Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

...αυτη η κοιν η προσπαθεια οταν υπαρχει ειναι το πιο βασικο.

Αχχ θελουν δουλεια όλες οι σχεσεις. ..

έτσι έτσι είναι δυστηχώς, αλλά και η ανταμοιβή μεγάλη βρε κορίτσια...

Καλημέρα, καλό σαβ/κο, δε θα πω πολλά, γιατί και τις άλλες φορές είπα και @@ έκανα, (πιπέρι :tongue:).

Χθες, αν και είμαστε όλοι μας άρρωστοι εδώ και μέρες (και το παιδί δυστηχώς) κι έχω κλειστεί μέσα, κάλεσα μια φίλη που ήταν σε κομμωτήριο και μου έβαψε το μαλλί. Αμέσως ένιωσα καλύτερα.

Ενα θα σας πω, ή μάλλον άλλο ένα, εδώ και ώρα θα μπορούσα να κοιμάμαι βαθυά όμως κάτι με έσπρωξε πάνω στον άντρα μου (το πιάσατε το υπονούμενο έτσι? :cool:) και μετά το ίδιο κάτι με έσπρωξε για καφέ στην κουζίνα.

Σήμερα νομίζω είναι η μέρα, ναι γελάστε γελάστε αλλά σαν να έγινε ένα κλικ, ή μια κλικάρα θα έλεγα καλύτερα, στο μυαλό μου!

Τί βοηθά τις σχέσεις μας? Το σεξ!

Τί βοηθά την απώλεια κιλών? Η καλή διατροφή και το γυμναστήριο!

Τί βοηθά την ψυχολογία μας? Η ανανέωση!

Το 1ο και το 3ο τα έκανα, το 2ο το έχω ψιλοαρχίσει, τί μένει? Η καλή διατροφή? Μα είναι τόσο δύσκολο πια να μην τρώω πιτόγυρα και γαριδάκια όπως κάνει ο σύζηγος?

Ναι εκείνος είναι αδύνατος κι ό,τι θέλει ας κάνει.

Αμα γίνω κορμάρα θα τα κόψει κι αυτός, εντάξει δεν θα φάει ποτέ πίτουρο βρώμης αλλά σίγουρα θα το σκεφτεί 2 φορές πρίν ξαναγουρουνιάσει ενώ εγώ θα πίνω ποτό με τις φίλες μου! ε? ε? Λέμε τώρα :tongue:

Κορίτσια εν ολίγοις, η ένδοξη μέρα που ξημερώνει θα είναι η τελευταία μου αρχή! Δεν δέχομαι ούτε να το ξανακαθυστερήσω ούτε να μιζεριάσω.

Αρχίζω την δίαιτα της SKybeam εννοείται, αλλά θα τρώω λίγο περισσότερο φαγητό στα κυρίως γεύματα.

Κι αν δε μου κάτσει καλά θα αλλάξω δίαιτα, συγκέντρωσα αρκετά βιβλία με γνωστές δίαιτες, δε μπορεί, όλο και κάτι θα μου κάτσει, ή και όλα μαζί!

Θα σας γράφω εδώ τί τρώω γιατί στο ημερολόγιο μου δεν τα γράφω και δουλειά δεν κάνω (λάθος έκανα!, τώρα όλα καλά θα πάνε, τέλος!!!) ;)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Άντε βρε dimmaki, με τις υγείες σου παλιοκόριτσο!!! :oops: [ζηλεύω, εγώ απαγορεύεται προς το παρόν!] και καλή αρχή! Νομίζω ότι έχει φτιάξει η ψυχολογία σου οπότε αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις!

Εγώ έχω πάρει ήδη δύο κιλά, πεινάω η έρημη. Έχω μια μόνιμη πάρα πολύ άσχημη γεύση στο στόμα, που επιδεινώνεται μετά το μεσημέρι (αφού έχω πάρει την κορτιζόνη). Και για να φτιάξω τη γεύση μου (και το στομάχι που γουργουρίζει) τρώω. Έχω και μια κοιλιά τούμπανο (εδώ μαζεύτηκαν τα κιλά, καθώς και όλη η κορτιζόνη κι η προγεστερόνη που παίρνω). Αν στο τέλος της 8ης έχω πάρει ήδη δυο κιλά, στο τέλος πόση θα έχω γίνει? οεο?

Καλημέρα καλή μου, δεν έχω ιδέα από τα φάρμακα που παίρνεις, αλλά καλό είναι να ρωτήσεις περί κιλών, πχ κάποια αυξάνουν το βάρος. Αν η αιτία δεν είναι τα φάρμακα μη μου βάζεις κιλά από τώρα, εκτός κι αν είναι κατακράτηση και δεν έχεις παχύνει? Εισαι και αδύνατη, όλα παίζουν!

Κι γω είχα πρηστεί αλλά κιλά έβαλα μόλις έκλεισα τρίμηνο (1,5 κιλό ακριβώς μετά την αυχενική).

Με το τσιγάρο πως πας? Το βιντεο μου ε΄δειχνε ότι έρχεται αλλά μάλλον ποτέ δεν ήρθε :confused: Επειδή είμαι άσχετη για να δω το ιμειλ σου στείλε μου το (αυτό που έχεις στο φεις) αν θές να στο στείλω συννημένο εκεί.

Εγώ έχω πάρει ήδη δύο κιλά, πεινάω η έρημη. Έχω μια μόνιμη πάρα πολύ άσχημη γεύση στο στόμα, που επιδεινώνεται μετά το μεσημέρι (αφού έχω πάρει την κορτιζόνη). Και για να φτιάξω τη γεύση μου (και το στομάχι που γουργουρίζει) τρώω. Έχω και μια κοιλιά τούμπανο (εδώ μαζεύτηκαν τα κιλά, καθώς και όλη η κορτιζόνη κι η προγεστερόνη που παίρνω). Αν στο τέλος της 8ης έχω πάρει ήδη δυο κιλά, στο τέλος πόση θα έχω γίνει? οεο?

Καλημέρα καλή μου, δεν έχω ιδέα από τα φάρμακα που παίρνεις, αλλά καλό είναι να ρωτήσεις περί κιλών, πχ κάποια αυξάνουν το βάρος. Αν η αιτία δεν είναι τα φάρμακα μη μου βάζεις κιλά από τώρα, εκτός κι αν είναι κατακράτηση και δεν έχεις παχύνει? Εισαι και αδύνατη, όλα παίζουν!

Κι γω είχα πρηστεί αλλά κιλά έβαλα μόλις έκλεισα τρίμηνο (1,5 κιλό ακριβώς μετά την αυχενική).

Πάλι σαν την τσουτσού θα πεταχτώ, αλλά σας διάβασα κι είπα να μιλήσω.

Καταρχήν να συγχαρώ την skybeam, μου το'πε ένα πουλάκι στο δικό μας το καφέ ότι είσαι έγκυος. Καλή συνέχεια κορίτσι. :-)

Για τα κιλά και τα φάρμακα τώρα. Η κορτιζόνη από μόνη της σε μικρή ποσότητα δεν σε παχαίνει. Εκείνο που κάνει είναι κατακράτηση, αλλά αν μειώσεις κι ακόμα καλύτερα αν κόψεις το αλάτι, δεν θα βάλεις γραμμάριο. Στο λέω εγγυημένα, εγώ στην εγκυμοσύνη πήρα σε όλο το πρώτο τρίμηνο κορτιζόνη, αλλά επειδή πρόσεχα πολύ τον πρώτο μήνα, έχασα και 2 κιλά. Ε μετά είδα ότι δεν χρειάζεται να κόψω τελείως το αλάτι και άρχισα να τρώω όπως και πριν. Έβαλα σε όλο το πρώτο τρίμηνο 4 κιλά. Μέχρι το τέλος είχα πάρει 10. Σιγά τα ωά δηλαδή. Η προγεστερόνη επίσης κάνει κατακράτηση και δε φουσκώνει. Αλλά από δω και μπρος μόνο θα φουσκώνεις, συνήθισέ το. :tongue:

Πάλι σαν την τσουτσού θα πεταχτώ, αλλά σας διάβασα κι είπα να μιλήσω.

Καταρχήν να συγχαρώ την skybeam, μου το'πε ένα πουλάκι στο δικό μας το καφέ ότι είσαι έγκυος. Καλή συνέχεια κορίτσι. :-)

Για τα κιλά και τα φάρμακα τώρα. Η κορτιζόνη από μόνη της σε μικρή ποσότητα δεν σε παχαίνει. Εκείνο που κάνει είναι κατακράτηση, αλλά αν μειώσεις κι ακόμα καλύτερα αν κόψεις το αλάτι, δεν θα βάλεις γραμμάριο. Στο λέω εγγυημένα, εγώ στην εγκυμοσύνη πήρα σε όλο το πρώτο τρίμηνο κορτιζόνη, αλλά επειδή πρόσεχα πολύ τον πρώτο μήνα, έχασα και 2 κιλά. Ε μετά είδα ότι δεν χρειάζεται να κόψω τελείως το αλάτι και άρχισα να τρώω όπως και πριν. Έβαλα σε όλο το πρώτο τρίμηνο 4 κιλά. Μέχρι το τέλος είχα πάρει 10. Σιγά τα ωά δηλαδή. Η προγεστερόνη επίσης κάνει κατακράτηση και δε φουσκώνει. Αλλά από δω και μπρος μόνο θα φουσκώνεις, συνήθισέ το. :tongue:

xaxaxaxa ποια τσουτσού παιδί μου, εδώ είμαστε να μιλάμε όλες μαζί, όλες οι καλές χωράνε!

Ρε συ ποιό σιγά τα ωά? Κι γω είχα πάρει 11 κιλά (ξεκίνησα 94 και είχα φτάσει 105), ακριβώς πρίν τη γέννα τα 2 λόγω του απίστευτου πρηξίματος με το λεύκωμα μάλλον.

Ε αυτή τη στιγμή είμαι μόνο -2!

Και ενδιάμεσα με το θηλασμό είχα φτάσει -8 (άρα όποια ξέρει καλά μαθηματικά καταλαβαίνει ότι έβαλα βάρος το καλοκαίρι αλλά εγώ θα κάνω τα στραβά μάτια και θα σκίσω τα πτυχία μου!:tongue:)

Γενικά τα παλιοκιλά νομίζω μπαστακώνονται, και θέλει δίαιτα να τα χάσεις, δε φεύγουν μόνα τους όπως λένε, τρατζικ τελείως, το σώμα λέει επανέρχεται μόνο του, ναι καλά! Αν ήταν τώρα θα ήμουν 94 που έμεινα έγγυος κι όχι 104!

Α μια που λέω για κιλά να πω και δημόσια (αυτή τη φορά είπαμε αρχίζω σοβαρά):

Ορκίζομαι σε όλη τη γοργονοπαρέα ότι από τα 103 κιλά στις 27/10/12 και ώρα 12 (άσχετο αλλά ας το γράψω :tongue:) μέχρι τις γιορτές που είναι σε 8 εβδομάδες θα έχω χάσει 6 κιλά!

Αρα πρώτος στόχος από 103 στα 96!

Τότε θα είμαι πολύ κοντά στα κιλά που έμεινα έγγυος και πιστεύω θα νιώθω υπέροχα και θα συνεχίσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............. φιλαααααααααακια σε όλη τη γοργονοπαρέα!

Διαφημίσεις

newbie G ευχαριστώ για τις συμβουλές! Το αλάτι το έχω περιορίσει πολύ, αλλά δεν το έχω κόψει τελείως. Τρώω λίγο κίτρινο τυρί κάθε μέρα, και το ψωμί/παξιμάδια που καταναλώνω είναι με αλάτι. Μαγειρεύω βέβαια τελείως ανάλατα.

newbie G ευχαριστώ για τις συμβουλές! Το αλάτι το έχω περιορίσει πολύ, αλλά δεν το έχω κόψει τελείως. Τρώω λίγο κίτρινο τυρί κάθε μέρα, και το ψωμί/παξιμάδια που καταναλώνω είναι με αλάτι. Μαγειρεύω βέβαια τελείως ανάλατα.

θα στα πεί αναλυτικά η Γεωργία είναι εγγύηση ;)

Να ρωτήσω, στα γρήγορα και φεύγω γιατί άρχισα παιδοντουλάπα :tongue:

Το πίτουρο βρώμης και τομούσλι επιτρέπονται στη δίαιτα κι αν ναι σε τί ποσότητα?

Α και δεν έχω ζυγαριά, δηλαδή μπαταρία, οπότε σήμερα θα κάνω...μετο μάτι!

Ναι, επιτρέπονται, 30-40 γρ. για πρωϊνό (μερίδα αμύλου), αν πρόκειται για κυρίως γεύμα τότε 250 γρ χυλός στο πιάτο σου!

a ok, να ρίξω και λίγες σταφίδες αν είναι για γεύμα ή το μαμησα τελείως? Ξηροί καρποί νομίζω κάνει μια φορά τη βδομάδα? Πχ αμυγδαλα και καρύδια που τρώω ?

Απαντω: επιτρεπεται να τρωμε 1-2 φορες την εβδομαδα, ξηρους καρπους οπως φουντουκια, καρυδια ή αμυγδαλα μονο ΑΝΑΛΑΤΑ και μονο 8-10 τεμαχια τη φορα στο γευμα των σνακς δηλαδη στο δεκατιανο ή δωδεκατιανο ή απογευματινο. Συμβουλη: μην παρετε ποτε το μπωλ με τους ξηρους καρπους μπροστα σας γιατι αποκλειεται να μεινετε στα 8-10 κομματια. :evil:

Τυρια ναι ειπιτρεπονται αυτα με τα χαμηλα λιπαρα πχ στο τοστ μια φετα κασερι λαιτ εκεινο με τα 10% (ονοματα δε λεμε για να μη θεωρηθει διαφημιση) ή σε συνδυασμο με το μεσημεριανο που περιεχει φασολια, φακες κπλ (αυτο οταν μου το ειπε η διαιτολογος μου, μου ανετρεψε ολα οσα γνωριζα ως τοτε για το σιδηρο και τις ασβεστουχες τροφες). ΄Η ακομη μπορειτε να κοψετε μερικα μικρα κομματακια στη βραδινη σαλατα σας. Προσοχη να ειναι ....σχετικα αναλατο και σιγουρα με χαμηλα λιπαρα.

Οσες εχετε υποταση και ο γιατρος επιτρεπει το αλατι, φροντιστε να πινετε και αρκετο νερο ωστε να καθαριζονται τα νεφρα και να μειωνεται η κατακρατηση.

Ειδικος δεν ειμαι αλλα τοσο καιρο, εχω εμπεδωσει καποια πραγματα για τη σωστη διατροφη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Απαντω: επιτρεπεται να τρωμε 1-2 φορες την εβδομαδα, ξηρους καρπους οπως φουντουκια, καρυδια ή αμυγδαλα μονο ΑΝΑΛΑΤΑ και μονο 8-10 τεμαχια τη φορα στο γευμα των σνακς δηλαδη στο δεκατιανο ή δωδεκατιανο ή απογευματινο. Συμβουλη: μην παρετε ποτε το μπωλ με τους ξηρους καρπους μπροστα σας γιατι αποκλειεται να μεινετε στα 8-10 κομματια. :evil:

Τυρια ναι ειπιτρεπονται αυτα με τα χαμηλα λιπαρα πχ στο τοστ μια φετα κασερι λαιτ εκεινο με τα 10% (ονοματα δε λεμε για να μη θεωρηθει διαφημιση) ή σε συνδυασμο με το μεσημεριανο που περιεχει φασολια, φακες κπλ (αυτο οταν μου το ειπε η διαιτολογος μου, μου ανετρεψε ολα οσα γνωριζα ως τοτε για το σιδηρο και τις ασβεστουχες τροφες). ΄Η ακομη μπορειτε να κοψετε μερικα μικρα κομματακια στη βραδινη σαλατα σας. Προσοχη να ειναι ....σχετικα αναλατο και σιγουρα με χαμηλα λιπαρα.

Οσες εχετε υποταση και ο γιατρος επιτρεπει το αλατι, φροντιστε να πινετε και αρκετο νερο ωστε να καθαριζονται τα νεφρα και να μειωνεται η κατακρατηση.

Ειδικος δεν ειμαι αλλα τοσο καιρο, εχω εμπεδωσει καποια πραγματα για τη σωστη διατροφη.

καλη πάντα η επανάληψη για να μην τα ξεχναμε (αλλα αν τα τηρουμε).

που θα παει με το πολυ μπλα, μπλα θα γινουν κτημα μας

να προσεχεις μικρη, αλλα μην καταπιεζεσε κιολας να τρως (οχι ομως για δυο)

η δικη μου εμπειρια ειναι στην 1η εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα... ουτε το καταλαβα πως (βεβαια μπηκα και στον 10ο)

...και όμως επανηλθα

στο δευτερο παιδακι πηρα 14 (προσεχα λιγο πιο πολυ)

εεε δεν μπορω να επανέλθω.

ειναι και η ηλικια, η καθημερινη κουραση με τα 2 ζουζινια και τη δουλεια.....

αλλα μερικες φορες πεισμωνω λεω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μεινω ετσι ΜΠορω να χασω 5 κιλα ΔΕΝ ειναι πια τοσα πολλα..

Τί βοηθά τις σχέσεις μας? Το σεξ!

Τί βοηθά την απώλεια κιλών? Η καλή διατροφή και το γυμναστήριο!

Τί βοηθά την ψυχολογία μας? Η ανανέωση!

ολα συνδεονται επισης μεταξυ τους

ολα συνδεονται επισης μεταξυ τους

σωστόν!

Γεωργία ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές, δεν είναι τόσο το είδος, αφού τα ξέρουμε, όσο να σε "μπλαμπλαδίζει" κάποιος άλλος.

Είναι όπως με τις μαμάδες, τα λένε 1000άδες φορές, νομίζει κανείς πως το παιδί δεν ακούει αλλά τελικά κάτι μένει και την κρίσιμη στιγμή θα θυμηθεί "έτσι είπε η μάνα μου".

Θα μου επιτρέψεις να σε λέω μαμά ή θα παρεξηγηθείς? Δεν υπονοώ τίποτε, είσαι νεότατη! (το ξεκαθαρίζω μη πάει και μπερδευτούμε!!!):D

Πάω σουπερμαρκετ σε λίγο, με τα πόδια, για να πάρω λίγα και ποιοτικά.

Το γεύμα θα είναι κολοκύθια βραστά με κοτόπουλο στήθος και αγγουροντομάτα, δεν έκανα πατάτα γιατί δε τα θυμάμαι αν μπορώ να φάω.

Παω να τσεκάρω λεπτομέρειες στο greek masa κι αν δε βγάλω άκρη επανέρχομαι να σας ρωτήσω.

(το πρωί έφαγα 2 κρισπις με λίγο τυρί, ενδιάμεσα 1 μπανάνα μικρή και τώρα πίνω λίγη κόκα light)

Σουπερμαρκετ θα φροντίσω να πάω φαγωμένη! Για ευνόητους λόγους!:-P

edit:

λόγω έλλειψης μπαταρίας στη ζυγαριά έφαγα για μεσημέρι (με το μάτι) περίπου 1&1/2 παλάμη στήθος κοτόπουλο. Δεν θυμάμαι και καλά πόσα γραμμάρια είναι κάθε παλάμη αλλά νομίζω δεν ξεπέρασα σύνολο τα 250 γρ. φαγητού.

Επίσης χτύπησα και αρκετά κολοκυθάκια βραστά + 2 ντοματες + 2 αγγουράκια μικρά. :shock:

Εχω σκάσει! :D

Εχω λιγούρα βέβαια για γλυκό (οι κακές συνήθειες δε ξεχνιόνται) αλλά είμαι χορτάτη! ;)

Φιλάκια! Ελπίζω να τα πήγα καλά ως τώρα?!:confused:

Επεξεργάστηκαν by dimmi
π΄ροσθεσα το μεσημεριανό γεύμα

Eυχαριστώ! Μια υπόταση την έχω τελευταία λόγω μείωσης του αλατιού μάλλον γιατί η κανονική μου είναι φυσιολογική προς υψηλή.

να προσεχεις μικρη, αλλα μην καταπιεζεσε κιολας να τρως (οχι ομως για δυο)

η δικη μου εμπειρια ειναι στην 1η εγκυμοσυνη πηρα 18 κιλα... ουτε το καταλαβα πως (βεβαια μπηκα και στον 10ο)

...και όμως επανηλθα

στο δευτερο παιδακι πηρα 14 (προσεχα λιγο πιο πολυ)

εεε δεν μπορω να επανέλθω.

ειναι και η ηλικια, η καθημερινη κουραση με τα 2 ζουζινια και τη δουλεια.....

αλλα μερικες φορες πεισμωνω λεω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μεινω ετσι ΜΠορω να χασω 5 κιλα ΔΕΝ ειναι πια τοσα πολλα..

Δεν τρώω για δύο, αλλά οπωσδήποτε παραπάνω από το κανονικό:( Matri μου τα λίγα κιλά είναι καμμιά φορά πιο δύσκολα. Δεν δοκιμάζεις να κόψεις κι εσύ το αλάτι για λίγο καιρό? Ένα δυο κιλά τα έχεις μες στο νερό!

Ελπίζω να τα πήγα καλά ως τώρα?!:confused:

Τα πήγες τέλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...