Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Είχα αδιαθετήσει στις 2/8 και άρα λογικά δεν πρέπει να αδιαθετήσω πριν τις 30/8, αλλά από χτες έχω κάτι περίεργα συμπτώματα, ποναλάκια χαμηλά, πόνο στη μέση.... γι' αυτό λέω ότι μάλλον θα αδιαθετήσω νωρίτερα.

Αν εκανες μπανακια σε θαλασσα και ηταν λιγουλακι κρυο το νερο, υπαρχει πιθανοτητα να εχεις μικρο...ενοχλησουλες τυπου αναμονης περιοδου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Λοιπόν, όλοι αδυνατίζουν, τυχαίο? Νιώθω όπως πριν μείνω έγκυος που έβλεπα μόνο έγκυες στο δρόμο. Τώρα με στοιχειώνουν οι αδύνατοι.

¨Ολοι αδυνατίζουν: ο φούρναρης, οι φίλοι που έκαναν μπάκες, οι φίλες που γέννησαν...

άντε και στα δικά μας, τι να πω....

Χάλασα τη διατροφή μου γιατί ήμασταν φιλοξενούμενοι, ε και έφαγα ότι με τάισαν!

μαζεύομαι πάλι. βαρέθηκα να το λέω, πράξη να δω πότε θα το κάνω....

Γεια σας γοργόνες

I am back

Λείψαμε για λίγες μερούλες

Μπορεί να μην έφαγα πολύ,αλλά έφαγα χωρίς πρόγραμμα

Στη ζυγαριά δεν ανεβαίνω λοιπόν,αφού αύριο-μεθαύριο θα αδιαθετήσω κιόλας

Θα αρχίσω απλά να μπαίνω σιγά-σιγά σε πρόγραμμα

Αδύνατον να διαβάσω όοοοολα τα ποστ σας...

Τωρα που θα μπαίνω πάλι καθημερινά,θα πιάσω... συχνότητα πιστεύω!

καλημερα σημερα ειδα την ζυγαρια 2 κιλα κατω!!!μεσα σε μια εβδομαδα !!!ατε πηρα κουραγιο και συνεχιζω γερα!!!!!

Εφάκη συγχαρητήρια!!! Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις κουραγιο στη δίαιτα!!

Καλή συνεχεια;)!!

Διαφημίσεις

Εφάκη υποκλίνομαι!!! ΜΠρααβο!!! Τέλεια!

Περιστεράκι welcome back!

Σας καλημερίζουμε κι εγώ και η πρησμένη μου κοιλιά.

Ο νέος μου στόχος είναι 5 ώρες συνεχόμενου ύπνου το βράδυ. Εάν καταφέρω αυτό θα μπω σε ρυθμό, θα ενεργοποιήσω και τον κοιμισμένο μου μεταβολισμό! (λέω τώρα, ξέρω γω, ...)

Εφάκη συγχαρητήρια!!! Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις κουραγιο στη δίαιτα!!

Καλή συνεχεια;)!!

Εφάκη υποκλίνομαι!!! ΜΠρααβο!!! Τέλεια!

Περιστεράκι welcome back!

Σας καλημερίζουμε κι εγώ και η πρησμένη μου κοιλιά.

Ο νέος μου στόχος είναι 5 ώρες συνεχόμενου ύπνου το βράδυ. Εάν καταφέρω αυτό θα μπω σε ρυθμό, θα ενεργοποιήσω και τον κοιμισμένο μου μεταβολισμό! (λέω τώρα, ξέρω γω, ...)

σας ευχαριστω κοριτσια!!!μονο 5 ωρες:shock::shock::shock:εγω θελω να κοιμαμαι οκταωρο δεν τα καταφερνω παντα αλλα ειναι ο στοχος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πόσο θα ήθελα να γινόνταν ένα κλικ και να είχα χάσει 10 κιλά :evil::evil::evil::evil: Κουράστηκα πια να προσπαθώ :evil::evil: Αχ ας μην σας ρίχνω και εσάς...... είναι και που αδιαθέτησα κιόλας και έχω κάτι νέυρα τσατάλια. Χτες με έπιασε και μια μανία και καταβρόχθισα ένα παγωτίνι και 4 σοκολατάκια τζοκόντα μαζεμένα. Μετά σιχαινόμουν τον εαυτό μου :evil::evil::evil: Μα καμία αυτοσυγκράτηση πια :cry::cry:

καλημερα σημερα ειδα την ζυγαρια 2 κιλα κατω!!!μεσα σε μια εβδομαδα !!!ατε πηρα κουραγιο και συνεχιζω γερα!!!!!

Μπράβο!!!! Καλή συνέχεια. Θύμισέ μου πόσα θέλεις να χάσεις......:confused:

Λοιπόν, όλοι αδυνατίζουν, τυχαίο? Νιώθω όπως πριν μείνω έγκυος που έβλεπα μόνο έγκυες στο δρόμο. Τώρα με στοιχειώνουν οι αδύνατοι.

¨Ολοι αδυνατίζουν: ο φούρναρης, οι φίλοι που έκαναν μπάκες, οι φίλες που γέννησαν...

Αχ και εμένα!!! Και αν τους ρωτήσεις και πώς τα κατάφεραν σου απαντάνε ένα απλό ''δεν ξέρω.... μου κόπηκε η όρεξη'' :evil::evil::evil: Η δικιά μου η ρημαδοόρεξη πότε θα κοπεί;;; Χτες ο καλός μου έψαχνε ένα εργαλείο που έχουμε για ανοίξει μια τρύπα στη ζώνη του πιο μέσα.:evil::evil: Μα δεν είναι αδικία;;;;

Λες να φταίει και αυτό;;; Η αλήθεια είναι ότι παραπάνω από 4ις ώρες καθημερινά δεν κοιμάμαι.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πόσο θα ήθελα να γινόνταν ένα κλικ και να είχα χάσει 10 κιλά :evil::evil::evil::evil: Κουράστηκα πια να προσπαθώ :evil::evil: Αχ ας μην σας ρίχνω και εσάς...... είναι και που αδιαθέτησα κιόλας και έχω κάτι νέυρα τσατάλια. Χτες με έπιασε και μια μανία και καταβρόχθισα ένα παγωτίνι και 4 σοκολατάκια τζοκόντα μαζεμένα. Μετά σιχαινόμουν τον εαυτό μου :evil::evil::evil: Μα καμία αυτοσυγκράτηση πια :cry::cry:

Μπράβο!!!! Καλή συνέχεια. Θύμισέ μου πόσα θέλεις να χάσεις......:confused:

Αχ και εμένα!!! Και αν τους ρωτήσεις και πώς τα κατάφεραν σου απαντάνε ένα απλό ''δεν ξέρω.... μου κόπηκε η όρεξη'' :evil::evil::evil: Η δικιά μου η ρημαδοόρεξη πότε θα κοπεί;;; Χτες ο καλός μου έψαχνε ένα εργαλείο που έχουμε για ανοίξει μια τρύπα στη ζώνη του πιο μέσα.:evil::evil: Μα δεν είναι αδικία;;;;

Λες να φταίει και αυτό;;; Η αλήθεια είναι ότι παραπάνω από 4ις ώρες καθημερινά δεν κοιμάμαι.....

ακομα 8 για να φτασω στα ιδανικα κιλα αλλα και ακομα 5 καλη θα ειμαι!!δενθα σου πω οτι τα εχασα ευκολα τα 2 κιλα πεινασα και εβλεπα και τους αλλουν να τρωνε αλλα δεν με νοιαζει εγω θελω να βαλω ενα τζινακι που εχω στην ντουλαπα αυτος ειναι ο στοχος!!για δοκιμασε να κοιμασε παραπανω μπορει και να βοηθησει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οπωσδήποτε φταίει κι αυτό! Έχω διαβάσει ότι χρειάζεται επαρκής ύπνος για να εκκρίνεται μια ορμόνη που καταστέλλει την όρεξη (η λεπτίνη νομίζω), δηλαδή όσο λιγότερο κοιμάσαι τόσο περισσότερο πεινάς...

Σήμερα ζυγίστηκα παρότι αδιάθετη. Με έδειξε 62,5, βγάζω 1 κιλό για τα ρούχα (τζην, δερμάτινα παπούτσια, βαρύ μακό), βγάζω κι ένα για την κατακράτηση (κοιλιά τούμπανο) υπολογίζω ότι είμαι περίπου 60 μισό. Πάλι καλά...

Διαφημίσεις

Οπωσδήποτε φταίει κι αυτό! Έχω διαβάσει ότι χρειάζεται επαρκής ύπνος για να εκκρίνεται μια ορμόνη που καταστέλλει την όρεξη (η λεπτίνη νομίζω), δηλαδή όσο λιγότερο κοιμάσαι τόσο περισσότερο πεινάς...

Σήμερα ζυγίστηκα παρότι αδιάθετη. Με έδειξε 62,5, βγάζω 1 κιλό για τα ρούχα (τζην, δερμάτινα παπούτσια, βαρύ μακό), βγάζω κι ένα για την κατακράτηση (κοιλιά τούμπανο) υπολογίζω ότι είμαι περίπου 60 μισό. Μέχρι τα 55 έχω ακόμα. Ας φτάσω πρώτα 58 και θα είμαι ευχαριστημένη.

Είναι κατά το : "έτυχε να μείνω έγκυος" που μου τη δίνει στα νεύρα να το ακούω

ναι, παίζει ρόλο. Δες εδώ:

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=5805

Για αυτό έχω στόχο τον συνεχομενο ύπνο για αρχή, μπας και στρώσουμε

ακριβώς!

Σήμερα ζυγίστηκα παρότι αδιάθετη. Με έδειξε 62,5, βγάζω 1 κιλό για τα ρούχα (τζην, δερμάτινα παπούτσια, βαρύ μακό), βγάζω κι ένα για την κατακράτηση (κοιλιά τούμπανο) υπολογίζω ότι είμαι περίπου 60 μισό. Μέχρι τα 55 έχω ακόμα. Ας φτάσω πρώτα 58 και θα είμαι ευχαριστημένη.

και λίγα βγάζεις με τζην κτλ ίσα που βλέπεις και 5αρι μετά!! Εύγε!!!

Εχθές έδειξα εγκράτεια, είχα τον πειρασμό μπροστά μου, έτρωγαν όλοι, εγώ βράχος!! ¨ηπια μπύρα βέβαια, αλλά χωρίς παρελκόμενα. κάτι είναι και αυτό...

Χαιρετώ όλες τις γοργόνες! Καιρό είχα να μπω αλλά λίγο που έλειπα, λίγο που με βάρεσε το καλοκαιράκι κατακούτελα και χαλάρωσα και κραιπάλιασα...ε δεν είχα νέα να σας πω όπως καταλαβαίνετε :)

Τώρα βλέπω τη ζυγαριά και αλλάζω δρόμο, έχω πάρει την ανιούσα σίγουρα αλλά δεν ξέρω πόσο και δεν είμαι έτοιμη να μάθω ακόμα χαχαχαχα!

Τελος πάντων από σήμερα μπήκα σε πρόγραμμα και από Δευτέρα άντε ίσως και Παρασκευή λέω να ζυγιστώ. Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον Παρασκευή για να το ράψω το ΣΚ με αυτό που θα δω...

Φιλάκια σε όλες τις γοργονίτσες!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Χαιρετώ όλες τις γοργόνες! Καιρό είχα να μπω αλλά λίγο που έλειπα, λίγο που με βάρεσε το καλοκαιράκι κατακούτελα και χαλάρωσα και κραιπάλιασα...ε δεν είχα νέα να σας πω όπως καταλαβαίνετε :)

Τώρα βλέπω τη ζυγαριά και αλλάζω δρόμο, έχω πάρει την ανιούσα σίγουρα αλλά δεν ξέρω πόσο και δεν είμαι έτοιμη να μάθω ακόμα χαχαχαχα!

Τελος πάντων από σήμερα μπήκα σε πρόγραμμα και από Δευτέρα άντε ίσως και Παρασκευή λέω να ζυγιστώ. Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον Παρασκευή για να το ράψω το ΣΚ με αυτό που θα δω...

Φιλάκια σε όλες τις γοργονίτσες!

Καλως την. Εγω θα σου ελεγα να μην ανεβεις καθολου στη ζυγαρια. Απλα ξεκινα τη διατροφουλα σου, κανε καθημερινα μιση-μια ωρα βαδισμα και μετα κανα μηνα .....αν θες, παντα προαιρετικα, ζυγισου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Για αυτό έχω στόχο τον συνεχομενο ύπνο για αρχή, μπας και στρώσουμε

Στρώνει και το δερματάκι με τον ύπνο! Μπράβο και για την εγκράτεια, εγώ αν αρχίσω τα αλκοολούχα μετά δε μαζεύομαι γιατί τον τραβάνε το μεζέ τους κι ο μεζές μετά τραβάει αλκοόλ, φαύλος κύκλος! (οπότε κατά καιρούς τα κόβω εντελώς γιατί στα κανονικά μου είμαι μπεκροκανάτα).

Lost, άφησε να περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα με διατροφή πριν ζυγιστείς!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...