Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σωστό!!!!!!! Και εγώ γράφτηκα τελικά σε ένα γυμναστήριο, όχι τίποτα σπουδαίο, είχαν ένα πρόγραμμα για τα 4 Σάββατα του Οκτώβρη και το 1ο του Νοέμβρη, στα 12 ευρώ συνολικά για zumba.

πηγες ;;;πως ηταν;;;

καλα εκανες και αρχισες....λιγο αυτο,λιγο καμια βολτιτσα μια χαρα θα τα πας!!

εγω τα ιδια...ουτε πανω ουτε κατω(καλο ειναι αυτο τωρα;;;;;;;)

εχω πεσει λιγο ψυχολογικα γιατι μειναμε χωρις δουλεια(ωωωω τι πρωτοτυπο!!!)αλλα δεν θα το βαλω κατω ......ελπιζω κατι να γινει!!!!

αλλα μαλλον με σκέφτηκαν....σου λεει"θελει να χασει κιλα;;;;απολυση!!"τωρα με την ανεργια και την πεινα θα γινω σουπερ γοργονιτσα!!!!

φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Dimmi, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Ειλικρινα, αυτο το διαστημα ειμαι σε παρα πολλα μερη και αλλου πατω και αλλου βρισκομαι. Εν μερει εχει και τα καλα του αυτο γιατι ασχολουμαι με διαφορα θεματα και δεν προλαβαινω να βαρεθω και ισως να κοιταξω για πληγες.

Εν ολιγοις και για να μην ειμαι of topic, τα πραγματα κυλησαν θετικα μετα απο κοινη προσπαθεια και ολα ΟΚ. :P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Dimmi, σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Ειλικρινα, αυτο το διαστημα ειμαι σε παρα πολλα μερη και αλλου πατω και αλλου βρισκομαι. Εν μερει εχει και τα καλα του αυτο γιατι ασχολουμαι με διαφορα θεματα και δεν προλαβαινω να βαρεθω και ισως να κοιταξω για πληγες.

Εν ολιγοις και για να μην ειμαι of topic, τα πραγματα κυλησαν θετικα μετα απο κοινη προσπαθεια και ολα ΟΚ. :P

...αυτη η κοινη προσπαθεια οταν υπαρχει ειναι το πιο βασικο.

Αχχ θελουν δουλεια όλες οι σχεσεις. ..

χτες μου την εδωσε λιγο στο γυμναστηριο. Καλα δεν καταλαβαινουν οτι εχουν ενα ατομο αγυμναστο με ορθοπεδικα προβληματα??? Μου εβγαλαν ενα προγραμμα...

Το συζητησαμε παλι οτι θελω να παμεε πολυ σταδιακα......

Δηλαδη συγνωμη μνο οι νεοι και γυμνασμενοι πανε γυμναστηριο??? Εμεις απαγορευεται??? Αυτο ειναι ρατσισμος. Α στο καλο

πηγες ;;;πως ηταν;;;

καλα εκανες και αρχισες....λιγο αυτο,λιγο καμια βολτιτσα μια χαρα θα τα πας!!

Πήγα στο ritmo με το πρόγραμμα που σου έχω πει. Καλά είναι και τουλάχιστον ξεδίνω λίγο.

Το σημαντικότερο είναι ότι έχετε και οι δύο διάθεση να προσπαθήσετε και από ότι φαίνεται τα καταφέρνετε. Μπράβο!

χτες μου την εδωσε λιγο στο γυμναστηριο. Καλα δεν καταλαβαινουν οτι εχουν ενα ατομο αγυμναστο με ορθοπεδικα προβληματα??? Μου εβγαλαν ενα προγραμμα...

Δηλαδη συγνωμη μνο οι νεοι και γυμνασμενοι πανε γυμναστηριο??? Εμεις απαγορευεται??? Αυτο ειναι ρατσισμος. Α στο καλο

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι γυμναστές παθιάζονται. Μην στεναχωριέσαι μωρέ και μην τσαντίζεσαι. Εξήγησέ τους ότι θα κάνεις τόσο όσο μπορείς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Πήγα στο ritmo με το πρόγραμμα που σου έχω πει. Καλά είναι και τουλάχιστον ξεδίνω λίγο..

μπορεις να μου πεις με π.μ. που ακριβος ειναι και αν εχεις και κανενα τηλ. τους ακομα καλυτερα!!!!!ευχαριστω!!

ε όχι, χτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου. αι σιχτιρ, δηλαδή (άσε όλα τα άλλα) , δεν έχουν καν τον επαγγελματισμό για να σε κρατήσουν ως πελάτη βρε παιδί μου στο γυμναστήριο.

Έπεσες σε στόκο μου φαίνεται. Ελπίζω να είδες βελτίωση στο μεταξύ.

Γεωργία μου χάρηκα με τα νέα σου :) Πολύ όμως. Και για εσένα προσωπικά και γιατί μου έδωσε μια αισιοδοξία αυτό σε καιρούς που γύρω μου άλλοι δεν τα κατάφερνουν εξίσου.

Ρία ελπίζω κάτι να προκύψει σύντομα.

Για το "αλλο" θεμα , σας ευχαριστω πολυ!!!

Γεωργία μου χάρηκα με τα νέα σου :) Πολύ όμως. Και για εσένα προσωπικά και γιατί μου έδωσε μια αισιοδοξία αυτό σε καιρούς που γύρω μου άλλοι δεν τα κατάφερνουν εξίσου. /QUOTE]

Κι εγω χαρηκα που χαρηκες!!! Στο μονο τομεα που δεν καταφερνω να τα "καταφερω" ειναι τα κιλα. Μα τετοιο κολλημα, αι στο καλο...... βαρεθηκα.

Διαφημίσεις

Ααααααααααααα! Τώρα το πήρα χαμπάρι! Μπράβο ρε κορίτσι, ακριβώς όπως τα λέει το Καλλιοπάκι above!:D:D:D:D

Ας επαιρνε μπρος και ο μεταβολισμος μου και ας αργουσε!!!

:P:p:p:p:p:p

Βρε παιδιά μη βαρέσετε, και για εσάς τις νεότερες: Warning: do not do this at home.

Εγώ λέω να "σοκάρω" τον μεταβολισμό μου με μία καλή αποχή για 1-2 μέρες, μπας και γίνει τίποτα. Να πεινάσω να μικρύνει το στομάχι που θα 'λεγε και η γιαγιά μου. Τι να πω, έχω δοκιμάσει τα πάντα και οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι δίαιτα χωρίς πείνα δεν έχει. Σωστή διατροφή χωρίς λιγούρες δεν έχει. Επίσης, εγκώ πανταλόνι να κουμπώνει ντεν έχει....

Βρε παιδιά μη βαρέσετε, και για εσάς τις νεότερες: Warning: do not do this at home.

Εγώ λέω να "σοκάρω" τον μεταβολισμό μου με μία καλή αποχή για 1-2 μέρες, μπας και γίνει τίποτα. Να πεινάσω να μικρύνει το στομάχι που θα 'λεγε και η γιαγιά μου. Τι να πω, έχω δοκιμάσει τα πάντα και οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι δίαιτα χωρίς πείνα δεν έχει. Σωστή διατροφή χωρίς λιγούρες δεν έχει. Επίσης, εγκώ πανταλόνι να κουμπώνει ντεν έχει....

ασε και εγω απο ρουχα... από τη μια αρνουμαι να παρω καινουρια μηπως κα χασω. Στην πρώτη εγκυμοσυνη ειχε δουλεψει αυτο.

Τωρα ο μικρος κλεινει τα δυο και εγω δεν εχω επανελθει. Αλλα και παλι λεω θα χασω 5 κιλα και υστερα θα παρω καινουριο παντελονι. Και να φανταστειται εγω δεν εχω πολλα κιλα να χασω 5 θα ηταν καλα 8 θα ηταν το ιδανικό. Απλα ειμαι μμμ πολυ πλαδαρη θα ελεγα με κοιλιτσα

αχα! δεν είμαι η μόνη που δοκιμάζει τα παλιά παντελόνια...

Και εγώ έχω ένα παλιό 18άρι τζιν που μου είναι μεγαλούτσικο και κυκλοφορώ, και όλα τα υπόλοιπα είναι 14 και 12 νούμερο (προ εγκυμοσύνης το 12) και δεν παίρνω 16 επίτηδες να μπω σιγά σιγά στο 14. Μέχρι τότε θα κυκλοφορώ με 1 τζιν, και 2-3 παντελόνες. Δεν ψωνίζω τίποτα...

Το κακό που έπαθα είναι ότι τα πρώτα 2 χρόνια όταν γέννησα επειδή θήλαζα έτρωγα αρκετούτσικα αλλά δεν πάχαινα, αντίθετα σταδιακά έχασα τα 30 από τα 35 κιλά (!) που πήρα στην εγκυμοσύνη. Μόλις σταμάτησα τον θηλασμό ξαναπήρα την ανιούσα (+10) και υπήρχαν και 5-6 ακόμα, να τα τα 15....

Έχω βάλει στόχο μέχρι τα Χριστούγεννα να χάσω τα 10. Ανέφικτο; δεν ξέρω...

@matri Αν νιώθεις πλαδαρή την κοιλίτσα δοκίμασε ένα λαστεξάκι μήπως και σε βοηθήσει!

GaiGp3.png

Έχω βάλει στόχο μέχρι τα Χριστούγεννα να χάσω τα 10. Ανέφικτο; δεν ξέρω...

Aνέφικτο όχι. Αρκετούτσικα είναι όμως τα 10 κιλά, θα ζοριστείς και φοβάμαι ότι με τις γιορτές θα πάρεις εύκολα 2-3 πίσω. Ίσως 6-8 να ήταν κάπως πιο συνετός στόχος... (για να μην καταπιεστείς ψυχολογικά και σου τη δώσει να ξεσπάσεις στο φαγητό μετά). Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...