Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

γειά σου γεωργία μου!!!!!

ελπίζω να είναι καλύτερα τα κέφια σου!!!!

Ναι γλυκια μου, ειμαι καλυτερα. Τελειωσα τις βαρβατες δουλειες που ειχα και τωρα relax.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γειά σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!!

Μπράβο στα κοριτσάκια που χάνουν και προπάντων στα κοριτσάκια που επιμένουν!!!!!!!

........................................................................................

Νοιώθω καλά, αρκετά δυνατή και ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρω!

φιλιάαααα

Σε λιγο θα εισαι κι εσυ ενα απο αυτα τα κοριτσια. Και η διαθεση σου δειχνει αποφασιστικοτητα.

Βουρ!!!!

Εσυ μπροστα κι εμεις ολες γυρω σου.

Παμε τσιπουριτσα!!!!

Μιλαμε, δε μασαμε.

Και, καθε φορα που θα εισαι αναμεσα σε εναν πειρασμο "¨φτου κακα" και διαιτας θα θυμασαι τις γοργονες. Αποτελεσματικη μεθοδος. Τι θα απολογηθεις?? Ποσο θα χαρεις αν μοιραστεις μαζι μας την απωλεια μισου ή ενος κιλου???

Ετσι κουκλα???icon14.gif

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Σε λιγο θα εισαι κι εσυ ενα απο αυτα τα κοριτσια. Και η διαθεση σου δειχνει αποφασιστικοτητα.

Βουρ!!!!

Εσυ μπροστα κι εμεις ολες γυρω σου.

Παμε τσιπουριτσα!!!!

Μιλαμε, δε μασαμε.

Και, καθε φορα που θα εισαι αναμεσα σε εναν πειρασμο "¨φτου κακα" και διαιτας θα θυμασαι τις γοργονες. Αποτελεσματικη μεθοδος. Τι θα απολογηθεις?? Ποσο θα χαρεις αν μοιραστεις μαζι μας την απωλεια μισου ή ενος κιλου???

Ετσι κουκλα???icon14.gif

είσαι δύναμη!!! σε ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!!!!

και όλες τις γοργόνες εννοείτε!!!!!! :D

Διαφημίσεις

καλημερα στην ποιο καλοκαιρινη παρεα!!!

τσιουριτσα χαιρομαι για εσενα παρα μα παρα πολυ !!!!

γιωργια αντε να σε βλεπω να περνεις τα πανω σου!!!

ελλι φιλακια καλη μου καλη συνεχεια!!!

μαρακι μου (αρχηγε) θαλω την προσκληση 1000000!! χαχαχαχαχαχχα!!

χαμομιλακι ελα ελα και θα δεις τι μπορεισ να κανεις γαι εσενα !!!

και σε ολα τα κουκλια της παρεας φιλακια πολλλλλλλλλα και συνεχει απολεια κιλωνννννννννννννννννν!!!

οσο για εμενα τι να πω ποιο σουπερ δεν γινεται σε παλια ρουχα μου μπενω και ενεβενει η διαθεση - κοπλιμεντα στο φουλ και ο συζηγος να περνει φωτιες!!! χαχχαχαχχαχα!!!

και πηγα και για μπανιο εκει ολα τα λεφτα εβαλα ενα οραιοτατο μπικινι το οποιο ελεγα οτι θα το εδινα στην κορη μου χαχαχαχαχχα!!1 :mrgreen: και ομως το φορεσα και η καλη η μαμα μου που αμα με δει να φοραω κανενα κουλο με κραζει μου εβγαλε το καπελο !!!!

τωρα τι να πω οτι λογο οτι το γυμναστηριο δεν παει κοσμος δεν πηγα και εγω αλλα εβαλα προγραμμα και περπαταω 5 χιλ την ημερα και η ζυγαρια ολο --------------------- διχνει!!!

φιλακια φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα και καλή μας εβδομάδα γοργονάρες μου!!!!!!

Jenia μου ευγε κοριτσάκι!!!!!!

καλημερα στην ποιο καλοκαιρινη παρεα!!!

οσο για εμενα τι να πω ποιο σουπερ δεν γινεται σε παλια ρουχα μου μπενω και ενεβενει η διαθεση - κοπλιμεντα στο φουλ και ο συζηγος να περνει φωτιες!!! χαχχαχαχχαχα!!!

και πηγα και για μπανιο εκει ολα τα λεφτα εβαλα ενα οραιοτατο μπικινι το οποιο ελεγα οτι θα το εδινα στην κορη μου χαχαχαχαχχα!!1 :mrgreen: και ομως το φορεσα και η καλη η μαμα μου που αμα με δει να φοραω κανενα κουλο με κραζει μου εβγαλε το καπελο !!!!

τωρα τι να πω οτι λογο οτι το γυμναστηριο δεν παει κοσμος δεν πηγα και εγω αλλα εβαλα προγραμμα και περπαταω 5 χιλ την ημερα και η ζυγαρια ολο --------------------- διχνει!!!

congratulation_graphics_3.gif

καλημέρα και καλή μας εβδομάδα γοργονάρες μου!!!!!!

Jenia μου ευγε κοριτσάκι!!!!!!

congratulation_graphics_3.gif

ευχαρηστω τσιπουριτσα μου!!!

αντε και σε λιγο καιρο θα μας λες τα δικα σου πολλα --------------------- !!!

:tongue::tongue::tongue: :tongue: :tongue:

Καλημέρα όμορφες!!!!

Θετική ενέργεια στο φουλ βλέπω!!!!

Μπράβο σε όλεςςςςςςςςς 0002020B.gif

Χθες πέτυχα στο Internet μία ιστοσελίδα που αναφερόταν σε μία "αντιοξειδωτική"δίαιτα. Μου προκάλεσε το ενδιαφέρον με αυτά που έλεγε- τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν ή όχι. Λέω να τη μοιραστώ μαζί σας- και να μου πείτε και εσεις- και η αρχηγός φυσικά. Η ιστοσελίδα είναι:

http://www.tlife.gr/Article/oracdiet/0-80-1263.html

Ααααα επίσης μπορείτε να μου προτείνετε εάν ξέρετε μία καλή ζυγαριά (ηλεκτρονική- να έχει και για λιπομέτρηση);;;;

Ευχαριστώ γοργονίτσες μουυυυυ 0002034E.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Καλημερ και καλη εβδομαδα σε ολη την παρεα. Διαβαζω φουλ διαθεση από ολες τις κοπελες και πολύ καλα αποτελεσματα. Συγχαρητήρια και πολλα μπραβο. Οι παραλιες θα αναστεναξουν φετος.

Θα ηθελα να γραψω όμως τα δικα μου παραστρατηματα και είναι αρκετα και τις 2 μερες του Σ/Κ. Το Σαββατο πηγαμε σε γενεθλια. Ειχα και τον μικρο μαζι. Η μάζωξη ηταν 8 και με τα πολλα πολλα κατεληξαν να κοψουν την τουρτα στις 9.30 παρακαλω. Ο μικρος επειδη δεν είναι συνηθισμενος σε ʽʼξενυχτιαʼʼ ειχε αρχισει τα κλαμματα και την μουρμουρα οποτε φυγαμε αρων αρων χωρις να τσιμπησω τιποτα από μπουφε. Που θελω να καταληξω? Ότι πηγαμε σπιτι και πεινουσαμε γιατι δεν ειχα φαει και το απογευματινο μου ουτε για βραδυ. Ετσι ριξαμε μια πιτσα στο φουρνο και εφαγα ένα κομματα μαζι με 2 κρεπες στις 11 το βραδυ. 1ο παραστρατημα.

Χτες πηγαμε σε μια βαφτιση. Το προγραμμα δεν ειχε μετα τραπεζι. Αλλα επαναληφθηκε το ιδιο σκηνικο. Δεν ειχα τσιμπισει τιποτα απογευμα και βραδυ νωρις, οποτε αρχισαν τα οργανα στο στομαχι. Επιστρεφοντας σπιτι παραγγειλαμε ποικιλια κρεατων αλλα…..πηρα και τη ροκα μου, εφαγα όμως και 2 κομματακια πιτουλα. Και ηπια και λιγο μπυρα. 2ο παραστρατημα. Αφηστε ειμαι να σκασω. Τετοια αμαρτια δεν εχω κανει τοσο καιρο που ειμαι σε διατροφη. Και τωρα επειδη εφτασα στο στοχο να χαλαρωσω???? Ντροπη μου. Παω στον τοιχο με την πλατη γυρισμενη.

Y9MXp3.png

Ζωή μου δεν ξέρω να σου πω για την δίαιτα...μου φαίνεται λίγο πλούσια σε σχέση με τη δική μου (αλλά εγώ έχω πολλά να χάσω... ) ας πουν οι ειδήμονες!

Μινούλα μην τρελαίνεσαι! Δες το σαν επιβράβευση και όχι σαν ατασθαλία!

Συνεχίζεις δυναμικά! η αλήθεια είναι ότι τα χειρότερα γίνονται όταν βγαίνουμε από το πρόγραμμα

το λέω για να το ακούω : βασική αρχή για επιτυχημένη διατροφή είναι η οργάνωση!!!!!!

(εννοείτε υπάρχουν και τα απρόοπτα, καλή ώρα όπως έγιναν στην Μινούλα το σκ!)

ΖΩΗ μια ματια που εριξα στην διαιτουλα που λες δεν ειναι και κακια αλλα θα μας πει και ο αρχηγος ως εμπιρωγνομονας !!!!!!! χαχαχαχχαχα!

Εμένα μου φάνηκαν πολλά τα φαγητά που προτείνει / αλλά- δίνει έμφαση στα αντιοξειδωτικά- που δεν ξέρω ακριβώς τί είναι και που βοηθούν, γι' αυτό θέλω να δω τί γίνεται..

αρχηγέ μου που είσαιιιιιιιιιιιι;;;;:-D:grin::-D:grin::-D τα φώτα σου!!

ααα και οι κατεχίνες δεν ξέρω πώς ακριβώς βοηθούν (μαύρη σοκολάτα+τσάι)

Γεμάτη απορίες ήρθα σήμερα!!:roll::roll::roll:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μινούλα μην τρελαίνεσαι! Δες το σαν επιβράβευση και όχι σαν ατασθαλία!

Συνεχίζεις δυναμικά! η αλήθεια είναι ότι τα χειρότερα γίνονται όταν βγαίνουμε από το πρόγραμμα

το λέω για να το ακούω : βασική αρχή για επιτυχημένη διατροφή είναι η οργάνωση!!!!!!

(εννοείτε υπάρχουν και τα απρόοπτα, καλή ώρα όπως έγιναν στην Μινούλα το σκ!)

Φοβαμαι μην τα φορτωσω στον κοκορα. Και αυτος ο αντρας μου ολο τετοια σκεφτεται και με κολαζει. Μπυριτσα, μεζεδακια και αντε γεια. Τελος παντων. Συνεχιζουμε το στοχο μας.

Παντως πιστευω κοριτσια οτι το κλειδι ειναι να μην πεινας. Τοσο καιρο που εκανα σωστα την διατροφη δεν ειχα προβλημα κανενα. Οτι και να περνουσε απο μπροστα μου ημουν βραχος (σχεδον). Αυτη η πεινα ειναι κακος συμβουλος.

Y9MXp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!!

Μπράβο στα κοριτσάκια που χάνουν και προπάντων στα κοριτσάκια που επιμένουν!!!!!!!

πήγα την παρασκευή στην διαιτολόγο

χαρήκαμε που βρεθήκαμε κλπ κλπ χιχιχιιχι είμαστε φίλες πλεον... μετά από τόσα χρόνια! δηλώνω επισήμως ότι είναι καταπληκτική διαιτολόγος και υπέροχος άνθρωπος! 2 φορές που το πήρα απόφαση έχασα πραγματικά πολλά κιλά και με υγιεινό τρόπο, καθώς επίσης 2 φίλες μου εχουν χάσει μια χαρά τα κιλάκια τους.

Λοιπόν πάμε από την αρχή γιατί το μαμεψα εντελώς......

επόμενη επίσκεψη έχω την Δευτέρα 19 (10 μέρες)

Νοιώθω καλά, αρκετά δυνατή και ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρω!

φιλιάαααα

καλημεραααααααααααααα γοργόνες!!!

Τσιπουριτσα διαβασα οτι με τις εξετασεις σου ολα ΟΚ !!! και πολυ χάρηκα!!!....και οσο για το αλατακι....πιστεψε με η μειωση του θα σε βοηθησει στην απωλεια κιλων όσο ΔΕΝ φανταζεσαι!!!!!!!!!!!

Καλη αρχη με τη διαιτολογο....και ειμαι σιγουρη οτι συντομα θα φτασεις το στοχο σου :mrgreen:

Καλημερα Γεωργια!!!

Και γω οταν πορωνομαι με τον διαδρομο καπως ετσι ειμαι, αντε 2-3 λεπτα παραπανω λεω και τα καταφερνω. Το θεμα βεβαια ειναι οτι μεχρι να αποφασισω να ανεβω στον διαδρομο, ειναι ολοκληρη διαδικασια! Δεν μπορω να το παρω αποφαση με τπτ! Τι κανεις εσυ για να παρεις μπρος;;; Χωρια οτι καθε μερα κατι θα προκυψει και δεν εχω τελικα χρονο για τον διαδρομο-κατα συνεπεια και για γυμναστικη...

μπονζουρρρρ μινουλα !!!

για να παιρνεις μπρος στην αρχη θα σκεφτεσαι τα ρουχα που δεν σου μπαινουν!!!!.....μετα θα σου γινει συνηθεια αγαπημενη η ασκηση και θα δεις και τα ευεργετικα αποτελεσματα της εκτος απο το καψιμο λιπους.....την ευεξια που θα νιωθεις....και θα την αποζητας κιολας....και σε καμια περιπτωση δεν θα βαριεσαι να ανεβεις στο διαδρομο !!!

Καλημερουδια γοργονες.

Ειμαι χαρουμενη γιατι η ζυγαρια ......εχει παρει την κατιουσα. Εβδομαδα και μισο κιλο το στελνω στον αγυριστο. Αχ, σκεφτομαι τις διακοπουλες και παιρνω περισσοτερο κουραγιο. Ανεβαινω στο διαδρομο και λεω <ακομα 5 λεπτα να λιωσω κατιτις παραπανω> και αντε <να βρω χρονο να ανεβω και σημερα για λιγο λιωσιμο ακομα> ...... Μεγαλη ευκολια να εχεις τη δυνατοτηα να κανεις γυμναστικη οποτε θελεις.

Σας φιλω ολες γλυκα, και να εχετε μια υπεροχη Κυριακη.

Ματς μουτς

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ μπραβοοοοοοοοοοοοο βρε Γιωργια....οσα μπραβο και να πω ειναι λιγα!!!!!

Καλημέρα και από εμένα.Τι μου κάνετε; Λοιπόν είμαι -1,5 κιλό! Από 65,4(ναι τόσο είχα φτάσει) σήμερα είμαι 64!!!! Βέβαια έχω κόσμο για το ΣΚ και να δώ πόσο θα αντέξω..

Καλό ΣΚ σε όλες!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Κατερινακιιιιιιιιιιιιιιι !!!!.....αφου ειδες το μειον....οσο κοσμο και να εχεις θα αντεξεις :wink:

Τι λες βρε κοριτσι μου??? Τουλαχιστο το ΙΚΑ σας, το πληρωνουν ή μηπως θα σας τη φορεσουν και απο κει??? Κανε ενα τσεκ στι ΙΚΑ!!!!! Εχω κακη εμπειρια με γνωστο ατομο!!!! Ελπιζω το σημερινο ρεπο σου να μην "παραταθει" επ' αοριστο!!!

Αυτη την προβα δεν την εντοπισα ουτε εγω. Αν τη βρεις στειλ' την και κατα δω.

Ο μικρος ειναι καλυτερα???

Φιλακια και καλο βραδυ

πολυ σωστη ερωτηση Γιωργια....Μαεστριααααααααα τσεκαρε τα ενσημα σου στο ΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η προβα ειναι εδω στο προφιλ μου ....οχι στο facebook :wink:

βεβαια δεν ειναι ολοκληρωμενο το νυφικο ακομα ....αλλα μια μικρη ιδεα θα την παρεις :wink:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...