Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Eυχαριστώ! Μια υπόταση την έχω τελευταία λόγω μείωσης του αλατιού μάλλον γιατί η κανονική μου είναι φυσιολογική προς υψηλή.

Δεν τρώω για δύο, αλλά οπωσδήποτε παραπάνω από το κανονικό:( Matri μου τα λίγα κιλά είναι καμμιά φορά πιο δύσκολα. Δεν δοκιμάζεις να κόψεις κι εσύ το αλάτι για λίγο καιρό? Ένα δυο κιλά τα έχεις μες στο νερό!

Τα πήγες τέλεια!

τα πήγα τα πήγα και μετά, αν και δεν είχα ζυγαριά έφαγα 1 κομμάτι κομποστα ζωγράφος με μειωμένα σάκχαρα,

και για βράδυ αγγουροντομάτα με ανθότυρο με 10% λιπαρά και 3 φρυγανιές ολικής.

Σαλάτα δεν ε΄φαγα πολύ.

Το βράδυ αργά κρατήθηκα και δεν έφαγα και σήμερα είμαι -700γρ!!!!!!!!!!!!!!

Και η κοιλιά άρχισε να ξεφουσκώνει επιτέλους!

Και σήμερα ενώ βγήκα και θα ξαναβγώ ταπήγα τέλεια! Φιλάκια!

Αύριο αναφορά και μπαταρία στη ζυγαριά!

Χρόνια πολλά και του χρόνου μ ε υγεία!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τα πήγα τα πήγα και μετά, αν και δεν είχα ζυγαριά έφαγα 1 κομμάτι κομποστα ζωγράφος με μειωμένα σάκχαρα,

και για βράδυ αγγουροντομάτα με ανθότυρο με 10% λιπαρά και 3 φρυγανιές ολικής.

Σαλάτα δεν ε΄φαγα πολύ.

Το βράδυ αργά κρατήθηκα και δεν έφαγα και σήμερα είμαι -700γρ!!!!!!!!!!!!!!

Και η κοιλιά άρχισε να ξεφουσκώνει επιτέλους!

Και σήμερα ενώ βγήκα και θα ξαναβγώ ταπήγα τέλεια! Φιλάκια!

Αύριο αναφορά και μπαταρία στη ζυγαριά!

Χρόνια πολλά και του χρόνου μ ε υγεία!

Mπράβο ρε μπουμπού! Απίθανη είσαι!

Mπράβο ρε μπουμπού! Απίθανη είσαι!

ναι είμαι απίθανη, είχαμε ξανά ένα απαίσιο βράδυ, πήρα το αμάξι κι έκανα βόλτα, όταν γύρισα είχαν φύγει οι γονείς μου. Ηρθαν γιατί είχε χοντρύνει το πράγμα άσχημα. Εγώ δεν τους είδα όπως δεν είδα ούτε το πακέτο με τα τσιγάρα ούτε τις σαβουροτροφές.

Ομως πεινούσα, δεν είχα φάει τα ενδιάμεσα γεύματα (φρούτα) κι έτσι έφαγα φακές με ανθότυρο και φρυγανιές.

Μετά τίποτα, κι ας ήθελα γλυκό...:|

Συγκεντρωτικά η μέρα χθες: το πρωί αργά τοστ με τυρί και καφέ με λίγο γάλα,

μεσημέρι μπακαλιάρο σκορδαλιά με λίγες πατάτες τηγανιτές και σαλάτα χόρτα, 2 κομματάκια φέτα και 1 μπουκιά ψωμί (το έριξα έξω:tongue:)

απόγευμα τίποτε και βράδυ φακές με ανθότυρο και φρυγανιές ολικής άλεσης.

Σήμερα βέβαια είναι πάνω η ζυγαριά αφού έφαγα βράδυ αλλά τουλάχιστο δεν έφαγα βλακείες!

Σήμερα φυσάει μανιασμένα, μακάρι να έπαιρνε και κανένα κιλό μαζί του :-P

Καλημέρα!

Dimmi, αν σε γεννουσα στα 11 μου θα ησουν κορη μου. Λεγε με οπως θες...... δεν εχω προβλημα.

εντάξει μαμά Γεωργία! :tongue: Αντε να γελάσουμε λίγο γιατί καήκαμε. Ωρες ωρες σκέφτομαι μακάρι να μην είχα γεννήσει, όλα τότε άλλαξαν. Προς το χειρότερο...

Διαφημίσεις

εντάξει μαμά Γεωργία! :tongue: Αντε να γελάσουμε λίγο γιατί καήκαμε. Ωρες ωρες σκέφτομαι μακάρι να μην είχα γεννήσει, όλα τότε άλλαξαν. Προς το χειρότερο...

Εγω λεω μακαρι να μην ειχα βγαλει το θυροειδη μου. Τοτε αρχισαν ΟΛΑ τα στραβα. Αλλα παρηγοριεμαι γιατι αν δεν ειχα βγαλει το αδενα μου τωρα πιθανοτατα να ειχα καρκινο. Οποτε, προτιμω τα παχη μου τα καλλη μου και το χαμογελο μου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κάθε φορά που ένας άνθρωπος έρχεται στα γραφεία μας να ζητήσει τη βοήθειά μας για να χάσει το περιττό σωματικό του λίπος βρίσκεται απέναντί μας γεμάτος ενθουσιασμό και είναι πρόθυμος να εφαρμόσει από την πρώτη κιόλας στιγμή το πρόγραμμα διατροφής που θα του προτείνουμε ανάλογα πάντα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, των αναγκών του και λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντός του.

Η έκφραση είναι σχεδόν πάντα η ίδια. «Θα κάνω ότι μου πείτε». Αρκετά συχνά όμως αυτός ο ενθουσιασμός μειώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες και η απογοήτευση επανέρχεται προσθέτοντας μια ακόμα αποτυχημένη προσπάθεια στο πλούσιο βιογραφικό του καθενός με δίαιτες και διαιτολόγους. Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: «Είναι όλοι έτοιμοι να κάνουν δίαιτα τη στιγμή ακριβώς που κάθονται ενώπιος ενωπίω με τον διαιτολόγο τους;». Η απάντηση στη συγκεκριμένη απορία είναι πως «αυτή είναι μια καλή ερώτηση». Ας δούμε λοιπόν μια καλή ερώτηση-απορία που ήρθε πρόσφατα στα γραφεία μας και στη συνέχεια μια καλή απάντηση που πιστεύουμε πως θα προβληματίσει όλους εσάς την επόμενη φορά που θα σκεφθείτε να επισκεφθείτε τον διαιτολόγο σας.

Γεια σας, ονομάζομαι Ελένη και είμαι 41χρονών.

Εδώ και 8 χρόνια σε τακτά διαστήματα επισκέπτομαι διαιτολόγο.

Κάθε φορά που πηγαίνω μου δίνει και ένα καινούριο πρόγραμμα..

Το πρόβλημα μου όμως ΔΕΝ είναι το διαιτολόγιο, αλλά ο λόγος που με κάνει να τρώω ανεξέλεγκτα, ειδικά το βράδυ.

Γιατί οι διαιτολόγοι νομίζουν ότι με μια δίαιτα θα βοηθήσουν τον/την ασθενή;

Τελικά είναι το φαγητό που μας παχαίνει ή οι λόγοι που τρώμε;

Γιατί δεν υπάρχει μια υπηρεσία που να βοηθά τα άτομα αυτά, πάντα με τις συμβουλές της διαιτολόγου, να φτάσουν στον στόχο τους;

Αγαπητή Ελένη, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δεν είναι κάτι σπάνιο. Πάρα πολλά άτομα, και δυστυχώς κυρίως γυναίκες, αντιδρούν με παρόμοιο τρόπο με τον δικό σου. Μόνο που εσύ έχεις το θάρρος και το εκφράζεις. Σκέψου όμως ότι και η προσφυγή σου στο φαγητό είναι μια έκφραση της έντασης που βιώνεις καθημερινά. Το βράδυ, όταν σχεδόν οι περισσότερες γυναίκες ηρεμούν από τις υποχρεώσεις της ημέρας, τότε πολύ συχνά βρίσκουν καταφύγιο στο φαγητό. Σκέψου όμως ότι, όπως τώρα που εκφράζεις ανοιχτά το πρόβλημά σου, αν εξέφραζες το ίδιο ανοιχτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που βιώνεις στην καθημερινότητά σου ίσως δεν θα υπήρχε η ανάγκη για εκτόνωση και συγκάλυψη όλων αυτών μέσω του φαγητού.

Στην παραδοσιακή κοινωνία της Ελλάδας που ζούμε είναι μέσα στα γονίδια της Ελληνίδας να υπηρετεί συνεχώς τους άλλους, να καλύπτει τις ανάγκες όλων και να ξεχνάει να ασχοληθεί με τα δικά της συναισθήματα και τις δικές της προσωπικές ανάγκες. Ξέρεις δεν χρειάζεται πάντα να λειτουργούμε ως σούπερ ήρωες που πρέπει να τα προλαβαίνουμε και να τα φροντίζουμε όλα. Δεν χρειάζεται πάντα να είμαστε εκεί σε όποιον μας ζητάει τη βοήθειά μας. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να τους ικανοποιήσουμε όλους. Δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε πάντα από το υστέρημά μας αλλά είναι περισσότερο ασφαλές και λειτουργικότερο να προσφέρουμε έστω και από το ελάχιστο περίσσευμά μας. Αλλά για να γεμίσει αυτό το ελάχιστο περίσσευμα πρέπει η ίδια να το φροντίσεις αυτό. Μην περιμένεις από κάποιον άλλο να φροντίσει γι' αυτό. Σαφώς και στην περίπτωσή σου είτε η δίαιτα είτε τα υπερφαγικά επεισόδια απλώς σε αποπροσανατολίζουν από τα βαθύτερα αίτια που απασχολούν την καθημερινότητά σου.

Δυστυχώς για τη σύγχρονη Ελληνίδα, είναι σαν να της επιβάλλουν καθημερινά να είναι άψογη σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους. Αυτό από μόνο του προκαλεί έντονο stress και έχε υπόψη σου ότι υπό συνθήκες stress δεν μπορείς να βοηθήσεις (όχι μόνο εσύ αλλά και κανένας άλλος) και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η σωστή διατροφή μπορεί να σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου, όχι όμως οι αυστηρές δίαιτες. Θα ήταν προτιμότερο στην παρούσα φάση να παραμείνεις σε ένα σταθερό βάρος και να αρχίσεις να διατρέφεσαι σωστά (αποφεύγοντας ή ελαχιστοποιώντας τις καταστροφικές συνέπειες της δίαιτας) μέχρι να αναπτύξεις νέες δεξιότητες, να βρεις καλύτερες φόρμουλες επικοινωνίας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να βρεις λύσεις που θα αποσπούν το μυαλό σου από το φαγητό τις δύσκολες ώρες και απαραίτητα ανθρώπους που μπορούν να σε κατανοήσουν και κυρίως να σε ακούσουν, δυνατά και καθαρά όπως εξέφρασες τους προβληματισμούς σου σήμερα που πήρες το θάρρος να στείλεις αυτή την επιστολή. Σίγουρα η φροντίδα ενός εκπαιδευμένου ψυχολόγου πάνω σε θέματα διατροφικών διαταραχών θα σε βοηθούσε πολύ ώστε να ανιχνεύσετε μαζί πιο γρήγορα τις πραγματικές αιτίες που διαταράσσουν την ισορροπία σου.

Όσον αφορά τη διατροφή μην περιμένεις θαύματα αυτή τη στιγμή. Η τροφή μπορεί να επηρεάσει από θρεπτική άποψη τη επιθυμία ενός ανθρώπου για φαγητό. Η ανάγκη για φαγητό μπορεί να παρακινηθεί από ψυχολογικά αίτια αλλά σίγουρα μπορεί να οφείλεται και σε διατροφικά αίτια, όπως η έλλειψη πολύτιμων θρεπτικών συστατικών που οδηγεί στην αναζήτηση πρόσληψης τροφής.

Ένα ωραίο παράδειγμα, προκειμένου να γίνει αυτό κατανοητό, περιγράφεται στη συνέχεια: «Το αν θα οδηγηθεί ένας άνθρωπος σε υπερφαγικό επεισόδιο εξαρτάται από δύο παράγοντες. Ο ένας έχει να κάνει με διατροφικά και ο άλλος με ψυχολογικά αίτια. Φαντάσου πως ο οργανισμός μας έχει να δώσει καθημερινά έναν αγώνα όπου το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την έκβαση 2 ημιχρόνων. Το αν θα κερδίσουμε το 1ο ημίχρονο εξαρτάται από το πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι σε διατροφικό επίπεδο. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας εξασφαλίσουμε μέσω της ποιότητας των τροφών και των τακτικών γευμάτων ένα καλό θρεπτικό αποτέλεσμα τότε το 1ο ημίχρονο είναι δικό μας. Τώρα το αν χάσουμε το 2ο ημίχρονο για ψυχολογικούς λόγους αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το προβλέψουμε στο ξεκίνημα μια μέρας. Όμως δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να χάνουμε το 2ο ημίχρονο λόγω της ψυχολογικής μας κατάστασης. Αν όμως έχουμε χάσει εξαρχής το 1ο ημίχρονο λόγω κακής οργάνωσης της διατροφής μας τότε το παιχνίδι είναι χαμένο πριν καν βγούμε στο γήπεδο να αγωνιστούμε. Και, δυστυχώς, το τελικό αποτέλεσμα της ήττας θα χρεωθεί «όλο» σε ψυχολογικά αίτια. Ας πάρουμε λοιπόν όσα περισσότερα πρώτα ημίχρονα μπορούμε και στη συνέχεια βλέπουμε πώς αντιμετωπίζουμε την κατάσταση.

Δηλαδή ακόμα και αν γίνουν υπερφαγικά επεισόδια, ας γίνουν, αφού πρώτα έχεις καταναλώσει όλα αυτά που πρέπει να φας για να φροντίσεις το σώμα σου. Και να είσαι σίγουρη ότι όσο περισσότερο σωστά συνδυασμένες θρεπτικές τροφές βάζεις στο σώμα σου τόσο περισσότερο θα αποκτάς και την σωματική – οργανική δύναμη να αντιστέκεσαι στο φαγητό. Όσο καλύτερα διατρέφεσαι θα αρχίσεις σιγά-σιγά να μειώνεις την θερμιδική έκταση των υπερφαγικών επεισοδίων. Μπορεί για παράδειγμα σήμερα να κάνεις ένα υπερφαγικό επεισόδιο 2.000 kcal, αλλά αύριο ή μεθαύριο να χρειασθούν μόνο 1.800 kcal για να σταματήσεις να τρως. Την επόμενη εβδομάδα θα χρειασθούν ακόμα λιγότερες και προοδευτικά θα αρχίσεις να μειώνεις τη συχνότητα αυτών των επεισοδίων. Και όσο ο οργανισμός σου θα δυναμώνει, ταυτόχρονα θα βελτιώνονται και οι δεξιότητές σου και η ικανότητά σου να κατανοείς τι συμβαίνει μέσα σου, και αυτό θα σε ενδυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι πρώτα θα κάνουμε «σέρβις» στον οργανισμό σου σαν να ήταν ένα αυτοκίνητο και έπειτα θα τρέξεις. Πρώτα θα επαναφέρουμε σε ισορροπία τους μηχανισμούς όρεξης και κορεσμού και έπειτα θα προχωρήσουμε παρακάτω». Τότε και μόνο τότε θα είσαι πραγματικά έτοιμη να ολοκληρώσεις το πρόγραμμά σου και να καταφέρεις τελικά να διατηρήσεις το σωματικό βάρος που σου αξίζει να έχεις.

Πηγη: diatrofi.gr

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ωρες ωρες σκέφτομαι μακάρι να μην είχα γεννήσει, όλα τότε άλλαξαν. Προς το χειρότερο...

Απαπα! Πιπέρι!

Εγω λεω μακαρι να μην ειχα βγαλει το θυροειδη μου. Τοτε αρχισαν ΟΛΑ τα στραβα. Αλλα παρηγοριεμαι γιατι αν δεν ειχα βγαλει το αδενα μου τωρα πιθανοτατα να ειχα καρκινο. Οποτε, προτιμω τα παχη μου τα καλλη μου και το χαμογελο μου.

Εννοείται βρε Τζο!

Τι είστε εσείς βρε, με ανατριχιάσατε! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Δεν ωφελεί να στενοχωρούμε τον εαυτό μας. Εξάλλου κατά μέσο όρο 70-75 χρόνια θα ζήσουμε στην καλύτερη, ας μην πικραινόμαστε με τέτοια...

έτσι έτσι είναι δυστηχώς, αλλά και η ανταμοιβή μεγάλη βρε κορίτσια...

Καλημέρα, καλό σαβ/κο, δε θα πω πολλά, γιατί και τις άλλες φορές είπα και @@ έκανα, (πιπέρι :tongue:).

Χθες, αν και είμαστε όλοι μας άρρωστοι εδώ και μέρες (και το παιδί δυστηχώς) κι έχω κλειστεί μέσα, κάλεσα μια φίλη που ήταν σε κομμωτήριο και μου έβαψε το μαλλί. Αμέσως ένιωσα καλύτερα.

Ενα θα σας πω, ή μάλλον άλλο ένα, εδώ και ώρα θα μπορούσα να κοιμάμαι βαθυά όμως κάτι με έσπρωξε πάνω στον άντρα μου (το πιάσατε το υπονούμενο έτσι? :cool:) και μετά το ίδιο κάτι με έσπρωξε για καφέ στην κουζίνα.

Σήμερα νομίζω είναι η μέρα, ναι γελάστε γελάστε αλλά σαν να έγινε ένα κλικ, ή μια κλικάρα θα έλεγα καλύτερα, στο μυαλό μου!

Τί βοηθά τις σχέσεις μας? Το σεξ!

Τί βοηθά την απώλεια κιλών? Η καλή διατροφή και το γυμναστήριο!

Τί βοηθά την ψυχολογία μας? Η ανανέωση!

Το 1ο και το 3ο τα έκανα, το 2ο το έχω ψιλοαρχίσει, τί μένει? Η καλή διατροφή? Μα είναι τόσο δύσκολο πια να μην τρώω πιτόγυρα και γαριδάκια όπως κάνει ο σύζηγος?

Ναι εκείνος είναι αδύνατος κι ό,τι θέλει ας κάνει.

Αμα γίνω κορμάρα θα τα κόψει κι αυτός, εντάξει δεν θα φάει ποτέ πίτουρο βρώμης αλλά σίγουρα θα το σκεφτεί 2 φορές πρίν ξαναγουρουνιάσει ενώ εγώ θα πίνω ποτό με τις φίλες μου! ε? ε? Λέμε τώρα :tongue:

Κορίτσια εν ολίγοις, η ένδοξη μέρα που ξημερώνει θα είναι η τελευταία μου αρχή! Δεν δέχομαι ούτε να το ξανακαθυστερήσω ούτε να μιζεριάσω.

Αρχίζω την δίαιτα της SKybeam εννοείται, αλλά θα τρώω λίγο περισσότερο φαγητό στα κυρίως γεύματα.

Κι αν δε μου κάτσει καλά θα αλλάξω δίαιτα, συγκέντρωσα αρκετά βιβλία με γνωστές δίαιτες, δε μπορεί, όλο και κάτι θα μου κάτσει, ή και όλα μαζί!

Θα σας γράφω εδώ τί τρώω γιατί στο ημερολόγιο μου δεν τα γράφω και δουλειά δεν κάνω (λάθος έκανα!, τώρα όλα καλά θα πάνε, τέλος!!!) ;)

στεναχωρέθηκα πολύ με αυτό που έγραψες

ένιωσα την απογοήτευση σου,την έχω νιώσει πολλες φορές για το σώμα μου.

Ομως ξέρεις τι έκανα?? είπα ΣΤΟΠ στη θλίψη,κοίταξα τον εαυτό μου και είπα,και κιλά μπορώ να χάσω και πολλά μπορώ να κάνω φτάνει να είμαι καλά.

Να περιποιήσαι τον εαυτό σου,κομμωτήριο μανικιουρ,οτιδήποτε σε βοηθάει

Οι περισσότερες αφρατοκομψές κάνουμε το εξής λάθος τα αφήνουμε όλα για οταν αδυνατίσουμε

-θα πάρω ωραία ρούχα οταν χάσω κιλά

-θα βάφομαι κάθε μερα όταν αδυνατίσω

κτλ

ΟΧΙ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ

βγάζουμε το μετά και λέμε ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

παλιότερα ντρεπόμουν και τον άντρα μου λόγω των κιλών,ήθελα σβηστά φώτα και νόμιζα οτι δεν θα του αρέσω.

Ωσπου ενα βράδυ με έκανε και ένιωσα θεα,(ναι γι αυτό θα τον παντρευτώ!!!) και έφυγε ενα βάρος απο τη ψυχή μου,έχω αρχίσει δίαιτα και θα φύγει και το άλλο "βάρος"

Να λες είμαι κούκλα και θα γίνω ακόμα περισσότερο μόλις χάσω και μερικά κιλα!

φιλια

Υ.Γ το σώμα σου έφερε στο κόσμο ένα παιδί,είναι ευλογημένο!!!!!!!

Georgia

αψογο το αρθρο που έβαλες. Λες και ειναι γραμμενο για μενα.

Νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρόμο να ελέγχω την ψυχολογια μου και το δουλευω αρκετα.

Αυτό που με απορυθμιζει ειναι οτι τα δεδομενα στη ζωη μου συνεχως αλλαζουν (....μα συνεχως ενα πραγμα....) .ίσως τελικα τιποτα να μην ειναι δεδομενο σε αυτη τη ζωη

ή παλι αν δεν αλλαζε τιποτα να βαριομουν και να επλυτα

Διαφημίσεις

....και εγω λεω αχ

όλα αλλαξαν όταν χτυπησα πρωτη φορα το πόδι μου με το μηχανακι...

dimmi εσυ γιατι το λες ??? αναλυσε το λιγο

Πάντως κοριτσια εγω γνωρισει 2 μαμαδες με 4 παιδια...και με σώμα λαμπαδα τι να πω τις θαυμαζω (εε ναι και τις ζηλευω)

αντιγόνη μου (αφρατοκομψη!!!! με τρέλανες!) συμφωνώ απόλυτα. Ας ντυθούμε, βαφτούμε κτλ και τώρα. Εγώ έχω τόσα παραπανισια κιλά όσα να μην κουμπώνουν τα ρούχα! ε λέω θα χάσω 1-2 κιλά θα κλείσει το κουμπι......

Dimmaki τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά τίποτα δεν είναι για πάντα. Ανατροπές γίνονται συνέχεια, όμως συνέχεια σε θέματα και τομείς που δεν περίμενες.... άντε μη στεναχωριέσαι και ρίξε το ρεπόρτο σου!

κι επειδή πρόσφατα συνάντησα κάποιον που έχασε ολα τα κιλά τα περισσευούμενα και ακόμα παραπάνω λόγω υγείας, λέω ΟΚ, δεν πειράζει, και με τα πολλά καλά είμαστε.

σαφώς! Κορίτσια δεν το έθεσα καλά μάλλον, εννούσα όλα άλλαξαν στη ζωή μου από όταν γέννησα (και στη σχέση μου με τον άντρα μου) όχι με το σώμα μου!

Για την ακρίβεια είχα μείνει έγγυος 94 κιλά, με τη μία που λένε, μόλις είχα κόψει το τσιγάρο, κι έφτασα 105 κιλά. Μέσα στον πρώτο μήνα με το θηλασμό είχα πάει 97 κιλά. Οπότε δεν έχω θέμα με την γέννα σχετικά με τα κιλά, ίσα ίσα πολύ με βοήθησε να κατανοήσω ότι το σώμα μου έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί και οφείλω να το σεβαστώ, να το περιποιηθώ, να το αγαπήσω, όπως ήταν και είναι! Ετσι μόνο θα προχωρήσω να το κάνω καλύτερο!

Δηλαδή ακόμα και αν γίνουν υπερφαγικά επεισόδια, ας γίνουν, αφού πρώτα έχεις καταναλώσει όλα αυτά που πρέπει να φας για να φροντίσεις το σώμα σου. Και να είσαι σίγουρη ότι όσο περισσότερο σωστά συνδυασμένες θρεπτικές τροφές βάζεις στο σώμα σου τόσο περισσότερο θα αποκτάς και την σωματική – οργανική δύναμη να αντιστέκεσαι στο φαγητό. Όσο καλύτερα διατρέφεσαι θα αρχίσεις σιγά-σιγά να μειώνεις την θερμιδική έκταση των υπερφαγικών επεισοδίων. Μπορεί για παράδειγμα σήμερα να κάνεις ένα υπερφαγικό επεισόδιο 2.000 kcal, αλλά αύριο ή μεθαύριο να χρειασθούν μόνο 1.800 kcal για να σταματήσεις να τρως. Την επόμενη εβδομάδα θα χρειασθούν ακόμα λιγότερες και προοδευτικά θα αρχίσεις να μειώνεις τη συχνότητα αυτών των επεισοδίων. Και όσο ο οργανισμός σου θα δυναμώνει, ταυτόχρονα θα βελτιώνονται και οι δεξιότητές σου και η ικανότητά σου να κατανοείς τι συμβαίνει μέσα σου, και αυτό θα σε ενδυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσεις ότι πρώτα θα κάνουμε «σέρβις» στον οργανισμό σου σαν να ήταν ένα αυτοκίνητο και έπειτα θα τρέξεις. Πρώτα θα επαναφέρουμε σε ισορροπία τους μηχανισμούς όρεξης και κορεσμού και έπειτα θα προχωρήσουμε παρακάτω». Τότε και μόνο τότε θα είσαι πραγματικά έτοιμη να ολοκληρώσεις το πρόγραμμά σου και να καταφέρεις τελικά να διατηρήσεις το σωματικό βάρος που σου αξίζει να έχεις.

Πηγη: diatrofi.gr

πολύ σωστά! Ετσι ακριβώς είναι! Κορίτσια δε σας είχα πεί αρχίζω τη δίαιτα της Skybeam? Καμμιά δίαιτα δεν άρχισα (δεν έχω βάλει ακόμα μπαταρία στη ζυγαριά) αλλά τρώω πιο σωστά από πριν, κάνω και τα υπερφαγικά μου αλλά όσο πιο σωστά φάω μες τη μέρα τόσο καλύτερα τα πάω το βράδυ!

Και χάνω! Εστω λίγa γραμμάρια! Για μένα είναι σημαντικά για αρχή!

Tόσα χρόνια στις δίαιτες ξέρω πολύ καλά και με το μάτι πόσο πρέπει να φάω, όταν θα φτάσω να είμαι σε λιγότερα κιλά και δεν χάνω ναι να είμαι αυστηρή, τώρα το θέμα είναι να νικήσω τους λόγους που τρώω λάθος και να τρώω τις περισσότερες φορές σωστά!

Ναι το διαιτολογιο βοηθάει σου δίνει μπούσουλα, αλλά πάνω κάτω όλες οι δίαιτες τα ίδια είναι ;) (εκτός από τις στερητικές κτλ που έτσι κι αλλιώς μόνο καταστροφικές είναι!)

Τι είστε εσείς βρε, με ανατριχιάσατε! Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Δεν ωφελεί να στενοχωρούμε τον εαυτό μας. Εξάλλου κατά μέσο όρο 70-75 χρόνια θα ζήσουμε στην καλύτερη, ας μην πικραινόμαστε με τέτοια...

χαχαχα μη μου λες τέτοια κι χω μεγάλο μπαμπά κι είναι το άγχος μου...

Τώρα πια οι νέοι φεύγουν οι άνθρωποι ή σε βαθυά γεράματα. Φοβερό έτσι?

στεναχωρέθηκα πολύ με αυτό που έγραψες

ένιωσα την απογοήτευση σου,την έχω νιώσει πολλες φορές για το σώμα μου.

Ομως ξέρεις τι έκανα?? είπα ΣΤΟΠ στη θλίψη,κοίταξα τον εαυτό μου και είπα,και κιλά μπορώ να χάσω και πολλά μπορώ να κάνω φτάνει να είμαι καλά.

Να περιποιήσαι τον εαυτό σου,κομμωτήριο μανικιουρ,οτιδήποτε σε βοηθάει

Οι περισσότερες αφρατοκομψές κάνουμε το εξής λάθος τα αφήνουμε όλα για οταν αδυνατίσουμε

-θα πάρω ωραία ρούχα οταν χάσω κιλά

-θα βάφομαι κάθε μερα όταν αδυνατίσω

κτλ

ΟΧΙ! Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ

βγάζουμε το μετά και λέμε ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

παλιότερα ντρεπόμουν και τον άντρα μου λόγω των κιλών,ήθελα σβηστά φώτα και νόμιζα οτι δεν θα του αρέσω.

Ωσπου ενα βράδυ με έκανε και ένιωσα θεα,(ναι γι αυτό θα τον παντρευτώ!!!) και έφυγε ενα βάρος απο τη ψυχή μου,έχω αρχίσει δίαιτα και θα φύγει και το άλλο "βάρος"

Να λες είμαι κούκλα και θα γίνω ακόμα περισσότερο μόλις χάσω και μερικά κιλα!

φιλια

Υ.Γ το σώμα σου έφερε στο κόσμο ένα παιδί,είναι ευλογημένο!!!!!!!

αυτά ακριβώς! Και ειδικά το ΥΓ! Ναι ναι αυτό σκεφτόμουν πρόσφατα!

Πότε με το καλό παντρέυεστε? Αντε να κάνετε ζουζουνάκια!

....και εγω λεω αχ

όλα αλλαξαν όταν χτυπησα πρωτη φορα το πόδι μου με το μηχανακι...

dimmi εσυ γιατι το λες ??? αναλυσε το λιγο

Πάντως κοριτσια εγω γνωρισει 2 μαμαδες με 4 παιδια...και με σώμα λαμπαδα τι να πω τις θαυμαζω (εε ναι και τις ζηλευω)

είναι και θέμα σώματος μη νομίζεις, άσε εγώ δε ζηλεύω ρε παιδί μου, εχω κι αυτό το κακό. Να πω να ωραία κοπέλα να γίνω κι γω έτσι.

ξέρω ότι ποτε δεν ήμουν έτσι, δε θέλω καν να γίνω έτσι, θέλω να γίνω όπως ήμουν παλιά, αλλά δε με θυμάμαι ρε παιδιά (έιχα και φωτογραφιο-φοβία πάντα!!!)

αντιγόνη μου (αφρατοκομψη!!!! με τρέλανες!) συμφωνώ απόλυτα. Ας ντυθούμε, βαφτούμε κτλ και τώρα. Εγώ έχω τόσα παραπανισια κιλά όσα να μην κουμπώνουν τα ρούχα! ε λέω θα χάσω 1-2 κιλά θα κλείσει το κουμπι......

Dimmaki τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά τίποτα δεν είναι για πάντα. Ανατροπές γίνονται συνέχεια, όμως συνέχεια σε θέματα και τομείς που δεν περίμενες.... άντε μη στεναχωριέσαι και ρίξε το ρεπόρτο σου!

κι επειδή πρόσφατα συνάντησα κάποιον που έχασε ολα τα κιλά τα περισσευούμενα και ακόμα παραπάνω λόγω υγείας, λέω ΟΚ, δεν πειράζει, και με τα πολλά καλά είμαστε.

έχεις δίκαιο!

α καλά, ενας παό τους κύριους λόγους που θέλω να αδυνατίσω μέσα στον επόμενο χρόνο, είναι για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε δουλειά και παιδί με τη μέση μου...

σαφώς! Κορίτσια δεν το έθεσα καλά μάλλον, εννούσα όλα άλλαξαν στη ζωή μου από όταν γέννησα (και στη σχέση μου με τον άντρα μου) όχι με το σώμα μου!

Για την ακρίβεια είχα μείνει έγγυος 94 κιλά, με τη μία που λένε, μόλις είχα κόψει το τσιγάρο, κι έφτασα 105 κιλά. Μέσα στον πρώτο μήνα με το θηλασμό είχα πάει 97 κιλά. Οπότε δεν έχω θέμα με την γέννα σχετικά με τα κιλά, ίσα ίσα πολύ με βοήθησε να κατανοήσω ότι το σώμα μου έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί και οφείλω να το σεβαστώ, να το περιποιηθώ, να το αγαπήσω, όπως ήταν και είναι! Ετσι μόνο θα προχωρήσω να το κάνω καλύτερο!

είναι λογικό να αλλάξει η σχέση με το σύζυγο!

οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι προετοιμασμένοι για τη τεράστια αλλαγή που θα φέρει ένα

τόσο δα μικρούτσικο πλασματάκι στη ζωή τους,αλλάζουν τα δεδομένα και οι

προτεραιότητες,κοινώς ξεβολεύονται και δεν αρέσει αυτό.

Τόσα χρόνια ακούμε για ένα ουτοπικό γυναικείο πρώτυπο που τα προλαβαίνει όλα, που δεν

γίνεται να υπάρχει,τουλάχιστον όσο βγαίνουν γυναίκες με 2 μόνο χέρια και η μερα έχει

μόνο 24 ωρες.

Η γυναίκα τι να προλάβει να κάνει?

-να περιποιηθεί το πλασματάκι που έφερε στο κόσμο?

-να είναι νοικοκυρά στο σπίτι της και όλα να είναι σε τάξη ?

-να ηρεμήσει και να δει τον εαυτό της με τις ορμόνες που ανεβοκατεβαίνουν?

-να είναι περιποιημένη και όμορφη?

-να έχει χρόνο να κανακέψει τον άντρα της?

-να είναι εργαζόμενη?

-να ακούει τη πα@&^ρια του κάθε ξερόλα (βλέπε σόγια πεθερές φίλες το φούρναρη κτλ) που της ρίχνει τη διάθεση ,γιατί για ένα περίεργο λογο όλοι τα καταφέρνουν καλύτερα και εκείνη κάνει λάθος

-να κάνει σωστή διαχείρηση των χρημάτων και να κοιτάει να μη λείψει τίποτα απο την οικογένεια παρά τις δυσκολίες?

-να είναι σωστή και τυπική κόρη,νύφη,κουμπάρα,,φίλη και δεν ξέρω και γω τι άλλο???

Αυτά ούτε ο σούπερμαν δεν τα καταφέρνει!!!!!!!!!!!!!!!!

Το οτι έκοψες το τσιγάρο είναι πολύ θετικό

Το οτι άρχισες να τρως σωστά είναι ενα βηματάκι,αργά αλλά σταθερά θα γίνουν πολλά ακόμα βηματα και θα φτάσεις στο αποτέλεσμα.

Πότε με το καλό παντρέυεστε? Αντε να κάνετε ζουζουνάκια!

είναι και θέμα σώματος μη νομίζεις, άσε εγώ δε ζηλεύω ρε παιδί μου, εχω κι αυτό το κακό. Να πω να ωραία κοπέλα να γίνω κι γω έτσι.

ξέρω ότι ποτε δεν ήμουν έτσι, δε θέλω καν να γίνω έτσι, θέλω να γίνω όπως ήμουν παλιά, αλλά δε με θυμάμαι ρε παιδιά (έιχα και φωτογραφιο-φοβία πάντα!!!)

έχεις δίκαιο!

α καλά, ενας παό τους κύριους λόγους που θέλω να αδυνατίσω μέσα στον επόμενο χρόνο, είναι για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε δουλειά και παιδί με τη μέση μου...

Λέμε το Μάιο,με πολιτικό φυσικά γιατί το ταμείο είναι μείον

θέλουμε πολύ και οι δυο παιδάκι!

Η μέση είναι θέμα με τα κιλά,εγώ επειδή κάνω χειρονακτική εργασία τον τελευταίο χρόνο που πήρα πολλά κιλά με πονάει φοβερά η μέση μου.Ο ορθοπεδικός μου τόνισε οτι πρέπει να αδυνατίσω,το βλέπω οτι κάθε λίγο πάω για φυσικοθεραπεία και δεν βλέπω αποτέλεσμα.Τώρα που έχασα 6-7 κιλά άρχισα να νιώθω καλύτερα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...