Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δυστυχώς ήδη κουράζομαι, και χτες το μεσημέρι στη δουλειά ένιωσα δυνατό πόνο. Στο σπίτι μετά είδα και μια σταγόνα αίμα στο εσώρουχο... !

Αυτο δε μου αρεσε αλλα ευχομαι να ειναι ανευ σημασιας. Αυριο τα αποτελεσματα χοριακης???? Θα περιμενουμε νεα σου. Να προσεχεις πολυ!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αυτο δε μου αρεσε αλλα ευχομαι να ειναι ανευ σημασιας. Αυριο τα αποτελεσματα χοριακης???? Θα περιμενουμε νεα σου. Να προσεχεις πολυ!!!

Oύτε κι εμένα, τρελλάθηκα μόλις το είδα. Το βραδάκι θα έχετε νέα. Και για να μην είμαστε και off-topic παρότι δεν τρώω πολύ η κοιλιά μου είναι τούμπανο! Υποθέτω από την προγεστερόνη...

ΚΑΛΉ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!! με τις ανάλογες μειώσεις σε κιλά, άντε μπράβο μας!

Δεν ξερω ακομα που και πως θα δουλευω, περασα απο τα γραφεια με προοριζουν για 3 σχολεια σε 2 διαφρετικες πολεις.... και πρεπει λεει να ειμαι και ευχαριστημενη που δεν με στελνουν στην Κολοπετινιστα......

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι λέμε κι ευχαριστώ που δουλεύουμε, εκεί καταντήσαμε! μακάρι να βγει ένα πρόγραμμα εφικτό και ας πούμε λογικό.. κουράγιο

άαααααχαχα! έκανα δεύτερη χοριακη σήμερα και μου είπαν δευτέρα μεσημέρι τ' αποτελέσματα γιατί κλείνουνε λέει για σ/κ. Πριν δυο μήνες δεν ήταν έτσι, περικοπές μου μυρίζουν στο συγκεκριμένο κέντρο...

αναμένουμεεεεε

[ αλλά είπαμε... ''από το ολότελα''.....

εετσι, άντε καλή αρχή!!!!

. Προσωπικά σκέφτομαι να πάω για 2η εγκυμοσύνη και να τα χάσω μετά μια και καλή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό αλλά από το να γίνω για άλλη μια φορά ακορντεόν, καλύτερο μου φαίνεται! Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας για να σας γνωρίσω!!!

καλώς ήρθες!!

Μην μπερδεύεις τους στόχους. Χάσε χαλαρά κι ωραία όσα μπορείς και εάν προκύψει εγκυμοσύνη στο μεταξύ (με το καλό και μακάρι!!) προσέχεις να μην πάρεις πολλά. 8-10 κιλάκια και τα χάνεις μπαμ μπαμ μετα.

Από ψυχολογία χάλια μαύρα...Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργη το χειμώνα μετά από 10 χρόνια, οικονομικά ζόρικα, έχω μπουχτίσει και λίγο στο σπίτι με το μωρό όλη μέρα...έ μου ήρθε και η πρώτη περίοδος μετά τον τοκετό, τίγκα οι ορμόνες :shock: πολύ θέλει ο άνθρωπος να πάρει τα βουνα χαχαχαχα!!!!

Δεν μπορείτε να πείτε.. είχα και καιρό να γράψω αλλά σας έκανα πλήρη αναφορά :tongue:

Δύσκολο πράγμα παιδιά η ανεργία, προσπαθώ να το θυμάμαι κάθε που γκρινιάζω για τη δουλειά μου, την κούραση, τον φόρτο εργασίες, τις παπαριές του καθενός.

Lost περίοδος είναι θα περάσει... Δεν έχεις καθόλου βοήθεια με το μικράκι? για να ξελαμπικαρεις τουλάχιστον...

A, βρε lost, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει απόφαση να τους το πω στις αρχές Νοέμβρη, πριν γίνει η πρόσληψη. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια κατάσταση να μην τους το πω, να με προσλάβουν και μετά να με ψέλνουν και να με γλωσσοτρώνε που τους κορόιδεψα. Δεν έχω και πολλές ελπίδες να με προσλάβουν τελικά βέβαια, αλλά θα πω την αλήθεια.

Δυστυχώς ήδη κουράζομαι, και χτες το μεσημέρι στη δουλειά ένιωσα δυνατό πόνο. Στο σπίτι μετά είδα και μια σταγόνα αίμα στο εσώρουχο...

Τουλάχιστον έχω μια κοπέλα να βοηθάει με γενική και σίδερο κάθε 15. Στο μαγείρεμα βοηθάει και ό άντρας μου... το πολύ να πλύνω κάνα πιάτο και να ρίξω λίγη χλωρίνη στο μπάνιο κάθε μέρα... και κάνα σφουγγάρισμα όσα βλέπει η πεθερά. Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή!

μπράβο βρε skybeam. κι εγώ το ίδιο θα έκανα, να έχω τη συνειδησή μου καθαρή.

Περιμένουμε τα νέα της χοριακής, μην μας ξεχάσεις!

Τούρλα είναι και η δική μου η κοιλιά, αλλά εγώ δεν έχω άλλοθι!!! Σήμερα ξεκίνησα καλά.

Αποφάσισα να πεινάσω λίγο, για να κλείσει το στομάχι, το παραξεχείλωσα μου φαίνεται...

Φιλιάαααα

14.535 η χοριακή της Παρασκευής που μας πέρασε, διπλασιάστηκε και με το παραπάνω, όλα καλά. Απόψε μάλλον θα με δει η γιατρός το βράδυ, πιστεύω ν' ακούσουμε καμμιά καρδιά... ίσως να χρειαστεί να κάνω και μια χοριακούλα αύριο, ίσως και όχι, είδωμεν.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κορίτσια! Εύχομαι όλες να φτάσετε γρήγορα στους στόχους σας και σύντομα να μας δω με κολλητά τζιν! Skybeam συγχαρητήρια! Πόσων εβδομάδων είσαι; Πότε γέννησες το πρώτο παιδάκι; Κι αν επιτρέπεται με πόσα κιλά + έμεινες έγκυος; Ρωτάω γιατί εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι τα ρημάδια θα χαθούν πολύ αργά κι αν περιμένω να τα χάσω για να μείνω έγκυος,,, θα μπω στην κλιμακτήριο!!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

14.535 η χοριακή της Παρασκευής που μας πέρασε, διπλασιάστηκε και με το παραπάνω, όλα καλά. Απόψε μάλλον θα με δει η γιατρός το βράδυ, πιστεύω ν' ακούσουμε καμμιά καρδιά... ίσως να χρειαστεί να κάνω και μια χοριακούλα αύριο, ίσως και όχι, είδωμεν.

Κοριτσάκι μου δεν είσαι μόνο έγκυος, είσαι ΠΟΛΥ έγκυος!!!!........ή έχεις δίδυμα :tongue::tongue::tongue::tongue: Με το καλό σου εύχομαι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πότε γέννησες το πρώτο παιδάκι;

Νομίζω είναι το πρώτο της μωράκι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μην μπερδεύεις τους στόχους. Χάσε χαλαρά κι ωραία όσα μπορείς και εάν προκύψει εγκυμοσύνη στο μεταξύ (με το καλό και μακάρι!!) προσέχεις να μην πάρεις πολλά. 8-10 κιλάκια και τα χάνεις μπαμ μπαμ μετα.

Κάπως έτσι σκέφτομαι να το πάω. Άλλωστε με σωστή διατροφή, ακόμη και στο πρώτο τρίμηνο μπορείς να χάσεις έστω 1-2 κιλάκια ή τουλάχιστον να μην πάρεις. Στην εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 8 κιλά μέχρι να μπω στον 4ο!!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια!

Με το καλό να ακούσετε καρδούλα (πόσο είσαι?).

Aκούσαμε! 6w & 2d!

Κοριτσάκι μου δεν είσαι μόνο έγκυος, είσαι ΠΟΛΥ έγκυος!!!!........ή έχεις δίδυμα :tongue::tongue::tongue::tongue: Με το καλό σου εύχομαι.

Ένα φάνηκε!

Νομίζω είναι το πρώτο της μωράκι.....

Πρώτο, ναι.

Με το καλό λοιπόν να την εγγράψουμε στο club των μαμάδων!

άντε να δούμε!

Είπα στη γιατρό μου ότι μέχρι και το ψωμί που τρώω είναι ανάλατο, και το νερό εμφιαλωμένο (λόγω κορτιζόνης και προγεστερόνης), και μ' έκραξε!:rolleyes:

Στην εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 8 κιλά μέχρι να μπω στον 4ο!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, παλιές αμαρτίες, ας τις βάλουμε πίσω μας (ελπίζω όχι επάνω μας ποτέ ξανά) και πάμε για τη συνέχεια!

Aκούσαμε! 6w & 2d!

Είπα στη γιατρό μου ότι μέχρι και το ψωμί που τρώω είναι ανάλατο, και το νερό εμφιαλωμένο (λόγω κορτιζόνης και προγεστερόνης), και μ' έκραξε!:rolleyes:

αχ υπέροχα! συγκινήθηκα. Το ορμονικό ρε κορίτσια δεν επανήλθε ποτέ, ΝΑ το δάκρυ, κορόμηλο.

Άντε γιατί θα κλαίω και που σε μάλωσε ο γιατρός! Σε βρήκε υπερβολική? Τι πρέπει να κάνεις?

Να σας πω κι εδώ τον πόνο μου: είμαι κομμάτια και λίγο άρρωστη, πήγα φαρμακείο πήρα βιταμίνες να τονωθώ, να τονώσω και το μαλλί που πέφτει κατά τούφες.

Καταπίνω την πρώτη, πίνω τα νερά μου και διαβάζω ότι δεν επιτρέπονται στο θηλασμό! ΓΙΑΤΙ???? βιταμίνες δεν είναι? τι πειράζει?

Ότι τίποτα άλλο, αλλά, α) πήρα μία, β) κοιμάμαι όρθια, γ) θα μείνω καραφλή.

τα νεύρα μουουουυυυυυυ

Kalliopaki μου, κουράγιο! Περαστικά κατ' αρχήν και ρώτα τον παιδίατρό σου, τώρα με μια βιταμίνη που πήρες θα μπορείς να θηλάσεις άμα περάσουν κάποιες ώρες, τι στο καλό!

Όσον αφορά το μαλλί κάνε τίποτα εξετάσεις μη σου λείπει κάτι απ' τον οργανισμό. Και μόλις τελειώσεις με το θηλασμό το κοιτάς πιο σοβαρά. Πάρε κάνα σαμπουανάκι δυναμωτικό, δες και στο ίντερνετ τι κάνει καλό σε μαλλί, νομίζω υπάρχουν και ειδικά συμπληρώματα στα φαρμακεία (κοίταξε όμως μήπως κι αυτά δεν επιτρέπονται στο θηλασμό)... Πάντως σίγουρα ΔΕΝ θα μείνεις καραφλή!

Ναι, με μάλωσε η ρουφιάνα, μου είπε θα με στείλει σε άλλο γιατρό! Δεν πειράζει, εγώ θα κάνω τα δικά μου, εξάλλου τα ανάλατα και το εμφιαλωμένο νερό χαμηλό σε νάτριο δεν κάνουν κακό, σωστά? ;)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, παλιές αμαρτίες, ας τις βάλουμε πίσω μας (ελπίζω όχι επάνω μας ποτέ ξανά) και πάμε για τη συνέχεια!

αχ υπέροχα! συγκινήθηκα. Το ορμονικό ρε κορίτσια δεν επανήλθε ποτέ, ΝΑ το δάκρυ, κορόμηλο.

Άντε γιατί θα κλαίω και που σε μάλωσε ο γιατρός! Σε βρήκε υπερβολική? Τι πρέπει να κάνεις?

Να σας πω κι εδώ τον πόνο μου: είμαι κομμάτια και λίγο άρρωστη, πήγα φαρμακείο πήρα βιταμίνες να τονωθώ, να τονώσω και το μαλλί που πέφτει κατά τούφες.

Καταπίνω την πρώτη, πίνω τα νερά μου και διαβάζω ότι δεν επιτρέπονται στο θηλασμό! ΓΙΑΤΙ???? βιταμίνες δεν είναι? τι πειράζει?

Ότι τίποτα άλλο, αλλά, α) πήρα μία, β) κοιμάμαι όρθια, γ) θα μείνω καραφλή.

τα νεύρα μουουουυυυυυυ

εγω καθε χρονο (αλλα μια φορα το χρονο) παιρνω ειδικο συμπληρωμα για τα μαλλια 3 μηνες + 1 μηνα συντηρηση. Το εχω ψαξει πολυ (και με γιατρο) και ειναι η καλυτερη λυση για μενα. Δεν ξερω αν κανουν στο θηλασμο.

Εναλλακτικη λυση που βοηθαει για 10 μερες το μηνα (μετραμε 3 μερες αφου αρχισει περιοδος) σιδηρο.

Σε αυτά εχω καταληξει για μενα . Απλη συμβουλη ετσι να μην κανουμε μονοι μας τους γιατρους

Σχετικα με τη γυμναστική : η υπηρεσια μου φροντισε να τρεχω απο σχολειο σε σχολειο.... να προλαβω το κουδουνι. (καλο κανει το περπατημα. Ανεξοδο, Ακίνδυνο).

Πήγαν να μου βαλουν και υπερωρια (που δεν θα πληρωνωμουν γιατι καποιοι ειχαν μειωμενο ωραριο), αλλα τελικα φωναξα και το καταλαβαν.

ΟΚ εχουμε δουλεια, αλλα πλεον μας κανουν να χανουμε την αξιοπρεπεια μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...