Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολα τα γοργονακια.

Γεωργία δε ζητάς πολλά καλή μου, αλλές καίνε άλλες δεν καίνε τόσα, είναι ο παλιομεταβολισμός. Θα έλεγα ότι είμαι από τις πρπικισμένες, στα 80 κιλά έτρωγα καλά και έχανα, αλλά έχω αρκετά μυώδες σώμα. Μήπως και οι ασκήσεις με βάρη σε βοηθούσαν? Ο μυς όσο πιο...τροφαντός τόσο πιο πολύ καίει!|

Καποτε ημουν 54 κιλα...... γεννησα 2 παιδια και ακομη και εγκυος ποτε δεν ειχα φτασει τα τωρινα κιλα μου. Απο οταν μπλεχτηκα σε διαδικασια με το θυροειδη, γα%$#@η&ε το συμπαν. Τον εβγαλα και αντι να ειμαι καλα, με βρηκαν χιλια μυρια οσα. 3,5 χρονια τωρα ..παλευω να ισορροπησω τον οργανισμο μου. Υπουλος αδενας.......να εχετε το νου σας. Σε μενα παιζει η περιπτωση να παιρνω λιγοτερες θερμιδες απο τις απαιτουμενες πραγμα που το σωμα μου το αντιλαμβανεται ως υποσιτισμο και..... καιει ....λιγοτερο.

Δεν ειμαι χαλαρη και ουτε φαινομαι για τοσα κιλα. Αλλα η ζυγαρια ...λεει αληθεια. Καποτε εκανα ασκησεις με βαρη και σε 4 μηνες εχασα ΜΟΝΟ 4 κιλα. Πονεμενη ιστορια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ματρι τί είναι η απόσπαση? Γιατί στεναχωριέσαι και κλαίς? :|

Βγαίνει από το ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Την παίρνεις όταν είσαι μακριά από τον άντρα σου, μπας και μπορέσεις να πας κοντά. :tongue::tongue::tongue:

Βγαίνει από το ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Την παίρνεις όταν είσαι μακριά από τον άντρα σου, μπας και μπορέσεις να πας κοντά. :tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxa γειά σου βρε Μπαμπινιώτη!

Γεωργία νο1 (η νο2 είναι η Νιουμπιτζι) τα βάρη τον πρώτο καιρό χτίζουν μυς πολύ εύκολα, ειδικά αν δεν έχεις μυική μάζα αρκετή, οπότε αυξάνουν το μεταβολισμό αλλά στην αρχή ενδέχεται να μη χάνεις καθόλου βάρος γιατί βάζεις μυς.

Ο μυς ζυγίζει περισσότερο από τολ'ίπος, έτσι καθώς το αντικαθιστά ουσιαστικά "βαραίνεις" αλλά μιλάμε ελάχιστα (δε βάζεις εύκολα μυς μη νομίζεις θέλει πολύ και καλή δουλειά).

Από την άλλη να τονίσουμε και ότι βάζοντας μυς μαζεύει το σώμα, και μπορεί η ζυγαριά να μη δείχνει αλλά το τζιν παραδείχνει!

Παρήγγειλα να φάω, είμαι μαγαζί, άνθρωπος δε μπαίνει. Ας μασαμπουκιάσω λίγο :tongue:

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα είπα? Δεν είπα, Καλημέρα!

I hate Mondays :-P

Μην το σκεφτεσαι (τη Δευτερα εννοω). Σε 4 μερες is FRIDAY!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p

Διαφημίσεις

Κοριτσια, ευχαριστω για τα καλά σας λόγια.

Σήμερα ειμαι καλυτερα. Απλά η όλη κατασταση που λειτουργει το κρατος μας κανει να χανουμε την αξιοπρεπεια μας.

Εγω ειχα δει διαφορα με το γυμναστηριο, ηταν και τροπος εκτονωσης για μενα. Χρόνο δεν ξερω αν θα εχω να παω

Καλημέρα!!

Μπήκα όλο μούτρα και διάβασα αυτό...

...και γέλασα με την ψυχή μου!!!Να είσαι καλά newbie G

dimmi σε ευχαριστω που με εμψυχώνεις!Αυτός ο καύσωνας είναι η τελευταία μου ελπίδα να συμμαζευτώ λίγο

georgiamammi ο αδένας πράγματι είναι πολύ ύπουλος!Ετσι μου έρχεται να αρχισω να ενημερωνομαι περισσότερο για το θεμα.Εχω αρχισει πλέον τα πάντα να τα αποδίδω σε αυτόν...Τα νεύρα,την κατακράτηση υγρών,την κακή διάθεση χωρίς λόγο...Και τον έχω και ρυθμισμένο τον χαμένο!!

georgiamammi ο αδένας πράγματι είναι πολύ ύπουλος!Ετσι μου έρχεται να αρχισω να ενημερωνομαι περισσότερο για το θεμα.Εχω αρχισει πλέον τα πάντα να τα αποδίδω σε αυτόν...Τα νεύρα,την κατακράτηση υγρών,την κακή διάθεση χωρίς λόγο...Και τον έχω και ρυθμισμένο τον χαμένο!!

Αν μπορω να σου δωσω τα φωτα μου, θα ειναι χαρα μου. Τοσα χρονια που με ταλαιπωρει, εχω κανει ....διατριβη στο θεμα ή έλα διπλα στο σχετικο θεμα (εχουμε και γιατρο στην παρεα)

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2178

Α καλά δεν πάει καλά το σύστημα...

Εγραψα το ποστ,με πέταξε έξω,δεν το βλέπα πουθενά,το ξανάγραψα και μετα το ειδα διπλό!!!Ευτυχως που υπαρχει και το εντιτ!!!

Συμβαινει και στις καλυτερες ...οικογενειες. Εγω ακομη δεν εχω ....δικαιωμα μορφοποιησης. Γιατι??? Δεν εμαθα ποτε. Μαλλον με τιμωρησαν οι admins που επεξεργαζομουν τη λιστα των γοργονων. :oops::(:( :confused:

Γειά σας γοργονίτσες!

Χάλια βραδυά χθες, ψυχικά κυρίως + άπειρη κούραση.

Στις 3 ηώρα τα ξημερώματα αποφάσισα να φάω, έφαγα έσκασα ηρέμησα. Σήμερα έχω ένα στομάχι χάλια και μετάνοιωσα οικτρά. Η δε κοιλιά μου πήγε απέναντι. Αυτά τα...ωραία.

Φυσικά επανέρχομαι σε πρόγραμμα, αν και σήμερα δε θα φάω φαγητό αλλά μια τεράστια σαλάτα με 2-3 αυγουλάκια βραστά, τυράκι και παξιμαδακια, και όλα αυτά μήπως και πάω τουαλέτα η καυμμένη γιατί τελευταία αμελούσα να τρώω σαλάτες... (καλά να πάθω λοιπόν).

Αύριο ζύγισμα.

Α και το πρωί έφαγα μια ζαμπονοτυρόπιτα, λέω πήγε χάλια το βράδυ, ας φάω το πρωί. Κατάλαβα όμως ότι αυτό δε θα βγάλει πουθενά κι έτσι άφησα τις ηττοπάθειες και συνεχίζω σα να μην έγινε τίποτε.

Ο θυροειδής αδένας είναι πολύ άτιμος όταν δεν λειτουργεί σωστά, έχω κι γω θέματα από μικρό κορίτσι. Ευτυχώς εδώ και χμ κάπου 7 χρόνια λειτουργεί ρολόι. Η ειρωνία είναι πως άρχισε να λειτουργεί σωστά όταν έπαθε ο πατέρας μου έμφραγμα!!!

Τότε έπιασαν κόκκινο οι ορμόνες μου για πολλοστή φορά, και μετά ως δια μαγείας, (κι εκεί που πλέον δεν άντεχα άλλο και ζητούσα από την ενδοκρινολόγο επιτακτικά να με εγχειρήσει),

οι ορμόνες έστρωσαν, και φτου φτου δεν ξαναχάλασαν ποτέ!

Πάντα βέβαια τις ελέγχω, ειδικά πρίν τα καλοκαιρινά μπάνια, (που δεν κάνω λόγω δουλειάς αλλά ακόμα και το πόδι μου δεν το βάζω στη θάλασσα χωρίς εξετάσεις επειδή είχα πάντα υπερθυρεοειδισμό - απαγορεύεται δια ροπάλου το ιώδιο όταν είναι σε έξαρση).

Μην κολλάτε, με σωστή ρύθμιση είναι σα να μην υπάρχει. Και να προσέχετε ελέγχετε τους όζους σας αν έχετε, αυτοί είναι ακόμα πιο ύπουλοι γιατί στις απλές εξετάσεις παίζει και να μη φανεί.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι σε φάση να ορμήσω σε ό,τι γλυκό υπάρχει, αλλά είπα να ξεγελαστώ με έναν κρύο καφέ...... δεν με πιάνει όμως νομίζω και ψάχνομαι.....:cry::cry::cry::cry: Πρέπει να το παλέψω γι' αυτό είπα να σας διαβάσω. Δείτε και αυτό http://www.otenet.gr/portal/portal/womantoday/lifestyleeueksia/lifestylefitness?media-type=html&user=anon&page=default.psml&js_pane=P-11d728addf4-10000

Dimmi αυτό με τον υπερθυρεοειδισμό δεν το ήξερα. Απαγορεύεται όντως η θάλασσα; Άντε;; Όσο για τη χτεσινή σου ατασθαλία, ''άστην να παέι, άστην'' ;););)

Πάω να κάνω καμιά δουλειά να ξεχαστώ.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βάζω και τη λίστα μας και με διορθώνω..... :tongue::tongue::tongue:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 101,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Χοχοχοχοχο!

Εγω να δεις τι διόρθωση θέλω...προς τα πάνω!

Τι ηταν να το δω...

axaxaxxaxax καλό! Κι γω μια από τα ίδια γμτ!

Κορίτσια είμαι σπίτι με το μικρό με τρομερή ανησυχία, ούτε για εμβόλιο δε πήγαμε έτσι όπως ήταν.

Ο άντρας μου κοιμάται. Δεν ήθελε να φάει τίποτε, είναι λιγόφαγος το καλοκαίρι.

Μόλις παρήγγειλα πίτσα και μπύρα, δεν την παλεύω, το μεσημέρι έκανα ένα χυλοπιτάκι και έριξα λίγο κιμά αποπάνω αλλά τί να μου κάνει αυτό...την πίτσα δεν την τρώω από νεύρα αλλά από ανάγκη. Απλά την θέλω.

Δεν έχω και τίποτε στο ψυγείο γιατί βράδυ δεν έτρωγα τις τελευταίες μέρες και πρωινό έπαιρνα από έξω, έτσι είπα αφού θα φάω που θα φάω να το ευχαριστηθώ και πήρα πίτσα και όχι κάτι ψητό.

Αύριο πρωί θα ζυγιστώ να φάω τη σφαλιάρα μου, που δε θα έχω πάει και τουαλέτα, και ελπίζω να επανέλθω αμεσα.

Η φάση είναι πως το έχω σιγουράκι ότι θα χάσω τα κιλά και ότι δε πειράζει, ας φάω λίγο αφού το θέλω. Για να δούμε. Είπαμε καλή ψυχολογία αλλά μη πάει και γίνει ουτοπική η ψυχολογία μου!!!

Kαλημέρα! Βλέπω όλες έχουμε ξεφύγει λίγο τελευταία...

Αχ, κορίτσια η τελευταία μου περιπέτεια με το σπίτι ήταν τραγική. Είχα διαρροή στη μεσοτοιχία μπάνιου/κουζίνας. Από τη μια ήταν ο νιπτήρας κι από την άλλη ο νεροχύτης. Σκάφτηκε το μισό σπίτι. Η σκόνη, η βρωμιά και το αρτζιμπούρτζουλο είναι απερίγραπτες. Χτες μας έβαλαν και την καινούργια κουζίνα και το κακό απέγινε. Κόψανε και μερικά ξύλα εδωμέσα κι έγινε πανηγύρι. Το πριονίδι πήγε σύννεφο!

Τώρα σε κάνα μισαωράκι περιμένω την κοπέλα που με βοηθάει στο σπίτι. Σαν άγγελο την περιμένω να ξεκινήσουμε! Όπου και ν' ακουμπήσεις είναι βρόμικα, μέχρι και οι πόρτες και τα κουφώματά τους, όλα θέλω να τα πλύνω. Όλα τα ακούμπησαν οι εργάτες και σιχαίνομαι τη ζωή μου! [για να μην παρεξηγηθώ είναι η φύση της δουλειάς τους τέτοια που τα χέρια τους είναι βρώμικα και μερικές φορές και μαύρα :( :() Για να καταλάβετε την παράνοιά μου, εμείς τα παπούτσια μας τα βγάζουμε μόλις μπούμε σπίτι, παπούτσι κανονικά δεν κυκλοφορεί στο σπίτι εκτός κι αν έχουμε επισκέπτες, όπου μετά αμέσως σφουγγαρίζω και βάζω σκούπα...

Τα άπλυτα έχουν φτάσει στο ταβάνι κι έχω και μερικά ασιδέρωτα. Εργαλεία και βίδες είναι σκόρπια παντού και όλα τα κουζινικά στην τραπεζαρία. Μέχρι χτες ό,τι υπήρχε στο πατάρι που βρίσκεται στο μπάνιο ήταν μες στη μέση επίσης (γιατί μια σωλήνα νερού θα πέρναγε μέσα από το πατάρι). Θρίλερ! Χειρότερα κι από τη χειρότερη μετακόμιση που έχω κάνει!

Διατροφικά μια βδομάδα παραγγέλνουμε απ' έξω γιατί στην κουζίνα ήταν αδύνατον να γίνει οτιδήποτε. Ο φούρνος έχει πάνω τη σάρα και τη μάρα και νερό τρεχούμενο δεν υπήρχε παρά μόνο στο μπάνιο... ούτε και θέλω να ξέρω πόσα κιλά είμαι. Έχουν φύγει δε όλες οι οικονομίες που είχα για την εξωσωματική, άλλο δράμα αυτό...

Ας σταματήσω την γκρίνια να πάω να ξεκινήσω. Ευτυχώς το σπίτι είναι μικρό οπότε ελπίζω να τελειώσουμε εγκαίρως για να πάω να πάρω καμμιά σαλάτα και κοτόπουλο να βάλω στο φούρνο. Το φούσκωμα από τα χτεσινά σουβλάκια δεν περιγράφεται. Στην αρχή ζύγιζα τα πάντα αλλά μετά από την πρώτη μέρα αναμπουμπούλας με πήρε η μπάλα (και με σήκωσε).

Τα λέμε το απογευματάκι, θα επιστρέψω να σας διαβάσω, σας φιλώ, καλή μέρα να έχετε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...