Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κορίτσια. Σας έχω χάσει γιατί τρέχω σαν τρελή..... σαν το συγχωρεμένο το Βέγγο κατάντησα. Από διατροφή φυσικά ούτε λόγος.....αδιαθέτησα κιόλας και έτσι δεν ζυγίζομαι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχω πάρει.

Ρια σου στέλνω π.μ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλημερα, καλημερα.

εγω το εχω ρήξει στη φιλοσοφια.

Σκεψεις

ΤΟΥ ΓΙΑΤΙΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ κρατησω διατροφη.....

Μου λειπει το σταθερο προγραμμα.

εχω δυο μικρα ζουζουνια.

τελευταια περπαταω.

σκεφτομουν να αρχισω παλι γυμναστηριο, αλλα ο ωμος με ενοχλει ανα διαστηματα.

κοριτσια μην χανομαστε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Σας έχω χάσει γιατί τρέχω σαν τρελή..... σαν το συγχωρεμένο το Βέγγο κατάντησα. Από διατροφή φυσικά ούτε λόγος.....αδιαθέτησα κιόλας και έτσι δεν ζυγίζομαι. Ελπίζω τουλάχιστον να μην έχω πάρει.

Ρια σου στέλνω π.μ.

και εγω κοριτσι το ιδιο....μα τι εγινε αυτες τις μερες και τρεχουμε ολοι ετσι;;;

τα σχολεια μαλλον εε;;;......

και εγω δεν ζυγιζομαι....δεν τολμω μετα απο τον χαλβα που εφαγα(ναι ναι τον εφαγα ολο τον ατιμο για να μαθει να μου φωναζει.......)

εχεις π.μ.!!!

Καλησπέρα! Ωραίες σκέψεις matri!

Κορίτσια αρχίζω από αύριο, απλά βαρέθηκα να τρώω ό,τι ναναι, με την "περίοδο" πάλι ταλαιπωρήθηκα αλλά δε γίνεται όλο στον κόκκορα να το ρίχνω επειδή έχω αίμα...

Ε ΟΚ για αυτό παίρνω τα χάπια, θα περάσει!

Αρχίζω λοιπόν, θα μετράω την απώλεια κιλών, όταν δεν χάνω θα μαζεύομαι.

Δεν θα κάνω κάτι συγκεκριμένο ακόμη, πέρασα 1 πολύ δύσκολο μήνα, με σοβαρά προβλήματα, που προσπαθούσα να μη ξαναπέσω στο τσιγάρο. Τα προβλήματα μένουν, η εξάρτηση από το τσιγάρο σα να έχει φύγει, η συνήθεια όχι.

Αυτό που με ικανοποιεί είναι πως όταν είμαι χάλια και θέλω να καπνίσω μπορώ να το συζητήσω με τον εαυτό μου και να καταλάβω πως τίποτε δε θα μου προσφέρει πια, απλά θα με πάει πίσω στο 0!

Αλλά αρκετά με το τσιγάρο!

Πρέπει να το πάρω ζεστά και με τη διατροφή, μόλις ηρεμήσει πάλι το σώμα μου και νιώθω καλύτερα θα ξαναπάω γυμναστήριο, μου έκανε πολύ κακό που δεν πήγαινα. Αλλά πως με αίμα? Ημουν κομμάτια. Ετυχε και η παλιοβδομάδα πρίν την περίοδο που δεν πήγα.

Στο εξής θα πηγαίνω γυμναστήριο βράδυ αργά μετά τη δουλειά, θα έχει ο σύζηγος το παιδί για να δουλεύω οπότε μάλλον έτσι θα το κάνω, αλλιώς μεσημέρι πια δεν θα προλαβαίνω δυστηχώς.

Θα λείπει η μανούλα μου και θα έχω και μαγείρεμα καθημερινό και σπίτι και παιδί και δουλειά...λαλαλλαλ!

Η θα τα κάνω σαλάτα πάλι ή θα το πάρω ζεστά και θα πηγαίνω 3-4 φορές τη βδομάδα!

Και με 3 ευχαριστημένη θα είμαι, καλύτερα από 0!

-7.5 κιλά :D

Lost μου, απ' ό,τι βλέπεις πάνω κάτω τα έχουμε θαλασσώσει οι πιο πολλές!άλλη μία! :tongue:

Μιας και λες για αγγούρια/καρότα πάρτε ένα κόλπο από μπαράκι που σερβίρει τέτοια με τα ποτά του:

Λοιπόν τα καθαρίζουν και τα κόβουν μπαστούνια και πώς τα συντηρούν λέτε? Στο ψυγείο μέσα σε τάπερ με νερό! Ετοιμάζουν πολλά και έχουν συνεχώς και διατηρούνται πολύ σούπερ έτσι, μάλλον πρέπει να φτιάξω κι εγώ να τα έχω έτοιμα τώρα που το σκέφτομαι!:D

πω τί λες τώρα! Το τέλειο κόλπο! Ξέρεις πόσες φορές θέλω να φάω κάτι και τρώω βλακείες πχ κουλουράκια επειδή αυτά βρήκα μπροστά μου?

Καλά 1 τάπερ για τα μπιμπερό, 1 για τα αγγούρια, 1-2 για φαγητό από προηγούμενες μέρες, όλο τάπερ θα γίνει το ψυγείο :rolleyes::rolleyes::-P

καλημερα κοριτσακια.

κσι εγω σκεφτομαι πολυ το γυμναστηριο..... εχει βγαλει και μια καλη προσφορα. Την επομενη εβδομαδα εχει παρουσιαση των προγραμματων και λεω να παω ... και μεχρι την παρασκευη να το αποφασισω.

Ο άντρας μου λεει πήγαινε, αλλα δυστυχως δουλευει πολλες ώρες και δεν εχει σταθερο ωραριο...οποτε πρακτικα μια τρυπα στο νερο.

Το καλο ειναι οτι το γυμναστηριο εχει παιδοτοπο, αλλα φοβαμαι οτι ο μικρος (2 χρονων) δεν θα καθεται. Η μεγαλη ερχοταν περισυ και της αρεσε.

Η πεθερα μου ειναι του "θανατα".....

Δεν ξερω ακομα που θα δουλευω και πολυ φοβαμαι τι μαλλον θα εμαι σε άλλη πολη ..

Αλλα εχω πεισμωσει. ΘΕΛΩ να κανω κατι για μενα. Ειμαι παραλογη???

καλημερα κοριτσακια.

κσι εγω σκεφτομαι πολυ το γυμναστηριο..... εχει βγαλει και μια καλη προσφορα. Την επομενη εβδομαδα εχει παρουσιαση των προγραμματων και λεω να παω ... και μεχρι την παρασκευη να το αποφασισω.

Ο άντρας μου λεει πήγαινε, αλλα δυστυχως δουλευει πολλες ώρες και δεν εχει σταθερο ωραριο...οποτε πρακτικα μια τρυπα στο νερο.

Το καλο ειναι οτι το γυμναστηριο εχει παιδοτοπο, αλλα φοβαμαι οτι ο μικρος (2 χρονων) δεν θα καθεται. Η μεγαλη ερχοταν περισυ και της αρεσε.

Η πεθερα μου ειναι του "θανατα".....

Δεν ξερω ακομα που θα δουλευω και πολυ φοβαμαι τι μαλλον θα εμαι σε άλλη πολη ..

Αλλα εχω πεισμωσει. ΘΕΛΩ να κανω κατι για μενα. Ειμαι παραλογη???

Γειά σου κοπέλα μου, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα οικονομικά πακέτα, να γραφτείς στο τζιμ ανά μήνα (αφού δεν ξέρεις σε ποιά πολη θα είσαι), να μην βάλεις πρόγραμμα πότε θα πηγαίνεις (αυτό έκανα κι γω και όταν ελειπε ο σύζηγος είχα θέμα), να πηγαίνεις όποτε βρίσκεται ο άντρας σου σπίτι κι έχεις διάθεση, να μην σκέφτεσαι ότι η πεθερά σου είναι χάλια και να μην εξαρτηθείς από εκείνη, θα σε ρίξει όλο αυτό στην προσπάθεια σου, και να μη πάρεις το παιδί σου μαζί, δεν ξέρω πως είναι εκεί οι παιδότοποι, δεν έχω δεί ποτέ σε γυμναστήριο, αλλά ο σκοπός που πας τζιμ είναι να χαλαρώσεις, να μη σκέφτεσαι, να εκτονώσεις το σώμα σου, και μετά να επιστρέψεις στα παιδιά σου και την καθημερινότητα σου με τις ορμόνες στα χάι τους!

Διαφημίσεις

Γειά σου κοπέλα μου, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα οικονομικά πακέτα, να γραφτείς στο τζιμ ανά μήνα (αφού δεν ξέρεις σε ποιά πολη θα είσαι), να μην βάλεις πρόγραμμα πότε θα πηγαίνεις (αυτό έκανα κι γω και όταν ελειπε ο σύζηγος είχα θέμα), να πηγαίνεις όποτε βρίσκεται ο άντρας σου σπίτι κι έχεις διάθεση, να μην σκέφτεσαι ότι η πεθερά σου είναι χάλια και να μην εξαρτηθείς από εκείνη, θα σε ρίξει όλο αυτό στην προσπάθεια σου, και να μη πάρεις το παιδί σου μαζί, δεν ξέρω πως είναι εκεί οι παιδότοποι, δεν έχω δεί ποτέ σε γυμναστήριο, αλλά ο σκοπός που πας τζιμ είναι να χαλαρώσεις, να μη σκέφτεσαι, να εκτονώσεις το σώμα σου, και μετά να επιστρέψεις στα παιδιά σου και την καθημερινότητα σου με τις ορμόνες στα χάι τους!

Σωστό!!!!!!! Και εγώ γράφτηκα τελικά σε ένα γυμναστήριο, όχι τίποτα σπουδαίο, είχαν ένα πρόγραμμα για τα 4 Σάββατα του Οκτώβρη και το 1ο του Νοέμβρη, στα 12 ευρώ συνολικά για zumba. Είπα να το ξεκινλησω έτσι χαλαρά και μετά βλέπουμε. Θα μου πείτε ¨μια φορά την εβδομάδα, τι θα κάνεις;¨.... Ε από το ολότελα καλά και η Πανγιώταινα :tongue::tongue::tongue: Πρέπει να κάνω μια αρχή.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σωστό!!!!!!! Και εγώ γράφτηκα τελικά σε ένα γυμναστήριο, όχι τίποτα σπουδαίο, είχαν ένα πρόγραμμα για τα 4 Σάββατα του Οκτώβρη και το 1ο του Νοέμβρη, στα 12 ευρώ συνολικά για zumba. Είπα να το ξεκινλησω έτσι χαλαρά και μετά βλέπουμε. Θα μου πείτε ¨μια φορά την εβδομάδα, τι θα κάνεις;¨.... Ε από το ολότελα καλά και η Πανγιώταινα :tongue::tongue::tongue: Πρέπει να κάνω μια αρχή.......

μια χαρά έκανες! Πολύ σπουδαίο είναι! Κι γω που έπεσα με τα μούτρα στην αρχή ηταν από την μανία μου με το τσιγάρο, το γυμναστήριο με βοήθησε πολύ!

Μετά δεν ήθελα και πολύ να σταματήσω! Οπότε τώρα χαλαρά. Αφήστε φεύγει και η μανούλα μου και ο μπαμπάς μου, (η μάνα στέλνει φαγητό και ο μπαμπάς με αντικαθιστά στη δουλειά), κι έτσι θα έχω και μαγείρεμα και δουλειά και δίαιτα, ο Θεός βοηθός αν θα προλαβαίνω και γυμναστήριο. Γιατί τελικά από τη δουλειά προς το παρόν θα φεύγω αρκετά αργά, κάπου 11...

Γιατί τελικά από τη δουλειά προς το παρόν θα φεύγω αρκετά αργά, κάπου 11...

Σε νιώθω.. βδομάδα παρά εβδομάδα μια απ' τα ίδια... Πού δουλεύεις βρε Dimmi κι έχεις κι εσύ τέτοια ωράρια?

και εγω δεν ζυγιζομαι....δεν τολμω μετα απο τον χαλβα που εφαγα(ναι ναι τον εφαγα ολο τον ατιμο για να μαθει να μου φωναζει.......)

να για να μάθει! και την άλλη φορά που θα σου φωνάξει πέτα τον στα σκουπίδια, όχι στο στομάχι σου!

Αυτό που με ικανοποιεί είναι πως όταν είμαι χάλια και θέλω να καπνίσω μπορώ να το συζητήσω με τον εαυτό μου και να καταλάβω πως τίποτε δε θα μου προσφέρει πια, απλά θα με πάει πίσω στο 0!

ΜΠΡΑΒΟ!

Η θα τα κάνω σαλάτα πάλι ή θα το πάρω ζεστά και θα πηγαίνω 3-4 φορές τη βδομάδα!

Και με 3 ευχαριστημένη θα είμαι, καλύτερα από 0!

Από το ολότελα και 1 καλή είναι!

καλημερα κοριτσακια.

ΘΕΛΩ να κανω κατι για μενα. Ειμαι παραλογη???

Από τα πιο λογικά που έχω ακούσει τελευταία! Να κάνεις βέβαια, ότι παραπάνω μπορείς!

Εάν είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου, θα είσαι και καλύτερη με τους άλλους.

Ε από το ολότελα καλά και η Πανγιώταινα :tongue::tongue::tongue: Πρέπει να κάνω μια αρχή.......

Συμφωνώ!

Skybeam συνήθισες λίγο το ωράριο? πως την παλεύεις?

Εγώ συνεχίζω αμέριμνη, δεν κάνω δίαιτα, να μείνω σταθερή θέλω και που θα μου πάει, θα το καταφέρω!

καλημερα κοριτσακια......

γραψτε τα νεα σας ειναι χαλαρωτικό....

Giovanna τι κανει ή Κερκυρα. Μου εχουν λειψει οι φιλοι μου εκει.

Ξερεις αν με ζοριζει κανενας το παιζω τρελη και τους λεω εχω ζησει και 6 χρονια Κερκυρα. ΧΙ..χι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...