Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σε νιώθω.. βδομάδα παρά εβδομάδα μια απ' τα ίδια... Πού δουλεύεις βρε Dimmi κι έχεις κι εσύ τέτοια ωράρια?

δικιά μας δουλειά, ό,τι χειρότερο :tongue: είσαι πάντα εκεί κι όταν δεν είσαι εκεί, δεν ξέρεις και πότε πρέπει να είσαι εκεί, χες μες! πάω να αρχίσω σίδερο κι επανέρχομαι, γιατί δε θα αρχίσω ποτέ, και θα μείνουν κανένα μήνα ασιδέρωτα τα ρούχα με τη δουλειά!:rolleyes:

Ασε που σιδερώνεις κι όλο κι άλλα ξεφυτρώνουν:-P:razz:

Απόψε θα προσπαθήσω να μαζευτώ πρώτο βράδυ. Μέχρι τώρα συμμάζευα την...ημέρα...τα ασσυμαζευτα!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Nαι τα ρημάδια, δεν έχω χειρότερο απ' το σιδέρωμα!

θα πω την αμαρτία μου ότι μου αρέσει, κι όταν το αρχίσω δε θέλω να σταματήσω, θα τονίσω παράλληλα πως ΔΕΝ δέχομαι αποστολές μέσω κούριερ ταχυδρομιου κτλ αν το δέμα περιλαμβάνει ρούχα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν μαζεύτηκα, καλά ώς τώρα, πρωί τίποτα το ξέχασα, ενδιάμεσα μπισκότα (μη βαράτε ξεαδιαθέτησα και ξαναδιαθέτησα η καυμμένη :| τί περίεργο!)

μεσημέρι φασολάκια γιαχνί, λακέρδα, τυρί, ψωμί,

απόγευμα 1 μπανάνα μικρή

βράδυ (τώρα) φασολάκια λίγα κεφτεδάκια 1 κουταλιά βύσσινο γλυκό :oops:

Αν μείνω εδώ (που δεν με κόβω) τα πήγα τέλεια! Φανταστείτε τί έτρωγα τόσες μέρες :oops::oops:

Πάντως μετά τη δουλειά θα είναι το κακό πως θα τρώω πολύ αργά, αλλά θα έχω κι ένα +, μάλλον μεγάλο!

Είπε η αδελφή μου όταν κοιμίζει το μικρό της ίσως έρχεται να βοηθά στη δουλειά και να φεύγω εγώ νωρίτερα!

Ετσι θα πηγαίνω γυμναστήριο!

Ευτυχώς το γυμναστήριο μου μένει ως αργά, αλλά θα πρέπει να το τσεκάρω κι αυτό, έστω και 10:30-11:15 να πηγαίνω θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη, και μετά ίσα ίσα θα γυρίζω να βάζω το μικρό για νάνι! Ναναι καλά ο σύζηγος που θα το έχει από το μεσημέρι...

γεια σας και απο μενα!!απο οτι βλεπω ολες χαλια τα πηγαμε οσον αφορα την διατροφη αλλα χαρηκα πολυ με την ντιμι που τα παει καλα με την διακοπη τσιγαρου!!μπραβο σου ρε κοριτσι μου!!θα δεις που σε λιγο καιρο θα φυγει και απο το μυαλο σου και θα εισαι μια χαρα!!!τα δικα μου διατροφικα νεα ειναι οτι πιο χαλια δεν γινεται..αλλα προσεχως ελπιζω καλυτερα!!φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολες!!μουατς!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

γεια σας και απο μενα!!απο οτι βλεπω ολες χαλια τα πηγαμε οσον αφορα την διατροφη αλλα χαρηκα πολυ με την ντιμι που τα παει καλα με την διακοπη τσιγαρου!!μπραβο σου ρε κοριτσι μου!!θα δεις που σε λιγο καιρο θα φυγει και απο το μυαλο σου και θα εισαι μια χαρα!!!τα δικα μου διατροφικα νεα ειναι οτι πιο χαλια δεν γινεται..αλλα προσεχως ελπιζω καλυτερα!!φιλακια πολλα πολλα πολλα σε ολες!!μουατς!!
να είσαι καλά βρε κορίτσι μου, εσύ πως είσαι άσχετα με τα ρημαδοκιλά?

Κορίτσια οργανώθηκα, μου έμαθαν κι έφτιαξα τικερ, κι αρχίζω δίαιτα. Λέει ότι έχω χάσει ήδη 2.2 κιλά αλλά αυτό δεν ξε΄ρω να το διορθώσω χαχαχαχα

Λοιπόν ξεκινάω τη δίαιτα της σκαιμπιμ!!!!!!!!!!!!!!!!

(αυτη τη φορά εσύ πρώτη τα κατάφερες, και παίρνω θάρρος να τα καταφέρω κι γω, σε άλλο τομέα αλλά δε πειράζει ;) μου δίνω 9 μήνες να τα χάσω!!! :) )

Μαζέψτε τα γλυκά, τα πατατάκια, όλα τα χαζοφαγητά, η Δήμητρα επανέρχεται στον ίσιο δρόμο!

(αφού δεν επανήλθα στο διάδρομο του γυμναστηριου κάπου πρέπει να επανέλθω :oops:)

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα γλυκές γοργονίτσες! Πώς είστε? Πώς νιώθετε>? Ποιά θα με συνοδέψει στην δίαιτα?

Ξυπνήσαμε αργούτσικα, μόλις έφαγε το παιδί κι έφαγα κι γω το πρωινό μου, 1 φετούλα ψωμί με μαργαρίνη!

Μόνο αυτό έχω σπίτι!

Το μεσημέρι θα έρθει ο μπαμπάς μας από δουλειά και θα πάω σουπερμαρκετ να οργανώσω το ψυγείο για τη δίαιτα μου!

Την τοιχοκόλλησα στο ψυγείο! Ετσι!

Σε λίγο ζυγίζομαι και θα προσπαθήσω να φτιάξω το τικερ από την αρχή να ξέρω τί χάνω! Ελπίζω να έχει μείνει κανένα κιλό χαμένο και να μη τα πήρα όλα :rolleyes:

Σήμερα τα βλέπω όλα πιο εύκολα, με έχει εξιτάρει Skybeam το όλο σκηνικό στη ζωη σου, νιώθω την θετική ενέργεια, πες το κι έτσι!

Επίσης θα μου άρεσε πολύ όταν θα γεννάς εγώ να είμαι κορμάρα και να χωράω στα προπερσινα καλοκαιρινά μου ρούχα, στα οποία για να χωρέσα πρέπει να χάσω ΜΟΝΟ 25 κιλά :shock::tongue::P

Καλησπέρα και από εμένα. Πώς τα πάτε κοριτσάρες μου; Εγώ χαλάρωσα, με την έννοια ότι δεν κάνω δίαιτα. Ζυγίστηκα προχτές και είμαι στα 95,5..... σχετικά καλά. Τουλάχιστον δεν έπιασα και πάλι το 100 :P:p:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σήμερα τα βλέπω όλα πιο εύκολα, με έχει εξιτάρει Skybeam το όλο σκηνικό στη ζωη σου, νιώθω την θετική ενέργεια, πες το κι έτσι!

Επίσης θα μου άρεσε πολύ όταν θα γεννάς εγώ να είμαι κορμάρα και να χωράω στα προπερσινα καλοκαιρινά μου ρούχα, στα οποία για να χωρέσα πρέπει να χάσω ΜΟΝΟ 25 κιλά :shock::tongue::P

Eπειδή δεν το καταλάβατε όλες, να επαναλάβω ότι εγώ ξαναγκαστρώθηκα κι η dimmi ονειρεύεται να βγαίνει βόλτα ν' αγοράσει μπικίνι τη μέρα που εγώ θα γεννάω. Αυτά!:D

Καλησπέρα και από εμένα. Πώς τα πάτε κοριτσάρες μου; Εγώ χαλάρωσα, με την έννοια ότι δεν κάνω δίαιτα. Ζυγίστηκα προχτές και είμαι στα 95,5..... σχετικά καλά. Τουλάχιστον δεν έπιασα και πάλι το 100 :P:p:p:p:p:p:p:p

bravo μια χαρά είσαι! Οποτε νιώσεις πιο έτοιμη συνεχίζεις, πας πολύ καλά, δεν πρέπει να κάνουμε πισογυρίσματα, ας μένουμε σταθερές έστω!

Δεν πρόλαβα να ζυγιστώ, θα βάλω ότι είμαι 102 κιλά που ήμουν πρίν κόψω το τσιγάρο, κι ελπίζω να μην έχω πάρει - προσφατα που είχα ζυγιστεί δεν είχα πάρει.

Παω να φτιαξω σωστο τικερ, αυτό στη lillypie έχει φοβερή πλάκα κι χω πορωθεί! Δουλειά δεν έχω και...χαχαχαχαχαχ

Eπειδή δεν το καταλάβατε όλες, να επαναλάβω ότι εγώ ξαναγκαστρώθηκα κι η dimmi ονειρεύεται να βγαίνει βόλτα ν' αγοράσει μπικίνι τη μέρα που εγώ θα γεννάω. Αυτά!:D
:shock::shock::shock: OMG το έπιασες με τη μία :tongue::tongue::tongue:

ναι καλή μου έτσι θα γίνει, εγώ θα ψάχνω μαγιό για να πάω με το γιόκα μου για μπάνιο (και θα είμαι κορμάρα!!!) κι συ θα λές του δικού σου να βγεί να δείς τη φατσούλα του, που τόσο καιρό ποθείς!

υγ καλλιοπάκι είδες που δεν είπα βλακεία (πως το παθα) :D

Διαφημίσεις

Εμ, πες στο βρε χρυσοστομη. Αντε και αυτη τη φορα....να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Ασε τις διαιτες τωρα και προσεχε.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ελπιζω να πανε ολα καλα. Μη χαθεις...

Καλημέρααααααααα γλυκές γοργονίτσες! Πώς είστε? Πώς νιώθετε>? Ποιά θα με συνοδέψει στην δίαιτα?

Ξυπνήσαμε αργούτσικα, μόλις έφαγε το παιδί κι έφαγα κι γω το πρωινό μου, 1 φετούλα ψωμί με μαργαρίνη!

Μόνο αυτό έχω σπίτι!

Το μεσημέρι θα έρθει ο μπαμπάς μας από δουλειά και θα πάω σουπερμαρκετ να οργανώσω το ψυγείο για τη δίαιτα μου!

Την τοιχοκόλλησα στο ψυγείο! Ετσι!

Σε λίγο ζυγίζομαι και θα προσπαθήσω να φτιάξω το τικερ από την αρχή να ξέρω τί χάνω! Ελπίζω να έχει μείνει κανένα κιλό χαμένο και να μη τα πήρα όλα :rolleyes:

εγω δεν υποσχομαι διαιτα. Αλλα υποσχομαι να μπαινω εδω πιο συχνα.

Πάντως εχω κοωει τις μεγαλες κρεπαλεες που εκανα παλια... με εχει βοηθησει πολυ η παρεα σας

Εγώ (που καίω κάρβουνο και αργώ λίγο) δεν το πιασα με τη μία, αλλά όπως και να 'χει είναι υπέροχα νέα κι ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες και μας έφτιαξες τη μέρα!!!!

υγ καλλιοπάκι είδες που δεν είπα βλακεία (πως το παθα) :D

είπαμε, αργώ λίγο.....

γεια σας κοριτσακακια.

Εγω ψηφιζω θετικη ενεργεια και όλα θα γίνουν.

αχ με τοο

εγω δεν υποσχομαι διαιτα. Αλλα υποσχομαι να μπαινω εδω πιο συχνα.

συμφωνώ απόλυτα και στα δύο σκέλη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...