Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τι κανετε ω ρε γοργονια;

μην αγχωνεστε το ''μυστικο'' ειναι ενα ! Σωστη διατροφη , ασκηση και πολυ νερο

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αχου καλε καλεεεεεε, τι μου κάνεις???? Σε πεθυμήσαμε πολύ πολύ πολυυυυυύ!!!!!!

Εγώ είμαι επισκέπτρια, φιλική συμμετοχή που λένε, βαρέθηκα, κουράστηκα, ΔΕΝ έχασα.

Αχ πες νέα!!!

Παιδια η μαρία είναι ο τσιφάκος εδώ, έχει ενθαρρύνει και βοηθήσει πολλααα γοργόνια! Αχ, χάρηκα :)

Καταρχήν συγχαρητήρια για κάτι χασίματα που διάβασα!!!

SKybeam δύσκολη η περίπτωσή σου. Μήπως να περπατάς λίγο μετά τη δουλειά να ξελαμπικάρεις? Έστω να πηγαίνεις σούπερμάρκετ, μανάβη ή κάτι τέτοιο? Τι ώρα επιστρέφεις?

Κατά τα άλλα η δουλειά καλα? πολύ υπερένταση ακούω και δεν μου αρέσει.... ελπίζω απλά να είναι από την πολύ δουλειά και το νέο περιβάλλον

Aπό τις περίεργες ώρες και τις εναλλαγές είναι καλλιοπάκι. Δουλεύω 07.30-15.00 και 15.00-22.30. Κι ο ύπνος μου έχει χαλάσει από την υπερένταση, χτες πήγα και πήρα χαπάκια βαλεριάνας, δοκίμασα το βράδι και κάνουν δουλειά ευτυχώς.

Αχου καλε καλεεεεεε, τι μου κάνεις???? Σε πεθυμήσαμε πολύ πολύ πολυυυυυύ!!!!!!

Εγώ είμαι επισκέπτρια, φιλική συμμετοχή που λένε, βαρέθηκα, κουράστηκα, ΔΕΝ έχασα.

Αχ πες νέα!!!

Παιδια η μαρία είναι ο τσιφάκος εδώ, έχει ενθαρρύνει και βοηθήσει πολλααα γοργόνια! Αχ, χάρηκα :)

Α ρε Καλλιοπακιιιιιιιιιιιιιιι κ εγω σας/σε πεθυμησα !!!

γιατι μαρη σταματησες;

να καμω ενα καμ-μπακ να χασεις κανα 10αρι ; :tongue:

καλα ειμαι (λεμε τωρα...)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

άτιμε σιμιγδαλένιε χαλβα....2 κομματια εχω φαει....φτου μου!!!

αλήτης παιδί μου, μα.. να εμφανιστεί μπροστά σου??? τσ τσ τςςςς

Aπό τις περίεργες ώρες και τις εναλλαγές είναι καλλιοπάκι. Δουλεύω 07.30-15.00 και 15.00-22.30. Κι ο ύπνος μου έχει χαλάσει από την υπερένταση, χτες πήγα και πήρα χαπάκια βαλεριάνας, δοκίμασα το βράδι και κάνουν δουλειά ευτυχώς.

δύσκολο πρόγραμμα, πράγματι. Εγώ θα έκανα το εξής: στο βραδινό ωράριο, με την επιστροφή θα έκανα ένα χαλαρωτικό μπανάκι, να διώξω την ένταση της μέρας και μετά θα έβαζα ένα κρασάκι να χαλαρώσω. Το κρασί σκέτο, άντε με κανένα μηλαράκι. Ε, είπαμε, άνθρωποι είμαστε, δεν θα τη βγάζουμε μόνο με σαλατικά...

Κάνε κουράγιο να "μαθει" ο οργανισμός το νέο πρόγραμμα, γιατί 11 και 12 εάν πλακώνεσαι στα φαγιά θα χαλάσεις το καλό αποτέλεσμα. Και ότι τίποτα άλλο, σ'εχω και πρότυπο, έχεις ευθύνες!!!!

Α ρε Καλλιοπακιιιιιιιιιιιιιιι κ εγω σας/σε πεθυμησα !!!

γιατι μαρη σταματησες;

να καμω ενα καμ-μπακ να χασεις κανα 10αρι ; :tongue:

καλα ειμαι (λεμε τωρα...)

αχ, πλιιιιζ ναιαιιαι. φιλάκι, αγκαλίτσα και όλα καλά θα γίνουν. trust me.

Kαι που παίρνω... μετά γυρίζω σπίτι και ξανατρώω από την υπερένταση :(

classic γμτ...Καλημέρα, ντροπαλή! :oops: Μόλις ήρθε ο σύζηγος από δουλειά να μας δεί μια ματιά και μου έφερε μπουγάτσα, έμεινε η μισή μόνο :oops: Χθες ξεπατωθήκαμε με ποπκορν και σοκολάτα με τον αγώνα. Απόψε θα πάμε για βάφλα με τα ανήψια μου. Ε από αύριο μαζεύομαι ορκίζομαι!

-7.5 κιλά :D

Σκεφτόμουν στο Fuego αλλά δεν είμαι και σίγουρη ακόμα.....θα δούμε. Αν πάντως πάω τελικά θα σου πω. Έχεις εσύ κάτι άλλο στο μυαλό σου;

.

δεν το εχω ψαξει καθολου....θα το κοιταξω και εγω και αν θες παμε μαζι!!

θες να βρεθουμε να γνωριστουμε και εμεις και τα μικρα μας;;;(σαν προταση για ραντευου ακουστικε αυτο εε;;;χαχαχα)

αλήτης παιδί μου, μα.. να εμφανιστεί μπροστά σου??? τσ τσ τςςςς.

ειδες τι μου κανει ο καταραμενος;;;;και τωρα που σου γραφω ειναι ενα κομματι ακομα κατω και μου φωναζει...φαε μεεεεε.....φαε μεεεε...αστα σου λεω....κριμα τα δυο κιλακια που εχασα μου φαίνεται.....

διαβασα λοιπον οτι εισαι πολυ καλη στήριξη για χασιμο κιλών....δεν κανεις καμια αρχη να χασουμε κανενα "γραμμαριο";;;(εε ειδες τι ωραια που το λεω;;:D:D)

τι κανετε ω ρε γοργονια;

μην αγχωνεστε το ''μυστικο'' ειναι ενα ! Σωστη διατροφη , ασκηση και πολυ νερο

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p χαρηκα πολυ που σε ειδα !!!

Μεινε.....ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να βοηθησεις.

Pleasssssssssssssssssssssssssssssseee :tongue::tongue::tongue:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

μπηκα και εγω να πω ενα γεια.

Απο διατροφη εγω δεν.....οτι και να πω θα ειναι δικαιολογια. Στο μυαλο μου η θεωρια λεει πως η σωστη διατροφη ειναι τροπος ζωης και οχι αααα σημερα ετυχε αυτο, αυριο ειμαι αγχωμενη για το αλλο...σημερα μεταπτυχιακο, αυριο μετακομιση, μικρα παιδια....που θα μου παει θα το πετυχω

Το καλό ειναι οτι τις τελευταιες μερες περπαταω και με εχει βοηθησεο αρκετα.

Δυστυχως ακομα δεν εχω μπει σε φθινοπωρινο προγραμμα καθως περιμενω ακομα που θα τοποθετηθω και που θα δουλευω. Ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια για μενα που ζω επειτα απο 10 χρονια στην εκπαιδευση. ΟΚ γκρινιαξα παλι...

Κάνε κουράγιο να "μαθει" ο οργανισμός το νέο πρόγραμμα, γιατί 11 και 12 εάν πλακώνεσαι στα φαγιά θα χαλάσεις το καλό αποτέλεσμα. Και ότι τίποτα άλλο, σ'εχω και πρότυπο, έχεις ευθύνες!!!!

Aaaaaaaaχαχα, μη με έχεις πρότυπο ομορφιά μου, δε βλέπεις τι χαζά κάνω; Καλή η συμβουλή σου, θα τη δοκιμάσω!

classic γμτ...Καλημέρα, ντροπαλή! :oops: Μόλις ήρθε ο σύζηγος από δουλειά να μας δεί μια ματιά και μου έφερε μπουγάτσα, έμεινε η μισή μόνο :oops: Χθες ξεπατωθήκαμε με ποπκορν και σοκολάτα με τον αγώνα. Απόψε θα πάμε για βάφλα με τα ανήψια μου. Ε από αύριο μαζεύομαι ορκίζομαι!

Dimmάκι, κι εσύ βάρδιες αν θυμάμαι καλά, ε?

Κι εγώ μαζεύομαι από αύριο, δουλεύω απόγευμα οπότε θα βγάλω πρόγραμμα πρωί και θα δεσμευτώ δημοσίως!

Χαιρετώ όλα τα γοργονόπουλα! Είχα μέρες να μπω αλλά το πρόγραμμα "το ράβω οριστικά και αμετάκλητα" ειχε πέσει σε χειμερία νάρκη :tongue:...πάλι...:tongue:

Τέλος πάντων τουλάχιστον κάτι κάνω από γυμναστική, πάω περίπου τρεις φορές την εβδομάδα για τρέξιμο με μια φίλη μου. Όχι περπάτημα, όχι γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο...χαχαχα... μακάρι να μπορούσατε να με δείτε από μια πλευρά με τη γλώσσα έξω σαν το σκύλο να ρίξετε το γέλιο της ζωής σας...:P

Μιλάμε είμαι τραγική...tragic...που λέει και η γνωστή διαφήμιση...αλλά δεν πτοούμε :D

Άντε από αύριο δεσμεύομαι και εγώ δημοσίως να αρχίσω να τρέφομαι υγιεινα.. Προσοχή όχι να σταματήσω να μασαμπουκώνω (για αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα :oops:) αλλά τουλάχιστον να μασαμπουκώνω υγιεινά.

Για παράδειγμα αγγούρια και καρότα και λοιπά ζαρζαβατικά αντί για τα 5 τρουφάκια που έφαγα σήμερα το μεσημέρι, μετά από ένα ακρως διαιτητικό γεύμα με ψητό ψαρι και βραστή πατάτα βεβαίως βεβαίως..:tongue: Είπαμε είμαι τραγική....:tongue:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

ΧΓια παράδειγμα αγγούρια και καρότα και λοιπά ζαρζαβατικά αντί για τα 5 τρουφάκια που έφαγα σήμερα το μεσημέρι, μετά από ένα ακρως διαιτητικό γεύμα με ψητό ψαρι και βραστή πατάτα βεβαίως βεβαίως..:tongue: Είπαμε είμαι τραγική....:tongue:

Lost μου, απ' ό,τι βλέπεις πάνω κάτω τα έχουμε θαλασσώσει οι πιο πολλές!

Μιας και λες για αγγούρια/καρότα πάρτε ένα κόλπο από μπαράκι που σερβίρει τέτοια με τα ποτά του:

Λοιπόν τα καθαρίζουν και τα κόβουν μπαστούνια και πώς τα συντηρούν λέτε? Στο ψυγείο μέσα σε τάπερ με νερό! Ετοιμάζουν πολλά και έχουν συνεχώς και διατηρούνται πολύ σούπερ έτσι, μάλλον πρέπει να φτιάξω κι εγώ να τα έχω έτοιμα τώρα που το σκέφτομαι!:D

ειδες τι μου κανει ο καταραμενος;;;;και τωρα που σου γραφω ειναι ενα κομματι ακομα κατω και μου φωναζει...φαε μεεεεε.....φαε μεεεε...αστα σου λεω....κριμα τα δυο κιλακια που εχασα μου φαίνεται.....

διαβασα λοιπον οτι εισαι πολυ καλη στήριξη για χασιμο κιλών....δεν κανεις καμια αρχη να χασουμε κανενα "γραμμαριο";;;(εε ειδες τι ωραια που το λεω;;:D:D)

Μπορώ να σε στηρίξω! Φέρε το κομμάτι να το φάω εγώ.... :wink:)

Δυστυχως ακομα δεν εχω μπει σε φθινοπωρινο προγραμμα καθως περιμενω ακομα που θα τοποθετηθω και που θα δουλευω. Ειναι πολυ ψυχοφθορα αυτη η διαδικασια για μενα που ζω επειτα απο 10 χρονια στην εκπαιδευση. ΟΚ γκρινιαξα παλι...

πες τα, πεεεες τα!!!

Άντε από αύριο δεσμεύομαι και εγώ δημοσίως να αρχίσω να τρέφομαι υγιεινα.. Προσοχή όχι να σταματήσω να μασαμπουκώνω (για αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα :oops:) αλλά τουλάχιστον να μασαμπουκώνω υγιεινά.

Για παράδειγμα αγγούρια και καρότα και λοιπά ζαρζαβατικά αντί για τα 5 τρουφάκια που έφαγα σήμερα το μεσημέρι, μετά από ένα ακρως διαιτητικό γεύμα με ψητό ψαρι και βραστή πατάτα βεβαίως βεβαίως..:tongue: Είπαμε είμαι τραγική....:tongue:

Κοίτα, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα: να έχεις φάει μία καρμπονάρα με έξτρα παρμεζάνα ή ένα μουσακά και μετά τρουφάκια.

Lost μου, απ' ό,τι βλέπεις πάνω κάτω τα έχουμε θαλασσώσει οι πιο πολλές!

Μιας και λες για αγγούρια/καρότα πάρτε ένα κόλπο από μπαράκι που σερβίρει τέτοια με τα ποτά του:

Λοιπόν τα καθαρίζουν και τα κόβουν μπαστούνια και πώς τα συντηρούν λέτε? Στο ψυγείο μέσα σε τάπερ με νερό! Ετοιμάζουν πολλά και έχουν συνεχώς και διατηρούνται πολύ σούπερ έτσι, μάλλον πρέπει να φτιάξω κι εγώ να τα έχω έτοιμα τώρα που το σκέφτομαι!:D

Πιπέρι, πιπέρι θα σου βάλω. Νταξ, είχαμε τις αστοχίες μας, ααααλλάααα, τώρα στο στόχο.

Αυτό με τα αγγουράκια καλό. Μήπως θέλει και ξύδι για τη συντήρηση ή αρκεί νεράκι?

ΚΟρίτσια εγώ δε δεσμεύομαι για τίποτα. Ψεχολογία μεδέν. Ωστόσο μια μέρα (δεν ξέρω πόσο μακρυνή...) θα έρθω να σας πω, τόσα έχασα και συνεχίζω. Στο μεταξύ ούτε λίστες ούτε τίποτα, ψυχοπλακώνομαι να βλέπω τη στασιμότητα.

Φιλάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...