Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ασχετο ,αλλα πόσα κιλάκια παραπάνω μας δείχνει η ζυγαριά οταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε γιατι έπαθα ένα σοκ?? Εναμησι καλα είναι :tongue:??

Εγω απο 0,5 ως και 2. Περιορισε το αλατι ειδικα εκεινες τις μερες και πινε πολα υγρα. Επισης φαε περισσοτερες τροφες με καλιο που αυτο βοηθα τον οργανισμο να αποβαλει το νατριο. Μη ζυγιζεσαι ποτε εκεινες τις μερες. Η ζυγαρια δειχνει πλασματικη εικονα. Να προτιμας τη μεζουρα. Ειναι καλυτερος δεικτης συγκρισης.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

skybeam k georgiamami ευχαριστω!!

παντως αυτό με την κοιλια που ειπε η προηγούμενη κοπέλα ειναι οντως εκνευριστικο!!Και ενω ξερω οτι θελει γυμναστικη για να φυγει......τα ιδια παντελακη μου τα ίδια παντελη μου!! Ας ασκηθουμε οπως μπορουμε!! Μιση ωρα περπατημα καθε μερα δεν αρκει ομως ε??

Βρε κοριτσια πηγε μια γνωστη μου να δουλεψει σε ξενοδοχειο(ενταξει, δε συζηταμε την κουραση,ηταν κ η πρωτη φορα που δουλευε!) κ εχει χασει απο το τελος Μαρτιου που πηγε μεχρι τωρα 20 κιλα, άλλος ανθρωπος!! Και λεω στον εαυτο μου:δεν ειμαι αξια να χασω για αρχη 5:evil:??

Συγγνώμη, αλλά τι είναι αυτό:rolleyes:??

καλημεραααααααααα πηρες απαντηση πριν να το δω!!ειναι ενα ωραιο χορευτικο προγραμμα με ενταση και εκτονοση!!!παω εκει και βγαζω οτι αποθημενα εχω:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Φυσικά! Εάν ακολουθείς τη διατροφή της skybeam 250 γρ.

Προσοχή! το ντολμαδάκι είναι σαν "πατατάκι", εύκολα ξεφεύγεις. Βάλε στο πιάτο σου και μην τσιμπολογήσεις

Διαφημίσεις

Ειλικρινα,η κοιλια μου μετα το φαγητο ειναι σαν 5 μηνων εγκυος.Στητη και τουρλωτη!

Πιστεύω πως ή που τρως μεγάλες ποσότητες, ή που κάτι σε πειράζει, δηλαδή σε κάτι έχεις δυσανεξία.

Πιστεύω πως ή που τρως μεγάλες ποσότητες, ή που κάτι σε πειράζει, δηλαδή σε κάτι έχεις δυσανεξία.

Εγω παλι που οταν τρωω, εχω τρια "σωσιβια" στο μπροστινο μερος του σωματος??? 1 στηθος, 2 στομαχι, 3 κοιλια. Μετα μετακομιζουμε στο πισω μερος του σωματος οπου υπαρχει ενα και τροφαντο σωσιβιο, ο κw&*^ς. :oops:

Συνηθως το πρηξιμο μετα απο φαγητο αν φυσικα δεν εχουμε φαει τον αγλαιωρα, αποδιδεται σε προβληματικη πεψη. (στομαχι-εντερο).

dimmi, καλή αρχή. Τι τμήμα θα ακολουθήσεις; Εγώ ξεκινάω αεροβική τον Σεπτέμβριο. Βασικά με το φαγητό δε βλέπω φως στον ορίζοντα, δεν έχω χάσει γραμμάριο, οπότε κόβω τις μπύρες, γιατί το είχα παρακάνει. Η δικαιολογία μου ήταν ότι κάνουν καλό στη γαλουχία. :tongue:
δεν μου αρέσουν τα τμήματα, πήγα παρέα με την ζώνη που μετρά παλμούς και το mp3 πλειερ, έκανα μόνο αερόβια για αρχή και ραχιαίους, κοιλιακούς. Δεν αφήνει ο γυμναστης για κάτι άλλο τώρα, σιγά σιγά θα εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα με βάρη κι άλλη αερόβια.

Σε ευχαριστώ με το καλό να ξεκινήσεις κι συ!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

Καλη επιτυχία σε όλες μας!! Απλα, το θέμα είναι , πώς το παίρνουμε απόφαση για διαιτα??Πρεπει δηλαδή να έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο!!

Εγω πχ λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω 2ο παιδί, αν δεν χάσω τουλάχιστον 10 κιλά!!Ωραια, το ειπα!! Ελα ντε ομως που δεν θελω οντως τωρα παιδι και έτσι το αφήνω.....το αφήνω..........το αφήνω..........:(!

Αυτη τη ρημαδα την αυτοσυγκράτηση πώς την καταφέρνουμε??

Δεν ξέρω πως την καταφέρνουν στο φαγητό, κατάλαβα ότι έχω αυτοσυγκράτηση στο φαγητό μόνο όταν έπαθα διαβήτη κύησης που ήμουν τύπος και υπογραμμός για 2,5 μήνες. Μετά...επανήλθα ο παλιός κακός εαυτός μου!

καλημερααααααααααααααα,σας ηρθα και παλι!!δεν ξερω αν με θυμαστε ειμουν παλιος θαμωνας ειχα χασει τα κιλα μου οσο εμπαινα μετα λιγο η χαλαρωση λιγο η καλοπεραση εβαλα μετα εκανα και το παιδακι μου και εφτασα εδω που ειμαι σημερα!!εχασα τα κιλα της εγκυμσυνης αλλα θελω ακομα 10 κιλα να παω στο επιθυμητο μου βαρος και στα ιδανικα κιλα για μενα !!!!:rolleyes:

συγχαρητήρια! Εχεις κάνει ήδη το πρω΄το βήμα, τα κιλά της κύησης καλά είναι για αρχή!

Καλημερα κι απο μενα!

Τελικα μονο η ασκηση θα μας σωσει....εγω με τη διατροφη δεν καταφερνω τιποτα..!!

Εχω αρχισει και κανω λιγους κοιλιακους καθημερινα και ελπιζω τουλαχιστον να υποχωρησει η κοιλια.Ειλικρινα,η κοιλια μου μετα το φαγητο ειναι σαν 5 μηνων εγκυος.Στητη και τουρλωτη!Εχω διαβασει σε πολλων το βλεμμα της αναρωτησης.-παλι εγκυος ειναι αυτη??Θα μου πειτε,αν ηταν χαλαρη και κρεμαστη η κοιλια θα το προτιμουσα??μαλλον οχι...

Ποιος θα μου κρατησει τα παιδια να παω κι εγω για λιγη γυμναστικουλα?κλαψ κλαψ

Mylife νομίζω αυτή είναι η απάντηση μας, πιστεύω το ίδιο με κριστίν, εδώ που έχω φτάσει μόνο η άσκηση θα με σώσει, και τα αντισυλληπτικά να στρώσει η περίοδος-αιμορραγία.

Μια που είπα γιαυτά οι εξετάσεις μου βγήκαν, και οιτ ελευταίες, και είναι πεντακάθαρες. Αρα είμαι στην αναμονή να στρώσει από μόνο του το σώμα μου, ήδη είμαι καλύτερα και από θέμα συχνότητας περιόδου και από θέμα ροής. Μόλις άρχισα γυμναστηριο (δεν θυμάμαι σας το είπα?) ξανααδιαθέτησα.

Εκοψα σήμερα το τσιγάρο, ξαναδιάβασα το βιβλίο "ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα", έφαγα νορμαλ, αποφάσισα να αρχίσω από αυριο τα ανατισυλληπτικά (3η μέρα περιοδου) και να μη τρώω βλακείες. Να πίνω πολύ νερό και μόλις νιώσω καλύτερα να πάω γυμναστήριο. Αυτά τα νέα μου, σας φιλώ!

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;

Dimmi αν κατάφερνα να πάω γυμναστήριο.....που το θέλω πάρα πολύ, αλλά δεν εχω ποιον να προσέχει τη μικρή μου :cry::cry::cry:, θα πήγαινα σίγουρα σε αερόμπικ. Πήγαινα για πολλά χρόνια και τώρα μου λείπει.... άσε που νιώθω να εχω σκουριάσει εντελώς. Μου λείπει γενικά η κίνηση γ@μ%τ^^ :evil::evil::evil:. Μπράβο σου για το κάπνισμα!!!! Άξια!!!!

Για το πρήξιμο που λέτε, μπορεί να σας το προκαλεί κάτι φαινομενικά ακίνδυνο και αθώο. Την αδερφή μου π.χ. την πρήζουν τα κολοκυθάκια και το γάλα.

Στα δικά μου τώρα. Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι στα 100,7..... ουσιαστικά μηδαμινή απώλεια......:(:(:(:( Πότε θα δω το 9 μπροστά;;; Σαν να νιώθω όμως κιόλας ότι θα αδιαθετήσω νωρίτερα από το κανονικό.... για να δούμε....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα τζοβάννα μου σε ευχαριστώ! Εχω να καπνίσω από χθες στις 6μιση και νιώθω τόσο υπέροχα! Εχω φιλήσειτόσες φορές το γιό μου που αναπλήρωσα για όλο τον καιρό!

Επιτέλους δεν καπνίζω πια, δεν είμαι καπνίστρια, δεν βρωμάω τσιγαρίλα, σε λίγο θα λαχανιάζω λιγότερο και θα έχω πολύ καλύτερη διάθεση και ανεβασμένο ηθικό όπως παλιά!

Θα με βοηθήσει και με τα κιλά ελπίζω! Την πρώτη φορά είχα ηττοπαθή διάθεση και είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, τη δεύτερη που το έκοψα, πρίν τη σύλληψη του μωρού, δεν είχα πάρει τίποτε (1-2)!!!

Θα δείς σύντομα το 9 μπροστά καλή μου, όπως κι γω κάποτε ξανά :P εμ όχι θα του περάσει του 9? μπα!!!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι στα 100,7..... ουσιαστικά μηδαμινή απώλεια......:(:(:(:( Πότε θα δω το 9 μπροστά;;; Σαν να νιώθω όμως κιόλας ότι θα αδιαθετήσω νωρίτερα από το κανονικό.... για να δούμε....

Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάνα κιλό κατακράτηση αφού περιμένεις να αδιαθετήσεις. Να λειτουργείς σαν να είδες το 9 μπροστά, κι αν σε ρωτήσει ο άντρας σου να πεις 99. Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά ώστε να μην σταματήσεις την προσπάθεια αν το πανηγυρήσεις από τώρα!;)

Συνηθως το πρηξιμο μετα απο φαγητο αν φυσικα δεν εχουμε φαει τον αγλαιωρα, αποδιδεται σε προβληματικη πεψη. (στομαχι-εντερο).

Nαι, έτσι ακριβώς! Κι εμένα μου συμβαίνει αν φάω πεπόνι, αυγό, ή πολύ άμυλο.

Dimmi, χαιρομαι πολυ για το κοψιμο του τσιγαρου. Ειμαι πρωη καπνιστρια και ως ζωντανη αποδειξη σου λεω οτι ολο ειναι θεμα σκεψης. Αυτο που ειπες για τα φιλια στον γιο σου ειναι ενα μερος της ανταμοιβης σου. Το τσιγαρο ειναι παρελθον. Πιστεψε το και θα γινει.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάνα κιλό κατακράτηση αφού περιμένεις να αδιαθετήσεις. Να λειτουργείς σαν να είδες το 9 μπροστά, κι αν σε ρωτήσει ο άντρας σου να πεις 99. Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά ώστε να μην σταματήσεις την προσπάθεια αν το πανηγυρήσεις από τώρα!;)

Είχα αδιαθετήσει στις 2/8 και άρα λογικά δεν πρέπει να αδιαθετήσω πριν τις 30/8, αλλά από χτες έχω κάτι περίεργα συμπτώματα, ποναλάκια χαμηλά, πόνο στη μέση.... γι' αυτό λέω ότι μάλλον θα αδιαθετήσω νωρίτερα. Εκτός και αν είναι τυχαίο. Μην με ρωτήσετε αν παίζει να είναι κάτι άλλο ;);););), γιατί θα σας πω ΟΧΙ. Σιγά μην πω στον άντρα μου πόσα κιλά είμαι βρε; :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...