Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

περιστεράκι μου κατακρατήσεις είναι, δεν βάζεις 2 κιλά λίπος όσο κι αν πλακωθείς μια μέρα.

Θέλει χρόνο να μπεί το βάρος και χρόνο να χαθεί. Οπως εύκολα μπαίνουν τα πρώτα κιλά άμα ξεστρατίσεις έτσι εύκολα χάνονται άμα μαζευτείς, μετά είν το δύσκολο γμτ!

Ναι ίδια ψυχολογία έχουμε, βασικά εμένα με "τρώει" και το ωράριο της δουλειάς, όλη μέρα δεν προλαβαίνω να φάω και πολλά, το βράδυ όμως...αχ βαχ. Και συχνά βγαίνω και με μια καλή φίλη που δουλέυει το ίδιο αργά.

Μπορεί να περνάω πολλές ώρες στο σπίτι,αλλά με τον μικρό μου είναι δύσκολο να τηρήσω ενα πρόγραμμα φαγητού...Οπότε το βράδυ κι εγώ αχ και βαχ!!Εχω και φαγανό άντρα,που τρωει τα πάντα όλα και δεν βάζει δράμι...Τρωει και σε ακατάλληλες ώρες και με παρασέρνει...

Οταν πήγαινα διαιτολόγο,είχα τον φόβο της,βρε παιδί μου...

Το ότι από ενα σημείο και μετά σταμάτησα να χάνω και δεν με βοηθησε ικανοποιητικά,είναι άλλο θέμα!!

Τωρα φοβάμαι μην γυρισω στα παλιά μου κιλά...

Μάλλον θα πρεπει να πεταξω τη ζυγαριά

Ή εστω να μην ζυγιζομαι,όταν εχω φαει κάτι παραπάνω,γιατί αυτό με ρίχνει πολύ ψυχολογικά

Ειδικά αν εχουν προηγηθεί μερες εγκράτειας,η απογοητευση μου είναι διπλή και τριπλή:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κάνε κάτι άλλο, βάψε τα νύχια σου π.χ.!

Είσαι μέσα στο μυαλό μου...

Εδω και κάτι μέρες εχω αποφασίσει ότι κάθε φορα που με θα με πιάνει μανία να φάω κάτι απαγορευμένο,θα το ρίχνω στον καλλωπισμό...

Δηλαδή...

Θα βάφω νύχια,θα βάζω κάμια μάσκα,θα βγάζω φρύδια,θα βάφομαι:tongue::tongue::confused::confused:

Μην το γελάτε καθόλου...

Είναι λύση!

Το εκανα και στο παρελθόν και είχε αποτελεσμα...

Εχω και φαγανό άντρα,που τρωει τα πάντα όλα και δεν βάζει δράμι...Τρωει και σε ακατάλληλες ώρες και με παρασέρνει...

κι εγώ μια από τα ίδια, τρώει και πίνει ό,τι υπάρχει (εμένα βάζει στην κοιλούμπα όμως, δεν μπορώ να τον μαζέψω...) είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες!

κι εγώ μια από τα ίδια, τρώει και πίνει ό,τι υπάρχει (εμένα βάζει στην κοιλούμπα όμως, δεν μπορώ να τον μαζέψω...) είμαστε πολλές αλλά σκόρπιες!

Ο δικός μου δεν βάζει!!!

Και μπράβο του του ανθρώπου,αλλά με εκνευρίζει τόσο!

Αφού πολλές φορες μετα από κραιπάλη,που ανεβαινω στη ζυγαριά και βλέπω το δίκιλο προς τα πάνω,τον βάζω να ζυγιστεί με το ζόρι και δεν εχει πάρει γραμμάριο!!!

Ό,τι και να τρώει ποτε δεν παίρνει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!δεν σας ξεχνω,σας διαβαζω συνεχως.λοιπον..σημαντικη ανακοινωση!!!!!!λιγο πανω λιγο κατω ημουν 70κιλα και εφτασα τα 65κιλα!!!!!εφυγαν 5κιλακια,γιουπι!!!! :) εδω και ενα μηνα περιπου βαζω και μια κρεμουλα αδυνατιστικη και νομιζω βοηθαει αρκετα.αντε καλη συνεχεια και καθολου αγχος,καλυτερα σιγα σιγα και σταθερα,και λιγα λιγα τα κιλακια θα φευγουν!!!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!! :)

Συμφωνώ, αν καταφέρεις να μαζευτείς αμέσως, φεύγουν την άλλη μέρα!

Γράφε Ντιμάκι να σου λέμε! Το φύλλο της πίτας νομιζω το τρως από νευρικότητα. Κάνε κάτι άλλο, βάψε τα νύχια σου π.χ.!

xaxaxaxa καλά γέλασα τρελά, βρε δεν εννοούσα ότι έφαγα μόνο το φύλλο, απλά μου έφερε καούρα, πάντα μου φέρνει. Στην εγγυμοσύνη δεν άγγιζα πίτες, ούτε να τις δω δεν ήθελα μπλιαχχχχχχχχχ

Λοιπόν συγκεντρωτικά, πρωί τόστ, ενδιάμεσο καρπούζι λίγο παραπάνω όπως είχα πεί, μεσημέρι φαγητο (σνίτσελ μακαρόνια πίτα και ντομάτες) λίγο παραπάνω, απόγευμα (βαστηχτείτε) πάλι φαγητό 200 γρ. μακαρόνια και 100 πίτα σύνολο 300, βράδυ στη δουλειά 1 νεκταρίνι.

Δηλαδή χοντρικά αντέστρεψα απογευματινό βραδυνό, επίσης έφαγα πολύ παραπάνω από όσα γραμμαρια έπρεπε. Αύριο ζύγισμα, αν και δε ξέρω πόσο ήμουν σήμερα. Δε ζυγίζομαι μετά από κρεπάλες :|

ΔΕΣΙ συγχαρητήρια!!! Αντιγόνη καλωσήρθε! Πολύ ωραία ψώνισες, τα βασικά συστατικά της δίαιτας φρούτα και λαχανικάκια!

Κορίτσια κουβαλούσα ζαμπον οτυρόπιτα και τυρόπιτα του άντραμου να φάει βραδυάτικο, βάλτε με κι εμένα στο κλαμπ των γυναικών με άντρες που τρώνε και δεν βάζουν βάρος χαχαχαχαχ

α κιουρία εγώ! Εχω ξελιγωθεί όμως :(

-7.5 κιλά :D

έβαλα εξαιρετική υπογραφή δεν μπορείς ναπείς Skybeam! χαχαχαχ τί άλλο θα κάνω Θέε μου για να μη φάω :confused::cry: η αλήθεια είναι δεν πεινάω, όμως λιγουρεύτηκα τρελά με τα ανήψια μου να μπαινοβγαίνουν (όπως κάθε βράδυ στο μαγαζί τρώγοντας) και με τα καλούδια που χλαπάκιασε ο αντρούλης μου και του τα αγόρασα κιόλα και μου μύριζαν στο δρόμο!

Ευτυχώς κατάφερα και ήρθα περπατώντας και δε λιποθύμησα :tongue:

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!δεν σας ξεχνω,σας διαβαζω συνεχως.λοιπον..σημαντικη ανακοινωση!!!!!!λιγο πανω λιγο κατω ημουν 70κιλα και εφτασα τα 65κιλα!!!!!εφυγαν 5κιλακια,γιουπι!!!! :) εδω και ενα μηνα περιπου βαζω και μια κρεμουλα αδυνατιστικη και νομιζω βοηθαει αρκετα.αντε καλη συνεχεια και καθολου αγχος,καλυτερα σιγα σιγα και σταθερα,και λιγα λιγα τα κιλακια θα φευγουν!!!!!φιλια σε ολες!!!!!!!!! :)

Μα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα???? Ωρα για παρτυ!!! :P:p:p

Αντιγονη, καλωσηλθες στην παρεα μας. Θα συμφωνησω με την αγορα που εκανες αλλα θα σου προτεινω να προσθεσεις σε αυτην και πρωτεινουλες, οπως κρεας (ασπρο απαχο), ψαρακια, κλπ. καλες τροφες.

Χρησιμη θα σου φανει η εικονα της διατροφικης αλυσιδας. Αν εχεις διαβασει προηγουμενες αναρτησεις μου, θα συμπερανες οτι εγω ειμαι υπερ της σωστης διατροφης σε συνδυασμο με σωματικη ασκηση και λεο οχι σε διαιτες. Οταν τρεφομαστε σωστα και σε αναλογες ποσοτητες για τις αναγκες του σωματος μας και φυσικα εφοσον δεν συντρεχει καποιος παθολογικος λογος, τοτε ...... θα εχουμε το σωμα που πρεπει χωρις περιτα βαρη.

Καλη αρχη λοιπον.

Περιστερακι, οι αντρικοι μεταβολισμοι κατα πλειοψηφεια δουλευουν ρολοι. Οι δικοι μας, θελουν συχνα σφαλιαρες. Παρτο αποφαση και φαε οσο και οτι πρεπει χωρις να συγκρινεσαι με τον χαμπυ.

Dimmi, εξαιρετικη η υπογραφη σου!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Kαλημερα κοριτσια!!!!προσπαθεια χωρις αγχος και τρέλα για καθημερινο ζυγισμα.μην κολλατε στην ζυγαρια,εγω δεν εχω σπιτι,παω στο φαρμακειο της γειτονιας αλλα οχι καθε μερα.πολυυυυυυ νερακι,φρουτακι,λιγο ψωμακι,παγωτακι mini (και ακομη καλυτερα ναναι 0%) και περπατημα!!!!!!!!καλη συνεχεια!!!!! ;)

Δηλαδή χοντρικά αντέστρεψα απογευματινό βραδυνό, επίσης έφαγα πολύ παραπάνω από όσα γραμμαρια έπρεπε. (

Δεν πειράζει, τό'χεις οργανώσει μέσα στο μυαλό σου και θα το κάνεις σωστά σε μια-δυο μέρες. Όταν μάλιστα ζυγιστείς μετά από μια εβδομάδα και δεις ότι πάει, έφυγε, ξου ξου βρωμοκιλό, ε, τότε αποκλείεται να τη χαλάς χωρίς λόγο τη διαιτούλα!

έβαλα εξαιρετική υπογραφή δεν μπορείς ναπείς Skybeam!

Πραγματικά!!! :D Να ξέρεις, δεσμεύεσαι δημοσίως τώρα και ειδικά σ' αυτή τη, πως τη λένε, Skybeam!:tongue::tongue::tongue:

Kαλημερα κοριτσια!!!!προσπαθεια χωρις αγχος και τρέλα για καθημερινο ζυγισμα.μην κολλατε στην ζυγαρια,εγω δεν εχω σπιτι,παω στο φαρμακειο της γειτονιας αλλα οχι καθε μερα.πολυυυυυυ νερακι,φρουτακι,λιγο ψωμακι,παγωτακι mini (και ακομη καλυτερα ναναι 0%) και περπατημα!!!!!!!!καλη συνεχεια!!!!! ;)

Tα πηγαίνεις εξαιρετικά! Πόσα θέλεις να χάσεις ακόμα?

Καλημέρα!

Χθες κρατήθηκα και δεν έφαγα κάτι άλλο, το πρωί απέλαυσα 3 crispies ολικής άλεσης με 3 φέτες φίνα (περίπου 50 γρ.) και ρόφημα βοτάνων.

Σε λίγο καφεδάκι, αργότερα νεκταρίνι (πήρα και στη δουλειά φρούτα να έχω αν δε τα εξαφανίσουν :tongue:).

Το μεσημέρι θα δείξει. είμαι 99.1 (έφυγα από τα 100+ που είχα πάει πάλι...) επιστρέφω δουλειά

Δεν πειράζει, τό'χεις οργανώσει μέσα στο μυαλό σου και θα το κάνεις σωστά σε μια-δυο μέρες. Όταν μάλιστα ζυγιστείς μετά από μια εβδομάδα και δεις ότι πάει, έφυγε, ξου ξου βρωμοκιλό, ε, τότε αποκλείεται να τη χαλάς χωρίς λόγο τη διαιτούλα!

Πραγματικά!!! :D Να ξέρεις, δεσμεύεσαι δημοσίως τώρα και ειδικά σ' αυτή τη, πως τη λένε, Skybeam!:tongue::tongue::tongue:

ΝΑΙΑ ΥΤΌ πιστευω κι γω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...