Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

α και ξέχασα να πω πως κόβω το κάπνισμα! Μόλις έκανα το τελευταίο μου βρωμερό τσιγάρο, νιώθω ότι δε μου προσφέρει κάτι πια και επίσης νιώθω απαίσια που πρέπει να φεύγω από τη δουλειά να καπνίσω ενώ τη στιγμή που καπνίζω δε νιώθω κάτι όμορφο. Εχω φτάσει στο αμην πια και με αυτό οπότε τέλος!

Και τις άλλες 2 φορές που το είχα κόψει τέτοια εποχή ήταν για τον ίδιο λόγο, τώρα έχω και το μωρό μου να σκέφτομαι και το ότι έρχεται χειμώνας που δε θα μπορώ να αφήνω το μωρό να βγαίνω να καπνίζω (που και να το κάνω θα πρέπει να κάθομαι σαν το λαλάκα στην είσοδο του σπιτιού, ξεφτίλα, γιατί δεν έχουν πέργκολα ή τέντα τα μπαλκόνια και θα βρέχομαι).

Δεν μπορώ άλλη καταπίεση γενικά, χθες είχαμε τρομερό καυγά με το σύζηγο που με καταπιέζει σε μερικά πράγματα, και σκέφτηκα πως με το τσιγάρο καταπιέζω τον εαυτό μου. Αρα το έκοψα!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Dimmi έχεις το περιθώριο να αυξήσεις κάποια γραμμάρια τις ποσότητες, όπως είχε κάνει το Χριστινάκι1982 (για να μην πεινάς). Π.χ. 300 γρ. μεσημέρι και 150 το βράδυ. Πιστευω θα χάσεις και στην πορεία ο οργανισμός σου θα σε καθοδηγήσει! Π.χ. όταν πέσεις στα 75 κιλά ίσως μπορέσεις να την κάνεις και κατά γράμμα. Καλή επιτυχία!

Dimmi έχεις το περιθώριο να αυξήσεις κάποια γραμμάρια τις ποσότητες, όπως είχε κάνει το Χριστινάκι1982 (για να μην πεινάς). Π.χ. 300 γρ. μεσημέρι και 150 το βράδυ. Πιστευω θα χάσεις και στην πορεία ο οργανισμός σου θα σε καθοδηγήσει! Π.χ. όταν πέσεις στα 75 κιλά ίσως μπορέσεις να την κάνεις και κατά γράμμα. Καλή επιτυχία!

:shock::shock: καλέ ας πέσω στα 75 και θα σταματήσω :P:p ούτε και θυμάμαι πότε ήμουν τόσα λίγα κιλά! Κάπου 78-80 έπαιζα! Το 2006 που γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 83 και έχω διαιτολόγιο που είχα πάει να αδυνατίσω :tongue:

Επίσης δυστηχώς κάπνισα, δεν άντεξα παρά μόνο 4 ώρες χωρίς τσιγάρο, και ενδιάμεσα μασαμπούκιαζα!

Ετσι πάω για τα κιλά, και βλέπω με το τσιγάρο τί θα κάνω. Ναι θα την κάνω κατά γραμμα γιατί τα παραπάνω γραμμάρια μπορεί να τα υξήσω κι άλλο καλή μου, ενώ άμα ξέρω τόσο πρέπει να φάω ε τόσο θα φάω...

:shock::shock: καλέ ας πέσω στα 75 και θα σταματήσω :P:p ούτε και θυμάμαι πότε ήμουν τόσα λίγα κιλά! Κάπου 78-80 έπαιζα! Το 2006 που γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 83 και έχω διαιτολόγιο που είχα πάει να αδυνατίσω :tongue:

Επίσης δυστηχώς κάπνισα, δεν άντεξα παρά μόνο 4 ώρες χωρίς τσιγάρο, και ενδιάμεσα μασαμπούκιαζα!

Ετσι πάω για τα κιλά, και βλέπω με το τσιγάρο τί θα κάνω. Ναι θα την κάνω κατά γραμμα γιατί τα παραπάνω γραμμάρια μπορεί να τα υξήσω κι άλλο καλή μου, ενώ άμα ξέρω τόσο πρέπει να φάω ε τόσο θα φάω...

Με την ιδια λογικη πες : αφου πρεπει να κοψω το καπνισμα γιατι βλαπτει ΚΥΡΙΩΣ την υγεια μου, εεεε ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ!!!

Φιλοσοφησε το και μολις συνειδητοποιησεις οτι τα κιλα και το καπνισμα σου "περιοριζουν" τη ζωη, θα το παρεις αποφαση και θα εισαι πιο πειθαρχημενη. Και ΟΚ, λυγισες και αναψες ΕΝΑ τσιγαρο. ΟΚ. παμε παρακατω χωρις ΚΑΝΕΝΑ τσιγαρο και με τη διατροφη της Skybeam.Αντε κι εμεις εδω ειμαστε για ....συμπαρασταση. :P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή εβδομάδα σε όλες. Έχω να πω το εξής: Ή ο δικός μου μεταβολισμός άρχισε να λειτουργεί ή εγώ έχω αρχίσει να τρώω λιγότερο....;););) Ζυγίστηκα σήμερα το πρωί και είμαι στα 101 :P:p:p:p Μόλις δείξει η ζυγαριά 99,.... θα κάνω πάρτυ!!!!!

Skybeam ακολουθώ τις συμβουλές σου όσον αφορά το μεσημεριάνο και το βραδυνό. Δηλαδή τα 250 γραμμ. φαγητό με μπόλικη σαλάτα κλπ. Τα υπόλοιπα γεύματα είναι σύμφωνα με τις δικές μου αρχές και συνήθειες ;);) Να πω ότι και εγώ αυξάνω λίγο την ποσότητα του μεσημεριανού γιατί θέλω εκείνη την ώρα να νιώσω χορτάτη και αφού το σώμα μου ανταποκρίνεται είμαι Ο.Κ.

Dimmi θα σε συμβούλευα να αυξήσεις και εσύ λίγο τις ποσότητες. Αν ξεκινήσεις από τώρα με μειωμένο φαγητό θα ανταποκριθεί στην αρχή ο οργανισμός σου αλλά στην πορεία θα κάνει στάση γιατί αντιλαμβάνεται ότι υποσιτίζεται. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Skybeam ακολουθώ τις συμβουλές σου όσον αφορά το μεσημεριάνο και το βραδυνό. Δηλαδή τα 250 γραμμ. φαγητό με μπόλικη σαλάτα κλπ. Τα υπόλοιπα γεύματα είναι σύμφωνα με τις δικές μου αρχές και συνήθειες ;);) Να πω ότι και εγώ αυξάνω λίγο την ποσότητα του μεσημεριανού γιατί θέλω εκείνη την ώρα να νιώσω χορτάτη και αφού το σώμα μου ανταποκρίνεται είμαι Ο.Κ.

Kαι πολύ καλά κάνεις, αν έχεις αρκετά κιλάκια να χάσεις. Καλή επιτυχία, η διαιτούλα λειτουργεί και είναι εύκολη!

Dimmi θα σε συμβούλευα να αυξήσεις και εσύ λίγο τις ποσότητες. Αν ξεκινήσεις από τώρα με μειωμένο φαγητό θα ανταποκριθεί στην αρχή ο οργανισμός σου αλλά στην πορεία θα κάνει στάση γιατί αντιλαμβάνεται ότι υποσιτίζεται.

Συμφωνώ ότι θα τη βοηθήσει να αυξήσει ένα τσακ την ποσότητα.

Καλημέρα όλη μέρα! Γεωργία μου 5 τσιγάρα κάπνισα μονορούφι...

Πόσα γραμμάρια να τρώω δηλαδή? Α και πειράζει αν δε προλαβαίνω να φάω πρίν τη δουλειά βραδυνό να τρώω στις 2 το βράδυ κάποιες μέρες? Είναι λίγο τρελοί οι ρυθμοί τώρα και δεν ξέρω τί θα πάιξει.

Τζοβάννα είμαστε στα ίδια κιλά περίπου! Πρέπει να έχω κατοσταρήσει πάλι εγώ, δε ζυγίστηκα, θα σας πω το μεσημέρι ή αύριο πρωί πρπεπει να βγω

Πας καλα???? Καλυτερα να εκανες 5 φορες Σ3Ξ παρα που καπνισες. Βρε...... δεν ειπαμε .....τελος το καπνισμα???? Αντε και δεν ειναι καιροι για να πηγαινουμε στα .... περιπτερα!!!

Πόσα γραμμάρια να τρώω δηλαδή? Α και πειράζει αν δε προλαβαίνω να φάω πρίν τη δουλειά βραδυνό να τρώω στις 2 το βράδυ κάποιες μέρες?

Πειραζει!!! Πειραζει!!!! Βασικα αυτο που πειραζει ειναι να τρως και να την πεφτεις για υπνο. Αν ομως η βαρδια σου ειναι βραδυνη και σκοπευεις να καψεις τις θερμιδες που θα φας , ε, τοτε θα κανουμε στραβα ματια και δε θα πειραζει. :cry::cry:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Πόσα γραμμάρια να τρώω δηλαδή? Α και πειράζει αν δε προλαβαίνω να φάω πρίν τη δουλειά βραδυνό να τρώω στις 2 το βράδυ κάποιες μέρες? Είναι λίγο τρελοί οι ρυθμοί τώρα και δεν ξέρω τί θα πάιξει.

Τζοβάννα είμαστε στα ίδια κιλά περίπου! Πρέπει να έχω κατοσταρήσει πάλι εγώ, δε ζυγίστηκα, θα σας πω το μεσημέρι ή αύριο πρωί πρπεπει να βγω

Κάνε 300 το μεσημεριανό, 150 το βραδυνό και 45 γρ. μερίδα τυριού και ψωμιού. Καλύτερα έτσι παρά να πεινάς και να χαλάς τη δίαιτα με βλακείες. Και ξεκίνα να την κάνεις τις ώρες που σε βολεύει, και μετά θα σου δείξει ο οργανισμός σου τα υπόλοιπα. Καλυτερα να τρως μια σαλάτα και συγκεκριμένα γραμμάρια τυριού/ψωμιού στις 2 η ώρα το βράδυ (στα πλαίσια δίαιτας δηλαδή), παρά μια πιατάρα μακαρονάδα. Βλέποντας και κάνοντας!

σωστα σωστά τα λέτε!!!

Και να συνεχίσω το πρωινό μήνυμα, από το σπίτι

Τζοβάννα θερμά συγχαρητήρια!!! Μου δίνεις κι εμένα κουράγιο!

Κορίτσια άρχισα κι γω,

ως τώρα έφαγα

πρωί πρωί ρόφημα με βότανα

11:00 τοστ με 2 φ. τυρί (έξω) + καφέ σκέτο

13:00 220 γρ. καρπούζι (έκοψα μια φέτα και ήταν τόσο και αποφάσισα να το φάω όλο)

15:30 330 γρ. φαγητό (συγκεκριμένα έφαγα σνίτσελ κοτόπουλο ένα κομματάκι, 1 κομματάκι πίτα κολοκυθιού και τα υπόλοιπα γραμμάρια ήταν μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και τυρί):shock: τί να κάνω αυτά είχε η μάνα μου πρώτη μέρα δίαιατα!!!

α α α και αρκετή ντοματοσαλάτα χωρίς λάδι, μόνο αλατοπίπερο και ξύδι.

Τώρα νιώθω χορτάτη, όχι ότι δεν έτρωγα άνετα το διπλάσιο αλλά και με αυτό καλά είμαι.

Να ρωτήσω, μια που την κάνω πρώτη μέρα και θα σας πρίξω λίγο :oops: (ευχαριστώ εκ των προτέρων όλες για την βοήθεια και την συμπαράσταση σας)

απορία λοιπόν, όλα αυτά που έφαγα το μεσημέρι ήταν ΟΚ?

Δηλαδή τρώω ό,τι ό,τι θέλω αρκεί να είναι τα σωστά γραμμάρια?

Αν το μενού έχει ψωμί τυρί και φαγητό πχ φασολάκια πάλι τα ζυγιζω όλα μαζί και δεν παίζει ρόλο αν θα φάω 2 φ. ψωμί ή 1?:confused:

Διαφημίσεις

Κάνε 300 το μεσημεριανό, 150 το βραδυνό και 45 γρ. μερίδα τυριού και ψωμιού. Καλύτερα έτσι παρά να πεινάς και να χαλάς τη δίαιτα με βλακείες. Και ξεκίνα να την κάνεις τις ώρες που σε βολεύει, και μετά θα σου δείξει ο οργανισμός σου τα υπόλοιπα. Καλυτερα να τρως μια σαλάτα και συγκεκριμένα γραμμάρια τυριού/ψωμιού στις 2 η ώρα το βράδυ (στα πλαίσια δίαιτας δηλαδή), παρά μια πιατάρα μακαρονάδα. Βλέποντας και κάνοντας!

αυτό το μπολντ δεν το έπιασα, δεν μετράω τυρί και ψωμί μαζί με το φαγητό στο πιάτο το μεσημέρι?

αυτό το μπολντ δεν το έπιασα, δεν μετράω τυρί και ψωμί μαζί με το φαγητό στο πιάτο το μεσημέρι?

Ό,τι περιλαμβάνει το πιάτο σου και ζυγίζει τα σωστά γραμμάρια, ναι μετριέται μαζί με το φαγητό.

Εν ολίγοις, αν αποφάσισες να τρως 300 γρ. μεσημεριανό και το πιάτο σου περιλαμβάνει, π.χ., 150 γρ. κρέας +100 μακαρόνια + 25 ψωμί + 25 τυρί, ναι, μετριούνται όλα μαζί και είναι το μεσημεριανό σου.

Εγώ πχ. έτρωγα 250 γρ. καθαρό φαγητό το μεσημέρι και το βράδυ σαλάτα + 30 γρ. ψωμί του πρωινού + 30 γρ. ψωμί του βραδινού (δηλ. 60 γρ.) και το ίδιο με το τυρί (60 γρ. τυριού). Άφηνα δηλαδή τα ψωμοτύρια για το βράδι.

Αν ήθελα, μπορούσα να φάω το μεσημέρι 200 γρ. φαγητού + 50 γρ. ψωμί (σύνολο 250) και το βραδινό όπως παραπάνω.

Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο τώρα... Ξαναρίξε μια ματιά στη δίαιτα! :D:D:D

Dimmi εύχομαι καλή αρχή χωρίς πισωγυρίσματα...

Εγω να δω πότε θα το πάρω απόφαση...

Εφαγα κάτι παραπάνω το Σ/Κ

Αμήν και πότε θα ρθει το φθινόπωρο,να μπούμε σε ρουτίνα

Οχι ότι τωρα προσωπικά δεν είμαι σε ρουτίνα,αλλά...ντάξει,καλοκαιράκι είναι,το ρίχνουμε και λίγο έξω...

Οσο αφορα εμενα είναι 100% ψυχολογικό το θέμα...Το εχω ξαναγράψει και πολύ φοβάμαι ότι θα το γράφω και θα το ξαναγράφω...

Λέω στον εαυτό μου ότι πρεπει επιτελους να το πάρω απόφαση ότι εάν θελω να χασω τα κιλά που τοσο πολύ με ενοχλούν,θα πρέπει για όλη μου τη ζωή να είμαι σε δίαιτα υπό την έννοια της σωστής,μετρημένης διατροφής...

Δεν ξερω αν ευθυνεται και ο παλιο-θυρεοειδης σε αυτό,αλλά 10 μέρες πρόγραμμα να ακολουθώ πιστά και να χάνω,αν μια μερα παρεκκλινω,θα μου κάνει κατακράτηση υγρών,θα ανεβω στη ζυγαριά και θα δω +2...Στάνταρ!!Οπότε μετα απογοητεύομαι το ρίχνω στο φαγητό

Δεν ξερω αν σας τυχαίνει κάτι τετοιο

Εχω την εντυπωση ότι εσύ dimmi βρισκεσαι πολύ κοντά στη δική μου ψυχολογία...Κάνω λάθος;

περιστεράκι μου κατακρατήσεις είναι, δεν βάζεις 2 κιλά λίπος όσο κι αν πλακωθείς μια μέρα.

Θέλει χρόνο να μπεί το βάρος και χρόνο να χαθεί. Οπως εύκολα μπαίνουν τα πρώτα κιλά άμα ξεστρατίσεις έτσι εύκολα χάνονται άμα μαζευτείς, μετά είν το δύσκολο γμτ!

Ναι ίδια ψυχολογία έχουμε, βασικά εμένα με "τρώει" και το ωράριο της δουλειάς, όλη μέρα δεν προλαβαίνω να φάω και πολλά, το βράδυ όμως...αχ βαχ. Και συχνά βγαίνω και με μια καλή φίλη που δουλέυει το ίδιο αργά.

Σκαιμπιμ το κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ πολύ, θα γράφω όμως τί τρώω για να μου λέτε άμα κάνω βλακείες.

Μου έχει κάτσει το φύλλο από την κολοκυθοπιτα, μπορείτε να μου πείτε αφού δεν μου αρέσει γιατί την τρώω?

περιστεράκι μου κατακρατήσεις είναι, δεν βάζεις 2 κιλά λίπος όσο κι αν πλακωθείς μια μέρα.

Θέλει χρόνο να μπεί το βάρος και χρόνο να χαθεί. Οπως εύκολα μπαίνουν τα πρώτα κιλά άμα ξεστρατίσεις έτσι εύκολα χάνονται άμα μαζευτείς, μετά είν το δύσκολο γμτ!

Συμφωνώ, αν καταφέρεις να μαζευτείς αμέσως, φεύγουν την άλλη μέρα!

Γράφε Ντιμάκι να σου λέμε! Το φύλλο της πίτας νομιζω το τρως από νευρικότητα. Κάνε κάτι άλλο, βάψε τα νύχια σου π.χ.!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...