Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα, καλημερα

εγω γραφτηκα τελικα γυμναστηριο. Πηγα και εφτιαξε η διαθεση μου.

Δυστυχως με το που αλλαξε ο καιρος νιωθω ενοχληση στον ώμο και πρεπει να προσεχω παρα πολυ.

Σημερα η μερα ηταν πολυ δυσκολη. Δεν ξερω ακομα που και πως θα δουλευω, περασα απο τα γραφεια με προοριζουν για 3 σχολεια σε 2 διαφρετικες πολεις.... και πρεπει λεει να ειμαι και ευχαριστημενη που δεν με στελνουν στην Κολοπετινιστα......

Εμ, πες στο βρε χρυσοστομη. Αντε και αυτη τη φορα....να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Ασε τις διαιτες τωρα και προσεχε.

Eυχαριστώ! Μόνο αλάτι θα προσέχω και ζάχαρη, γιατί όπως κατάλαβες πάλι κορτιζόνη...

ελπιζω να πανε ολα καλα. Μη χαθεις...

Εδώ είμαι!!!

Εγώ (που καίω κάρβουνο και αργώ λίγο) δεν το πιασα με τη μία, αλλά όπως και να 'χει είναι υπέροχα νέα κι ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες και μας έφτιαξες τη μέρα!!!!

άαααααχαχα! έκανα δεύτερη χοριακη σήμερα και μου είπαν δευτέρα μεσημέρι τ' αποτελέσματα γιατί κλείνουνε λέει για σ/κ. Πριν δυο μήνες δεν ήταν έτσι, περικοπές μου μυρίζουν στο συγκεκριμένο κέντρο...

Σημερα η μερα ηταν πολυ δυσκολη. Δεν ξερω ακομα που και πως θα δουλευω, περασα απο τα γραφεια με προοριζουν για 3 σχολεια σε 2 διαφρετικες πολεις.... και πρεπει λεει να ειμαι και ευχαριστημενη που δεν με στελνουν στην Κολοπετινιστα......

Σημασία έχει να δουλεύεις. Καλό κουράγιο για να κρατηθεί η οικογένεια και υπομονή. Όλες μας περνάμε αντίστοιχες ή ανάλογες ιστορίες, τουλάχιστον έχεις δουλίτσα. Σου είπαν τουλάχιστον για πού σε προορίζουν?

Skybeam τι υπέροχα νέα είναι αυτά; Σούπερ! Τέλεια! Με το καλό σου εύχομαι. Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις.

Εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, και σήμερα το έριξα στο φαγητό και τα γλυκά..... ντρέπομαι για τον εαυτό μου :oops::oops::oops::oops: Σίγουρα τα πάτησα και τα ξεπέρασα τα 100 πάλι :(:(:(:(:( Αύριο ξεκινάω και γυμναστήριο. Όχι ότι θα γίνει τίποτα με μια φορά την εβδομάδα, αλλά είπαμε... ''από το ολότελα''.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια γεια σας! Δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτή την παρηγορητική γωνιά μέσα στο cafe! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματά σας αλλά πρώτα ας συστηθώ: rica, 32 χρονών, γέννησα στα 102 (!) κιλά, είμαι 76 κι έχω στόχο τα 65. Δίαιτα δεν μπορω να πω ότι κάνω γι' αυτό και χάνω τόσο μα τόσο αργα... 'Υψος 1,65. Προσωπικά σκέφτομαι να πάω για 2η εγκυμοσύνη και να τα χάσω μετά μια και καλή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό αλλά από το να γίνω για άλλη μια φορά ακορντεόν, καλύτερο μου φαίνεται! Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας για να σας γνωρίσω!!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας! Δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που βρήκα αυτή την παρηγορητική γωνιά μέσα στο cafe! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματά σας αλλά πρώτα ας συστηθώ: rica, 32 χρονών, γέννησα στα 102 (!) κιλά, είμαι 76 κι έχω στόχο τα 65. Δίαιτα δεν μπορω να πω ότι κάνω γι' αυτό και χάνω τόσο μα τόσο αργα... 'Υψος 1,65. Προσωπικά σκέφτομαι να πάω για 2η εγκυμοσύνη και να τα χάσω μετά μια και καλή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό αυτό αλλά από το να γίνω για άλλη μια φορά ακορντεόν, καλύτερο μου φαίνεται! Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας για να σας γνωρίσω!!!

Καλή μου 26 κιλά σε 2 χρόνια δεν είναι αργά αργά, είναι υγεία. Έτσι πρέπει να χάνεις. Τα κιλά που φεύγουν αστραπή είναι συνήθως για λίγο.Και να πας γι τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Καλή επιτυχία!

Να ξεκινήσω απότα φανταστικά νέα της Skybeam!!!!!:D:D:D:D:D:D

Μπράβο κοπέλα μου!! Εύχομαι μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Όλα να σου πάνε φανταστικά!! Με τη δουλειά αλήθεια τι θα κάνεις? Θα τους το πεις ή θα περιμένεις να φουσκώσεις και μετά? Είναι και το πρόγραμμα σου περίεργο και θα κουράζεσαι πολύ βρε παιδί μου :?

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και οργανωνόμαστε άλλη zumba, άλλη γυμναστήριο!!

και εγώ από γυμναστική καλά πάω κάνω γύρω στις δυο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και κάποιες φορές γυμναστική στο σπίτι πιλάτες και τέτοια με μια φίλη μου :D

Ζυγίστηκα και σήμερα μες στην καλή χαρά και είμαι....55,5 τα ίδια και τα όμοια δλδ..Απογοητεύτηκα λίγο, δεν μπορώ να πω, που δεν είδα ούτε γραμμάριο διαφορά με τη γυμναστική αλλά τι να κάνουμε , συνεχίζω το πρόγραμμα κανονικά και βλέπουμε!!

Από ψυχολογία χάλια μαύρα...Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργη το χειμώνα μετά από 10 χρόνια, οικονομικά ζόρικα, έχω μπουχτίσει και λίγο στο σπίτι με το μωρό όλη μέρα...έ μου ήρθε και η πρώτη περίοδος μετά τον τοκετό, τίγκα οι ορμόνες :shock: πολύ θέλει ο άνθρωπος να πάρει τα βουνα χαχαχαχα!!!!

Δεν μπορείτε να πείτε.. είχα και καιρό να γράψω αλλά σας έκανα πλήρη αναφορά :tongue:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Να ξεκινήσω απότα φανταστικά νέα της Skybeam!!!!!:D:D:D:D:D:D

Μπράβο κοπέλα μου!! Εύχομαι μια ήρεμη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Όλα να σου πάνε φανταστικά!! Με τη δουλειά αλήθεια τι θα κάνεις? Θα τους το πεις ή θα περιμένεις να φουσκώσεις και μετά? Είναι και το πρόγραμμα σου περίεργο και θα κουράζεσαι πολύ βρε παιδί μου :?

A, βρε lost, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει απόφαση να τους το πω στις αρχές Νοέμβρη, πριν γίνει η πρόσληψη. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια κατάσταση να μην τους το πω, να με προσλάβουν και μετά να με ψέλνουν και να με γλωσσοτρώνε που τους κορόιδεψα. Δεν έχω και πολλές ελπίδες να με προσλάβουν τελικά βέβαια, αλλά θα πω την αλήθεια.

Δυστυχώς ήδη κουράζομαι, και χτες το μεσημέρι στη δουλειά ένιωσα δυνατό πόνο. Στο σπίτι μετά είδα και μια σταγόνα αίμα στο εσώρουχο...

Τουλάχιστον έχω μια κοπέλα να βοηθάει με γενική και σίδερο κάθε 15. Στο μαγείρεμα βοηθάει και ό άντρας μου... το πολύ να πλύνω κάνα πιάτο και να ρίξω λίγη χλωρίνη στο μπάνιο κάθε μέρα... και κάνα σφουγγάρισμα όσα βλέπει η πεθερά. Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή!

Εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, και σήμερα το έριξα στο φαγητό και τα γλυκά..... ντρέπομαι για τον εαυτό μου :oops::oops::oops::oops: Σίγουρα τα πάτησα και τα ξεπέρασα τα 100 πάλι :(:(:(:(:( Αύριο ξεκινάω και γυμναστήριο. Όχι ότι θα γίνει τίποτα με μια φορά την εβδομάδα, αλλά είπαμε... ''από το ολότελα''.....

Μην το λες. και μια ειναι καλη, σου αλλαζει την ψυχολογια. Εξαλλου μην νομιζεις και εγω λεω για πρωτο μηνα να πηγαινω 2 φορες.

Αλλα βρε κοριτσια. Εγω όσες 2 φορες που πήγα όλες κορμι λαμπαδα. Ουτε μια αφρατουλα έτσι για συμπαρασταση βρε παιδι μου

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες στην παρεα μας. τα εχεις παει πολυ καλα. Μπραβο ! Αυτο να λες στον εαυτό σου.

Με το καλο και το 2ο μπεμπε.

A, βρε lost, ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει απόφαση να τους το πω στις αρχές Νοέμβρη, πριν γίνει η πρόσληψη. Δεν μπορώ να υποστηρίξω μια κατάσταση να μην τους το πω, να με προσλάβουν και μετά να με ψέλνουν και να με γλωσσοτρώνε που τους κορόιδεψα. Δεν έχω και πολλές ελπίδες να με προσλάβουν τελικά βέβαια, αλλά θα πω την αλήθεια.

Δυστυχώς ήδη κουράζομαι, και χτες το μεσημέρι στη δουλειά ένιωσα δυνατό πόνο. Στο σπίτι μετά είδα και μια σταγόνα αίμα στο εσώρουχο...

Τουλάχιστον έχω μια κοπέλα να βοηθάει με γενική και σίδερο κάθε 15. Στο μαγείρεμα βοηθάει και ό άντρας μου... το πολύ να πλύνω κάνα πιάτο και να ρίξω λίγη χλωρίνη στο μπάνιο κάθε μέρα... και κάνα σφουγγάρισμα όσα βλέπει η πεθερά. Ελπίζω να τη βγάλω καθαρή!

Κουκλιτσα να προσεχεις πολυ και να ξεκουραζεσαι. Προσεχε αιματοκριτη, φανταζομαι περνεις ηδη σιδηρο εε???

Κουκλιτσα να προσεχεις πολυ και να ξεκουραζεσαι. Προσεχε αιματοκριτη, φανταζομαι περνεις ηδη σιδηρο εε???

Filicine προς ώρας, utrogestan, salospir και κορτιζόνη. Tα υπόλοιπα τη Δευτέρα που θα τη δω τη γιατρό μου, και φυσικά έχω πεθάνει με την αγωνία της χτεσινής χοριακής :confused::confused: που θα βγει τη Δευτέρα!:rolleyes::evil:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Είμαστε καλή ομάδα και τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι βοηθάει η μία την άλλη. Πολύ σημαντικό αυτό. :D:D:D:D Εύχομαι να αποδώσουν οι προσπάθειές σου και να έχεις μία 2η εγκυμοσύνη.

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια βλέπω ότι έχουμε αρχίσει και οργανωνόμαστε άλλη zumba, άλλη γυμναστήριο!!

και εγώ από γυμναστική καλά πάω κάνω γύρω στις δυο φορές την εβδομάδα τρέξιμο και κάποιες φορές γυμναστική στο σπίτι πιλάτες και τέτοια με μια φίλη μου :D

Και εγώ πήγα χτες πρώτη φορά και μου άρεσε πάρα πολύ. Τελικά μου είχε λείψει. Μία ώρα μάθημα και ένιωσα άλλος άνθρωπος!

Ζυγίστηκα και σήμερα μες στην καλή χαρά και είμαι....55,5 τα ίδια και τα όμοια δλδ..Απογοητεύτηκα λίγο, δεν μπορώ να πω, που δεν είδα ούτε γραμμάριο διαφορά με τη γυμναστική αλλά τι να κάνουμε , συνεχίζω το πρόγραμμα κανονικά και βλέπουμε!!

Από ψυχολογία χάλια μαύρα...Πρώτη φορά στη ζωή μου άνεργη το χειμώνα μετά από 10 χρόνια, οικονομικά ζόρικα, έχω μπουχτίσει και λίγο στο σπίτι με το μωρό όλη μέρα...έ μου ήρθε και η πρώτη περίοδος μετά τον τοκετό, τίγκα οι ορμόνες :shock: πολύ θέλει ο άνθρωπος να πάρει τα βουνα χαχαχαχα!!!!

Δεν μπορείτε να πείτε.. είχα και καιρό να γράψω αλλά σας έκανα πλήρη αναφορά :tongue:

Μα 55 κιλά είσαι. σιγά τα πολλά! Πόσας θέλεις να χάσεις; Τι ύψος έχεις; Σου εύχομαι τα καλύτερα στο τομέα εργασία. Είναι πολύ δύσκολα για όλους μας.

Filicine προς ώρας, utrogestan, salospir και κορτιζόνη. Tα υπόλοιπα τη Δευτέρα που θα τη δω τη γιατρό μου, και φυσικά έχω πεθάνει με την αγωνία της χτεσινής χοριακής :confused::confused: που θα βγει τη Δευτέρα!:rolleyes::evil:

Να προσέχεις κοριτσάκι μου. Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλωσήρθες Ρίκα! Εχεις κάνει φοβερό αγώνα με τόση απώλεια κιλών, μια χαρά είσαι!

Με το καλό τοδεύτερο μπεμπέ! Είμαστε και γούρικες εδώ!

Κορίτσια για σε όλες, πολύ καλά πάτε από διάθεση βλέπω! Εμένα ήταν στα πατώματα, παρέα με τα πλακάκια, αφού και μέτρησα όλες τις κηλίδες στο πάτωμα αρχίζω αύριο πάλι. Ωραία αρχή έκανα πάλι! Ας είναι ητελευταία!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...