Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

Καλη επιτυχία σε όλες μας!! Απλα, το θέμα είναι , πώς το παίρνουμε απόφαση για διαιτα??Πρεπει δηλαδή να έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο!!

Εγω πχ λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα κάνω 2ο παιδί, αν δεν χάσω τουλάχιστον 10 κιλά!!Ωραια, το ειπα!! Ελα ντε ομως που δεν θελω οντως τωρα παιδι και έτσι το αφήνω.....το αφήνω..........το αφήνω..........:(!

Αυτη τη ρημαδα την αυτοσυγκράτηση πώς την καταφέρνουμε??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αυτη τη ρημαδα την αυτοσυγκράτηση πώς την καταφέρνουμε??

Bγάλε και κρέμασε στην πόρτα της ντουλάπας το αγαπημένο σου ρούχο με το οποίο αισθανόσουν θεά πριν πάρεις κιλά. Επίσης κόλλησε στην πόρτα του ψυγείου μια φωτό όπως είσαι τώρα, και μια φωτό όπως ήσουν πριν παχύνεις. Καλή αρχή!

καλημερααααααααααααααα,σας ηρθα και παλι!!δεν ξερω αν με θυμαστε ειμουν παλιος θαμωνας ειχα χασει τα κιλα μου οσο εμπαινα μετα λιγο η χαλαρωση λιγο η καλοπεραση εβαλα μετα εκανα και το παιδακι μου και εφτασα εδω που ειμαι σημερα!!εχασα τα κιλα της εγκυμσυνης αλλα θελω ακομα 10 κιλα να παω στο επιθυμητο μου βαρος και στα ιδανικα κιλα για μενα !!!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Bγάλε και κρέμασε στην πόρτα της ντουλάπας το αγαπημένο σου ρούχο με το οποίο αισθανόσουν θεά πριν πάρεις κιλά. Επίσης κόλλησε στην πόρτα του ψυγείου μια φωτό όπως είσαι τώρα, και μια φωτό όπως ήσουν πριν παχύνεις. Καλή αρχή!

αυτο πολυ μου αρεσε θα το εφαρμοσω,θα βαλω εξω απο την ντουλαπα ενα θεοστενο τζιν που εχω και μια φωτο του γαμου μου στο ψυγιο ετσι για να μην ξεχνιεμαι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα!

Εφάκη στο ίδιο πνεύμα ένα σχετικό βιβλίο συστήνει: γράφουμε σε μια καρτα 5 λόγους για τους οποίους θέλουμε να αδυνατήσουμε (πχ. να είμαι κορμάρα στη βάπτιση, να ξαναμπω στο παλιο ρούχο, να έχω αυτοπεποίθηση, κτλ) και τη διαβάζουμε καθημερινά.

Εάν είσαι έτοιμη να κυλήσεις επίσης την διαβάζεις...

Συνεχίζω. Θερμιδικά είμαι καλά, αλλά παίρνω λίγες "κακές" θερμίδες από μικρογλυκάκια σε καθημερινή βάση. ΝΟμίζω ξεπρήζομαι πάραυτα.

Το καλό ή κακό είναι ότι έχω προσαρμόσει ως ένα βαθμό την γκαρνταρόμπα μου και στρογγυλοκάθομαι στα κιλάκια μου αντί να τρεεεεχωωωωωω.

Ψυχολογία για δίαιτα ΜΗΔΕΝ. Ψυχολογία γενικώς: πήγαμε στο + από τον πάτο του - που ήμασταν, κάτι είναι και αυτό.

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα,σας ηρθα και παλι!!δεν ξερω αν με θυμαστε ειμουν παλιος θαμωνας ειχα χασει τα κιλα μου οσο εμπαινα μετα λιγο η χαλαρωση λιγο η καλοπεραση εβαλα μετα εκανα και το παιδακι μου και εφτασα εδω που ειμαι σημερα!!εχασα τα κιλα της εγκυμσυνης αλλα θελω ακομα 10 κιλα να παω στο επιθυμητο μου βαρος και στα ιδανικα κιλα για μενα !!!!:rolleyes:

Καλέ πλάκα κάνεις; Εγώ που σε είδα από κοντά, μια χαρά είσαι. Με το ύψος που έχεις, μπορείς να υποστηρίξεις τα κιλά που έχεις τώρα. Αλίμονο σ' εμάς τις κοντοπίθαρες. :tongue:

Το καλό ή κακό είναι ότι έχω προσαρμόσει ως ένα βαθμό την γκαρνταρόμπα μου και στρογγυλοκάθομαι στα κιλάκια μου αντί να τρεεεεχωωωωωω.

Μια από τα ίδια. Άμα δε χωράς στα ρούχα σου, αναγκάζεσαι και πας και παίρνεις μερικά καινούρια. Εμένα με βλέπω να βγάζω το χειμώνα με τα ριχτά φουστανάκια συν κολάν και μπλουζοφούστανα που φορούσα στην εγκυμοσύνη, χθες πήγα πήρα κι ένα τζην για να βολεύομαι, οπότε δε με βλέπω να κάνω προσπάθεια να τα χάσω. Είπα να κόψω και τις μπύρες κι όλο κάπου μας καλούν, όλο και κάποιος έρχεται... να μην φάω μπορώ, αλλά να βλέπω να πίνουν μπύρες κι εγώ να μην, δεν το αντέχω. :(

Καλημέρα!

Εφάκη στο ίδιο πνεύμα ένα σχετικό βιβλίο συστήνει: γράφουμε σε μια καρτα 5 λόγους για τους οποίους θέλουμε να αδυνατήσουμε (πχ. να είμαι κορμάρα στη βάπτιση, να ξαναμπω στο παλιο ρούχο, να έχω αυτοπεποίθηση, κτλ) και τη διαβάζουμε καθημερινά.

Εάν είσαι έτοιμη να κυλήσεις επίσης την διαβάζεις...

Συνεχίζω. Θερμιδικά είμαι καλά, αλλά παίρνω λίγες "κακές" θερμίδες από μικρογλυκάκια σε καθημερινή βάση. ΝΟμίζω ξεπρήζομαι πάραυτα.

Ψυχολογία για δίαιτα ΜΗΔΕΝ. Ψυχολογία γενικώς: πήγαμε στο + από τον πάτο του - που ήμασταν, κάτι είναι και αυτό.

καλημερα!!εγω αναλογος απο ψυχολογια καλα παω ξεκουραστηκα στες δικαπες εφαγα και οτι ηθελα αρα τωρα δυναμικα στον αγωνα πρεπει να χασω μερικα κιλα πριν να μπει χειμωνας αλιως δεν εχω παντελονια να βαλω απο το γονατο και πανω δεν ερχονται!!ξεκιναω και ζουμπα απο σεπτεμβριο 2 φορες την εβδομαδα αυτο σιγουρα θα βοηθησει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλέ πλάκα κάνεις; Εγώ που σε είδα από κοντά, μια χαρά είσαι. Με το ύψος που έχεις, μπορείς να υποστηρίξεις τα κιλά που έχεις τώρα. Αλίμονο σ' εμάς τις κοντοπίθαρες. :tongue:

Μια από τα ίδια. Άμα δε χωράς στα ρούχα σου, αναγκάζεσαι και πας και παίρνεις μερικά καινούρια. Εμένα με βλέπω να βγάζω το χειμώνα με τα ριχτά φουστανάκια συν κολάν και μπλουζοφούστανα που φορούσα στην εγκυμοσύνη, χθες πήγα πήρα κι ένα τζην για να βολεύομαι, οπότε δε με βλέπω να κάνω προσπάθεια να τα χάσω. Είπα να κόψω και τις μπύρες κι όλο κάπου μας καλούν, όλο και κάποιος έρχεται... να μην φάω μπορώ, αλλά να βλέπω να πίνουν μπύρες κι εγώ να μην, δεν το αντέχω. :(

καλος την γεωργια !!ψηλη ειμαι αλλα τα ποδια ειναι χοντρα και τα παντελονια ολα μικρα μου !!!πρεπει να ανασυγκρατηθω και εγω!!δεν θελω να βαλω ρουχα εγκυμοσυνης πολυ θα χαλαστω αρα στον αγωνα δεν θηλαζω κι ολας για να εχω δικαιολογια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!εγω αναλογος απο ψυχολογια καλα παω ξεκουραστηκα στες δικαπες εφαγα και οτι ηθελα αρα τωρα δυναμικα στον αγωνα πρεπει να χασω μερικα κιλα πριν να μπει χειμωνας αλιως δεν εχω παντελονια να βαλω απο το γονατο και πανω δεν ερχονται!!ξεκιναω και ζουμπα απο σεπτεμβριο 2 φορες την εβδομαδα αυτο σιγουρα θα βοηθησει!!

Ναι ε; Και δε σου φαίνεται! :? Τα δικά μου ανεβαίνουν κανονικά ως επάνω, αλλά δεν κουμπώνουν. Τελικά σώθηκα με ένα τζην ελαστικό από Η&Μ και μάλιστα skinny. Πρώτη φορά βάζω skinny παντελόνι κι ανέβηκε η ψυχολογία μου στην ταράτσα. :tongue:

Ναι ε; Και δε σου φαίνεται! :? Τα δικά μου ανεβαίνουν κανονικά ως επάνω, αλλά δεν κουμπώνουν. Τελικά σώθηκα με ένα τζην ελαστικό από Η&Μ και μάλιστα skinny. Πρώτη φορά βάζω skinny παντελόνι κι ανέβηκε η ψυχολογία μου στην ταράτσα. :tongue:

ειδες κατι κανει το τοσο υψος!!!μια χαρα εισαι τοτε!!μου αρεσουν παρα πολυ τα skinny ειδικα τον χειμωνα σε ζεστενουν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλωσήρθατε οι καινουριες.

εγω δεν εχω διαθεση για δίαιτα, απλά διατηρουμε στα κιλά μου. κατι ειναι και αυτό.

το ιδανικο κοριτσια ειναι και η ασκηση / κίνηση.

ΟΛΑ είναι θεμα ψυχολογίας , αυτό βλέπω.

Κα η δική μου ετσι και ετσι. Να γκρινιαξω λιγο??? ( θα με βοηθησει να τα ξεπερασω)

Ο συζηγος δεν πήρε καθολου αδεια. ΟΚ ευτυχως μενω σε ωραιο μερος

1 χρόνο μετακομισα και ακομα το σπίτι δεν το εχω φερει σε σημειο που θελω. ΟΚ αργα αλλα σταθερα. Πριν λίγες μερες ηρθε η βιβλιοθηκη.... επιτελους μηπως φύγουν καποια κουτια.

από 1 Σεπτεμβρη δεν ξερω που θα δουλευω (εκπαιδευτικος που περιμενει β φαση αποσπάσεων) ΟΚ εχω δουλεια. Πειραζει που θέλω και αξιοπρέπεια???

αχχχ ήδη ειμαι καλύτερα

Μόνο με το νυφικό αισθανόμουν θεά:P!! Και που την έχω τη φωτό σε κορνίζα το ίδιο μου κανει!!Μαλλον θελω να με ταρακουνησει κανεις και να μου πει πώς έγινα ετσι!! Αν υπάρχει τρόπος να κόψουμε τα σοκολατικά, κάτι πάει να γίνει!Αλλα όταν νευριάζω ή δεν είμαι καλά, εκει καταληγω!!

Ασχετο ,αλλα πόσα κιλάκια παραπάνω μας δείχνει η ζυγαριά οταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε γιατι έπαθα ένα σοκ?? Εναμησι καλα είναι :tongue:??

Συγγνώμη, αλλά τι είναι αυτό:rolleyes:??

Ασχετο ,αλλα πόσα κιλάκια παραπάνω μας δείχνει η ζυγαριά οταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε γιατι έπαθα ένα σοκ?? Εναμησι καλα είναι :tongue:??

Μέχρι και 2 καμμιά φορά

Συγγνώμη, αλλά τι είναι αυτό:rolleyes:??

Η zumba είναι χορευτική γυμναστική σε αφρικάνικους ρυθμούς. Είναι πολύ ωραία άσκηση, μακάρι να υπήρχε γυμναστήριο στη γειτονιά μου που να κάνει!

Καλημερα κι απο μενα!

Τελικα μονο η ασκηση θα μας σωσει....εγω με τη διατροφη δεν καταφερνω τιποτα..!!

Εχω αρχισει και κανω λιγους κοιλιακους καθημερινα και ελπιζω τουλαχιστον να υποχωρησει η κοιλια.Ειλικρινα,η κοιλια μου μετα το φαγητο ειναι σαν 5 μηνων εγκυος.Στητη και τουρλωτη!Εχω διαβασει σε πολλων το βλεμμα της αναρωτησης.-παλι εγκυος ειναι αυτη??Θα μου πειτε,αν ηταν χαλαρη και κρεμαστη η κοιλια θα το προτιμουσα??μαλλον οχι...

Ποιος θα μου κρατησει τα παιδια να παω κι εγω για λιγη γυμναστικουλα?κλαψ κλαψ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...