Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες!

Peristeraki, πάρα πολύ καλά τα πας!

Αχ καθόλου καλά δεν τα πάω τελικά...

Κρατιέμαι για 2-3 μέρες και μετα ξανά πάλι τα ίδια...

Σκέφτομαι τον κόπο που μου και τα έξοδα στην διαιτολόγο για 4 μήνες,βλέπω που ξαναμπαινουν τα κιλά,και αντί να το ράβω,απογοητεύομαι και τρώω ακόμα περισσότερο.

Πρεπει να γίνει κάτι δραστικό!!!

Μπράβο στα κορίτσια που συνέχισαν να προσπαθούν και παρα τους καλοκαιρινούς πειρασμούς τα έχουν πάει καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σας και από εμενα.

τις τελευταιες μερες ειμαι καπως και μου στοιχισε και διατροφικα.

Δηλωνω και εγω εκπαιδευτικος. Και ναι το εχω πει και θα το ξαναπω. Νιωθω πως με κάνουν να χανω την αξιοπρεπεια μου. Ευτυχως χτες εμαθα πως πηρα τελικα αποσπαση,

γεια σας και από εμενα.

τις τελευταιες μερες ειμαι καπως και μου στοιχισε και διατροφικα.

Δηλωνω και εγω εκπαιδευτικος. Και ναι το εχω πει και θα το ξαναπω. Νιωθω πως με κάνουν να χανω την αξιοπρεπεια μου. Ευτυχως χτες εμαθα πως πηρα τελικα αποσπαση,

μπραβο σου για την αποσπαση...οσο για την αξιοπρεπεια μας σαν εκπαιδευτικοι μας την καταρρακωνουν συνεχως, με τη συνεχη μειωση μισθων κ ολα τα αλλα που ακουγονται (αξιολογηση, αυξηση ωραριου), τεσπα επειδη ειμαι οφ τοπικ σταματαω...μπραβο κ παλι για την αποσπαση σου, κατι ειναι καυτο!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Εγώ πάλι, που δεν είμαι εκπαιδευτικός, τα ζηλεύω τα ωράριά σας... ακόμα και αυξημένα να είναι... (είναι που λένε όσα δεν φτάνει η αλεπου.....)

Καλή επιτυχία με τις αποσπάσεις,μεταθέσεις, διορισμούς σας!

Ένα έχω να πω: το χοντρό μπιζέλι (εγώ) ούτε καν χορεύει γιατί από το πρήξιμο δεν μπορεί να κουνηθεί. Η κατάσταση μου είναι αξιοθρήνητη. Θα μπαίνω να τα λέμε γενικώς γιατί από δίαιτα..... Θα το ξανασυζητήσω εάν και μόνο εάν έχω χάσει τουλάχιστον 3 κιλά. Διαφορετικά μη με ρωτάτε και δεν θα σας γράφω σχετικά!

Άντε,καλό φθινοπωράκι να έχουμε!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Πώς πάτε; Εγώ θκ@το$λes. :evil::evil::evil::evil: Την Πααρασκευή είχαμε μια μίνι συγκέντρωση για τη γιορτούλα της αγαπούλας μου και το παράκανα με τα φαγητά και τα γλυκά. Το θέμα δεν είναι όμως ότι το παράκανα την Παρασκευή μόνο.....οι διατροφικές ατασθαλίες συνεχίστηκαν και μέσα στο ΣΚ γιατί μας είχε μείνει και μπόλικο πράγμα. Άντε να μαζευτώ τώρα πάλι.....:(:(:(:(:( φυσικά ούτε λόγος για ζύγισμα. Αν και θα μου άξιζε να ανέβω στη ζυγαριά, να δω ένα 103, να φάω το χαστούκι μου και να συνέλθω :(:(:(:(:( Κουράστηκα πια..... φαντάζομαι και εσείς μαζί μου. Η λύση είναι διαιτολόγος και άσκηση και το ξέρω αυτό. Δεν υπάρχει όμως ούτε χρήμα ούτε και χρόνος. Δεν μπορώ όμως να επιβληθώ στον εαυτό μου ρε γμτ. Με ξέρω καλά......δεν μπορώ.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

εγώ βαστάω ακόμα!βέβαια περνάω απο ζαχαροπλαστείο και ξερογλείφομαι όμως πρέπει να έχω χάσει,δεν ζυγίζομαι ακόμα!κουράγιο

Μπράβο Αντιγόνη! Λογικά θα φαίνεται στα ρούχα σου ότι έχεις χάσει!;)

Δέχομαι συγχαρητήρια. Έχω σχεδόν ένα μήνα να φάω μερέντα. :-D

Διατροφή δεν κάνω, τρώω όποτε θυμάμαι ή όποτε προλάβω, αλλά τουλάχιστον το βράδυ τρώω κάτι ελαφρύ (γιαουρτάκι με φρούτα, σαλάτα ή τοστ) και ξεκίνησα και γυμναστήριο. Ψυχολογικά νιώθω ήδη ελαφρύτερη. :-P

matri, συγχαρητήρια για την απόσπαση. Εγώ για φέτος δεν ανησυχώ, πήρα άδεια ανατροφής. Για του χρόνου έχει ο θεός. Αποσπάσεις δεν ζητάω, γιατί θέλω τα μόρια, μπας και καταφέρω να πάρώ μετάθεση, αλλιώς με βλέπω να αφήνω τα κόκκαλά μου στη Χαλκιδική.

Διαφημίσεις

Δέχομαι συγχαρητήρια. Έχω σχεδόν ένα μήνα να φάω μερέντα. :-D

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! !

Ρε κορίτσια κουράστηκα πια να είμαι σε δίαιτα. Τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί ουσιαστικά μόνο στο μυαλό μου είναι η δίαιτα, αλλά κουράστηκα..... Μια ζωή κάνω δίαιτα, χάνω λίγο ή πολύ, ξανακυλάω και πάλι, στεναχωριέμαι, αγχώνομαι, απορρίπτω προτάσεις για φαγητό έξω, ενώ θέλω να πάω, για να μην φάω...... μέχρι που θα πάει αυτό; Θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα προσπαθώ να χάσω τα παραπανίσια μου κιλά;; Σας πρήζω, το ξέρω, αλλά για άλλη μια φορά με έχει πάρει από κάτω......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! !

Ρε κορίτσια κουράστηκα πια να είμαι σε δίαιτα. Τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί ουσιαστικά μόνο στο μυαλό μου είναι η δίαιτα, αλλά κουράστηκα..... Μια ζωή κάνω δίαιτα, χάνω λίγο ή πολύ, ξανακυλάω και πάλι, στεναχωριέμαι, αγχώνομαι, απορρίπτω προτάσεις για φαγητό έξω, ενώ θέλω να πάω, για να μην φάω...... μέχρι που θα πάει αυτό; Θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα προσπαθώ να χάσω τα παραπανίσια μου κιλά;; Σας πρήζω, το ξέρω, αλλά για άλλη μια φορά με έχει πάρει από κάτω......

Ευχαριστώ!

Μη σκέφτεσαι "δίαιτα" Σκέψου "τρέφομαι σωστά" Και μην απορρίπτεις προτάσεις εξόδου για φαγητό. Θα πηγαίνεις και θα παραγγέλνεις μια σαλάτα αποκλειστικά για σένα κι ένα φιλέτο και θα είσαι μια χαρά. Δεν θα αισθάνεσαι ότι στερείσαι και θα χορταίνεις κιόλας. :wink: Επίσης μην αγοράζεις για το σπίτι πράγματα που θα σε βάλουν σε πειρασμό. Εγώ πχ είπα στον άντρα μου "μερέντα στο σπίτι δεν ξαναμπαίνει" Χθες θα ερχόταν ένας φίλος του και πήγε πήρε παγωτό. Εγώ πήγα σε δική μου φίλη για καφέ και του είπα "όταν γυρίσω σπίτι, παγωτό να μην υπάρχει" :tongue: Και φυσικά ό,τι περίσσεψε το έφαγε μόνος του, άλλο που δεν ήθελε.

Καλό μεσημέρι σε όλα τα γοργονοπουλα! kalliopaki, peristeraki, Giovanna μην απογοητεύεστε και μην το βαζετε κάτω μετά από τόση προσπάθεια. Κάντε ένα διαλειμματάκι, βγείτε με μια παρέα για ένα βράδυ για φαγητό χωρίς να μετράτε θερμίδες, ή γενικά μην είστε στο τριπάκι "κάνω δίαιτά" για μερικές μέρες, για να ξεκολλήσει και το μυαλό και η ψυχολογία.

Ωραία τα γράφει επίσης η newbieg

Ευχαριστώ!

Μη σκέφτεσαι "δίαιτα" Σκέψου "τρέφομαι σωστά"

Και να σας πω κάτι άλλο, στην τελική σημασία έχει να νιώθεις καλά με αυτό που κάνεις. Αν είναι να είσαι δυστυχισμένη, καταπιεσμένη και αδύνατη καλύτερα με μερικά κιλά παραπάνω και με το χαμόγελο στα χείλη :D

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Ευχαριστώ!

Επίσης μην αγοράζεις για το σπίτι πράγματα που θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Αααα!! Αυτό έχω ξεκινήσει να το κάνω και εγώ! Αν θέλεις να φας γλυκό και δεν έχεις τίποτα στο σπίτι παρα μόνο φρούτο, ε αναγκαστικά θα φας φρούτο! ;)

Συνήθως και μόνο που σκέφτομαι να ντυθώ, να σουλουπωθώ, να πάρω το μωρό με το μάρσιπο για να πάω να πάρω κάτι γλύκό, ε βαριέμαι και μόνο στη σκέψη...Βέβαια πρέπει να βρω ενα τρόπο να εξαφανίζονται τα γλυκά και όταν είμαστε έξω βόλτα, τότε θα έχω βρει την οριστική λύση στο πρόβλημά μου χαχαχ :rolleyes:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...