Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Φοβαμαι μην τα φορτωσω στον κοκορα. Και αυτος ο αντρας μου ολο τετοια σκεφτεται και με κολαζει. Μπυριτσα, μεζεδακια και αντε γεια. Τελος παντων. Συνεχιζουμε το στοχο μας.

Παντως πιστευω κοριτσια οτι το κλειδι ειναι να μην πεινας. Τοσο καιρο που εκανα σωστα την διατροφη δεν ειχα προβλημα κανενα. Οτι και να περνουσε απο μπροστα μου ημουν βραχος (σχεδον). Αυτη η πεινα ειναι κακος συμβουλος.

Άσε, άμα κάνεις το λάθος και δεν φας τα γευματάκια διάσπαρτα όπως πρέπει- και παραλείψεις κανένα μετά θες να φας ό,τι βρεθεί μπροστά σου!!!

πολλές φορές ξεχνάω να πάρω ένα από τα γευματάκια στη δουλειά- μέχρι να φτάσω σπίτι ονειρεύομαι ολόκληρο το ψυγείο:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: από την πείνα!!!!!!!!!!!!

Σήμερα έχω μαζί μου

2 μπισκοτάκια digestive πράσινα (αντί για τοστ)

1 μπάρα

1 γιαουρτάκι

μέχρι της 17.00 που θα μαζευτώ σπιτι μου / τι στο καλό λογικά δεν θα πεινάω!!:rolleyes::lol::lol:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα όμορφες!!!!

Θετική ενέργεια στο φουλ βλέπω!!!!

Μπράβο σε όλεςςςςςςςςς 0002020B.gif

Χθες πέτυχα στο Internet μία ιστοσελίδα που αναφερόταν σε μία "αντιοξειδωτική"δίαιτα. Μου προκάλεσε το ενδιαφέρον με αυτά που έλεγε- τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν ή όχι. Λέω να τη μοιραστώ μαζί σας- και να μου πείτε και εσεις- και η αρχηγός φυσικά. Η ιστοσελίδα είναι:

http://www.tlife.gr/Article/oracdiet/0-80-1263.html

Ααααα επίσης μπορείτε να μου προτείνετε εάν ξέρετε μία καλή ζυγαριά (ηλεκτρονική- να έχει και για λιπομέτρηση);;;;

Ευχαριστώ γοργονίτσες μουυυυυ 0002034E.gif

sig.asp?img=ad1

Οντως πολυ φαι η διαιτα ΖΩΗ. Αλλα σκραπα για τα υπολοιπα οφελη. Λειπει και η αρχηγος σημερα να μας δωσει τα φωτα της.

Y9MXp3.png

Ζωη καλημερα !!!

Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις που εξουδετερώνουν την αρνητική επίδραση του οξυγόνου.Στα τρόφιμα τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν την οξείδωση των διαφόρων συστατικών τους. Η οξείδωση των τροφίμων έχει ως αποτέλεσμα, για παράδειγμα, το ανεπιθύμητο καφέ χρώμα και/ ή την άσχημη οσμή και γεύση, γνωστή ως τάγγιασμα. Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις που αντιδρούν με το οξυγόνο και έτσι εξουδετερώνουν τις αρνητικές συνέπειες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η βιταμίνη C (E300) και η βιταμίνη Ε (Ε308).

Αυτό σημαίνει ότι προστατεύουν τις αδύναμες πρωτεΐνες και τα λιπίδια στις μεμβράνες των κυττάρων και παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην παρεμπόδιση των ιδιαίτερα δραστικών ατόμων οξυγόνου .

και για να μην κανω μεγαλο ποστ....ριξε μια ματια σε αυτη τη σελιδα http://www.madata.gr/diafora/health/69426.html

να διαβασεις περισσοτερα :wink:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερ και καλη εβδομαδα σε ολη την παρεα. Διαβαζω φουλ διαθεση από ολες τις κοπελες και πολύ καλα αποτελεσματα. Συγχαρητήρια και πολλα μπραβο. Οι παραλιες θα αναστεναξουν φετος.

Θα ηθελα να γραψω όμως τα δικα μου παραστρατηματα και είναι αρκετα και τις 2 μερες του Σ/Κ. Το Σαββατο πηγαμε σε γενεθλια. Ειχα και τον μικρο μαζι. Η μάζωξη ηταν 8 και με τα πολλα πολλα κατεληξαν να κοψουν την τουρτα στις 9.30 παρακαλω. Ο μικρος επειδη δεν είναι συνηθισμενος σε ʽʼξενυχτιαʼʼ ειχε αρχισει τα κλαμματα και την μουρμουρα οποτε φυγαμε αρων αρων χωρις να τσιμπησω τιποτα από μπουφε. Που θελω να καταληξω? Ότι πηγαμε σπιτι και πεινουσαμε γιατι δεν ειχα φαει και το απογευματινο μου ουτε για βραδυ. Ετσι ριξαμε μια πιτσα στο φουρνο και εφαγα ένα κομματα μαζι με 2 κρεπες στις 11 το βραδυ. 1ο παραστρατημα.

Χτες πηγαμε σε μια βαφτιση. Το προγραμμα δεν ειχε μετα τραπεζι. Αλλα επαναληφθηκε το ιδιο σκηνικο. Δεν ειχα τσιμπισει τιποτα απογευμα και βραδυ νωρις, οποτε αρχισαν τα οργανα στο στομαχι. Επιστρεφοντας σπιτι παραγγειλαμε ποικιλια κρεατων αλλα…..πηρα και τη ροκα μου, εφαγα όμως και 2 κομματακια πιτουλα. Και ηπια και λιγο μπυρα. 2ο παραστρατημα. Αφηστε ειμαι να σκασω. Τετοια αμαρτια δεν εχω κανει τοσο καιρο που ειμαι σε διατροφη. Και τωρα επειδη εφτασα στο στοχο να χαλαρωσω???? Ντροπη μου. Παω στον τοιχο με την πλατη γυρισμενη.

Φοβαμαι μην τα φορτωσω στον κοκορα. Και αυτος ο αντρας μου ολο τετοια σκεφτεται και με κολαζει. Μπυριτσα, μεζεδακια και αντε γεια. Τελος παντων. Συνεχιζουμε το στοχο μας.

Παντως πιστευω κοριτσια οτι το κλειδι ειναι να μην πεινας. Τοσο καιρο που εκανα σωστα την διατροφη δεν ειχα προβλημα κανενα. Οτι και να περνουσε απο μπροστα μου ημουν βραχος (σχεδον). Αυτη η πεινα ειναι κακος συμβουλος.

καλημερα κοριτσι !!!

μην απογοητευεσαι καλεεεεεεεεεεεεεεεεε....ΟΚ έκανες το λαθος να μην εισαι χορτατη και εκανες παρασπονδις....So what???.....δεν εκανες τιποτα τραγικο...οπως εχω ξαναπει μετα απο τοσο καιρο διατροφη ο οργανισμος χρειαζεται και τετοιου ειδους ΣΟΚ !!!

Κανενα κακο δεν εγινε ...ουτε πηρες κιλο και αυτο που σου λεω ειναι σιγουρακι :wink:

Τωρα ξερεις πως δεν πρεπει να μενεις με αδειο στομαχι.....με τις παρασπονδιες μας παιρνουμε και α μαθηματα μας....διαιτα-διατροφη χωρις παρασπονδια ΔΕΝ υπαρχει !!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Οσο για τον αντρα σου με τα μεζεδακια και τις μπυρες που σε κολαζει μην τρελαινεσαι ΥΠΑΡΧΟΥΝ λυσεις !

Μπορεις μια φορα την εβδομαδα να απολαυσεις και εσυ τη μπυρα σου....τις υπολοιπες φορες το ανθρακουχο νερο σε βγαζει απο τη δυσκολη θεση....!!!

Πες μου λιγο για τα μεζεδακια που του αρεσουν...τι του φτιαχνεις ή τι παραγγελνει οταν πατε εξω....και κατι θα σκεφτω και για σενα :wink:

Ζωη καλημερα !!!

Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις που εξουδετερώνουν την αρνητική επίδραση του οξυγόνου.Στα τρόφιμα τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν την οξείδωση των διαφόρων συστατικών τους. Η οξείδωση των τροφίμων έχει ως αποτέλεσμα, για παράδειγμα, το ανεπιθύμητο καφέ χρώμα και/ ή την άσχημη οσμή και γεύση, γνωστή ως τάγγιασμα. Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις που αντιδρούν με το οξυγόνο και έτσι εξουδετερώνουν τις αρνητικές συνέπειες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η βιταμίνη C (E300) και η βιταμίνη Ε (Ε308).

Αυτό σημαίνει ότι προστατεύουν τις αδύναμες πρωτεΐνες και τα λιπίδια στις μεμβράνες των κυττάρων και παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην παρεμπόδιση των ιδιαίτερα δραστικών ατόμων οξυγόνου .

και για να μην κανω μεγαλο ποστ....ριξε μια ματια σε αυτη τη σελιδα http://www.madata.gr/diafora/health/69426.html

ευχαριστώωωωωωωωω αρχηγέεεεε:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Ζωη καλημερα !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!! ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΣΤΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΕΣ (ΟΧΙ ΑΔΙΚΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ)!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι. Πηρα πληγουρι και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο να το τρωω το βραδυ (σαλατα???) και αν ναι ξερετε καμμια συνταγη καλοκαιρινη? Αν οχι θα περιοριστω να τρωω λιγο τα μεσημερια.

Y9MXp3.png

Καλημερα κοριτσιααα!!!

Φαινεται το εχει το ονομα :rolleyes:, σαν τη συνονοματη και γω, εκανα ατασθαλιες μεσα στο σκ. (τωρα τελευταια καθε μερα κανω...) Εφαγα μια πιτα με γυρο την παρασκευη βραδυ (αντι για μακαρονια, γυρισα σπιτι 9 το βραδυ και ειχα λυσσαξει στην πεινα, τι να κανω; υπεκυψα :rolleyes: ) το σαβατο εφαγα μια λιχουδια γιωτης (προφιτερολ, αλλα τι να σου φτουρισει 2 κουταλιες ητο, δεν καταλαβα τιποτα, οποτε σιγα την κουτσουκελα που εκανα:mrgreen: ) και την κυριακη ειχαμε κοσμο σπιτι για τον τελικο μουντιαλ, ηπια μπυριτσα και εφαγα ενα πολυυυυ μικρο κομματι πιτσα (made by μινουλα). Απλα κατι που κανω πολυ συχνα τον τελευταιο καιρο ειναι οτι πινω ενα ποτηρακι μπυρα καθε 1-2 ημερες. Δλδ πολυ συχνα...:?. Μαλλον πινω για να ξεχασω την πεινα μου χαχαχαχα, παντως δεν φταιω εγω κυριε δικαστα, τραβιεται η ατιμη μεσα στην ζεστη με παρεα και ταινιες ή μουσικη....

Τωρα που ομολογησα τις αμαρτιες μου, δεν ειναι πια αμαρτιες, οποτε μια χαρα!!:D

wcBmp3.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι. Πηρα πληγουρι και ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλο να το τρωω το βραδυ (σαλατα???) και αν ναι ξερετε καμμια συνταγη καλοκαιρινη? Αν οχι θα περιοριστω να τρωω λιγο τα μεσημερια.

μια χαρα ειναι και για το βραδυ ;)

δες μια συνταγουλα.....

Δροσερή σαλάτα με πλιγούρι

Yλικά για 4 άτομα

1 φλιτζάνι πλιγούρι

2 ντομάτες

1 αγγούρι

1 πράσινη πιπεριά

1/2 ματσάκι μαϊντανό

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 κουταλιά χυμό λεμονιού

Aλάτι

Eκτέλεση: Mουσκεύετε το πλιγούρι σε νερό για 30 λεπτά, το στραγγίζετε καλά και το βάζετε σε ένα μπολ. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες, το αγγούρι, την πιπεριά και το μαϊντανό και τα ρίχνετε στο ίδιο μπολ με το πλιγούρι. Aνακατεύετε καλά τα υλικά και πασπαλίζετε με αλάτι. Tέλος, χτυπάτε το λαδολέμονο και περιχύνετε με αυτό τη σαλάτα. Tην αφήνετε στο ψυγείο για μισή με μία ώρα και έπειτα σερβίρετε.

στο λαδι που λεει 2 κουταλιες....δοκιμασε το με μια....και αν νομιζεις οτι χρειαζεται και τη δευτερη κουταλια προσθεσε την :wink:

Μινα βεβαια ειπα οτι ειναι καλο για το βραδυ για σενα που εχεις φτασει το στοχο σου...αλλα περιορισε το σε μια φορα την εβδομαδα γιατι μια κουπα εχει τα εξης:

Eνέργεια=Θερμιδες 600 kcal..........πολλες !!!

Bιταμίνη B1 (Θειαμίνη) 0,48 mg

Bιταμίνη B2 (Pιβοφλαβίνη) 0,24 mg

Bιταμίνη B3 (Nιασίνη) 7,7 mg

Kάλιο 390 mg

Φώσφορος 575 mg

Σίδηρος 9,5 mg

Mαγνήσιο 50 mg

Φυτικές Ίνες 12,2 γρ

οι παραπανω τιμες ειναι για ενα φλιτζανι 170γρ

Διαφημίσεις

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

καλημεραααααααααααααα γοργόνες!!!

Τσιπουριτσα διαβασα οτι με τις εξετασεις σου ολα ΟΚ !!! και πολυ χάρηκα!!!....και οσο για το αλατακι....πιστεψε με η μειωση του θα σε βοηθησει στην απωλεια κιλων όσο ΔΕΝ φανταζεσαι!!!!!!!!!!!

Καλη αρχη με τη διαιτολογο....και ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα φτασεις το στοχο σου :mrgreen::

Αρχηγέ μου σε ευχαριστώ πολύ για την εμψυχωση!!!!!!

Με το αλάτι μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση διότι αλάτι δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου από παιδί (έχω το πράσινο, εβάζα λίγο στο φαγητό για να μην γκρινιάζει ο καλός μου, αλλά από πάνω ποτέ, τώρα κόψαμε και τα μαγειρευτά οπότε πάει κι αυτό). Για να μην παρεξηγηθώ τα αλμυρά μου αρέσουν (σε μεζεδάκια κλπ κλπ φτου κακά!!!!! ) αλάτι δεν βάζω.... ούτε στην μαργαρίτα μου ....;) χιχιχιχιιιι

Με πώρωσε χθες το βράδυ η Γεωργία να αρχίσω περπάτημα (την πέτυχα στο chat) !!!!!!!!! Διάβασα ένα αρθρο που λεει ότι ξεκινάει κανεις με 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα και κάθε εβδομάδα προσθέτεις 5 λεπτά, πως σου / σας ακούγεται; Καμία πρόταση, συμβουλή κλπ? Μην ξεχνάτε ότι δεν έχω γυμναστεί ποτέ στην ζωή μου καθώς και το ότι είμαι παχύσαρκη, οπότε οι αντοχές μου δεν είναι πολλές (ευτυχώς έκοψα το ρημάδι το τσιγάρο εδώ και 5 μήνες!!!!! YES!!!! )

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tampoule.html

Μίνα μου αρέσει πάρα πολύ!!!!

εγώ δεν ξέρω αν κάνει για εμένα, θα ρωτήσω την διαιτολόγο την επόμενη εβδομάδα

Προς το παρόν είναι πολύ συγκεκριμένη η διατροφή μου για να ξεκουνηθεί ο μεταβολισμός μου που είναι στα πατώματα...... :)

Μέχρι να γράψω είχε απαντήσει η αρχηγός μας! (σούπερ η συνταγή, έτσι όπως τα λες δεν το βλέπω να κάνει για μένα... προς το παρόν τουλάχιστον)

λοιπόν διάβασα μια ιστορία και ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας

http://www.shape.gr/news/188/ARTICLE/2551/2010-04-29.html

(αν μας είχε βρει, θα τα είχε χάσει νωρίτερα!!! χιχιχιχιιιι)

φιλιά

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!

Αρχηγέ μου σε ευχαριστώ πολύ για την εμψυχωση!!!!!!

Με το αλάτι μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση διότι αλάτι δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου από παιδί (έχω το πράσινο, εβάζα λίγο στο φαγητό για να μην γκρινιάζει ο καλός μου, αλλά από πάνω ποτέ, τώρα κόψαμε και τα μαγειρευτά οπότε πάει κι αυτό). Για να μην παρεξηγηθώ τα αλμυρά μου αρέσουν (σε μεζεδάκια κλπ κλπ φτου κακά!!!!! ) αλάτι δεν βάζω.... ούτε στην μαργαρίτα μου ....;) χιχιχιχιιιι

Με πώρωσε χθες το βράδυ η Γεωργία να αρχίσω περπάτημα (την πέτυχα στο chat) !!!!!!!!! Διάβασα ένα αρθρο που λεει ότι ξεκινάει κανεις με 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα και κάθε εβδομάδα προσθέτεις 5 λεπτά, πως σου / σας ακούγεται; Καμία πρόταση, συμβουλή κλπ? Μην ξεχνάτε ότι δεν έχω γυμναστεί ποτέ στην ζωή μου καθώς και το ότι είμαι παχύσαρκη, οπότε οι αντοχές μου δεν είναι πολλές (ευτυχώς έκοψα το ρημάδι το τσιγάρο εδώ και 5 μήνες!!!!! YES!!!! )

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tampoule.html

Μίνα μου αρέσει πάρα πολύ!!!!

εγώ δεν ξέρω αν κάνει για εμένα, θα ρωτήσω την διαιτολόγο την επόμενη εβδομάδα

Προς το παρόν είναι πολύ συγκεκριμένη η διατροφή μου για να ξεκουνηθεί ο μεταβολισμός μου που είναι στα πατώματα...... :)

Τσιπουριτσα μπραβο σου για το αλατι!!!....να ξερεις ομως οτι τα ΠΑΝΤΑ ολα τα τροφιμα (συσκευασμενα) εχουν ΠΟΛΥ αλατι!!!!!!!!!!!

καποια στιγμη επαιρνα κορτιζονη και δεν επρεπε να τρωω καθολου αλατι και ζαχαρη για ενα μηνα.....εχασα 7 κιλα (αν και δεν επρεπε...αλλα τι να εκανα) επειδη εκοψα αλατι και ζαχαρη....εψαχνα να βρω τροφιμα χωρις αλατι....ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!....μονο κατι φρυγανιες της Linea....ενα ψωμι του τοστ δεν θυμαμαι μαρκα......ηθελα να παρω ενα καλαμακι απο σουβλατζιδικο και τους ελεγα μη μου βαλετε αλατι.....και μου ελγαμν ειναι ηδη προ-αλατισμενα πριν το ψησιμο.....και τα αλατιζαν και κατα το ψησιμο.....δεν μπορεις να φανταστεις τι αλατι τρωμε καθημερινα χωρις να το καταλαβαινουμε....μεχρι και τα παγωτα εχουν !!!!!

καλημερααα!

ακομα δεν εχω τολμησει να ζυγιστω, περιμενω εδω και πεντε ημερες να αδιαθετησω ....τελος παντων, οι φωτος με το νυφικο της μπαπ ειναι τελειες!με το καλο! ελπιζω να εισαστε ολες καλα!

bgx2ye5lc.png

Ευχαριστω αρχηγε και τσιπουριτσα για τις απαντησεις/συνταγες. Θα δοκιμασω.

Συνονοματη κανουμε ντιλιτ και συνεχιζουμε. Ουδεις αναμαρτητος.

ΑΣΧΕΤΟ

Τι γινεται σημερα βρε παιδια???? Ειπα να μπω μεσα και σερνεται ολη η σελιδα από το πρωι (γιατι άλλα σαιτ τα βλεπω σφαιρα). Δεν μπορω να κανω τιποτα λεμε. Μπαινωβγαινω αλλα και η συνδεση δεν είναι ευκολη.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...