Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλα τα γοργονοπουλα! kalliopaki, peristeraki, Giovanna μην απογοητεύεστε και μην το βαζετε κάτω μετά από τόση προσπάθεια. Κάντε ένα διαλειμματάκι, βγείτε με μια παρέα για ένα βράδυ για φαγητό χωρίς να μετράτε θερμίδες, ή γενικά μην είστε στο τριπάκι "κάνω δίαιτά" για μερικές μέρες, για να ξεκολλήσει και το μυαλό και η ψυχολογία.

Ωραία τα γράφει επίσης η newbieg

Και να σας πω κάτι άλλο, στην τελική σημασία έχει να νιώθεις καλά με αυτό που κάνεις. Αν είναι να είσαι δυστυχισμένη, καταπιεσμένη και αδύνατη καλύτερα με μερικά κιλά παραπάνω και με το χαμόγελο στα χείλη :D

συνοπτικά πάνω κάτω τα ίδια σας έγραφα! Πάω πρίν νυστάξω τελείως. γκρρρρρρρρρρ γιατί σβήστηκε? Ηταν τόσο ελπιδοφόρο το μήνυμα μου, δε νομίζω να έχω ξανά τέτοια καλή ψυχολογία να μπορώ να σας βοηθήσω! Είχα αναλαμπή! Και είπα να μοιράσω θετική ενέργεια, τελικά δεν βγήκε το μήνυμα :-P:razz::-P:razz: ε΄φυγα πάω για διάδρομο και βάρη η μαζοχίστρια, μου άλλαξε το πρόγραμμα ο γυμναστής :cool:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γειά σας κορίτσια είστε καλύτερα? ΕΜείς πετάει η ομάδα, σας γράφω πάλι πεταχτά, έχω μια ώρα κενή, βασικά τη δημιούργησα δεν την έχω! Και φεύγω τρέχοντας για γυμναστήριο! 4η φορά σε 3 μέρες :D Εχω πορωθεί, χθες όμως πήγα καταμεσήμερο όπως και προχθές και είχε τρελή ζέστη. Πάω έφυγα φιλιάααααααααααααααααααα πάρτε τους δρόμους, τα γυμναστήρια, τα καρότσια, ό,τι βρείτε και δρόμοοοοοοοοο

Α και πρέπει να έχω χάσει και κανένα γραμμαριο!!! Νιώθω υπέροχα! Και ολίγον ξεπρησμένη!

Kαλημέρα κούκλες, εγώ το έχω παραg@#!! μην πω καλύτερα! Όλο κάτι γιορτάζουμε και τρώμε και πίνουμε! Γιορτάζουμε τρεις μέρες που βρήκα δουλειά, γιορτάσαμε τα γενέθλια φίλου, θα γιορτάσουμε που έρχεται το σαββατοκύριακο και δεν ξέρω και γω τι άλλο... Μέχρι το μεσημέρι ζυγίζω φαγητά και πίνω τσάγια και το βράδυ όλο παρασπονδίες, τούμπανο η κοιλάρα πάλι! :(

Καλημέρα! ναι μύρισε φθινόπωρο! η ζέστη όμως καλά κρατεί βρε κορίτσια και λιώνω στο τζιμ τομεσημέρι. Εσάς έχουν κλιματισμό τα γυμναστήρια?

Σκαιμπιμ έλα όλο χαρές έχετε! Γλέντα και αρχίζεις αύριο διατροφή! Αφού προσέχεις κιόλα καλά πας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Dimmi έδωσες μια νότα αισιοδοξίας στη μέρα μας!

Φιλιά σε όλες! Μύρισε φθινόπωρο!!!!

αχ και που να δείς τί τέλειο μήνυμα σας είχα γράψει απαντώντας σε 1-1 σας, και μετά σβήστκε! Η φάση είναι πως δεν πίστευα ότι εγώ είμαι αυτή που το έγραφε! Τοση αισιοδοξία! Σε καλό να μου βγεί :tongue:

Πάντως βρε παιδιά όλα στο μυαλό είναι. Τη μια τρέμω και θέλω τσιγάρο και την άλλη πέρα βρέχει. Ολα το μυαλό τα κάνει, οι συνήθειες και η ρουτίνα μας. Σπάστε τον φαύλο κύκλο, αλλάξτε συνήθειες, κάντε νέα πράγματα για εσάς και το σώμα σας και όλα μόνο καλύτεραθα πάνε!

Σκαιμπιμ έλα όλο χαρές έχετε! Γλέντα και αρχίζεις αύριο διατροφή! Αφού προσέχεις κιόλα καλά πας!

Nαι καλά!.. Μπορείς να μου πεις τι θα κάνω με το φαγητό που θα δουλεύω μια βδομάδα πρωί και μια απόγευμα? Πώς θα αποφύγω να τρώω βλακείες? Θα τρώω μεσημεριανό και μετά θα φεύγω όταν είμαι απόγευμα, ή θα παίρνω τοστ μαζί μου? :confused:

Nαι καλά!.. Μπορείς να μου πεις τι θα κάνω με το φαγητό που θα δουλεύω μια βδομάδα πρωί και μια απόγευμα? Πώς θα αποφύγω να τρώω βλακείες? Θα τρώω μεσημεριανό και μετά θα φεύγω όταν είμαι απόγευμα, ή θα παίρνω τοστ μαζί μου? :confused:

katarxin τί περιβάλλον δουλειάς θα έχεις? πχ στη μια δουλειά μου δεν έχω τίποτε είναι σε εξοχή και στην άλλη έχω τα πάντα πχ ψυγείο, γλυκά, ποτά μανάβικο κτλ

επιστρέφω

katarxin τί περιβάλλον δουλειάς θα έχεις? πχ στη μια δουλειά μου δεν έχω τίποτε είναι σε εξοχή και στην άλλη έχω τα πάντα πχ ψυγείο, γλυκά, ποτά μανάβικο κτλ

επιστρέφω

Περιβάλλον γραφείου στο κέντρο της Αθήνας. Νομίζω πως πήρε το μάτι μου ψυγείο (θα πρέπει να το σιγουρέψω όμως την πρώτη μέρα). Λογικά κάποιο σούπερ μάρκετ υπάρχει τριγύρω. Ένα τεράστιο τυροπιτάδικο-ξεμυαλίστρα παίζει απέναντι, κάτι άλλα μικρότερα συναφή καφε-τυροπιτάδικα τριγύρω, και ακριβώς δίπλα έχει Goody's. Καταλαβαίνεις το δράμα?

Kαλημέρα κούκλες, εγώ το έχω παραg@#!! μην πω καλύτερα! Όλο κάτι γιορτάζουμε και τρώμε και πίνουμε! Γιορτάζουμε τρεις μέρες που βρήκα δουλειά, γιορτάσαμε τα γενέθλια φίλου, θα γιορτάσουμε που έρχεται το σαββατοκύριακο και δεν ξέρω και γω τι άλλο... Μέχρι το μεσημέρι ζυγίζω φαγητά και πίνω τσάγια και το βράδυ όλο παρασπονδίες, τούμπανο η κοιλάρα πάλι! :(

Συγχαρητήρια!! Καλή αρχή! Τι δουλειά? σου αρέσει? αααχ, να ακούμε κι ευχάριστα βρε παιδιά!!

Όσο για το άλλο σκέλος, μην τα συζητάς, η γειτόνισα με ρώτησε εάν είμαι έγκυος.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Πώς είστε; Διαβάζω ευχάριστα στο καφέ μας.

Skybeam με το καλό η νέα δουλειά. :P:p:p:p Δεν πειράζει για τις γιορτούλες σας.... σημασία έχει που αλλάζει η διάθεσή σου.

Και εγώ να πω ότι είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά.....παίζει να πηγαίνω από Οκτώβρη μία ώρα την εβδομάδα zumba και χαίρομαι πάρα πολύ.:P:p:p:p Νομίζω ότι τα πηγαίνω και καλύτερα διατροφικά.... δεν ζυγίζομαι όμως..... κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Για την ώρα ακολουθώ μία από τις παλιές μου δίαιτες και μόλις κλείσω εβδομάδα που θα την κάνω κανονικά θα ζυγιστώ.....:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!! Καλή αρχή! Τι δουλειά? σου αρέσει? αααχ, να ακούμε κι ευχάριστα βρε παιδιά!!

Όσο για το άλλο σκέλος, μην τα συζητάς, η γειτόνισα με ρώτησε εάν είμαι έγκυος.....

Δόξα το Θεό Καλλιοπάκι μου, πάνω στη δουλειά μου σε εκδοτικό οίκο (σελιδοποιός). Ναι, μου αρέσει η δουλίτσα, με τα ωράρια δεν ξέρω πώς θα προσαρμοστώ. Και φυσικά μισθός μισός απ' ό,τι έπαιρνα, αλλά ας μην παραπονιέμαι.

Όσο για την κοιλιά, μια απ' τα ίδια! Ααααααααααααααααα!

Skybeam με το καλό η νέα δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ! Συγχαρητήρια για τη διατροφική πειθαρχία, περιμένουμε λοιπόν καλά νέα στο επόμενο ζύγισμα, ε? :)

ααα! ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ο σελιδοποιός (εντάξει, εκτός από το προφανές), αλλά μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι έρχεσαι σε επαφή με βιβλία, γραπτά, ποικίλα θέματα. Ακούγεται δημιουργικό!

Κορίτσια σας φιλώ, καλό και αισιοδοξο ΣΚ!

Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ο σελιδοποιός (εντάξει, εκτός από το προφανές), αλλά μου φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι έρχεσαι σε επαφή με βιβλία, γραπτά, ποικίλα θέματα. Ακούγεται δημιουργικό!

O σελιδοποιός είναι λίγο γραφίστας, λίγο δακτυλογράφος, λίγο κειμενογράφος και διορθωτής. Παίρνει κείμενα και εικόνες και "στήνει" βιβλία και οφείλει όταν το δώσει για διόρθωση να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη γίνεται. Οφείλει να έχει καλή αισθητική, να ξέρει τους κανόνες του βιβλίου/περιοδικού/εντύπου γενικώς, και να γνωρίζει άριστα τουλάχιστον τη μητρική του κι άλλη μια γλώσσα (συνήθως Αγγλικά) για να μπορεί να ελέγχει την ύλη του βιβλίου απ' όλες τις πλευρές. Είναι όντως δημιουργικό!

Γεια σας κοριτσια!! καλο φθινοπωρο να εχετε!

Δεν θα με θυμαστε, εχω πολυ καιρο να γραψω:P!

Συγχαρητηρια σε οσες τα καταφερνουν!!!Εγω πανω που ειπα να ξεκινησω να γυμναζομαι εσπασα χτες βραδυ το δαχτυλο του ποδιου μου κ ετσι μονο...κουτσό ξερω να κανω!!Ουτε καν περπατημα!! πρόλαβα και εφτιαξα και γλυκο σταφυλι χτες, ε να μη φάω λίγο:tongue:?? Και κατι κρουασανακια μας έφεραν, ε να μη φάω λίγα:tongue:??Κοινως, ολο τρωω!!!

μπραβο στις εγκρατεις!!! Καλο απογευμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...