Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα...

Καιρό παρακολουθώ το thred αυτό και σήμερα αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αφήσω τις δικαιολογίες και να μπω και εγώ στον αγώνα... Αφορμή: οι καθρέφτες του H&M (μπρος-πίσω καθρέφτες δε λένε ψέμματα)!!

Γέννησα πριν από 6 μήνες και θηλάζω ακόμα. Ειλικρινά δεν το έχω βρει μέσα μου "μαζευτώ"... Θες από τη μια η κούραση, θες που ψυχολογικά ήμουν χάλια...

Όπως και να έχει, πρέπει να χάσω 25 κιλά και η δίαιτα της Skybeam φαίνεται καταπληκτική! Αφού και οι άλλες λέτε ότι δεν πεινάς... υποπτεύομαι ότι το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο!

Λοιπόν, παίρνω δύναμη από τα δικά σας κατορθώματα και ξεκινάω!

Καλώς σας βρήκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Skybeam η δίαιτα σου είναι πολύ καλή!Τη ξεκίνησα σήμερα!Νομίζω οτι θα με χορταίνει χωρίς να κάνω παρασπονδίες.Είμαι 75 κιλά και θέλω να πάω 60.

Kαλή επιτυχία κουκλίτσα! Αν σε πιάσει πείνα φτιάξε καμμιά σαλατίτσα παραπάνω ή κανένα φρουτάκι (όχι πάρα πολλά φρούτα όμως).

Καλησπέρα...

Καιρό παρακολουθώ το thred αυτό και σήμερα αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να αφήσω τις δικαιολογίες και να μπω και εγώ στον αγώνα... Αφορμή: οι καθρέφτες του H&M (μπρος-πίσω καθρέφτες δε λένε ψέμματα)!!

Γέννησα πριν από 6 μήνες και θηλάζω ακόμα. Ειλικρινά δεν το έχω βρει μέσα μου "μαζευτώ"... Θες από τη μια η κούραση, θες που ψυχολογικά ήμουν χάλια...

Όπως και να έχει, πρέπει να χάσω 25 κιλά και η δίαιτα της Skybeam φαίνεται καταπληκτική! Αφού και οι άλλες λέτε ότι δεν πεινάς... υποπτεύομαι ότι το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο!

Λοιπόν, παίρνω δύναμη από τα δικά σας κατορθώματα και ξεκινάω!

Καλώς σας βρήκα!

Καλώς τη και να χαίρεσαι το μωράκι σου! Η διαιτούλα είναι από διαιτολόγο δημόσιου νοσοκομείου. Το αρχικό post το είχα βρει εδώ, αν θέλεις διάβασε και τα σχόλια των μελών.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

Οπότε, από τη στιγμή που περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων και οι ποσότητες δεν είναι εξωφρενικά μικρές, κακό δεν κάνει. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα σε καλύπτουν οι συγκεκριμένες ποσότητες όσον αφορά την παραγωγή του γάλακτός σου. Μήπως πρέπει να τις αυξήσεις λίγο κι εσύ? Π.χ. μεσημεριανό στα 300 γρ., βραδυνό στα 150, ψωμί και τυρί 45 αντί για 30 γρ. τρεις φρυγανιές αντί για δύο... ένα φρουτάκι παραπάνω ίσως?

Ας μας πουν κι οι μανούλες που θηλάζουν τη γνώμη τους.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Είχα ρωτήσει ένα διαιτολόγο πριν λίγο καιρό και μου είπε ότι για το γάλα χρειάζεται κανείς ένα ποτήρι γάλα και 2 φρούτα επιπλέον την ημέρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Skybeam εχω βαλει σαν αρχικο στοχο τα 60κιλα..ημουν 70κιλα,τωρα ειμαι 65,νομιζω χωρις αγχος και σιγα σιγα θα τον φτασω.

εμενα αλλο με προβληματιζει...ενω εχω χασει κιλα και βαζω και την κρεμουλα μου την αδυνατιστικη σε ολο το σωμα και εχω δει διαφορα..ενω μου πεφτουν τα παντελονια μου,εχω ενα θεμα ακομη με την κοιλιτσα..θα μου πειτε γυμναστικη.το μονο που μπορω και κανω ειναι περπατημα-βολτα με τον γιο και τον συζυγο και τρεξιμο καθημερινο πισω απο τον γιο μου ειτε μεσα στο σπιτι ειτε στην παιδικη χαρα.. :) εσεις τι λετε να κανω γιαυτο το μικρο ''σωσιβιο'' γυρω απο την κοιλιτσα..??ειναι μικρο αλλα ενοχλητικο!!! :D

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Καλωσήρθες Ζεφικα! Σίγουρα πρέπει να αυξήσεις ποσότητες, και πρόσεξε το γάλα μη κάνει θέμα στο παιδί αν δε το έπινες και πρίν (αυτό μου το είχε πεί η σύμβουλος θηλασμού).

Αντιγόνη καλή αρχή!

Αμα πεινάσεις αυτό με τη σαλάτα πιάνει, στο υπογράφω γιατί χθες στις 3 το βράδυ έκανα ντοματοσαλάτα χωρίς λάδι, έφαγα και 2 παξιμαδάκια με λίγο τύρι. Απλά δεν άντεχα από την πείνα.

Κορίτσια χθες πάλι ψιλομαντάρα τα έκανα, πάλι το απόγευμα έφαγα το βραδυνό αλλά πολύ πολύ παραπάνω (3 γεμιστά). Το βράδυ είχα βαλθεί να μη φάω τίποτε αφού είχα υπερ-φάει όλα τα προβλεπόμενα γεύματα, όμως στις 3 παρέδωσα και χτύπησα σαλάτα.

Σήμερα τα νεύρα μου είναι τσατάλια με το σύζηγο που όποτε μένει σπίτι αλλάζει πρόγραμμα του παιδιού και πρέπει να ξυπνάω άγρια χαράματα με τις βλακείες του, έτσι έφαγα μισή μικρή μηλόπιτα και 1 κουλουράκι με λουκούμι που είχα βάλει στο μάτι μέρες τώρα...τα έχω μπροστά μου τί να κάνω η καυμμένη :|:oops:

Σκέφτηκα τώρα μια που είμαι δουλειά και κλαίω τη μοίρα μου που δε κοιμήθηκα να συνεχίσω τις ατασθαλίες και να φάω τυρόπιτα κτλ΄αλλά μπήκα να σας γράψω και να μαζευτώ. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου, τί είχα τί έχασα, τώρα συνεχίζω για να...χάσω ;)

ΔΕΣΙ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ποτέ δεν είχα μικρή κοιλιά ενοχλητική, αχ πόσο θα το ήθελα χαχαχαχα

-7.5 κιλά :D

εσεις τι λετε να κανω γιαυτο το μικρο ''σωσιβιο'' γυρω απο την κοιλιτσα..??ειναι μικρο αλλα ενοχλητικο!!! :D

Περπάτημα και κολύμπι βοηθάνε... ρίξε μια ματιά και στο youtube για σχετικές ασκήσεις. Αλλά νομίζω ότι όσο θα πλησιάζεις στα 60 το πρόβλημα θα βελτιώνεται.

Σκέφτηκα τώρα μια που είμαι δουλειά και κλαίω τη μοίρα μου που δε κοιμήθηκα να συνεχίσω τις ατασθαλίες και να φάω τυρόπιτα κτλ΄αλλά μπήκα να σας γράψω και να μαζευτώ. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου, τί είχα τί έχασα, τώρα συνεχίζω για να...χάσω ;)

Η παραπάνω σαλατίτσα που έφαγες δεν πειράζει. Ξέχνα τελείως τις ατασθαλίες που έκανες (σα να μην έγιναν) και φάε κανένα φρουτάκι!

Καλημερούδια σε όλες, χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!

εμενα αλλο με προβληματιζει...ενω εχω χασει κιλα και βαζω και την κρεμουλα μου την αδυνατιστικη σε ολο το σωμα και εχω δει διαφορα..ενω μου πεφτουν τα παντελονια μου,εχω ενα θεμα ακομη με την κοιλιτσα..θα μου πειτε γυμναστικη.το μονο που μπορω και κανω ειναι περπατημα-βολτα με τον γιο και τον συζυγο και τρεξιμο καθημερινο πισω απο τον γιο μου ειτε μεσα στο σπιτι ειτε στην παιδικη χαρα.. :)εσεις τι λετε να κανω γιαυτο το μικρο ''σωσιβιο'' γυρω απο την κοιλιτσα..??ειναι μικρο αλλα ενοχλητικο!!! :D

3 σετ κοιλιακων καθε πρωι επι ενα μηνα και θα δεις ....διαφοράάάάάάάά!!!!

Στο γυμναστηριο, μου ειχαν πει πως οταν κανουμε κοιλιακους, πρεπει να κανουμε και ραχιαιους. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα αν μπορεις κανε και 3 σετακια ραχιαιους. Καλο θα σου κανουν κακο οχι.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα κορίτσια μου. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα.

Ζέφικα καλώς ήρθες και από εμένα. Εύχομαι σύντομα να δεις αποτελέσματα. Αν θέλεις δώσε τα στοιχεία σου, ηλικία, ύψος, τωρινό βάρος και επιθυμητό για να σε βάλουμε στη λίστα ;);););)

Αντιγόνη καλή αρχή και σε εσένα. Τι ύψος έχεις εσύ;

Κορίτσια χθες πάλι ψιλομαντάρα τα έκανα,

Και εγώ.....:(:(:(:(:( Ήρθε ο καλός μου περιχαρής την Τετάρτη με ένα κουτί γλυκά όπως εκμέκ καταϊφι, σοκολατένιο ποντικάκι (αυτό ήταν για την αγαπούλα μας), μπαμπάδες, σοκολατίνες....κλπ..... Δεν ξέρω τι του ήρθε....:confused::confused::confused::confused: Κρατήθηκα την Τετάρτη, αλλά χτες δεν άντεξα άλλο και τσάκισα ένα εκμέκ το βράδυ. Σήμερα πάλι πήγαμε για μπάνιο και καθήσαμε έξω για φαγητό και πάλι έκανα τις μλκ μου......:evil::evil::evil::evil: Πότε θα στρώσω Θέε μου;;;;

ΔΕΣΙ δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ποτέ δεν είχα μικρή κοιλιά ενοχλητική, αχ πόσο θα το ήθελα χαχαχαχα

Ούτε και εγώ........:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

3 σετ κοιλιακων καθε πρωι επι ενα μηνα και θα δεις ....διαφοράάάάάάάά!!!!

Στο γυμναστηριο, μου ειχαν πει πως οταν κανουμε κοιλιακους, πρεπει να κανουμε και ραχιαιους. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο αλλα αν μπορεις κανε και 3 σετακια ραχιαιους. Καλο θα σου κανουν κακο οχι.

Ναι. Μετά τους κοιλιακούς είναι και οι ραχιαίοι απαραίτητοι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Το όνομά μου είναι Ζέφη (το ψευδώνυμο είναι ατυχές...). Έχω ύψος 1,60 και είμαι 78 κιλά. Α! Και 29 ετών.

Το πρόβλημά μου είναι ότι πριν μείνω έγκυος είχα κάνει μια γενναία προσπάθεια και είχα χάσει όλα τα κιλά... Και τώρα ζορίζομαι να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία... Είναι και ο hubby που προσπαθεί να με εμψυχώσει και να με παροτρύνει με ΠΟΛΥ λάθος τρόπο όμως, σε σημείο που γίνομαι ψυχολογικά ράκος. Τι στο καλό, καμία συναίσθηση πλέον;

Φεύγω για διακοπές σε 2 μέρες και πιστεύω πως με το κολύμπι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.

ΔΕΣΙ, όσον αφορά την κοιλίτσα (στην προ-εγκυμοσύνης απόπειρα που είχα κάνει) έκανα ένα 15λεπτο πρόγραμμα της Πετρουλάκη με κοιλιακούς και ραχιαίους, κάθε μέρα και μετά από 1 μήνα τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Νομίζω ότι αν βρεις έτσι ένα βιντεάκι να κάνεις παράλληλα, περνάει πιο γρήγορα η ώρα και ούτε που το καταλαβαίνεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Καλησπέρα!

Το όνομά μου είναι Ζέφη (το ψευδώνυμο είναι ατυχές...). Έχω ύψος 1,60 και είμαι 78 κιλά. Α! Και 29 ετών.

Το πρόβλημά μου είναι ότι πριν μείνω έγκυος είχα κάνει μια γενναία προσπάθεια και είχα χάσει όλα τα κιλά... Και τώρα ζορίζομαι να ξαναμπώ σε αυτή τη διαδικασία... Είναι και ο hubby που προσπαθεί να με εμψυχώσει και να με παροτρύνει με ΠΟΛΥ λάθος τρόπο όμως, σε σημείο που γίνομαι ψυχολογικά ράκος. Τι στο καλό, καμία συναίσθηση πλέον;

Φεύγω για διακοπές σε 2 μέρες και πιστεύω πως με το κολύμπι θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση.

Τι ωραίο όνομα που έχεις!!! :P:p:p:p Τέλειο!!!! Στη λίστα θα σε προσθέσω εγώ..... μικρούλα μου είσαι και εσύ. ;) Και εγώ είχα κάνει προσπάθειες πριν από την πρώτη εγκυμοσύνη και είχα χάσει πολλά κιλά, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια με έχει πάρει η κατηφόρα...... άντε να δούμε τι θα κάνουμε. Πες μου ότι ο καλός σου είναι από αυτούς που σου υπενθυμίζουν διαρκώς ότι είσαι σε δίαιτα και δεν πρέπει να φας;;;; :evil::evil: Αυτό έκανε ο άνδρας της κουμπάρας μου και την είχε κάνει κουρέλι.......και να της τα λέει και μπροστά σε κόσμο και παρέα.

έκανα ένα 15λεπτο πρόγραμμα της Πετρουλάκη με κοιλιακούς και ραχιαίους, κάθε μέρα και μετά από 1 μήνα τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Νομίζω ότι αν βρεις έτσι ένα βιντεάκι να κάνεις παράλληλα, περνάει πιο γρήγορα η ώρα και ούτε που το καταλαβαίνεις!!

Μωρέ έχω και εγώ κάτι τέτοια βιντεάκια. Μήπως να τα ξεθάψω γιατί λεφτά για γυμναστήριο δεν περισσεύουν;;;; :confused:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 101,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

14) Zeficha ετών 29 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78 (04/06/12) τωρινό βάρος 78 στόχος 53;;;;

15) Antigoni84 ετών ;;;;ύψος ;;;;; αρχικό βάρος 75 (04/06/12) τωρινό βάρος 75 στόχος 60

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :P

Ο στόχος μου είναι 55 για αρχή (αν και πριν τελειώσω με το θηλασμό δεν πιστεύω ότι μπορώ να πέσω κάτω από τα 60 λόγω μεγέθους στήθους!!)

Ο άντρας μου δυστυχώς έχει όντως πωρωθεί - εν μέρει καταλαβαίνω, πάντα ήμουν γύρω στα 60 κιλά. Και λέει ότι καταλαβαίνει ότι πρέπει να γίνει με το δικό μου ρυθμό, αλλά όλο κάτι κοτσάνες πετάει (ευτυχώς όχι μπροστά σε κόσμο) και με κάνει χώμα... Και πρέπει να παραδεχτώ ότι μετά θέλω να φάω περισσότερο... Λες και τιμωρώ τον εαυτό μου... Μάλλον ψυχολόγο χρειάζομαι, όχι διαιτολόγο...

Έχω πάρει ένα DVD με post-natal yoga. Απίστευτα φθηνό και βοηθάει και στη μέση και τα σχετικά. Θέλω να πω ότι, αν καταφέρεις να βάλεις πρόγραμμα στον εαυτό σου, τα βιντεάκια με τη γυμναστική είναι πάρα πολύ καλή λύση και τσάμπα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...