Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα :P:p:p:p

Dimmi, η θαλασσα ΔΕΝ απαγορευεται στα ατομα που εχουν υπο ή υπερ-θυρ αλλα σε εκεινα που προετοιμαζονται για θεραπεια με ιωδιο.

Το οτι ρυυθμιστηκαν οι ορμονες σου μετα το εμφραγμα του πατερα σου, εεεε, νομιζω οτι ειναι...συμπτωση. Κατι αλλο συνεβη στον οργανισμο σου που πιθανον περασε απαρατηρητο, λογω της κρισιμης φασης που περασες λογω του πατερα σου. Αλλα, το θεματακι με το εντερο....... δεν εχει ρυθμιστει ...οπως εχω καταλαβει..... και σε αυτο....δ ε φταινε μονο οι σαλατες που ξεχασες να φας. (σου μιλαω εγω που βοσκω καθημερινα λιβαδια ολοκληρα αλλα ...μερικες φορες........ θα κανω ΜΠΟΥΜ.)

ναι απαγορεύεται στον υπερθυρεοειδισμό- ενώ δεν προετοιμάζομουν για θεραπεία με ιώδιο -, μάλιστα επειδή είμαι χημικός απαγορεύεται και οποιαδήποτε επαφή με ιώδιο, έτσι όσα πειράματα είχαν ιώδιο δεν τα έκανα εγώ με χαρτί γιατρού.

Το έντερο μια χαρά είναι αν σκεφτείς ότι δεν άγγιζα σαλάτες φρούτα, αλλά άρχισα επιτέλους και καταναλώνω και τώρα πάω ρολόι κάθε πρωί. Το κακό είναι ότι βιάζομαι το πρωί πάντα. Εσύ πως είσαι?

(αυτό που λες βόσκεις και δεν πας τουαλέτα, αν κατάλαβα καλά, να ξέρεις ότι συνηθίζει ο οργανισμός, 3 κιλά τη μέρα έτρωγα (ζαρζαβατικά φρούτα κτλ) και δεν με θέριζαν. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Αν ξαφνικά φάω τώρα 3 κιλά μετά από τόσους μήνες, μάλλον θα με ψάχνετε στη σελήνη γιατί θα έχω εξφενδονιστεί :tongue::tongue::tongue::tongue:

SKYEBAM κουράγιο!!!!!!!!!! άλλωστε δε θα χρειαστείς άλλη εξωσωματική ;)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γραφεις Ο,ΤΙ τρως και οταν γυρισεις πισω να διαβασεις τις σελιδες ..... παθαινεις εγκεφαλικο :shock: :shock: :shock: χαχαχχαχαχαχχα.

Γνωμη μου το ημερολογιο πρεπει να συνοδευεται και απο εναν θερμιδομετρητη. (για να ειναι αποτελεσματικοτερο το εγκεφαλικο ξαναχαχαχαχαχαχχαα )

Σωστό, σωστό.

Ελπίζω μόνο να μην με κοροιδευετε

Σωστό, σωστό.

Οχι βέβαια, το έκανα κι εγώ όταν ξεκίνησα τη δίαιτα.

Ντιμάκι, άντε καλή φτου ξανά μανά αρχή, κι εγώ σ' αυτή τη φάση είμαι, ξανάρχισα κανονικά σήμερα. Όσο για την εξωσωματική, ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει. Ψάχνω ταυτόχρονα και για δουλειά (κάτι ψιλοπαίζει) και είναι μπερδεματάκι αυτό. Θα γίνει πρόσληψη και μετά προγραμματίζω εξωσωματική? Ούτεκ και ξέρω πώς θα το κάνω...

Σωστό, σωστό.

Χαχαχχα!!!Δε θα προλαβουμε. Θα εχεις ηδη φαει τις μπουφλες απο τον εαυτο σου. Καντο για μια βδομαδα και θα αποδοσει!!!!

ναι απαγορεύεται στον υπερθυρεοειδισμό- ενώ δεν προετοιμάζομουν για θεραπεία με ιώδιο -, μάλιστα επειδή είμαι χημικός απαγορεύεται και οποιαδήποτε επαφή με ιώδιο, έτσι όσα πειράματα είχαν ιώδιο δεν τα έκανα εγώ με χαρτί γιατρού.

Το έντερο μια χαρά είναι αν σκεφτείς ότι δεν άγγιζα σαλάτες φρούτα, αλλά άρχισα επιτέλους και καταναλώνω και τώρα πάω ρολόι κάθε πρωί. Το κακό είναι ότι βιάζομαι το πρωί πάντα. Εσύ πως είσαι?

(αυτό που λες βόσκεις και δεν πας τουαλέτα, αν κατάλαβα καλά, να ξέρεις ότι συνηθίζει ο οργανισμός, 3 κιλά τη μέρα έτρωγα (ζαρζαβατικά φρούτα κτλ) και δεν με θέριζαν. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Αν ξαφνικά φάω τώρα 3 κιλά μετά από τόσους μήνες, μάλλον θα με ψάχνετε στη σελήνη γιατί θα έχω εξφενδονιστεί

Μετα απο 3+ χρονια, μπορω να πω οτι ..... κατι παιζει στο συμπαν. Σχεδον 1 φορα την ημερα αλλα ....μετα κοπων και βασανων. Ο δικος μου καλα θα κανει να συνιθισει να δουελευι καλα γιατι ....:oops::shock::(:(:(

Οχι βέβαια, το έκανα κι εγώ όταν ξεκίνησα τη δίαιτα.

Ντιμάκι, άντε καλή φτου ξανά μανά αρχή, κι εγώ σ' αυτή τη φάση είμαι, ξανάρχισα κανονικά σήμερα. Όσο για την εξωσωματική, ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει. Ψάχνω ταυτόχρονα και για δουλειά (κάτι ψιλοπαίζει) και είναι μπερδεματάκι αυτό. Θα γίνει πρόσληψη και μετά προγραμματίζω εξωσωματική? Ούτεκ και ξέρω πώς θα το κάνω...

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Όσο για την εξωσωματική, ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει. Ψάχνω ταυτόχρονα και για δουλειά (κάτι ψιλοπαίζει) και είναι μπερδεματάκι αυτό. Θα γίνει πρόσληψη και μετά προγραμματίζω εξωσωματική? Ούτεκ και ξέρω πώς θα το κάνω...

Ναι, τι πειράζει; Εξάλλου ποτέ δεν μας έρχονται όπως τα υπολογίζουμε, οπότε ξεκίνα τα και τα δυο, μπορεί να σου κάτσουν και τα δυο πολύ εύκολα. Αλλά κι ένα απ' τα δυο να σου κάτσει, πάλι όφελος είναι.

Διαφημίσεις

Ναι, τι πειράζει; Εξάλλου ποτέ δεν μας έρχονται όπως τα υπολογίζουμε, οπότε ξεκίνα τα και τα δυο, μπορεί να σου κάτσουν και τα δυο πολύ εύκολα. Αλλά κι ένα απ' τα δυο να σου κάτσει, πάλι όφελος είναι.

Έχεις δίκιο. Αλλά φοβάμαι ρε γμτ. Αν μείνω έγκυος και αποβάλω θα βρουν αφορμή να με διώξουν. Βέβαια με τα "αν" δουλειά δεν γίνεται. Κάπως έτσι με κόβω να τα "μαγειρεύω".

Έχεις δίκιο. Αλλά φοβάμαι ρε γμτ. Αν μείνω έγκυος και αποβάλω θα βρουν αφορμή να με διώξουν. Βέβαια με τα "αν" δουλειά δεν γίνεται. Κάπως έτσι με κόβω να τα "μαγειρεύω".

Καλέ τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τώρα; Και έγκυος θα μείνεις και δεν θα αποβάλεις και δεν θα σε διώξουν. Σκέψου θετικά λέμε.

Καλέ τι κάθεσαι και σκέφτεσαι τώρα; Και έγκυος θα μείνεις και δεν θα αποβάλεις και δεν θα σε διώξουν. Σκέψου θετικά λέμε.

Πεστα ...χρυσοστομη!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Πάντως σε ταβέρνα είναι σχετικά εύκολο να μη χαλάσεις τη δίαιτα, φτάνει να το θέλεις. Παραγγέλνεις ένα φιλέτο (κοτόπουλο ή μοσχάρι) και μια σαλάτα. Ή παίρνεις ψάρι ψητό. Και δεν τσιμπολογάς απ' τ' άλλα πιάτα. Εγώ εκεί που δεν μπορώ με τίποτα είναι τα ουζερί. Με τόσο μεζεδάκια πώς να μείνεις πιστός σε ένα πιάτο μόνο; Άσε που το τσίπουρο έχει ένα σκασμό θερμίδες. :evil:

Διαφημίσεις

Πεστα ...χρυσοστομη!!!!!

Πείτε τα,πείτε τα!!!

Μην είσαι τόσο απαισιόδοξη skybeam

Καλημέρα δεν είπα...

Καλημέρα λοιπόν...

Μπορώ να πω ότι κρατάω χαρακτήρα

Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα,απλά προσέχω να μην παρεκτρέπομαι,να μην τρώω αηδιούλες και μεγάλες ποσότητες και φροντίζω να τρώω κατιτίς μεταξύ των γευμάτων

Για να δούμε...

Όσο για την εξωσωματική, ούτε και θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει. Ψάχνω ταυτόχρονα και για δουλειά (κάτι ψιλοπαίζει) και είναι μπερδεματάκι αυτό. Θα γίνει πρόσληψη και μετά προγραμματίζω εξωσωματική? Ούτεκ και ξέρω πώς θα το κάνω...

Αχ έτσι κάνω και εγώ, μπυρδουκλώνω το κεφάλι μου, και στο τέλος καταλήγω άυπνη :tongue::tongue::tongue: Να μην σκέφτεσαι τίποτα και όλα θα γίνουν. Τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους. Και στη δουλειά αν σου κάτσει να πας και στην εξωσωματική να προχωρήσεις. Το πολύ - πολύ, αν δεν γίνεται αλλιώς να παραιτηθείς όταν με το καλό μείνεις έγκυος..... γιατί ΘΑ μείνεις. Τι είχες, τι έχασες; Η συγχωρεμένη η γιαγιάκα μου έλεγε ''δίπλα στην τσουκνίδα, υπάρχει η μολόχα'', κοινώς δίπλα στο πρόβλημα είναι η λύση.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά, 20 γρ. παξιμάδι, 2 cream crackers ή 40 gr. βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά, 20 γρ. παξιμάδι, 2 cream crackers ή 40 gr. βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού

eyxaristw το κανω κουοτ για να μείνει στα μηνυματα μου να το βρισκω ευκολα!

Αρχίζω από αύριο, βραδυνό ή θα τρώω πολύ νωρίς πχ μέχρι τώρα που πάω δουλειά, ή πολύ αργά, μέχρι 1μιση το βράδυ που γυρίζω από δουλειά. Θα δοκιμάσω να το τρώω αργά να μη πεινάω, ελπίζω να αδυνατίσω. Αύριο ζύγισμα και σε 3 μέρες θα κάνω αναφορά προόδου, επίσης θα τρώω ακριβώς όσα λες, για να είμαι σίγουρη

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...