ??

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Σήμερα έχω αδεούλα και είμαι στι σπιτάκι μου :P:p:p:p:p Έρχεται και ΣΚ..... όλα καλά!!!!

Dimmi μου έχεις δίκιο, ίσως να σε παρεξήγησα και στο άλλο θέμα και τώρα εδώ. Να ξέρεις όμως ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα γι' αυτό πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί όταν γράφουμε κάτι. Εγώ τι να πω; Που θεώρησα ότι ούτε έβρισα, ούτε πρόσβαλλα κλπ (για το άλλο θέμα λέω) και παρόλα αυτά την επίπληξή μου την είχα από τους admin; Γι' αυτό σου λέω, όταν ο άλλος διαβάζει κάτι δεν μπορεί να μπει μέσα στο μυαλό μας και να κατανοήσει σε τι φάση ήμαστε και τι εννοούσαμε όταν γράφαμε εμείς. Ελπίζω με το σύζυγό σου να τα βρείτε σύντομα. 'Εχετε συζητήσει καθόλου για το τι είναι αυτό που σας φταίει; Σίγουρα άλλαξαν οι ισορροπίες σας, αλλά καλό είναι να συζητήσετε σε ήρεμους τόνους.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εντός θέματος εν συντομία (κι επανέρχομαι αύριο για καλημέρες και σχολιασμό των μηνυμάτων σας τα οποία και διάβασα αλλά απο την κούραση δεν βλεπω καλ α να κάνω quote)

ενέδωσε σε σαβουροφαγία, γαριδο και σουβλακοφαγία, έχω σκάσει πια μέσα και τα έκανα λίγο σαλάτα, από αύριο θα ξεκουνηθώ να δουλέψω και να πάω γυμναστήριο κι ελπίζω να ισιώσω. Σας φιλώ γλυκά.

Ευχαριστώ πολύ για τα εμψυχωτικά μηνύματα σας, οι σχέσεις είναι δύσκολες, και το μόνο που τις κάνει ευκολότερες στα μάτια μου τώρα είναι να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη ή η μόνη. Γιατί για λύσεις δε με βλέπω να ψάχνω, δεν είμαι σε φάση δυστηχώς.

και εγω εχω μερες να παω γυμναστηριο...

επισης δεν τρωω σωστα.

οχι δεν ειμα σε άσχημη φαση , αλλα όχι και σε πολυ καλη.

Δεν εισαι μόνη, όλοι έχουμε τα θεματα μας. Εγω μενω 1 χρονο τωρα στο μερος του συζηγου και ακομα δεν εχω προσαρμοστει,. όχι μονο νιωθω πως δεν εχω κανεναν εδω αλλα πολλες φορες νιωθω πως η πεθερα παρατηρει καθε τι που κανω για να σχολιαει πάντα αρνητικα και να με κρινει. (ποτε όμως μπροστα μου).

Το φαγητό όμως δεν ειναι ή λύση. Αυτό να μην το ξεχνας

Δεν εισαι μόνη, όλοι έχουμε τα θεματα μας.

Αυτό ξαναπέστο! Θέλω τόσο πολύ να γκρινιάξω που είμαι άνεργη, που τελειώνει το επίδομα ανεργίας, που ο άντρας μου ώρες ώρες πετάει κάτι μαργαριτάρια και με κάνει τούρμπο, που... που... που... πολλά με αγχώνουν, με εκνευρίζουν, με στενοχωρούν, με θυμώνουν, με φοβίζουν.

Παιδιά ούτε κι εγώ τρώω σωστά, ούτε το αλάτι έχω κόψει εντελώς ούτε και τη ζάχαρη. Από το μεσημέρι και μετά έχω τόσο άσχημη γεύση που θέλω κάτι γλυκό και λυσσάω, άλλοτε τρώω μέλι, άλλοτε κανένα κουλουράκι... θα πρηστώ στο τέλος και θα ανέβει και κάνα ζάχαρο και θα τρέχω.

Τέλος πάντων, από κιλά προς ώρας παραμένω στα +2 κι ελπίζω για το προσεχές δίμηνο να μην πάρω άλλα.

Dimmaki ψυχραιμία ζουζούνα μου, καμμιά φορά χρειάζεται μια "παύση" χωρίς πολλά λόγια για να αναπροσδιοριστούν οι ρόλοι και να βρεθούν οι ρυθμοί. Ελπίζω να μην έχεις πάρει τίποτα αποφάσεις εν βρασμώ.

Φιλιά σε όλες, να έχετε καλή μέρα.

troll είναι αυτό που κάνει αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=122454

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=122453

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=122453

και οδηγεί στο να σφαχτούν τα μέλη μεταξύ τους, να καρτωθούν να πικραθούν κι αυτό να χαίρεται ;)

Βέβαια έχουν σβηστεί άπειρα μηνύματα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα βγάλετε άκρη, όποιες όμως παρακολουθούσαν το θέμα στο παρεντς τότε ξέρουν.

Το γιατί γίνεται μη με ρωτήσετε, προφανώς είναι κάποια μορφή εξάρτησης όπως το φαγητό, το τσιγάρο. Οπως τη βρίσκει κανείς. Αλλοι λένε ψέμματα, άλλοι πίνουν, άλλοι χτυπάνε. Ολα μες τη ζωή είναι και στο χέρι μας το αν έχουν τέτοια άτομα θέση στη ζωή μας και το χρόνο μας.

Τώρα σχετικά με το ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τί γράφουμε, Giovanna mou φυσικά κι έχεις απόλυτο δίκαιο. Ομως όταν έχει πεθάνει το παιδάκι μιάς μανούλας και τις απαντάνε αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=122453 δύσκολα απαντάς ευανάγνωστα και προσεγμένα.

Θα μου πείτε τί ασχολήθηκα στο παρεντςκαφε......ε H jo89 είναι φίλη μου και όταν πάνε να βγάλουν τρελούς τους φίλους μου μου τη δίνει και δεν κρατιέμαι να μην αναμειχθώ.

Antigoni έχεις κι συ δίκιο, έχει κλείσει το θέμα αλλά επειδή μιλάμε εδώ δεν ήθελα να μείνετε με την αμφιβολία ότι πέσατε έξω για μένα. Δυστηχώς άργησα να δω τα τεκτενόμενα και εκ των υστέρων έστω είπα να σας τα γράψω γιατί στεναχωρήθηκα που νομίσατε άλλα.

Ας μην το συνεχίσουμε όμως εδώ γιατί θα μας κλείσουν το θέμα μας και είναι κρίμα. Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες του φόρουμ και κάποιοι αρέσκονται όταν μας παρασύρουν...στη διαφθορά και δημιουργουν αναταραχές και αλαλουμ. Αυτό εστί τρολ, ας μη τους δίνουμε τροφή.

Επέλεξα να σας τα γράψω δημόσια (δεν έχουμε τίποτε να κρύψομεν άλλωστε - εκτός από την ηλικία μας :tongue: )

κι ας φάω κάρτα...αν αποκλειστώ τα λέμε...αργότερα.

Α είμαι 102.5 κιλά! Τώρα πως αδυνάτισα ενώ τα έκανα σαλάτα δεν γνωρίζω, αλλά δε με πολυνοιάζει! Η ζυγαριά να κατεβαίνει και η διάθεση να ανεβαίνει μου είναι αρκετό!

Επιστρέφω ξύπνησε, καλημέρα και καλησπέρα μαζί!

Αυτό ξαναπέστο! Θέλω τόσο πολύ να γκρινιάξω που είμαι άνεργη, που τελειώνει το επίδομα ανεργίας, που ο άντρας μου ώρες ώρες πετάει κάτι μαργαριτάρια και με κάνει τούρμπο, που... που... που... πολλά με αγχώνουν, με εκνευρίζουν, με στενοχωρούν, με θυμώνουν, με φοβίζουν.εσύ κυρία μου να κάτσεις στα αυγά σου, κυριολεκτικά! Ωρα να κλωσσήσεις, εμείς γεννήσαμε και ξεσπάμε!

Πραγματικά εκεί στον όγδοο ένατο μήνα θα νιώθεις σαν μια καλοθρεμμένη κλώσσα, είναι περίφημα!

Αλλά το πιο περίφημο είναι η ανακούφιση που θα νιώσεις μόλις ακούσεις το κλάμα του!

Πρώτο τρίμηνο πότε κλείνεις? Μέχρι τότε είπαμε, ηρεμία! εδώ είμαστε εμείς να ξεσπάς γράφοντας! (αυτό στο επιτρέπουμε :tongue:)

Παιδιά ούτε κι εγώ τρώω σωστά, ούτε το αλάτι έχω κόψει εντελώς ούτε και τη ζάχαρη. Από το μεσημέρι και μετά έχω τόσο άσχημη γεύση που θέλω κάτι γλυκό και λυσσάω, άλλοτε τρώω μέλι, άλλοτε κανένα κουλουράκι... θα πρηστώ στο τέλος και θα ανέβει και κάνα ζάχαρο και θα τρέχω.

ξεκόλλα εσύ είσια υπόδειγμα διατροφής!! Δεν ανεβαίνει έτσι το ζάχαρο, άσε που αν είναι να ανέβει θα ανέβει, δυστηχώς ο διαβήτης κύησης δε ρωτάει. Οπότε πρόσεχε τα αλάτια για τα φάρμακα σου κι ό,τι άλλο σου λένε οι γιατροί σου και είσαι ΟΚ. Αστον κύριο διαβήτη στη γωνία ;)

Τέλος πάντων, από κιλά προς ώρας παραμένω στα +2 κι ελπίζω για το προσεχές δίμηνο να μην πάρω άλλα.

Κατακράτηση είναι αυτά στάνταρ!!!

Dimmaki ψυχραιμία ζουζούνα μου, καμμιά φορά χρειάζεται μια "παύση" χωρίς πολλά λόγια για να αναπροσδιοριστούν οι ρόλοι και να βρεθούν οι ρυθμοί. Ελπίζω να μην έχεις πάρει τίποτα αποφάσεις εν βρασμώ.

όχι ευτυχώς, αν και 2 φορές το παρακάναμε, 3, ευτυχώς ακόμα εδώ είμαστε...κι αν μας αντέξει το σχοινί...

Φιλιά σε όλες, να έχετε καλή μέρα.

τώρα ξύπνησε! Ξαναφεύγω! Σουπίτσα τώρα

τώρα ξύπνησε! Ξαναφεύγω! Σουπίτσα τώρα

Ρε συ δεν παίζεσαι!!! Είχε τόση πλάκα έτσι όπως τό'πες! Τσίμπα μάγουλο και γαμπίτσα ρε για μένα! Όχι γαμπίτσα, μπουτάκι!

Πραγματικά εκεί στον όγδοο ένατο μήνα θα νιώθεις σαν μια καλοθρεμμένη κλώσσα, είναι περίφημα!

Περίφημα, ε? Μου έκανες την καρδιά περιβόλι, χεχε! Στον τέταρτο μπαίνω την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Να κάνω την αυχενική μπας και ηρεμήσω λιγάκι.

όχι ευτυχώς, αν και 2 φορές το παρακάναμε, 3, ευτυχώς ακόμα εδώ είμαστε...κι αν μας αντέξει το σχοινί...

Έτσι μπράβο! Θα περάσει η μπόρα και θα έρθουν τα καλύτερα!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...