Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα :P:p:p:p

Ο θυροειδής αδένας είναι πολύ άτιμος όταν δεν λειτουργεί σωστά, έχω κι γω θέματα από μικρό κορίτσι. Ευτυχώς εδώ και χμ κάπου 7 χρόνια λειτουργεί ρολόι. Η ειρωνία είναι πως άρχισε να λειτουργεί σωστά όταν έπαθε ο πατέρας μου έμφραγμα!!!

Τότε έπιασαν κόκκινο οι ορμόνες μου για πολλοστή φορά, και μετά ως δια μαγείας, (κι εκεί που πλέον δεν άντεχα άλλο και ζητούσα από την ενδοκρινολόγο επιτακτικά να με εγχειρήσει),

οι ορμόνες έστρωσαν, και φτου φτου δεν ξαναχάλασαν ποτέ!

Πάντα βέβαια τις ελέγχω, ειδικά πρίν τα καλοκαιρινά μπάνια, (που δεν κάνω λόγω δουλειάς αλλά ακόμα και το πόδι μου δεν το βάζω στη θάλασσα χωρίς εξετάσεις επειδή είχα πάντα υπερθυρεοειδισμό - απαγορεύεται δια ροπάλου το ιώδιο όταν είναι σε έξαρση).

Μην κολλάτε, με σωστή ρύθμιση είναι σα να μην υπάρχει. Και να προσέχετε ελέγχετε τους όζους σας αν έχετε, αυτοί είναι ακόμα πιο ύπουλοι γιατί στις απλές εξετάσεις παίζει και να μη φανεί.

Dimmi, η θαλασσα ΔΕΝ απαγορευεται στα ατομα που εχουν υπο ή υπερ-θυρ αλλα σε εκεινα που προετοιμαζονται για θεραπεια με ιωδιο.

Το οτι ρυυθμιστηκαν οι ορμονες σου μετα το εμφραγμα του πατερα σου, εεεε, νομιζω οτι ειναι...συμπτωση. Κατι αλλο συνεβη στον οργανισμο σου που πιθανον περασε απαρατηρητο, λογω της κρισιμης φασης που περασες λογω του πατερα σου. Αλλα, το θεματακι με το εντερο....... δεν εχει ρυθμιστει ...οπως εχω καταλαβει..... και σε αυτο....δ ε φταινε μονο οι σαλατες που ξεχασες να φας. (σου μιλαω εγω που βοσκω καθημερινα λιβαδια ολοκληρα αλλα ...μερικες φορες........ θα κανω ΜΠΟΥΜ.)

Διατροφικα, χθες βραδυ εφαγα μια τεραστια ΚΡΕΠΑ!!!!! Μου αρεσει οταν επιτρεπω στον εαυτο μου να ευχαριστηθει καποιες αγαπημενες γευσεις. Αλλα ...με μέτρο, εεεεε. Για να καταλαβετε, χθες ολοι οι υπολοιποι ηθελαν γυρο-πιτα και αναψυκτικο. Εγω καθησα υπομονετικα στο τραπεζι που ετρωγαν ολοι και δεν πηρα δικη μου μεριδα. Μετα πηρα κρεπα και .....ΝΕΡΟ και την τιμησα. Δεν μπορειτε να πειτε...... ημουν κΙΟΥρια :tongue::tongue: αν σκεφτειτε οτι θα μπορουσα να ειχα φαει -πιει πιτογυρο με αναψυκτικο + κρεπα.

Skybeam., ...... "περαστικα" στο σπιτι σου και κουραγιο για τη φασινα.

Νιουμπι, αποΣΤαση και αποΣΠαση........ ακομη γελαω!!!!

Γιοβαννα, εχεις δικιο για τη ζυγαρια. Λειτουργει..... αρνητικα οταν γινεται εμονη ιδεα. Γι αυτο λεμε: ζυγισμα καθε 15 μερες ή και 30 καλυτερα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Νιουμπι, αποΣΤαση και αποΣΠαση........ ακομη γελαω!!!!

χαχαχαχα κι εγώ! Έχω κάτι αναλαμπές ώρες ώρες... :tongue:

skybeam, τι λαχείο σου'τυχε κοπέλα μου καλοκαιριάτικα! :shock: Εμείς 1-2 φορές κάναμε μια ψιλοανακαίνιση στο σπίτι κι όταν το θυμάμαι βγάζω σπυριά. Αυτή λεπτή λεπτή σκόνη που τρυπώνει παντού μέχρι και στο βρακί μου μέσα είχε φτάσει!

Για να δείτε τι καλό κορίτσι που είμαι, να σας πω τι έφαγα χθες :rolleyes:

πρωινό: 2 φέτες φωμί με μέλι, λίγη μαργαρίνη κι ένα ποτήρι γάλα

δεκατιανό: χυμό κι αργότερα 1 γιαούρτι κι ένα ροδάκινο

μεσημεριανό: πατατοσαλάτα με μουστάρδα κι ελαιόλαδο + ντομάτα και λίγη φέτα + μια φέτα ψωμί

βραδινό: σάντουιτς κασέρι, γαλοπούλα, μαρούλι, ντομάτα, λίγη μαγιονέζα

Βασικά το μεσημεριανό μου ήταν σαν απογευματινό γιατί το έφαγα στις 5 και το γιαούρτι με το ροδάκινο το έφαγα στη μία το μεσημέρι, άρα έκανα 5 γεύματα συνολικά, καλά δεν είναι; Πόσες θερμίδες να χτύπησα; Δεν πρέπει να έφτασα τις 1500, σωστά;

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς είστε; Εγώ καλά, δουλειά..... τι ζέστη ήταν η χτεσινή;;; Δεν δρόσισε καθόλου. Από το μεσημέρι και μετά δε φυσούσε καυτός αέρας, λίβας. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου αυτή η ζέστη, καλό μου κάνει και δεν τρώω κιόλας......:tongue::tongue::tongue: Αααα τελικά χτες ήμουν ''κυρία με τα όλα μου''. Ούτε γλυκό έφαγα, ούτε τίποτα άλλο και το βράδυ πια έφαγα μια ρυζογκοφρέτα. Ε ε ε ;;; Δεν ήμουν καλό κορίτσι;;

Dimmi, να τολμήσω να σου πω την άποψή μου χωρίς παρεξήγηση;;; Αυτά που κάνεις είναι πισωγυρίσματα και είναι κρίμα γιατί θα κουραστείς. Δεν το παίζω φωστήρας, τα ίδια έχω κάνει και εγώ..... και ακόμα δηλαδή τα κάνω. Έτσι όμως η δίαιτα δεν προχωράει......:(:(:(:( Η χτεσινή πίτσα, και την ώρα που την έφαγες, σε πήγε τουλάχιστον 3 μέρες πίσω διατροφικά.

Skybeam ανατρίχιασα με το σκηνικό που περιγράφεις..... μπρρρρρ. Και εμείς πρόσφατα τελειώσαμε από κάτι μαστορέματα στον κήπο και μετά τον 15Αύγουστο ακολουθούν και βαψίματα εντός............:?:?:?:? Εσύ;;; Αποφάσισες να προχωρήσεις σε εξωσωματική; Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Newbie G καλή συνέχεια με τη διατροφούλα σου. Πρόσεχε λίγο τις μαγιονέζες....και όταν λες κασέρι εννοείς κασέρι ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί; (Από Θεσσαλονίκη είσαι; ). Ρωτάω γιατί δεν έχουν όλα τα ίδια λιπαρά και θερμίδες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πάει κι αυτό! Πάει και η δίαιτα βέβαια και σήμερα, γιατί θα το γιορτάσουμε με ποικιλία τυριών αλλαντικών και κρασάκι στο πάσο/μπαράκι της κουζίνας! Από αύριο όμως το ράβω.

Skybeam., ...... "περαστικα" στο σπιτι σου και κουραγιο για τη φασινα.

Eυχαριστώ!

skybeam, τι λαχείο σου'τυχε κοπέλα μου καλοκαιριάτικα! :shock: Εμείς 1-2 φορές κάναμε μια ψιλοανακαίνιση στο σπίτι κι όταν το θυμάμαι βγάζω σπυριά. Αυτή λεπτή λεπτή σκόνη που τρυπώνει παντού μέχρι και στο βρακί μου μέσα είχε φτάσει!

ΑΥΤΗ η λεπτή σκόνη, άαααααααχ, αυτήηηηη! Πήγα και πήρα τη σκούπα του πατέρα μου που είναι καινούργια για να την ξεφορτωθώ αυτή τη σκόνη!

Skybeam ανατρίχιασα με το σκηνικό που περιγράφεις..... μπρρρρρ. Και εμείς πρόσφατα τελειώσαμε από κάτι μαστορέματα στον κήπο και μετά τον 15Αύγουστο ακολουθούν και βαψίματα εντός............:?:?:?:? Εσύ;;; Αποφάσισες να προχωρήσεις σε εξωσωματική; Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

Του χρόνου που θα θέλει κι εμάς βάψιμο (κάθε δυο χρόνια δεν λένε?) θα κάνω το βλάκα. Προτιμώ να τρίψω τους τοίχους σπιθαμή προς σπιθαμή μόνη μου! [ναι, εξωσωματική σε φυσικό σκέφτομαι από Σεπτέμβρη, να δω πώς στο καλό θα τα καταφέρω οικονομικά, κάπως θα τα μαγειρέψω...]

καλημερα και απο εμενα,

αααααα εγω στη λίστα ειμαι ακριβως το ίδιο (παλι καλα).

ειχα σπιτι ελαιοχρωματιστη, αναναιωθηκαμε λιγο

τρεχω με ενστασεις μηπως δουλεψω στο νομό

Διαφημίσεις

Newbie G καλή συνέχεια με τη διατροφούλα σου. Πρόσεχε λίγο τις μαγιονέζες....και όταν λες κασέρι εννοείς κασέρι ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί; (Από Θεσσαλονίκη είσαι; ). Ρωτάω γιατί δεν έχουν όλα τα ίδια λιπαρά και θερμίδες.

χαχαχαχα ναι από Θεσσαλονίκη, αλλά όταν λέω κασέρι, εννοώ ΚΑΣΕΡΙ. :D Παλιά έπαιρνα κίτρινα τυριά με χαμηλά λιπαρά, αλλά λέω αφού δεν τρώω πολύ, μια λεπτή φετούλα στο τοστ μόνο, και 25% λιπαρά να έχει, σιγά τα ωά! Φέτα πώς τρώμε δλδ;

αλλά όταν λέω κασέρι, εννοώ ΚΑΣΕΡΙ. :D Παλιά έπαιρνα κίτρινα τυριά με χαμηλά λιπαρά, αλλά λέω αφού δεν τρώω πολύ, μια λεπτή φετούλα στο τοστ μόνο, και 25% λιπαρά να έχει, σιγά τα ωά! Φέτα πώς τρώμε δλδ;

Ααα Ο.Κ. γιατί υπάρχουν και κάτι τσένταρ κλπ που οι θερμίδες τους είναι τρελές!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα όλη μέρα!

Χθες ήμουν καλό κορίτσι,μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό και είπα να εκμεταλλευτώ αυτή την αναλαμπή...φρονιμάδας και να συνεχίσω,μήπως και δω κανενα αποτελεσμα.

Λοιπόν ανεβηκα το πρωί στη ζυγαριά και έφριξα...

Δεν θα σας πω,αλλά επαθα σοκ!!

Γι'αυτό από σήμερα θα αρχίσει επιτελους η σοβαρή προσπάθεια γιατί το είχα...παρα-σεσει!(το πρωτο σ με...χ)

Ξεκίνησα λοιπόν τη μέρα μου με πρωινό,το οποίο συστηματικά το τελευταίο διάστημα αμελούσα να παίρνω.Δεν θα μπω στη διαδικασία να φτιάχνω ξεχωριστα φαγητά,αλλά θα προσπαθήσω να τρώω μικρές ποσότητες από αυτά που μαγειρεύω για όλους και φυσικά να κάνω 5 γεύματα,πράγμα το οποίο αμελούσα συστηματικά επίσης

Δεν θελω να πω μεγάλα λόγια,γιατί κι άλλη φορά ξεκίνησα δυναμικά και τα παράτησα στις 10 μέρες

Ελπιζω αυτή τη φορά να κρατήσει...

γεια σας και απο εμενα!!εδω η ζεστη ειναι απλα ανυποφορη!ανοιγουμε το παραθυρο και ερχεται αυτο το πραγμα που θες να λυποθυμησεις ενα πραγμα!!αλλο να σας τα λεω και αλλο να το ζειτε!(Οσες ειστε απο θεσσαλια το νιωσατε πολλες φορες!!)εσεις που ειστε σε νησι πραγματικα σας ζηλευω πολυ πολυ!!αχ!οσο για την διατροφη μου δεν θελω ουτε να το συζηταω καν.δεν πηρα αλλα δεν εχασα κι ολας οποτε χαλια...μα με τετοια ζεστη δεν τρωω ολη μερα και το βραδυ πλακωνομαι,λογικο ειναι να μην χανω!!ελπιζω ο καυσωνας να υποχωρησει γιατι εχω και τα βαφτησια της μικρης και αν παει ετσι θα λιωσουμε!!!μακια σε ολες!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!

Χθες ήμουν καλό κορίτσι,μετά από πάρα μα πάρα πολύ καιρό και είπα να εκμεταλλευτώ αυτή την αναλαμπή...φρονιμάδας και να συνεχίσω,μήπως και δω κανενα αποτελεσμα.

Λοιπόν ανεβηκα το πρωί στη ζυγαριά και έφριξα...

Δεν θα σας πω,αλλά επαθα σοκ!!

Γι'αυτό από σήμερα θα αρχίσει επιτελους η σοβαρή προσπάθεια γιατί το είχα...παρα-σεσει!(το πρωτο σ με...χ)

Ξεκίνησα λοιπόν τη μέρα μου με πρωινό,το οποίο συστηματικά το τελευταίο διάστημα αμελούσα να παίρνω.Δεν θα μπω στη διαδικασία να φτιάχνω ξεχωριστα φαγητά,αλλά θα προσπαθήσω να τρώω μικρές ποσότητες από αυτά που μαγειρεύω για όλους και φυσικά να κάνω 5 γεύματα,πράγμα το οποίο αμελούσα συστηματικά επίσης

Δεν θελω να πω μεγάλα λόγια,γιατί κι άλλη φορά ξεκίνησα δυναμικά και τα παράτησα στις 10 μέρες

Ελπιζω αυτή τη φορά να κρατήσει...

μια από τα ιδια, απλα τουλαχιστον δεν εχω βαλει κιλά. Αλλα σοβαρα δεν μπορω να τηρησω διαιτα. Εμενα αυτό που με βοηθησε πολύ και όλο λέω απο αυριο ξαναρχίζω είναι η τήρησει ημερολογίου διατροφής..... και να προσπαθω να αντιμετωπιζω αυτα που με αγχώνουν με άλλους τρόπους και οχι τρώγωντας. Δεν τα εχω καταφερει , αλλα το παλευω και ξερεις μεσα απο αυτη τη διαδικασια αποκτώ μεγαλυτερο αυτοέλεγχο και αυτοπεποιθηση

Καλημέρα τσούπρες. Το παλεύω με τη διατροφή. Χθες έφαγα για πρωινό τορτίγια με κασέρι, γαλοπούλα, λίγη μαγιονέζα. Μεσημεριανό: σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα, κρεμμύδι και τόνο + μια μπυρίτσα. Βραδυνό: ένα γιαούρτι 2% με δυο ροδάκινα. Τα μεσάνυχτα πεινούσα σα λύκος, αλλά δε λύγισα, την έπεσα για ύπνο για να μην ακούω το στομάχι μου να γουργουρίζει. Την Κυριακή θα πάμε διακοπές. Θα προσπαθήσω να κρατήσω χαρακτήρα και να μη γουρουνιάσω.

Διαβάζω που λέτε ότι με τη ζέστη δεν τρώτε, εγώ με τη ζέστη θέλω να μπίνω μπύρες, πολλές μπύρες.

matri, τι είναι το ημερολόγιο διατροφής;

matri, τι είναι το ημερολόγιο διατροφής;

Γραφεις Ο,ΤΙ τρως και οταν γυρισεις πισω να διαβασεις τις σελιδες ..... παθαινεις εγκεφαλικο :shock: :shock: :shock: χαχαχχαχαχαχχα.

Γνωμη μου το ημερολογιο πρεπει να συνοδευεται και απο εναν θερμιδομετρητη. (για να ειναι αποτελεσματικοτερο το εγκεφαλικο ξαναχαχαχαχαχαχχαα )

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γειά σας στα γρήγορα, δεν προλαβαίνω πολλά, σας διάβασα στα πεταχτά,

Χριστίνα μου μη ζηλεύεις τους νησιώτες που δουλεύουν 3 μήνες και τρέχουν σαν τρελοί, έχει κι δω ζέστη τραγική και χωρίς θάλασσα απλά δεν παλεύεται !!!

χαχαχαχχα γέλασα πολύ με το εγγεφαλικό και το ημερολόγιο διατροφής,

καλά βρε Γεωργία νο2 δεν ξέρεις τί είναι το ημερολόγιο διατροφής???

Εχω από όταν είχα χάσει τα κιλά τα πολλά αλλά δε θέλω να το βλέπω, δεν ξέρω γιατί :|

Κορίτσια μου βρήκα κίνητρο, τέρμα οι πίτσες και η δίαιτα 3 μέρες και 4 φαγοπότι. Εχω 3 μήνες να αδυνατίσω, αποφασίσαμε για βάφτιση τον χειμώνα και όχι Ανοιξη, να μας έρθει πιο οικονομικά ;) (θα λείπουν όλοι!!! και στη μέση θάλασσα και οικονομική κρίση χεχε(

Ε χμ χσμ χμ δεν αποφασίσαμε ακριβώς αλλά εγώ έτσι θα το βάλω στο μυαλό μου μήπως και βοηθηθώ και δεν τρώω πολύ πολύ!

Επανέρχομαι να αντιγράψω τη δίαιτα της σκαιμπιμ, μόνο που βραδυνό θα τρώω πρίν τις 7, αλλιώς δε μπορώ να τη κάνω, ή θα τρώω κατιτις στη δουλειά, θα δω.

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Πώς είστε; Εγώ καλά, δουλειά..... τι ζέστη ήταν η χτεσινή;;; Δεν δρόσισε καθόλου. Από το μεσημέρι και μετά δε φυσούσε καυτός αέρας, λίβας. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου αυτή η ζέστη, καλό μου κάνει και δεν τρώω κιόλας......:tongue::tongue::tongue: Αααα τελικά χτες ήμουν ''κυρία με τα όλα μου''. Ούτε γλυκό έφαγα, ούτε τίποτα άλλο και το βράδυ πια έφαγα μια ρυζογκοφρέτα. Ε ε ε ;;; Δεν ήμουν καλό κορίτσι;;

Dimmi, να τολμήσω να σου πω την άποψή μου χωρίς παρεξήγηση;;; Αυτά που κάνεις είναι πισωγυρίσματα και είναι κρίμα γιατί θα κουραστείς. Δεν το παίζω φωστήρας, τα ίδια έχω κάνει και εγώ..... και ακόμα δηλαδή τα κάνω. Έτσι όμως η δίαιτα δεν προχωράει......:(:(:(:( Η χτεσινή πίτσα, και την ώρα που την έφαγες, σε πήγε τουλάχιστον 3 μέρες πίσω διατροφικά.

ποιό τρείς μέρες, πες 3 μήνες! Ανοιξε το στομάχι μου και θέλω φαί κάθε βράδυ τώρα, από κει που έτρωγα βραδυνό στις...4 το μεσημέρι...Σκ@τ@ αλλά θα το παλέψω και θα το ράψω πάλι! Ησουν πολύ καλό κορίτσι μπράβο!

Λίβας δε λες τίποτε :|

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...