Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Να μαι κι εγω. Λοιπον, κεφαλια μεσα τωρα. Τερμα οι δικαιολογιες. Τα παιδια στα σχολεια, εμεις εργαζομενες και μη, πρεπει να προγραμματισουμε το χρονο μας ωστε να προλαβουμε....τα παντα (εεε, να μη τα λεω ενα ενα οσα κανει η γυνη).

Εγω χαθηκα λιγο (σας αφησα να ησυχασετε απο μενα). Τακτοποιησα ολες τις εκκρεμοτητες που ειχα (ετσι θελω να πιστευω γιατι θα βγουν αλλες) και τωρα λεω :ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!!

Ετσι λοιπον δεν εχω λογο να ΜΗΝ ασκηθω. Σας εχω πει οτι με το θεμα διατροφης ειμαι κΙΟΥρια εκτος απο μικροατασθαλιες που μεχρι και η διαιτολογος μου ...επιτρεπει. Ο ενδοκρινολογος μου λεει οτι τωρα απο αποψη ορμονων ειμαι ΟΚ αρα λογικα....... και με αυτο το φαι που τρωω, θα χανω. Αλλα ...πρεπει να σκουντηξω τον μεταβολλισμο μου γιατι οπως φαινεται εχει σαλταρει με ολα αυτα που περασε τα τελευταια 3 χρονια και εχει πεσει σε χειμερια ναρκη. Του κάκου περιμενω να ξυπνησει μονος του. Ετσι κι εγω, ξαναστησα το διαδρομο, και αρχιζω εντατικα το περπατημα. Εντος και εκτος σπιτιου, το πηρα αποφαση. ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!

Στο μεταξυ διαστημα εκανα και διακοπουλες και παρα την .....τεμπελια που με βαρεσε (απορω πως δεν σκουληκιασα με τοσο καθισιο) και φυσικα παρα τα τεραστια παγωτα που χλαπαδιασα, το σωμα μου ηταν πολυ ευγενικο μαζι μου. Δεν πηρα ουτε μισο κιλο. Εν μερει αυτο σημαινει οτι η TSH που βρισκεται σε επιθυμητο σημειο, εκανε τη δουλεια της γιατι διαφορετικα το +1 κιλο το ειχα σιγουρα.

Τωρα, αγαπητα μου γοργονακια 2ης γεννιας, ειμαι ετοιμη να με βαλετε στην γοργονολιστα. (αχχαχαχαχχαχαχα!!! για δευτερη φορα. Ενημερωτικα στην 1η γεννια, ξεκινησα απο 92,5, κατεβηκα στα 81 και ξανανεβηκα στα 87 οπου εχω κολλησει εδω και αρκετο καιρο.)

Georgiamami

ετων 44

υψος 1,63

τωρινο βαρος 87 :oops:

στοχος 69 :-P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σου βρε Γεωργία μας με τα ενημερωτικά σου!

Πάντως θα διαφωνήσω, ο δικός μου ο μεταβολισμός ειναι κακός....! ντα! ή λες είναι που ακούει τέτοια και δεν συνέρχεται??? (καλόοοο καλοοο μεταβολισμάκι!)

Χαχααχαχα!!! Διδυμακι ειναι μαλλον με τον δικο μου. Ενδοκρινολογοι και διαιτολογοι σηκωνουντα χερια ψηλα και το μονο που μου απομενει οπως λενε ειναι ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ!!!!! Γι αυτο κι εγω ειπα ....αντε να περπατησω μιας και που μου αρεσει για πολλους λογους. Δεν ερχεστε να κανουμε μια παρεα να βγαινουμε ολες μαζι για περπατημα????? Εχω και ωραιες τοποθεσιες εδω γυρω. Το Καλλιοπακι ...ξερει!!!

matri άμα μπαίνεις θα παρακινηθείς λογικά, έτσι δεν είναι?

Γοργονόπαιδα δεν πήγα γυμναστήριο, προτίμησα να κάτσω σπίτι να μαγειρέψω, τί με έπιασε! Κι ενώ η μάνα έχει γεμιστά!

Μάλλον το σύνδρομο της φωλιάς? Σε λίγο καιρό δε θα είμαι καθημερινά δουλειά κι ούτε νταντά θα έχω, έτσι μόνη σπίτι με το παιδί θα μαγειρεύω.

Ηθελα λοιπόν να φρεσκάρω τις μαγειρικές μου και να εξοπλίσω το σπίτι με τα απαραίτητα.

Ομως μεθαύριο έχω να κάνω νύχια μαλλιά οπότε πάλι δε θα πάω γυμναστήριο, έτσι μένει μόνο αύριο και το Σάββατο να πάω. Ολη τη βδομάδα μόνο 2 φορές! Ντροπή μου :| Βέβαια ξεκουράστηκε το σώμα, ίσως να το είχα παρακάνει, ο γυμναστής φώναζε κι γω δεν άκουγα.

Με τη κουράγια να ζυγιστώ αύριο αγύμναστη? :confused:

ναι δικιο εχεις. πρεπει να μπαινω.

Εισαι τυχερη που πας γυμναστηριο. Δεν χρειαζονται πάντως υπερβολες. Στο λεω γιατι την ειχα παθει παλια και δυστυχως και περισυ την ανοιξη. Θελει σιγα σιγα

Δεν πιστευω να θελει καμια να πει αυτο:

<<Αγαπημένη μου δίαιτα...

Δεν νομίζω ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει...

Είσαι πολύ βαρετή και δεν μπορώ να σταματήσω να σε κερατώνω...

Συγνώμη...ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ>>

Διαφημίσεις

Συγνώμη...ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ>>

οχι καλε.....

.......

οτι και να πω μαλλον δικαιολογια θα ειναι... με πιασατε στα πρασα

Συγνώμη...ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ>>

χαχαχαχαχααααα, όχι καλέ! ΕΓώ θα πω (πάνω ένα μπέργκερ κι ένα παγωτό) το κλασσικό:

"Δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!!"

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Εγώ λίγο πεσμένη ψυχολογικά. :(:(:(:( Τι να πω; Πάντα το παθαίνω αυτό το Φθινόπωρο......Είχαμε και κάτι θεματάκια με τη μικρή και δεν είμαι και στα καλά μου.......

που θα πας;;;;σε ποια περιοχη ειναι;;;ψηνομαι και εγω να αρχισω αν εχω παρεουλα!!!!

Σκεφτόμουν στο Fuego αλλά δεν είμαι και σίγουρη ακόμα.....θα δούμε. Αν πάντως πάω τελικά θα σου πω. Έχεις εσύ κάτι άλλο στο μυαλό σου;

Συγνώμη...ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ>>

:-P:razz::-P:razz::-P:razz: πολύ καλό!!!!! Διατροφικά τώρα έχω πάει ανέλπιστα καλά και η ζυγαριά έδειξε σήμερα 99,8 .....ελπίζω να μην κατοσταρήσω πάλι. Σε αυτό βέβαια δεν βοήθησε μόνο η προσεγμένη διατροφούλα μου αλλά και το γεγονός ότι μετακομοίζουμε στη δουλειά και έχουμε φάει μεγάλο πακέτο.....τελικά μου λείπει η κίνηση για να πάρει και μπροστά ο μεταβολισμός.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αχ και εμενα μου λεπει η κινηση. Ελεγα να αρχισω παλι γμναστηριο, αλλα ο ωμος με ελοχλει ανα διαστηματα. Αν δεν σταματησω να σηκωνω τον μικρο δεν βλεπω φως.

ΡΙΑ και εσυ Κερκυρα??? εμενα 6 χρονια εκι. εχω μολις ενα χρονο που εφυγα. Αν και το θελαμε καποιε φορες με πιανει η νοσταλγια, Ειχα κανει καλους φιλους εκει...

ναι δικιο εχεις. πρεπει να μπαινω.

Εισαι τυχερη που πας γυμναστηριο. Δεν χρειαζονται πάντως υπερβολες. Στο λεω γιατι την ειχα παθει παλια και δυστυχως και περισυ την ανοιξη. Θελει σιγα σιγα

χα κι γω έτσι την είχα πάθει! Ε τώρα δεν έπαθα τίποτε γιατί πολύ απλά ξέχασα να πάω, έχω να πάω χμ κοντά μια βδομάδα νομίζω. Εχουμε κάποια σοβαρά θέματα προβλήματα, δεν είναι έκτακτα βέβαια, μόνιμα θα τα έχουμε, αλλά ασχολήθηκα με αυτά και παραμέλησα τονεαυτό μου.

Σήμερα μάλλον θα ξαναπάω να ξαναρχίσω, αν και από αύριο και για 1 βδομάδα θα περιμένω περίοδο λόγω αντισυλληπτικών που τελειώνουν.

Κι εσύ ώμο έ? Τον ώμο έιχα τραυματίσα πρίν σταματήσω τζιμ. Ασχημα!

Μετά έμεινα έγγυος και έγιανε που λένε! Ο ώμος δεν θέλει πολύ βάρος στις γυναίκες, αν κάνεις ελεύθερα βάρη.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Εγώ λίγο πεσμένη ψυχολογικά. :(:(:(:( Τι να πω; Πάντα το παθαίνω αυτό το Φθινόπωρο......Είχαμε και κάτι θεματάκια με τη μικρή και δεν είμαι και στα καλά μου.......

Διατροφικά τώρα έχω πάει ανέλπιστα καλά και η ζυγαριά έδειξε σήμερα 99,8 .....ελπίζω να μην κατοσταρήσω πάλι. Σε αυτό βέβαια δεν βοήθησε μόνο η προσεγμένη διατροφούλα μου αλλά και το γεγονός ότι μετακομοίζουμε στη δουλειά και έχουμε φάει μεγάλο πακέτο.....τελικά μου λείπει η κίνηση για να πάρει και μπροστά ο μεταβολισμός.

πως είναι τώρα το παιδί? Μπράβο ξεκατοστάρησες! ενενηντάρησες! Μπ΄ραβο!

Μου δίνεις κι εμένα κουράγιο!

Κορίτσια ζυγίστηκα, είμαι 101,7 ακριβώς. Θυμάμαι ότι μόλις έκοψα το τσιγάρο την επόμενη (όλος τυχαίος) ξαναδιαθέτησα και μου άρχισε ο γιατρός τα αντισυλληπτικά. Αρα με βάση το τίκερ μου είναι 20 μέρες από τότε. Τότε ήμουν 100 και μόλις άρχισα τα χάπια πήρα στο καπάκι 1,7 κιλά!

ΑΡΑ είμαι σταθερή! ΩΩΩΩΩΩΩ τί ευτυχία! Ανέβηκε λίγο το ηθικό, και θα προσπαθήσω,

επαναλαμβανω θα προσπαθήσω (χωρίς πίεση κι ό,τι γίνει) να μαζευτώ λίγο διατροφικά και να ξαναπάω λίγο γυμναστήριο!

Φιλιάααααααααααααααααααααα

-7.5 κιλά :D

Παιδιά τώρα με τις βάρδιες που δουλεύω μια βδομάδα πρωί και μια απόγευμα τα έχω κάνει μαντάρα! Δεν έχω οργανωθεί... τα βράδια που γυρίζω όταν είμαι απόγευμα, ξεσπάω στο φαγητό την ένταση της ημέρας... ούτε και ξέρω τι έχω πάρει από κιλά, είμαι φουσκωμένη :( :( Heeeeeeeeeeeeeeelp!

Παιδιά τώρα με τις βάρδιες που δουλεύω μια βδομάδα πρωί και μια απόγευμα τα έχω κάνει μαντάρα! Δεν έχω οργανωθεί... τα βράδια που γυρίζω όταν είμαι απόγευμα, ξεσπάω στο φαγητό την ένταση της ημέρας... ούτε και ξέρω τι έχω πάρει από κιλά, είμαι φουσκωμένη :( :( Heeeeeeeeeeeeeeelp!

Γιατί δεν μπορείς να έχεις κάτι μαζί σου να το τρως εκεί;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καταρχήν συγχαρητήρια για κάτι χασίματα που διάβασα!!!

SKybeam δύσκολη η περίπτωσή σου. Μήπως να περπατάς λίγο μετά τη δουλειά να ξελαμπικάρεις? Έστω να πηγαίνεις σούπερμάρκετ, μανάβη ή κάτι τέτοιο? Τι ώρα επιστρέφεις?

Κατά τα άλλα η δουλειά καλα? πολύ υπερένταση ακούω και δεν μου αρέσει.... ελπίζω απλά να είναι από την πολύ δουλειά και το νέο περιβάλλον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...