Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια και χαρα σας όμορφες

Αδιαθετησα κι εγώ,οπότε ούτε λόγος να ανέβω σε ζυγαριά

Από χθες άρχισα να προσεχω πολύ

Χθες εφαγα ψητό ψαρι και σήμερα κοτόπουλο φιλέτο,με σαλάτες και τις δυο μέρες

Στα ενδιάμεσα-μη γελάσετε-τρώω το πρωί τις φρουτόκρεμες του παιδιού μου,που του τις φτιάχνω και δεν τις τρώει,έχει κόψει το φαϊ τελευταία

Με φρεσκα,βιολογικά φρούτα,έτσι;Οχι τις σκόνες...

Ε κακό να μου κάνει,αποκλείεται...

Επίσης πίνω πράσινο τσάι,πολύ νερό,τρωω αποξηραμενα δαμασκηνα,το βράδυ χθες εφαγα ενα ταπεινό τοστάκι

Για την ωρα καλά,δηλαδη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γεια σας! ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Τώρα που δεν κοιμόμαστε με τα δοντάκια του μικρού έχω καταλάβει ότι το μυαλό δεν δουλέυει την επόμενη, οι άμυνες είναι ασθενείς και η νύστα πολλά κακά φέρνει. Από αρχές Αυγούστου άυπνοι!

Είχα κατοσταρησει που σας έλεγα, δεν ξαναζυγίστηκα γιατί πάλι περίοδος στο καπάκι με την προηγούμενη. Φυσικά για γυμναστήριο ούτε λόγος με αιμοραγγια και πάνες ακράτειας (σέξυ έτσι? χαχαχα ας γελάω μη κλαίω δηλαδή)

Το καλό είναι πως το έχω πάρει απόφαση με το τσιγάρο, έκανα ένα πισογύρισμα, προέκυψαν πολύ στενάχωρεςκαταστάσεις, βαρυές και ασήκωτες και ξέσπασα εκεί, ξανακάπνισα, κατάλαβα ότι κάνω μια τρύπα στο νερό, κι έτσι το ξανάκοψα, όλα αυτά σε λίγες μέρες. Τώρα έχω πετάξει όλα τα τσιγάρα και του συζήγου προκειμένου να μη καπνίσω. Δύσκολες μέρες πραγματικά αλλά και το τσιγάρο τί προσφέρει? Ούτε τα χρέη μειώνει, ούτε τα προβλήματα λύνει.

Αντίθετα πρέπει να κρυώνω να καπνίζω έξω. τεσπα μη σας βαραίνω με αυτά, μόλις αρχίσω δίαιτα, που δε θα είναι και σύντομα, ξανάρχομαι! Ως τότε προσπαθώ να μην υπερβάλλω, αλλά με κόβω να τσιμπάω κανένα κιλό...

-7.5 κιλά :D

Peristeraki, πάρα πολύ καλά τα πας!

Είχα κατοσταρησει που σας έλεγα, δεν ξαναζυγίστηκα γιατί πάλι περίοδος στο καπάκι με την προηγούμενη. Φυσικά για γυμναστήριο ούτε λόγος με αιμοραγγια και πάνες ακράτειας (σέξυ έτσι? χαχαχα ας γελάω μη κλαίω δηλαδή)

Να τσεκάρεις κάνα σίδηρο και καμμιά φερριτίνη εσύ συχνά πυκνά! Με τόση αιμορραγία δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται να κάνεις δίαιτα βρε Dimmi (αλήθεια, έχεις ρωτήσει γιατρό?)... πιο πολύ προς διατροφή με σκοπό να μην παίρνεις ή τουλάχιστον να χάνεις πάααααααρα πολύ αργά...

καλησπερα σας...χαθηκα κ γω...ε λιγο το καλοκαιρι, λιγο οι διακοπουλες εξαφανιστηκαμε...λοιπον τα νεα μου ειναι καλα θα ελεγα...εφτασα αισιως τα 55 κιλα, μετα απο μια βαρβατη αλλεργια που περασα οπου για 2 εβδομαδες δεν ετρωγα σχεδον τιποτα, τα διατηρω αρκετο καιρο κανοντας το εξης: ολη την εβδομαδα προσεχω, σε λογικα πλαισια, κ απο Σαββ βραδυ κ Κυριακη τρωγω κανονικα, κ γλυκο την κυριακη...αυτα, προς το παρον με βολευει η κατασταση κ απο Δευτερα που αρχιζω δουλεια, θα λειπω στο σχολειο αρκετες ωρες οποτε θα ειναι πιο ευκολο να μην τρωγω...ε οσο κ να πεις οταν καθεσαι στο σπιτι θα φας το κατιτις παραπανω...ειχαμε κ πολλα τραπεζια, εξοδους, διακοπες αλλα συγκρατηθηκα λιγο κ μετα αμεσως στο προγραμμα...κανουμε κ προσπαθειες για 2ο μωρο κ θελω να ειμαι σε αυτα τα κιλα πριν παρω την ανηφορα...αυτα...φιλια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

τι κανετε κοριτσια??

Μια και διαβασα για τον υπνο κ πριν παω και γω για υπνο τωρα, να σας πω οτι πιθανολογω οτι ηταν και μια από τις αιτίες που δεν έχανα βάρος οταν πηγαινα σε διαιτολογο.Δεν ψαχνω δικαιολογιες, απλά το ειχα αναφερει στη διαιτολογο κ μου ειχε πει οτι ισως να παιζει καποιο μικρο ρολο, όχι πρωτευοντα φυσικα!

Η αλήθεια είναι οτι κοιμομουν στις 2, ξυπνουσα στις 7 για τη δουλεια και στο ενδιαμεσο ειχα ξυπνημα του μικρου, ο οοποιος δεν κοιμοταν φυσικα αμεσως!τωρα θα μου πειτε γιατι κοιμομουν στις 2!!Γιατι ηταν η ωρα της χαλάρωσης μου και εψαχνα κ για το σχολειο μου υλικο! Ολες οι μαμαδες το βράδυ χαλαρώνουμε, κακα τα ψεματα!!

Ας ελπισω λοιπον κ γω με την εναρξη της δουλειας τη Δευτερα παλι να μπω σε ένα προγραμμα!

Skybeam και Αnna, 60μισο και 55??Πωπω, τι ωραια που ακούγονται αυτά τα κιλά:tongue:!!! Καλο σας βραδυ.......................!!!

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια??

Μια και διαβασα για τον υπνο κ πριν παω και γω για υπνο τωρα, να σας πω οτι πιθανολογω οτι ηταν και μια από τις αιτίες που δεν έχανα βάρος οταν πηγαινα σε διαιτολογο.Δεν ψαχνω δικαιολογιες, απλά το ειχα αναφερει στη διαιτολογο κ μου ειχε πει οτι ισως να παιζει καποιο μικρο ρολο, όχι πρωτευοντα φυσικα!

Η αλήθεια είναι οτι κοιμομουν στις 2, ξυπνουσα στις 7 για τη δουλεια και στο ενδιαμεσο ειχα ξυπνημα του μικρου, ο οοποιος δεν κοιμοταν φυσικα αμεσως!τωρα θα μου πειτε γιατι κοιμομουν στις 2!!Γιατι ηταν η ωρα της χαλάρωσης μου και εψαχνα κ για το σχολειο μου υλικο! Ολες οι μαμαδες το βράδυ χαλαρώνουμε, κακα τα ψεματα!!

Ας ελπισω λοιπον κ γω με την εναρξη της δουλειας τη Δευτερα παλι να μπω σε ένα προγραμμα!

Skybeam και Αnna, 60μισο και 55??Πωπω, τι ωραια που ακούγονται αυτά τα κιλά:tongue:!!! Καλο σας βραδυ.......................!!!

Καλημερα...εκπαιδευτικος κ συ ε;;; εννοειται οτι θα σε βοηθησει η δουλεια, εμενα περυσι που ηθελα να χασω τα πολλα κιλα μου με βοηθησε το οτι ελειπα τη μιση σχεδον μερα, ασε που το μπες βγες στην ταξη σου αποσπα την προσοχη απο το φαγητο...ετρωγα το πρωινο μου πριν φυγω, κρατουσα κανενα φρουτο κ ετρωγα σε ενα διαλειμμα κ μετα το μεσημερι σπιτι...μια χαρα θα τα πας...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Ας δούμε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι απώλειας βάρους:

Οποιαδήποτε διατροφή και να ακολουθήσουμε, η απώλεια βάρους είναι εφικτή με ένα και μοναδικό τρόπο: την πρόσληψη λιγότερων θερμίδων από αυτές που καταναλώνουμε. Άρα μειώνουμε τις θερμίδες που τρώμε και φροντίζουμε να καίμε περισσότερες.

Περισσότερα εδώ:

http://www.dietup.gr/gynaika/diatrofi/4735-apwleia-barous-meta-to-kalokairi.html?utm_source=newsletter29812&utm_medium=email&utm_campaign=returnfromvacation

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Να τσεκάρεις κάνα σίδηρο και καμμιά φερριτίνη εσύ συχνά πυκνά! Με τόση αιμορραγία δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται να κάνεις δίαιτα βρε Dimmi (αλήθεια, έχεις ρωτήσει γιατρό?)... πιο πολύ προς διατροφή με σκοπό να μην παίρνεις ή τουλάχιστον να χάνεις πάααααααρα πολύ αργά...

ναι δεν τρελαινονται που ακουνε για δίαιτα, αν και σίδηρο έχω και να δώσω και γενικά όλες οι εξετάσεις μου ήταν άψογες. Σήμερα άρχισα αντισυλληπτικά δυστηχώς. Δεν αντέχω άλλο τις απανωτές περιόδους, αφού έκοψα και το τσιγάρο είπα του γιατρού και μου τα έδωσε. Ας ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν. Είναι η τελευταία μου ελπίδα. Νιώθω κουρέλι, έχω βγάλει όλο τη δουλειά μας και τις ζέστες με αίμα. Ανυπομονώ να ξεδιαθετήσω να κάνω κάτι και για τον εαυτό μου, να ξαναπάω γυμναστήριο. 1 φορά έσωσα και πήγα πρίν αδιαθετήσω πάλι!

Εσύ πως είσαι? Φτιάξατε την κουζίνα? Ηρέμησες τώρα?

ναι δεν τρελαινονται που ακουνε για δίαιτα, αν και σίδηρο έχω και να δώσω και γενικά όλες οι εξετάσεις μου ήταν άψογες. Σήμερα άρχισα αντισυλληπτικά δυστηχώς. Δεν αντέχω άλλο τις απανωτές περιόδους, αφού έκοψα και το τσιγάρο είπα του γιατρού και μου τα έδωσε. Ας ελπίζω ότι θα με βοηθήσουν. Είναι η τελευταία μου ελπίδα. Νιώθω κουρέλι, έχω βγάλει όλο τη δουλειά μας και τις ζέστες με αίμα. Ανυπομονώ να ξεδιαθετήσω να κάνω κάτι και για τον εαυτό μου, να ξαναπάω γυμναστήριο. 1 φορά έσωσα και πήγα πρίν αδιαθετήσω πάλι!

Εσύ πως είσαι? Φτιάξατε την κουζίνα? Ηρέμησες τώρα?

Mεγάλο πακέτο έφαγες βρε κοριτσάκι μου... ναι η κουζίνα οk, μαζευτήκαμε!

Κορίτσια φεύγω εκδρομούλα Σέριφο αύριο! Θα τα πούμε σε 3 μερούλες πάλι, ελπίζω να είμαι εγκρατής. Απόψε μας έχουν τραπέζι και οι θείοι του καλού μου που είναι από την Πόλη και θα παίξουν κάτι μεζέδες... ελπίζω να είμαι κιουρία και δεσμεύτηκα στον εαυτό μου να μη φάω καθόλου γλυκό.

Από Δευτέρα έχω και κάτι συνεντεύξεις για δουλειά οπότε πάω να μαζέψω δυνάμεις. Σας φιλώ γλυκά όλες, να είστε καλά παιδάκια!

Πολύ καλό το άρθρο Γεωργία, απλές και κατανοητές συμβουλές! Δεν υπάρχουν κρυφά μυστικά στο αδυνάτισμα. Λίγο το "ράβεις", λίγο ασκείσαι και τα καλά αποτελέσματα έρχονται αργά και σταθερά :D

Κορίτσια φεύγω εκδρομούλα Σέριφο αύριο! Θα τα πούμε σε 3 μερούλες πάλι, ελπίζω να είμαι εγκρατής. Απόψε μας έχουν τραπέζι και οι θείοι του καλού μου που είναι από την Πόλη και θα παίξουν κάτι μεζέδες... ελπίζω να είμαι κιουρία και δεσμεύτηκα στον εαυτό μου να μη φάω καθόλου γλυκό.

Από Δευτέρα έχω και κάτι συνεντεύξεις για δουλειά οπότε πάω να μαζέψω δυνάμεις. Σας φιλώ γλυκά όλες, να είστε καλά παιδάκια!

Καλή επιτυχία στις συνεντεύξεις και καλά να περάσεις Σέριφο!

Καλως την. Εγω θα σου ελεγα να μην ανεβεις καθολου στη ζυγαρια. Απλα ξεκινα τη διατροφουλα σου, κανε καθημερινα μιση-μια ωρα βαδισμα και μετα κανα μηνα .....αν θες, παντα προαιρετικα, ζυγισου.

Λοιπόν εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να λειτουργήσω με αραιά ζυγίσματα :rolleyes: Απο τη μια χρειάζομαι να δω ότι έχασα κάτι (έστω λίγο) την περίοδο που κάνω διατροφή για να πάρω τα πάνω μου. Απο την άλλη επειδή είμαι ήδη κανονική και είναι πολύ λίγα τα κιλά που θέλω να χάσω για να μπαίνω στα ρούχα μου αν αφεθώ ένα μήνα πιο πιθανό είναι να πάρω :tongue:. Γιατί είμαι και λιχούδα και όλο μου επιτρέπω κάποιες ατασθαλίες, μικρές βέβαια ..οι οποίες μαζεύονται και γίνονται μια μεγάλη :oops:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

Και μια και λέω για ζύγισμα να πω ότι ζυγίστηκα σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι 55,4 :D

Τα κακά νέα είναι ότι αν δεν έτρωγα τις βλακείες μου θα ήμουνα σίγουρα κανένα δυο κιλά κάτω αφού έχω ρίξει πολύ περπάτημα αυτό το μήνα και θάλασσα και απο όλα.

Τουλάχιστον δεν πήρα όπως φοβόμουν τώρα ενάμιση μήνα :rolleyes:

Πάω τώρα δυναμικά να χάσω δύο τρία κιλά, γιατί ο Σεπτέμβριος έφτασε, θα αρχίσω να φοράω παντελόνια, και τα περισσότερα ενώ μπαίνουν μετά τη γέννα δεν κουμπώνουν, ή δεν στρώνουν. Για μπλούζες και πουκάμισα μην το συζητήσω...αλλά εκεί δεν μπορώ να κάνω και πολλά, φταίει και το στήθος που έχει αλλάξει μέγεθος με το θηλασμό και από εκεί που τα έψαχνα τα ζιζια, τώρα έχω γίνει Πάμελα χαχαχα :shock:

Από διατροφή αποφάσισα να κάνω περίπου της Skybeam απλά με λιιιγο μεγαλύτερες ποσότητες. Και αποφάσισα επίσης για εκατομμυριοστή φορά ότι πρέπει να κόψω τα γλυκά! :evil:

Αυτά , σας ζάλισα :-P

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Καλημερα...εκπαιδευτικος κ συ ε;;; εννοειται οτι θα σε βοηθησει η δουλεια, εμενα περυσι που ηθελα να χασω τα πολλα κιλα μου με βοηθησε το οτι ελειπα τη μιση σχεδον μερα, ασε που το μπες βγες στην ταξη σου αποσπα την προσοχη απο το φαγητο...ετρωγα το πρωινο μου πριν φυγω, κρατουσα κανενα φρουτο κ ετρωγα σε ενα διαλειμμα κ μετα το μεσημερι σπιτι...μια χαρα θα τα πας...

Ναι Αννα,εκπαιδευτικος και γω!!

Απο Δευτερα θα προσεχω, τωρα είμαι 2 μερες διακοπές, τωρα καταφεραμε! Αρα, φαγητο:oops:!!

Καλα να περάσετε οσες λειπετε!!

Lost, το 55,4 το πετάνε πιο ήρεμα :D!!! μπραβο σου, αλλα ποσα να χάσεις καλέ??Μη μου πεις τωρα ότι έχεις και 1,70 ύψος:confused:!!!

Καλημέρα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοστ συγχαρητήρια για το 55,4!!!

Κορίτσια είδα 101,7 στη ζυγαριά από 100 μέσα σε 2 μέρες. Κάνουν κατακρατηση τα αντισσυληπτικά ή φταίει το μασαμπούκιασμα από το τσιγαροκόψιμο? Μα 2 κιλά σε 2 μέρες? :confused:

Ναι Αννα,εκπαιδευτικος και γω!!

Απο Δευτερα θα προσεχω, τωρα είμαι 2 μερες διακοπές, τωρα καταφεραμε! Αρα, φαγητο:oops:!!

Καλα να περάσετε οσες λειπετε!!

Lost, το 55,4 το πετάνε πιο ήρεμα :D!!! μπραβο σου, αλλα ποσα να χάσεις καλέ??Μη μου πεις τωρα ότι έχεις και 1,70 ύψος:confused:!!!

χαχαχα! οχι βρε κούκλα δεν είμαι 1,70 ένα ταπεινο 1,66 είμαι :P. Απο κιλά καλά είμαι και τώρα απλά δεν μπαίνω στα παντελόνια μου και θέλω να χάσω 2-3. Και το σημαντικότερο θέλω επιτέλους να σταματήσω να τρώω γλυκά και βλακείες γιατί μόνο κακό κανουν στη υγεία μου :? Άσχετο και εγώ της εκπαιδευτικής κοινότητας είμαι αλλά αναπληρώτρια...και μάλλον άνεργη με βλέπω για φέτος :?

Καλημέρα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοστ συγχαρητήρια για το 55,4!!!

Κορίτσια είδα 101,7 στη ζυγαριά από 100 μέσα σε 2 μέρες. Κάνουν κατακρατηση τα αντισσυληπτικά ή φταίει το μασαμπούκιασμα από το τσιγαροκόψιμο? Μα 2 κιλά σε 2 μέρες? :confused:

dimmi τα αντισυλληπτικά μια φορά που είχα πάρει μου είχαν κάνει τρελή κατακράτηση, ένιωθα σαν πρησμένο μπαλονι :shock:. Όσο για το μασαμπούκιασμα από το τσιγάρο βάλε φρένο τώρα που είναι νωρίς. Στο τσιμπολόγημα να έχει κομμένα λαχανικά και ανάλατους ξηρούς καρπούς και πάντα δίπλα σου ένα μπουκάλι νερό. Εγώ αυτό έκανα πριν 5 χρόνια που το έκοψα και τη γλίτωσα μόνο με 2-3 κιλά :oops:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

dimmi τα αντισυλληπτικά μια φορά που είχα πάρει μου είχαν κάνει τρελή κατακράτηση, ένιωθα σαν πρησμένο μπαλονι :shock:. Όσο για το μασαμπούκιασμα από το τσιγάρο βάλε φρένο τώρα που είναι νωρίς. Στο τσιμπολόγημα να έχει κομμένα λαχανικά και ανάλατους ξηρούς καρπούς και πάντα δίπλα σου ένα μπουκάλι νερό. Εγώ αυτό έκανα πριν 5 χρόνια που το έκοψα και τη γλίτωσα μόνο με 2-3 κιλά :oops:

ax vax όταν το είχα κόψει την πρώτη φορά είχα βάλει 15 κιλά :oops:

Τη δεύτερη δεν είχα βάλει κανένα, και ήμουν κι έγγυος 1-2 βδομάδες αργότερα!

Καλή συμβουλή, στο σπίτι θα κόψω λαχανικά! Στη δουλειά τί να κάνω που περιβάλλομαι και από γλυκά μου λές?

Θα πάρω και ξηροκάρπια, σε ευχαριστώ! Μου αρέσουν κιόλα. Είμαι και χάλια ψυχολογικά και όλο βλακείες θέλω να τρώω 2 μέρες τώρα, στην αρχή τα πήγαινα πολύ καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...