Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Συγχαρητήρια skybeam! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και μακάρι σύντομα να σου κάνω παρέα!!! Κορίτσια εγώ είμαι σε φάση μετακόμισης, όλη μέρα στο πόδι νηστική και πλακώνομαι στο φαϊ το βράδυ. Τέλοσπάντων, δε γίνεται αλλιώς! Καληνύχτα σε όλες!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κορίτσια από αυτά τα ειδικά για μαλλιά΄πήρα και πράγματι κι εμένα η κοπέλα μου είπε για 3μηνη χρήση. Τώρα για μία βιταμίνη δεν γίνεται λόγος, γίνεται που δεν μπορώ να συνεχίσω.

Έχω παιδίατρο σήμερα και θα ρωτήσω με την ευκαιρία, αλλά μου έκανε εντύπωση, ιχνοστοιχεία είναι... πήρα και μία άλλη με τζίνσεγκ πάπαλα κι αυτή.

Τεσπα, θα το δω με κανά γιατρό γιατί πάνω που το πήρα απόφαση, μου κοψαν τη φόρα....

Σχετικα με τη γυμναστική : η υπηρεσια μου φροντισε να τρεχω απο σχολειο σε σχολειο.... να προλαβω το κουδουνι. (καλο κανει το περπατημα. Ανεξοδο, Ακίνδυνο).

Πήγαν να μου βαλουν και υπερωρια (που δεν θα πληρωνωμουν γιατι καποιοι ειχαν μειωμενο ωραριο), αλλα τελικα φωναξα και το καταλαβαν.

ΟΚ εχουμε δουλεια, αλλα πλεον μας κανουν να χανουμε την αξιοπρεπεια μας

άντε βρε, είδες πως σε σκέφτονται???

ρικα δεν τρως που δεν τρως, μην να το εκμεταλλευτείς? καλή μετακόμιση!

ρεπόρτο από τα άλλα δεν δίνω, είπαμε, θα αναφερθώ όταν θα έχω κάτι αξιόλογο να πω. και θα πω (όπως και και η μικρή μου) "χειροκροτήστε τώρα"!!

A, βρε lost, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει απόφαση να τους το πω στις αρχές Νοέμβρη, πριν γίνει η πρόσληψη. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια κατάσταση να μην τους το πω, να με προσλάβουν και μετά να με ψέλνουν και να με γλωσσοτρώνε που τους κορόιδεψα. Δεν έχω και πολλές ελπίδες να με προσλάβουν τελικά βέβαια, αλλά θα πω την αλήθεια.

μπράβο σου...

Δυστυχώς ήδη κουράζομαι, και χτες το μεσημέρι στη δουλειά ένιωσα δυνατό πόνο. Στο σπίτι μετά είδα και μια σταγόνα αίμα στο εσώρουχο...

αυτό μου είχε ξεφύγει...τί εννοείς κουράζεσαι? Αν νιώθεις κούραση ακόμη και τίποτε να μην κάνεις (λέμε τώρα) πρέπει να ξεκουραστείς κι άλλο. Πάντως μια κούραση είναι νορμαλ με τις συνήθεις δραστηριότητες σου, να έχεις αίμα δεν είναι...

Τουλάχιστον έχω μια κοπέλα να βοηθάει με γενική και σίδερο κάθε 15. το ίδιο έκανα κι γω στην κύηση και δεν προλάβαινε τίποτε να μου κάνει, αλλά και τώρα που την έχω προς το παρόν κάθε βδομάδα πάλι τίποτε δεν προλαβαίνει. τί να πω. Σε λίγο θα είναι το αστείο που θα την κόψω τελείως, τώρα είναι δώρο της μάνας μου!

Στο μαγείρεμα βοηθάει και ό άντρας μου... το πολύ να πλύνω κάνα πιάτο και να ρίξω λίγη χλωρίνη στο μπάνιο κάθε μέρα... και κάνα σφουγγάρισμα όσα βλέπει η πεθερά. Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή!μπορείς μια φορά τη βδομάδα να βάζει σκούπα ο άντρας σου και να σφουγγαρίζεις εσύ, εμείς έτσι κάναμε..

.............

-7.5 κιλά :D

Skybeam τι κάνεις; Όλα καλά;

Ρε κορίτσια όλα ξεκαθαρίζω το συρτάρι με τις δίαιτες μου.....μιλάμε για εκατοντάδες δίαιτες.... και όλο καταλήγω σε κάποια την οποία δεν ξεκινάω ποτέ. Που θα πάει αυτό το βιολί; Πότε θα στρωθώ επιτέλους;;;; :evil::evil::evil::evil:...... ρητορικές ήταν οι ερωτήσεις.... τι να μου απαντήσετε και εσείς;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρε κορίτσια όλα ξεκαθαρίζω το συρτάρι με τις δίαιτες μου.....μιλάμε για εκατοντάδες δίαιτες.... και όλο καταλήγω σε κάποια την οποία δεν ξεκινάω ποτέ. Που θα πάει αυτό το βιολί; Πότε θα στρωθώ επιτέλους;;;; :evil::evil::evil::evil:...... ρητορικές ήταν οι ερωτήσεις.... τι να μου απαντήσετε και εσείς;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς.

Ξερεις που καταληγω.???

¨οταν εχω ενα σταθερο πρόγραμμα και μια ρουτίνα μπορω να ελένχω καλυτερα και τη διατροφη μου. ¨Οταν τα δεδομενα στη ζωη μου αλλαζουν συνεχως 9όπως συνθηκες δουλειας μου τόπος κατοικιας, παπουδες με αρνητικα σχόλια και άλλα πολλα... εεε τοτε δεν μπορω να τα διαχειριστω όλα μαζι και χανω τη μπαλα στο φαγητο. και λεω δεν θα καταπιεζομαι και στο φαγητό.

Ομως όλο αυτο ειναι τελικα λάθος σκέψεις και ετσι υπονομευω τον ιδιο μου τον εαυτό στο να πετυχω κατι που θέλω πολυ. και στην τελική από οτι φαινεται η ζωη είναι απροβλετυη και η καθημερινοτητα πάντα δημιουργει αγχος. με λίγα λόγα την ρουτινα που ονειρευομαι είναι ανεφικτο νσ την πετυχω.

ΑΡΑ πρεπει πάντα να προσεχ, αλλα με μετρο. δεν μπορω τις στερήσεις

Διαφημίσεις

Η καλυτερη διαιτα ειναι αυτη:

Ξεδιαλεξε τα συρταρια σου (ντουλαπια-ψηγειο) και πεταξε οτιδηποτε λιχουδιαρικο (φτου κακα) εχεις εκει μεσα. Επειτα γεμισε τα με υγιεινα στικ, φρουτα και λαχανικα. Η διατροφη σου θα ειναι σωστη αν τρως σωστα.

Επισης αλλο ενα κολπακι που βοηθαει ειναι : μικρα πιατα και ποτηρια. Απομακρυνε ολα τα τεραστια σερβιτσια απο την καθημερινη κουζινα (αυτα αστα για τα τραπεζωματα σε συγγενεις και φιλους) και σερβιρε τον εαυτο σου σε πιατο μεζε. Μεγαλα ποτηρια θα κρατησεις μονο για νερο το οποιο πρεπει να πινεις ΑΦΘΟΝΟ.

Φυσικα μην περιμενεις θαυματα ......αλλα καθε μερα, κλεψε μιση-μια ωριτσα απο ολα τα αλλα και βγες για βολτα. Περπατημα το λενε. Εκτος απο την κινηση θα σου κανει και καλο στην ψυχολογια.

Αυτα για αρχη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κορίτσια, χθες ήρθε μισό το μήνυμα αλλά βρισκόμενη στη δουλειά δεν πρόλαβα να το στείλω όλο! Θα τα ξαναγράψω :oops:

Κορίτσι αρχίζω κι γω, διατροφή πάω ήδη καλά, άρχισα χθες δειλά δειλά, έφαγα και το γλυκό μου όμως, σήμερα είμαι 1 κιλό κάτω ευτυχώς, δηλαδή πήγα όσα ήμουν,,,

Αρχίζω και γυμναστική, κάθε μεσημέρι θα βοηθάω δουλειά που είναι δύσκολο για τους άλλους- ευτυχώς γύρισαν οι γονείς μου και θα δουλεύω λιγότερο και θα μαγειρευω λιγοτερο... (κι έτσι θα συνεισφέρω κι γω βοηθώντας τα μεσημέρια) μετά θα πηγαίνω γυμναστήριο, τέλος θα έρχομαι σπίτι, μέχρι να κάνω το μπανάκι μου θα ταίζει ο άντρας μου το παιδί κρεμούλα και μετά θα βγαίνουμε βόλτα είτε όλοι μαζί είτε καθένας μόνος.

Τον ρώτησα και 2 και 3 φορές αν θα το μετανοιώσει, γιατί είναι η μόνιμη αιτία καυγά μας. Και το καλοκαίρι ξινό μου το έβγαλε, να σκοτώνομαι στη δουλειά και να μη θέλει εκείνος τη νταντά αλλά και να μου γκρινιάζει (από την κούραση φυσικά).

Του ξεκαθάρισα πως θα το κάνω έτσι θέλει δε θέλει, κι αν δε θέλει να μου πεί να κανονίσω με τη νταντά. ;) Και δε θα πάθει και τίποτε, συμβαδίζει και με τα ωράρια του, μετά θα πηγαίνει κι αυτός τον καφέ του.

Κορίτσια η ζωή είναι μία, έχουμε κι μείς δικαιώματα και το ότι κάναμε παιδί-ά δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε 1-2 ώρες τη μέρα για τον εαυτό μας.

Κι εμένα ακατόρθωτο μου φαινόταν μέχρι πρότινος ακριβώς λόγω του ότι δήθεν σεβόταν τις ανάγκες μου αλλά μετά ξινό μου το έβγαζε. Τώρα απλά δεν το διαπραγματεύτηκα.

Νιώθω τέλεια, κι ας έχω πρισμένα μάτια από το κλάμα, δεν κάπνισα, δεν έφαγα, Η στεναχώρια δε φεύγει ούτε με το ένα ούτε με το άλλο.

Αρχίζω και το γυμναστήριο μου σήμερα, αλλά δε θα πηγαίνω κάθε μέρα, θα κάνω κι άλλα πράγματα, και μια βόλτα με το αμάξι, κι ένας καφές με μια φίλη, είναι σημαντικά πράγματα για μένα.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι επανέρχομαι!!!:P

ξέρουμε πια τί πρέπει να τρώμε με τόσες δίαιτες...Αμα μπείστο μυαλό μας βρίσκουμε τον τρόπο. Οπως λέει και η Γεωργία λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλουμε να τις δούμε.

Νιώθω δυνατή, πολύ δυνατή, ξέρω ότι κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω να τα χάσω τα κιλά και περισσότερα από παλιά, κι ας έχω ένα παιδί, κι ας μη κάνω την τέλεια διατροφή και γυμναστική.

Το δύσκολο για μένα θα είναι να μην τα ξαναπάρω, να μη ξανανιώσω αδύναμη και αφήσω τον εαυτό μου να πιστέψει πως η λύση είναι το φαγητό ή το τσιγάρο στις δυσκολίες της ζωής!

Kαλά είμαι κουκλίνα μου, αγωνιώ μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. Έχω και θέμα με τη δουλειά γιατί είμαι εκπαιδευόμενη, η πρόσληψη έχει κανονιστεί για Νοέμβρη και δεν ξέρω, θα το πω, δεν θα το πω, πώς θα το πω, θα ακυρώσουν την πρόσληψη... τι σκ@#$%&^ θα γίνει...:confused::(

Προς ώρας μήπως είναι χρήσιμο για σένα να κάνεις μόνο συντήρηση και να προχωρήσεις πιο δραστικά όταν θα είσαι άνετη στη συντήρηση του τωρινού σου βάρους...

Καλημέρα κορίτσια, χθες ήρθε μισό το μήνυμα αλλά βρισκόμενη στη δουλειά δεν πρόλαβα να το στείλω όλο! Θα τα ξαναγράψω :oops:

Κορίτσι αρχίζω κι γω, διατροφή πάω ήδη καλά, άρχισα χθες δειλά δειλά, έφαγα και το γλυκό μου όμως, σήμερα είμαι 1 κιλό κάτω ευτυχώς, δηλαδή πήγα όσα ήμουν,,,

Αρχίζω και γυμναστική, κάθε μεσημέρι θα βοηθάω δουλειά που είναι δύσκολο για τους άλλους- ευτυχώς γύρισαν οι γονείς μου και θα δουλεύω λιγότερο και θα μαγειρευω λιγοτερο... (κι έτσι θα συνεισφέρω κι γω βοηθώντας τα μεσημέρια) μετά θα πηγαίνω γυμναστήριο, τέλος θα έρχομαι σπίτι, μέχρι να κάνω το μπανάκι μου θα ταίζει ο άντρας μου το παιδί κρεμούλα και μετά θα βγαίνουμε βόλτα είτε όλοι μαζί είτε καθένας μόνος.

Τον ρώτησα και 2 και 3 φορές αν θα το μετανοιώσει, γιατί είναι η μόνιμη αιτία καυγά μας. Και το καλοκαίρι ξινό μου το έβγαλε, να σκοτώνομαι στη δουλειά και να μη θέλει εκείνος τη νταντά αλλά και να μου γκρινιάζει (από την κούραση φυσικά).

Του ξεκαθάρισα πως θα το κάνω έτσι θέλει δε θέλει, κι αν δε θέλει να μου πεί να κανονίσω με τη νταντά. ;) Και δε θα πάθει και τίποτε, συμβαδίζει και με τα ωράρια του, μετά θα πηγαίνει κι αυτός τον καφέ του.

Κορίτσια η ζωή είναι μία, έχουμε κι μείς δικαιώματα και το ότι κάναμε παιδί-ά δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε 1-2 ώρες τη μέρα για τον εαυτό μας.

Κι εμένα ακατόρθωτο μου φαινόταν μέχρι πρότινος ακριβώς λόγω του ότι δήθεν σεβόταν τις ανάγκες μου αλλά μετά ξινό μου το έβγαζε. Τώρα απλά δεν το διαπραγματεύτηκα.

Νιώθω τέλεια, κι ας έχω πρισμένα μάτια από το κλάμα, δεν κάπνισα, δεν έφαγα, Η στεναχώρια δε φεύγει ούτε με το ένα ούτε με το άλλο.

Αρχίζω και το γυμναστήριο μου σήμερα, αλλά δε θα πηγαίνω κάθε μέρα, θα κάνω κι άλλα πράγματα, και μια βόλτα με το αμάξι, κι ένας καφές με μια φίλη, είναι σημαντικά πράγματα για μένα.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς κι επανέρχομαι!!!:P

Μια χαρασε βρισκω. Τελικα

ξέρουμε πια τί πρέπει να τρώμε με τόσες δίαιτες...Αμα μπείστο μυαλό μας βρίσκουμε τον τρόπο. Οπως λέει και η Γεωργία λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλουμε να τις δούμε.

Νιώθω δυνατή, πολύ δυνατή, ξέρω ότι κι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω να τα χάσω τα κιλά και περισσότερα από παλιά, κι ας έχω ένα παιδί, κι ας μη κάνω την τέλεια διατροφή και γυμναστική.

Το δύσκολο για μένα θα είναι να μην τα ξαναπάρω, να μη ξανανιώσω αδύναμη και αφήσω τον εαυτό μου να πιστέψει πως η λύση είναι το φαγητό ή το τσιγάρο στις δυσκολίες της ζωής!

Εμεις εδω τι ρολο βαραμε καλεεεεεεεεεεεε?????? Ανθρωπος εισαι και φυσικα θα υπαρξουν στιγμες αδυναμιας. Εεε, τοτε μην ψαξεις φαγητο και τσιγαρο. Απλα μπες εδω και γραψε "σεντονι" τον καημο σου. Αμεσως μετα θα πας βολτα ή για καφε με φιλη ή γυμναστηριο. Οταν επιστρεψεις σπιτι θα εισαι ΔΥΝΑΤΗ και παλι.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια.

εχω τη μαμα μου εδω εστω και για 5 μέρες και με ξεκουραζει και μονο η ιδεα οτι εχω ενα δικο μου ανθρωπο.

Τελευταια εισπρατω πολυ αρνητικη ενεργεια απο τα πεθερικα μου και στεναχωριεμαι.....

Παω γυμναστηριο χωρις να πιεζομαι και τα κοτσοκαταφερνω με τη διατροφη

καλε τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???skybeam μου τεεεελειαααα!!!!σου ευχομαι να εχεις μαι τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!αχ πολυ χαρηκα!!!!giovanna Μου εχασες ε???μπραβο σου!!!εγω μια απο τα ιδια κοριτσια!!η μικρη μεγαλωνει και δεν εχω χρονο για τιποτα πλεον....πιστευω οταν θα ξεκινησει να περπαταει να με αφηνει καπως παραπανω!!!φιλακια σε ολες!να περνατε υπεροχα!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Kαλά είμαι κουκλίνα μου, αγωνιώ μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. Έχω και θέμα με τη δουλειά γιατί είμαι εκπαιδευόμενη, η πρόσληψη έχει κανονιστεί για Νοέμβρη και δεν ξέρω, θα το πω, δεν θα το πω, πώς θα το πω, θα ακυρώσουν την πρόσληψη... τι σκ@#$%&^ θα γίνει...:confused::(

Προς ώρας μήπως είναι χρήσιμο για σένα να κάνεις μόνο συντήρηση και να προχωρήσεις πιο δραστικά όταν θα είσαι άνετη στη συντήρηση του τωρινού σου βάρους...

πως είσαι κορίτσι μου? με τη δουλειά πότε θα μάθουμε τί παίζει? Το μωράκι σας πως είναι εκεί μέσα? Εσύ είσαι καλά? Για κλώσσα λίγο, πλάκα έχει, μη μου κουράζεσαι! :D
Μια χαρασε βρισκω. Τελικα

Εμεις εδω τι ρολο βαραμε καλεεεεεεεεεεεε?????? Ανθρωπος εισαι και φυσικα θα υπαρξουν στιγμες αδυναμιας. Εεε, τοτε μην ψαξεις φαγητο και τσιγαρο. Απλα μπες εδω και γραψε "σεντονι" τον καημο σου. Αμεσως μετα θα πας βολτα ή για καφε με φιλη ή γυμναστηριο. Οταν επιστρεψεις σπιτι θα εισαι ΔΥΝΑΤΗ και παλι.

Εχεις δίκιο βρε Γεωργία, όλα θα τα κάνουμε, πρίν να γίνουν φαίνονται βουνό, μετά δε φαντάζουν και τόσο φοβερά!

Χθες μετά τη δουλειά και το γυμναστήριο βγήκαμε και φάγαμε, επιτέλους οι δυό μας, μας χρειαζόταν κι αυτό.

Αντε να δούμε, είναι δύσκολες οι σχέσεις :| Και όλα θέλουν τον αγώνα τους...

Εσύ πως είσαι στη σχεση σου? Είχες πεί θα μας έλεγες τί πέρασες αλλά δεν ήθελα και να σε φέρω σε δύσκολη θέση, με όλο το θάρρος ρωτάω επειδή το είχες αναφέρει.

γεια σας κοριτσακια.

εχω τη μαμα μου εδω εστω και για 5 μέρες και με ξεκουραζει και μονο η ιδεα οτι εχω ενα δικο μου ανθρωπο.

Τελευταια εισπρατω πολυ αρνητικη ενεργεια απο τα πεθερικα μου και στεναχωριεμαι.....

Παω γυμναστηριο χωρις να πιεζομαι και τα κοτσοκαταφερνω με τη διατροφη

Μπράβο, να το ουυυυυυυυυυυπς που χρειαζόσουν!!!!!! Ασε τα πεθερικά και εστίασε στη μαμά τώρα, κι αν θες πες μας τί σου κάνουν να τα βγάλεις από μέσα σου!

Μπράβο και για το γυμναστήριο και για τη διατροφή!

καλε τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???skybeam μου τεεεελειαααα!!!!σου ευχομαι να εχεις μαι τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!αχ πολυ χαρηκα!!!!giovanna Μου εχασες ε???μπραβο σου!!!εγω μια απο τα ιδια κοριτσια!!η μικρη μεγαλωνει και δεν εχω χρονο για τιποτα πλεον....πιστευω οταν θα ξεκινησει να περπαταει να με αφηνει καπως παραπανω!!!φιλακια σε ολες!να περνατε υπεροχα!!

Αμα περπατήσουν βράστα :?:-P Ετσι λένε δηλαδή...πόσο είστε τώρα?

Πως είσαι εσύ κοπέλα μου?

με τη δουλειά του άντρα σου τί έγινε? Οικονομικά πως περνάτε?

Εύχομαι όλα...καλύτερα!

πως είσαι κορίτσι μου? με τη δουλειά πότε θα μάθουμε τί παίζει? Το μωράκι σας πως είναι εκεί μέσα? Εσύ είσαι καλά? Για κλώσσα λίγο, πλάκα έχει, μη μου κουράζεσαι! :D

Eντάξει, καλά είμαι, η δουλειά είναι καθιστική, στο σπίτι κάνα φαϊ, κάνα πιάτο, αυτά. Έχω ραντεβού για δεύτερο υπέρηχο την επόμενη Τετάρτη, σε μια εβδομάδα δηλαδή, όχι αύριο.

Εδώ, διαβάζω τα νέα σας, τις διατροφές και τα γυμναστήρια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...