Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 101,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

14) Zeficha ετών 29 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78 (04/06/12) τωρινό βάρος 78 στόχος 53;;;;

15) Antigoni84 28 ετών ύψος 1.62 αρχικό βάρος 75 (04/06/12) τωρινό βάρος 75 στόχος 60

Μάλιστα:rolleyes:!!Εδώ είμαστε!!

Βλέπω εδώ και καιρό τον τίτλο της ενότητας, αλλα ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το θέμα:oops:!Νομιζω ομως ότι ήρθε η ώρα!! Μόνο την τελευταία σελίδα είδα τώρα βέβαια, ελπίζω μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες να υπάρχουν πολλές κοπέλες που πέτυχαν το στόχο τους!

Να συστηθω: Είμαι 33 χρονων (και κάποιων ημερών ,πρόσφατα τα έκλεισα) με ύψος 1,60και τώρα 69κιλά. Εχω ένα παιδί 2 ετών, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 66 και αν μου έλεγε κανεις ότι θα περνούσαν 2 χρόνια και δεν θα είχα χάσει ακόμα τα κιλά, θα του έλεγα οτι λέει βλακείες:?!! Πήρα 12μησι κιλά στην εγκυμοσύνη, απλά με το θηλασμό(8μηνες) πήρα κιλά γιατί απλά είχα λυσσάξει στην πείνα και στην .....σοκολάτα!! μην ανοίξω το κεφάλαιο της σοκολάτας, εξαρτημένη και εγω!!!

Εχω κανει 2 προσππαθειες για διαιτα, απο 74 πήγα 69,5, πηρα θαρρος κ σταμάτησα!μετά πηγα σε άλλη διαιτολόγο και από 71 πήγα 67, πάλι σταματασα γιατί αυτά τα 4 κιλά χάθηκαν σε 4μηνες:confused:!!Απογοητέυτηκα λοιπον!!

Εδω και 6 μέρες έχω ξεκινήσει περπάτημα, εκανα δηλαδή μια αρχή στην κίνηση!!Για να δούμε!! Στόχος μου είναι τα 55, αλλά ας φτάσω τα 60 τώρα και βλέπουμε!!

Καλη επιτυχια σε ολες!! Ολες μαζί μπορούμε!!!

δε σας ξεχνω απλα τρεχω και δεν φτανω!!καπωςηρθατε κοριτσια και καλη αρχη!!!μακια σε ολες!!δε μπορει θα βρω χρονο να σας τα πω αναλυτικα!!!μουατςςς!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Γεια σας και απο μενα!

Να συστηθω και για τις νεες αφιξεις!Ειμαι η Χριστινα 31 ετων,υψος 1,68 και 70 κιλα σταθερα ,εδω και αρκετο καιρο.Επισης θηλαζω.Και επειδη δεν βλεπω φως στο θεμα αδυνατισμα με τις συνηθισμενεςδιαιτες,ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια διατροφη που να γνωριζετε που να περιεχει ελαχιστο κρεας...

Βασικα ,ανακαλυψα πως με μεγαλη ευχαριστηση μπορω να φαω ωμα λαχανικα με λαδι και αλατακι για μεσημεριανο.Γενικα ,εχω φαει τρελες ποσοτητες κρεατος στο παρελθον και δεν μου κανει αισθηση πια.Θα μου αρεσε μια διαιτα με ωμα λαχανικα,μπολικα φρουτα ,ξηρους καρπους,ψωμακι ,λαδι ,τυρια και γαλακτοκομικα-ισως με λαδερα φαγητα και κανα ψαρακι .Γνωριζετε κατι σχετικο??

φιλια και καλες προσπαθειες

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια κι εγώ θηλάζω κι όλοι μου λένε θηλασμός και δίαιτα δεν κάνουν παρέα. Προσπαθώ να κάνω σωστή διατροφή με 5 μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, αλλά μέχρις στιγμής δεν έχω χάσει γραμμάριο κι έχω αρχίσει ν' απογοητεύομαι. :-(

Βρε κορίτσια κι εγώ θηλάζω κι όλοι μου λένε θηλασμός και δίαιτα δεν κάνουν παρέα. Προσπαθώ να κάνω σωστή διατροφή με 5 μικρά γεύματα μέσα στη μέρα, αλλά μέχρις στιγμής δεν έχω χάσει γραμμάριο κι έχω αρχίσει ν' απογοητεύομαι. :-(

Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τελικα τι απο τα δυο κανει ο θηλασμος...Σε βοηθα να χασεις ή σε σταματα απο το να χασεις???Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ?παντως εσυ θηλαζεις μολις 3 μηνες,και απο τον εαυτο μου θυμαμαι πως στις αρχες πεινουσα τρελααα!και διψουσα επισης!Εγω θηλαζω πανω απο 2 χρονια ,και πλεον ειναι τελειως διαφορετικα ...Σιγουρα εσυ εχεις περισσοτερες αναγκες απο μενα,αφου το μωρακι σου τρεφεται αποκλειστικα με γαλατακι........Εμενα πια τρωει ο,τι σκ@τ@ θες

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τελικα τι απο τα δυο κανει ο θηλασμος...Σε βοηθα να χασεις ή σε σταματα απο το να χασεις???Ή ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ?παντως εσυ θηλαζεις μολις 3 μηνες,και απο τον εαυτο μου θυμαμαι πως στις αρχες πεινουσα τρελααα!και διψουσα επισης!Εγω θηλαζω πανω απο 2 χρονια ,και πλεον ειναι τελειως διαφορετικα ...Σιγουρα εσυ εχεις περισσοτερες αναγκες απο μενα,αφου το μωρακι σου τρεφεται αποκλειστικα με γαλατακι........Εμενα πια τρωει ο,τι σκ@τ@ θες

Οι ανάγκες της θηλάζουσας σε θερμίδες είναι περισσότερες, (κάπου 500-600 θερμίδες παραπάνω) οπότε λογικά αν εξακολουθείς να τρέφεσαι όπως και πριν (δλδ σε λογικά πλαίσια) κανονικά πρέπει να χάσεις κιλά. Μου έχουν πει όμως ότι υπάρχει περίπτωση με το θηλασμό, την κούραση και την ταλαιπωρία της γέννας, να μπλοκάρει ο μεταβολισμός. Και μάλλον εγώ ανήκω σ' αυτήν την περίπτωση. Γιατί τρώω σωστά ως επί το πλείστον, αλλά δεν έχω χάσει γραμμάριο. :(

ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΑΑΑΑΣ!!

Γύρισα κι εγώ!!! Καλώς σας βρήκα, καλώς ήρθατε τα νέα μέλη!!

Περάσαμε καλά, αλλά έχω γυρίσει με χάλια διάθεση και αδιάθετη και πρησμένη. Οπότε δεν μπορώ ούτε να ζυγιστώ να δω τα κατορθώματα μου (μάλλον την άνοδο θα έχει πάρει η ρημάδα πάλι....).

Σας φιλώ, να δουλέψουμε και λίγο τώρα και επανέρχομαι!!!

Στο μεταξύ, στα πεταχτά:

Να ρωτήσω, μετά τη γέννα, στους πόσουν μήνες σας ήρθε περίοδος; Εγώ γιατί ξέρω ότι όσο θηλάζεις δεν σου έρχεται.

Την πρώτη φορά στους 4 νομίζω, τη δεύτερη στους 7 και θηλάζω...

.

Οχι ειμαι δυνατη δεν θα με παρει από κάτω

Σου εύχομαι τα καλύτερα, ελπίζω να είχες κάτι θετικό στο μεταξύ?

Θα διαβάσω και τα υπόλοιπα που έχετε γράψει και τα ξαναλέμε

Καλημερα και σας ευχαριστω ολες για τις συμβουλες σας!!!θα ψαξω για βιντεακια και θα κανω μερικες ασκησεις!!!!καλη συνεχεια σε ολες και μη σας περνει απο κατω!!!!χαμογελο και οχι πολυ κολλημα με την ζυγαρια!!!!!! :) :) :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ξεκίνησα με 2 φρυγανιές (οκ, από τις μεγάλες) και φουλ διατροφικό πρόγραμμα. Το μενού περιλαμβάνει μπάρα και φρουτάκι αργότερα.

Απεφάσισα να κάνω ένα "ντου" να χάσω 3-4 κιλά. Ξεκινάω από σήμερα, διακοπές τέλος (όσον αφορά το φαγητό), τα κεφάλια μέσα, το ίδιο ελπίζω και για τις πατσοκοιλιές... να μαζευτούν κατά μέσα....

Έφαγα και μια τετράγωνη φέτα κίτρινο τυρί, δεν τη ζύγισα, αλλά να 'ναι 15 γρ? (αυτές οι τυποποιημένες που κόβουν στο σούπερ μάρκετ).

Οπότε τελείωσα από ψωμιά για σήμερα? και τυρί έχω άλλα 15 γρ? εάν φάω κότατζ?

Skybeam ελπίζω να είσαι κάπου εδώ να δώσεις διευκρινίσεις.... Τη μπάρα τη μετράω ως γλυκό? ή ως corn-flakes?

Skybeam ελπίζω να είσαι κάπου εδώ να δώσεις διευκρινίσεις.... Τη μπάρα τη μετράω ως γλυκό? ή ως corn-flakes?

Tην μπάρα... τι να σου πω τώρα ούτε και ξέρω. Μην τρως μπάρες, κράτα την όρεξή σου για ένα κανονικό γλυκό που δικαιούσαι μέσα στην εβδομάδα!;) Σήμερα μέτρα τη ως corn flakes, για να μη χαλάμε και την ψυχολογία μας!:tongue:

Τυρί έχεις άλλα 15 εκτός αν φας ψωμοτύρι και σαλάτα το βράδυ, οπότε έχεις 45. Το ίδιο ισχύει και για το ψωμί. Cottage η κανονική μερίδα είναι όπως η μυζήθρα και το ανθότυρο, 60 γρ. Οπότε αν φας cottage έχεις 45 νομίζω? Καλά αυτό το τυρί είναι νερό, και 60 γρ. να φας δεν θα σε πάει πίσω.

Καλή συνέχεια! Κι εγώ στην προσπάθεια για μάζεμα είμαι, περιμένω και ν' αδιαθετήσω κι η κοιλιά τούρλα πρησμένη!

Να σου θυμίσω: 30 γρ. ψωμί = 2 φρυγανιές = 20 γρ. παξιμάδι = 2 cream crackers, έτσι για ποικιλία!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Οι διατροφούλες πώς πάνε; Συνεχίζονται; Εγώ τα ψιλοχάλασα αυτές τις μέρες γιατί μας βρήκαν κάτι υποχρεώσεις και καλέσματα. Προσπάθησα να αντισταθώ, και μπορώ να πω ότι τα κατάφερα καλά, αλλά όλο και κάτι παραπάνω τσίμπησα :?:-?:?:-? Τουλάχιστον έχω καταφέρει να αντιστέκομαι στα γλυκά. Να σας πω και το άλλο που έπαθα; Εκεί που ανέβαινα στη ζυγαριά στάνταρ 5 φορές την ημέρα, τώρα τη ΦΟΒΑΜΑΙ και υπάρχουν και μέρες που δεν ανεβαίνω καθόλου :?:-?:?:-? Καλώς, κακώς θα δείξει. :confused::confused::confused: Τώρα λέω να ζυγιστώ γύρω στο Σάββατο.... ελπίζοντας να είμαι κάποιο μισοκιλάκι κάτω. Το ξέρω ότι η απώλειά μου πάει με ρυθμούς χελώνας, αλλά είχα πρώτα να γιατρέψω την ψυχή μου :cry::cry::cry:..... και εκεί τα πάω καλά αλλά έχω ακόμα δρόμο. Τώρα βέβαια έχω και ένα κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο, μιας και είπαμε με το σύζυγό μου δειλά - δειλά να ξεκινήσουμε και πάλι προσπάθειες για 2ο μωράκι........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σε΄ολες! Μου λείψατε πολύ αλλά ήμουν μια γοργόνα χελώνα τελευταία, που δεν έκανε τίποτε απολύτως για να γίνει γοργόνα. Ετσι δεν έμπαινα.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Είστε όλες καλά; Οι διατροφούλες πώς πάνε; Συνεχίζονται; Εγώ τα ψιλοχάλασα αυτές τις μέρες γιατί μας βρήκαν κάτι υποχρεώσεις και καλέσματα. Προσπάθησα να αντισταθώ, και μπορώ να πω ότι τα κατάφερα καλά, αλλά όλο και κάτι παραπάνω τσίμπησα :?:-?:?:-? Τουλάχιστον έχω καταφέρει να αντιστέκομαι στα γλυκά. Να σας πω και το άλλο που έπαθα; Εκεί που ανέβαινα στη ζυγαριά στάνταρ 5 φορές την ημέρα, τώρα τη ΦΟΒΑΜΑΙ και υπάρχουν και μέρες που δεν ανεβαίνω καθόλου :?:-?:?:-? Καλώς, κακώς θα δείξει. :confused::confused::confused: Τώρα λέω να ζυγιστώ γύρω στο Σάββατο.... ελπίζοντας να είμαι κάποιο μισοκιλάκι κάτω. Το ξέρω ότι η απώλειά μου πάει με ρυθμούς χελώνας, αλλά είχα πρώτα να γιατρέψω την ψυχή μου :cry::cry::cry:..... και εκεί τα πάω καλά αλλά έχω ακόμα δρόμο. Τώρα βέβαια έχω και ένα κίνητρο για να προσπαθήσω περισσότερο, μιας και είπαμε με το σύζυγό μου δειλά - δειλά να ξεκινήσουμε και πάλι προσπάθειες για 2ο μωράκι........
με το καλό να έρθει το δεύτερο μωράκι σας!!!!

Οσο για τα γλυκά είσαι αστέρι, είναι πολύ σημαντικό να τα βγάλουμε από τη διατροφή μας, δεν προσφέρουν τίποτε :| Ασε που δεν πεινάς κιόλα χωρίς αυτά και ρυθμίζονται όλα ρολόι στον οργανισμό. Τί να πω. Ατιμη ζάχαρη!

Μάλιστα:rolleyes:!!Εδώ είμαστε!!

Βλέπω εδώ και καιρό τον τίτλο της ενότητας, αλλα ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το θέμα:oops:!Νομιζω ομως ότι ήρθε η ώρα!! Μόνο την τελευταία σελίδα είδα τώρα βέβαια, ελπίζω μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες να υπάρχουν πολλές κοπέλες που πέτυχαν το στόχο τους!

Να συστηθω: Είμαι 33 χρονων (και κάποιων ημερών ,πρόσφατα τα έκλεισα) με ύψος 1,60και τώρα 69κιλά. Εχω ένα παιδί 2 ετών, ξεκίνησα την εγκυμοσύνη στα 66 και αν μου έλεγε κανεις ότι θα περνούσαν 2 χρόνια και δεν θα είχα χάσει ακόμα τα κιλά, θα του έλεγα οτι λέει βλακείες:?!! Πήρα 12μησι κιλά στην εγκυμοσύνη, απλά με το θηλασμό(8μηνες) πήρα κιλά γιατί απλά είχα λυσσάξει στην πείνα και στην .....σοκολάτα!! μην ανοίξω το κεφάλαιο της σοκολάτας, εξαρτημένη και εγω!!!

Εχω κανει 2 προσππαθειες για διαιτα, απο 74 πήγα 69,5, πηρα θαρρος κ σταμάτησα!μετά πηγα σε άλλη διαιτολόγο και από 71 πήγα 67, πάλι σταματασα γιατί αυτά τα 4 κιλά χάθηκαν σε 4μηνες:confused:!!Απογοητέυτηκα λοιπον!!

Εδω και 6 μέρες έχω ξεκινήσει περπάτημα, εκανα δηλαδή μια αρχή στην κίνηση!!Για να δούμε!! Στόχος μου είναι τα 55, αλλά ας φτάσω τα 60 τώρα και βλέπουμε!!

Καλη επιτυχια σε ολες!! Ολες μαζί μπορούμε!!!

καλώς ήρθες! Συγχαρητήρια! Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά...και το ήμισυ του παντός!

Να σας πω και τα δικά μου καλά νέα (τα κακά είναι πως δεν έκανα τίποτε ώς τώρα :tongue:)

ΑΡΧΙΖΩ γυμναστήριο σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους, το περιμένω πως και πώς! Δουλεύω φουλ ακόμη αλλά πήρε ο άντρα μου άδεια κι έτσι θα έχει το παιδί να πηγαίνω που και πού και είμαι τρελά χαρούμενη!

Πιστεύω θα μου κάνει πολύ καλό, η αυπνία με τα δοντάκια μας τσακίζει, η κούραση της δουλειάς επίσης, ήθελα μια διέξοδο, το σώμα μου το νιώθω άρρωστο. Για να δούμε! Φιλάκια! Α δε ζυγίστηκα, όταν θα χάσω λίγο θα ζυγιστώ. καμμιά κατοστάρα θαμαι :|

-7.5 κιλά :D

dimmi, καλή αρχή. Τι τμήμα θα ακολουθήσεις; Εγώ ξεκινάω αεροβική τον Σεπτέμβριο. Βασικά με το φαγητό δε βλέπω φως στον ορίζοντα, δεν έχω χάσει γραμμάριο, οπότε κόβω τις μπύρες, γιατί το είχα παρακάνει. Η δικαιολογία μου ήταν ότι κάνουν καλό στη γαλουχία. :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...