Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

πάω για ορμονικό προφίλ (κάπως έτσι το είπε)την τρίτη μέρα περιόδου=παρασκευή και μετά κάτι είπε για 21 μέρα.

Οι απλές ορμόνες Τ3 Τ4 TSH και οι FT4 FT3 είναι ΟΚ.

Πάω έχω σαλτάρει. Εχει κάτι άλογα απέξω στο χωράφι. Αν φωνάξω λέτε να ταραχτούν? :tongue::tongue:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Επίσης δεν έχω καταλάβει, γιατί θεωρούν ότι άμα έχεις μεγάλο στήθος, πρέπεινα έχεις απαραίτητα και μεγάλο κώλο.

Έλα ντε!

Εντελώς "μαμαδίστικο", αλλά τι να κάνω, αφού μαμά είμαι τώρα. :tongue:

χαχαχαχαααα! Πράγματι!!

Καλημέρα γοργόνες μου!

Υ.Γ Η δίαιτα πάει περίπατο!!Γιούχου!!!

ΘΑ πάρω μου φαίνεται όλα όσα έχασα στο τελος...

Ουφ!

Βάστα καλε! Υπομονή και κουράγιο!!

καλο μήνα κοριτσαρες.

Φροντιζουμε τη διατροφη μας γιατι θελουμε ετσι φροντιζουμε και τον εαυτό μας

εγώ και με ένα κιλό παγωτό φροντισμένη νιώθω... αλλά ος όψεται ο καθρέπτης που έχει άλλη άποψη... αυτός και η φίλη ζυγαριά....

τζοβάννα δεν μου φτάνει το λίγο ρε γμτ, δηλαδή αν φάω ένα γιαούρτι το βράδυ μετά θέλω να φάω το σύμπαν.

Ειμαι ή του ύψους ή του βάθους.

Προτιμώ να πηγαίνω φαγωμένη καλά δουλειά και μετά να μη ξανατρώω.

Ομως κι αυτό τώρα παίζει διότι, κρατηθείτε, Ξανααδιαθέτησα (πρωτότυπο έτσι :rolleyes: )και αρχίζουμε πάλι εξετάσεις.

Μη σας τα πολυλογώ μονίμως αδιάθετη είμαι μετά τη γέννα. Το καλό είναι πως τώρα τελευταία έχω ροή σαν περιόδου, μεγαλύτερη αλλά ανεκτή. Οχι αιμορραγία ακατάσχετη.

Αρχίζω αντισυλληπτικά και έκοψα τσιγάρο.

Με αφήνει 3-5 στριφτά αλλά δεν το ρισκάρω, δεν είναι και ικανοποιητικά τσιγάρα αυτά για μένα, καθότι φουγάρο.

είπε αν πριστούν τα πόδια μου να του το πώ! Από την άλλξ τόσες καπνίζουν κανονικά είπε. Τεσπα εγώ το έκοψα, μόλις τώρα :? Και δεν ήθελα καθόλου να τα βάλω και με το τσιγάρο αυτή τη περίοδο που παλεύω να αρχίσω να χάνω κιλά...

Τεσπα τώρα κομμένα όλα και αρχίζω να πίνω πολλά νερά :-P Ο Θεός βοηθός

ωχ ! Μπορείς πάντα να μείνεις έγκυος, να ξεμπερδέψεις για μερικά μηνάκια.... αλλά από την άλλη θα μου πες έτσι ξεκίνησαν όλα.....

Τι να πω βρε ντιμάκι, καλά αποτελέσματα, υποθέτω σε έχει κουράσει αυτό...

Αχ παιδιά κι εγώ από την άλλη θέλω να κάνω μια αταξία: περιμένω περίοδο πρώτη μέρα διακοπών, τι να κάνω να την καθυστερήσω λίγο? Να προλάβω λίγο θάλαττα....

xaxaxax kalliopaki oxi ούτε έγγυος δεν κάνει να μείνω, είναι μόλις 4 μήνες μετά από καισαρική τομή...

Πάντως έξυπνη ιδέα χαχαχαχα έχω λιώσει!

Σκαιμπιμ δε πειράζει όλα θα τα φτιάξουμε.

Εκτός από το βράδυ που ξανα-αδιαθέτησα και χτύπησα 2 σουβλάκια πάνω στην τρέλα μου ότι κόβω το κάπνισμα για να πάρω αντισυλληπτικά, τα άλλα βράδυα τα πάω τέλεια! Τρώω ό,τι θέλω μέχρι τις 6-7 ηώρα και μετά δεν αγγίζω ούτε τσίχλα!

Η ζυγαριά πέφτει, το πρόσωπο ξεπρήστικε, και τρώω ό,τι θέλω κυριολεκτικά!

Είμαι καταχαρούμενη, όμως θα πρέπει να κόψω σιγά σιγά και τα πολλά γλυκά.

Σήμερα χτύπησα ένα τοστ τεραστίων διαστάσεων για πρωινό, με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε μέσα, αλλά το είχα απωθημένο!

Ενδιάμεσα ήπια χυμό, μεσημέρι θα έχω γεμιστά με φέτα, απόγευμα θα δω, και μετά ράψιμο ;)

Οι άλλες κοπέλες πως πάτε?

Dimmi καλά τα πας!

Εγώ 61 κιλά πάλι, προσπαθώ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα. Έχω κι ένα σπίτι άνω κάτω γιατί περιμένω καινούργια κουζίνα και προς ώρας έχω υδραυλικό για μια διαρροή και σκάβει το σύμπαν όλο :( Και δεν μπορώ να μαγειρέψω γιατί γίνεται χαμός στην κουζίνα κι όλα τα τσουμπλέκια είναι σε καθιστικό/σαλόνι. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό είναι απελπισίαααααααααααα!

Διαφημίσεις

Βρε Dimmi πάλι αδιάθετη είσαι; Είχες τέτοια προβλήματα πριν την εγκυμοσύνη;Έκανες έναν ηπέρηχο μήτρας να δεις για ινομύωμα ή κάποιο πολύποδα; Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μπράβο και για το χάσιμο κιλών. Και εγώ πρέπει να έχω χάσει κάτι αλλά είμαι αδιάθετη και δεν ζυγίζομαι τώρα........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ κορίτσια αρνούμαι να μπω σε πρόγραμμα. Καλοκαιράκι είναι, ας πιω καμιά μπυρίτσα κι ας φάω και κάνα καλαμαράκι παραπάνω. Από βδομάδα θα πάμε διακοπές, είναι δυνατόν να βγαίνουμε ταβερνάκι και να μετράω τις μπουκιές μου; Από Σεπτέμβριο η διατροφή, που θα ξεκινήσω και γυμναστήριο.

Να ρωτήσω, μετά τη γέννα, στους πόσουν μήνες σας ήρθε περίοδος; Εγώ γιατί ξέρω ότι όσο θηλάζεις δεν σου έρχεται.

dimmi, η γιατρός μου είπε ότι μετά το εξάμηνο, αν θέλω μπορώ να ξαναμείνω έγκυος. Καισαρική έκανα κι εγώ. Και ξέρω και περίπτωση κοπέλας που έμεινε έγκυος πριν σαραντίσει και τα παιδάκια της έχουν μόνο 10 μήνες διαφορά. Αθτή γέννησε φυσιολογικά όμως.

Dimmi καλά τα πας!

Εγώ 61 κιλά πάλι, προσπαθώ να ξαναμπώ σε πρόγραμμα. Έχω κι ένα σπίτι άνω κάτω γιατί περιμένω καινούργια κουζίνα και προς ώρας έχω υδραυλικό για μια διαρροή και σκάβει το σύμπαν όλο :( Και δεν μπορώ να μαγειρέψω γιατί γίνεται χαμός στην κουζίνα κι όλα τα τσουμπλέκια είναι σε καθιστικό/σαλόνι. Δεν ξέρω πότε θα τελειώσει όλο αυτό είναι απελπισίαααααααααααα!

μόλις φτιαχτείς θα ξαναμπείς σε πρόγραμμα, έχεις συνέπεια, δε σε φοβάμαι! Υπομονή με το σπίτι! Και πρόσεχε μη κουράζεσαι πολύ πολύ καλοκαιριάτικα...
Βρε Dimmi πάλι αδιάθετη είσαι; Είχες τέτοια προβλήματα πριν την εγκυμοσύνη;Έκανες έναν ηπέρηχο μήτρας να δεις για ινομύωμα ή κάποιο πολύποδα; Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Μπράβο και για το χάσιμο κιλών. Και εγώ πρέπει να έχω χάσει κάτι αλλά είμαι αδιάθετη και δεν ζυγίζομαι τώρα........
πρίν δεν είχα τίποτε, σταθερό κύκλο, πεντακάθαρα όλα. Και τώρα προς το παρόν δεν έχω τίποτε, μόνο διαρκώς αίμα...ναι έχω κάνει υπερήχους κτλ

άμα περιμένω να ξεδιαθετήσω για να ζυγιστώ κάηκα :tongue::tongue::tongue::tongue:

μπράβο για την απώλεια!!!

Εγώ κορίτσια αρνούμαι να μπω σε πρόγραμμα. Καλοκαιράκι είναι, ας πιω καμιά μπυρίτσα κι ας φάω και κάνα καλαμαράκι παραπάνω. Από βδομάδα θα πάμε διακοπές, είναι δυνατόν να βγαίνουμε ταβερνάκι και να μετράω τις μπουκιές μου; Από Σεπτέμβριο η διατροφή, που θα ξεκινήσω και γυμναστήριο.

Να ρωτήσω, μετά τη γέννα, στους πόσουν μήνες σας ήρθε περίοδος; Εγώ γιατί ξέρω ότι όσο θηλάζεις δεν σου έρχεται.

dimmi, η γιατρός μου είπε ότι μετά το εξάμηνο, αν θέλω μπορώ να ξαναμείνω έγκυος. Καισαρική έκανα κι εγώ. Και ξέρω και περίπτωση κοπέλας που έμεινε έγκυος πριν σαραντίσει και τα παιδάκια της έχουν μόνο 10 μήνες διαφορά. Αθτή γέννησε φυσιολογικά όμως.

μη μπείς σε πρόγραμμα, τρώγε ό,τι θες αλλά μέχρι τις 6 ή όσο αντέχεις. Ε κι άμα πας διακοπές βγες και από αυτό το ωράριο.

Χθες έφαγα ό,τι ήθελα ως τις 4, μετά κοιμηθήκαμε, ξυπνόντας δε πεινούσα, ήπια τον καφέ μου και ξαναέφαγα σήμερα! Τλωρα περιμένω να μου φέρει κάτι σε γλυκό ο Γ. γιατί έχω λυσσάξει σήμερις να φάω γλυκό, έλεος :|

Οσο για την καισαρική εμένα που είχε πεί, αν θυμάμαι και καλά, 9 μήνες μετά το λιγότερο. Να δέσουν τα εσωτερικά τοιχώματα. Ισως είναι και θέμα σώματος κτλ έτσι κι αλλιώς δε με ενδιαφέρει τόσο άμεσα, μη πω και καθόλου :|

Κορίτσια πως παν οι ζέστες? Εδώ σα να δρόσισε λιγουλάκι, τα αρκούδια δεν βαράνε αβέρτα, παλεύεται κάπως η ζέστη. Πάω για τάισμα.

Γεια σας γοργονες μου.

Τις τελευταιες μερες γουρουνιασα κανονικα, η ζυγαρια εδειχνε 87,5, ενιωθα απεριγραπτα "φουσκωμενη" και "βαρια". Σημερα .....αδιαθετησα και η ζυγαρια εδειξε 86,1. Ξερω οτι ειναι πλασματικη ενδειξη αλλα τουλαχιστο ...."ξεφουσκωσα"!!!! Απο Σεπτεμβριο που θα μπουν ολα σε σειρα εχω υποσχεθει να μπω παλι σε προγραμμα με ασκηση και διατροφη. Νιωθω απαισια οταν κοιτω καποια μερη του σωματος μου. Οσο και να τα καλλυπτω με ρουχα, υπαρχουν φορες που θελω να φορεσω πχ μια νορμαλ σε υψος φουστα και λογω πρησμενων ποδιων .....δεν τολμω. Νιωθω .....σαν αδικημενη. Θελω να υπακουσει το σωμα μου και να αντιδρασει επιτελους. Να εκτιμησει οτι κανω σχεδδον παντα σωστη διατροφη και οι μικρες ατασθαλιες που κανω ειναι ...μικροπταισματα (κι ας τα λεω εγω γουρουνιασματα). Και ας διαταξει αυτην την ηλιθια κατακρατηση να ξεκουμπιστει απο πανω μου. Ουφ!!!! Θελω να φυγουν 17 κιλα απο πανω μου....ΤΩΡΑ!!!!!!!!Ζηταω πολλααααααααααααααααααααα?????????????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας γοργονες μου.

Τις τελευταιες μερες γουρουνιασα κανονικα, η ζυγαρια εδειχνε 87,5, ενιωθα απεριγραπτα "φουσκωμενη" και "βαρια". Σημερα .....αδιαθετησα και η ζυγαρια εδειξε 86,1. Ξερω οτι ειναι πλασματικη ενδειξη αλλα τουλαχιστο ...."ξεφουσκωσα"!!!! Απο Σεπτεμβριο που θα μπουν ολα σε σειρα εχω υποσχεθει να μπω παλι σε προγραμμα με ασκηση και διατροφη. Νιωθω απαισια οταν κοιτω καποια μερη του σωματος μου. Οσο και να τα καλλυπτω με ρουχα, υπαρχουν φορες που θελω να φορεσω πχ μια νορμαλ σε υψος φουστα και λογω πρησμενων ποδιων .....δεν τολμω. Νιωθω .....σαν αδικημενη. Θελω να υπακουσει το σωμα μου και να αντιδρασει επιτελους. Να εκτιμησει οτι κανω σχεδδον παντα σωστη διατροφη και οι μικρες ατασθαλιες που κανω ειναι ...μικροπταισματα (κι ας τα λεω εγω γουρουνιασματα). Και ας διαταξει αυτην την ηλιθια κατακρατηση να ξεκουμπιστει απο πανω μου. Ουφ!!!! Θελω να φυγουν 17 κιλα απο πανω μου....ΤΩΡΑ!!!!!!!!Ζηταω πολλααααααααααααααααααααα?????????????

οχι γλυκια μου δεν ζητας πολλα. Εγψ στη θεση σου μαλλον τα ειχα παρατησει. Δεν πρεπει όμως.

Εγω πάλι ειμαι κάπως. Ανασφαλεια νιωθω. Εκπαιδευτικος, δεν πήρα απόσπαση. Υποτιθεται σύζηγος ένστολος, υπαρχει νόμος......Είναι πολύ ψυχοφθορο αυτό, δεν μπορω να το συνηθίσω.Κλαιω κλαιω τρώω τρώω.

Οχι ειμαι δυνατη δεν θα με παρει από κάτω

Διαφημίσεις

Θελω να φυγουν 17 κιλα απο πανω μου....ΤΩΡΑ!!!!!!!!Ζηταω πολλααααααααααααααααααααα?????????????

Όχι δεν ζητάς πολλά, και πραγματικά είναι αδικία κάποιοι άνθρωποι να είναι συνεχώς σε στέρηση και παρόλα αυτά να μην έχουν το σώμα που επιθυμούν και κάποιοι άλλοι να τρώνε ελεύθερα και να είναι fit και O.K. Διάβαζα στο ''Ψυχολογία της Δίαιτας'', ότι αυτοί που λένε ότι τρώνε ό,τι να 'ναι στην πραγματικότητα τρώνε πολύ προσεχτικά και δεν το πίστευα. Κάποια στιγμή που το συζητούσα με μια διαιτολόγο μου είπε ότι ούτε αυτή το αποδέχεται αυτό και πραγματικά υπάρχουν άτομα που ο μεταβολισμός τους καίει περισσότερο.

οχι γλυκια μου δεν ζητας πολλα. Εγψ στη θεση σου μαλλον τα ειχα παρατησει. Δεν πρεπει όμως.

Εγω πάλι ειμαι κάπως. Ανασφαλεια νιωθω. Εκπαιδευτικος, δεν πήρα απόσπαση. Υποτιθεται σύζηγος ένστολος, υπαρχει νόμος......Είναι πολύ ψυχοφθορο αυτό, δεν μπορω να το συνηθίσω.Κλαιω κλαιω τρώω τρώω.

Δύσκολη η κατάσταση..... :(:(Όταν λες ένστολος; Στρατιωτικός; Γιατί από όσο ξέρω μόνο σε αυτούς εφαρμόζεται ο νόμος και όχι στους υπόλοιπους, αστυνομικούς, πυροσβέστες κλπ. Να είσαι πάντως δυνατή......

Τα δικά μου νέα είναι ότι ζυγίστηκα το πρωί και έχω χάσει 500 γραμ. Είμαι τώρα 101,5 και σκέφτομαι ότι χαζά - χαζά έχω χάσει 4 κιλά ;););). Από Σεπτέμβρη θα το δω και εγώ σίγουρα πιο ζεστά και ίσως πάω και κανένα γυμναστήριο.....δύσκολο αλλά θα δούμε....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κορίτσια

Αδιαθετησα χθες και εχω τετοιο πρήξιμο που δεν περιγράφεται...

Στη ζυγαριά δεν τολμώ να ανεβώ

Είμαι σίγουρη ότι εχω βάλει αρκετα κιλά από τότε που σταμάτησα με τη διαιτολόγο

Με εχει πιάσει μεγάλη απογοητευση,γιατί εκανα μεγαλο κόπο και μεγάλα έξοδα για να χάσω κάποια κιλά,είχα μπει σε κάποια σειρά και πίστευα ότι αν συνεχιζα μόνη μου,θα τα καταφερνα και δεν θα εγκατέλειπα

Τωρα εχουν περασει 3 μηνες και κάτι και οχι μόνο δεν έχω χάσει,αλλά εχω πάρει κιόλας!

Εχω συνεχως σκαμπανεβασματα και στην ψυχολογία και στη ζυγαριά

Πιστεύω ότι αν τηρουσα ενα πρόγραμμα σταθερα,θα τα καταφερνα,αλλα μου λείπει η θεληση

Ειχα καταπιεστεί και πολύ με τη διαιτολόγο και χαλαρωσα μετα...

Το καταλαβαίνω ότι με καταλαβαίνετε...

Τα βαζω συνεχεια με τον εαυτό μου!Κάθε βραδυ λέω...από αύριο ΠΡΟΣΟΧΗ,αλλά τίποτα,μυαλό δεν βαζω

Δύσκολη η κατάσταση..... :(:(Όταν λες ένστολος; Στρατιωτικός; Γιατί από όσο ξέρω μόνο σε αυτούς εφαρμόζεται ο νόμος και όχι στους υπόλοιπους, αστυνομικούς, πυροσβέστες κλπ. Να είσαι πάντως δυνατή......

Ακόμα και σ'΄αυτούς, για να πάρει η σύζυγος απόσπαση, θα πρέπει να υπάρχει κενό της ειδικότητάς της για να πάει εκεί που θέλει, αλλιώς τι να την κάνουνε; Παλιά ήταν πιο έυκολα βέβαια, αλλά τώρα έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα.

Κι εγώ εκπαιδευτικός είμαι και δεν μπορώ να πάρω μετάθεση στο νομό που μένω. Όχι στην πόλη, το νομό θέλω να μπω και δεν βλέπω φως στο τούνελ. Κάθε χρόνο και χειρότερα, ανεβαίνουν οι βάσεις και μειώνονται οι μεταθέσεις. Δεν αντέχω άλλο.

Γεια σας κορίτσια

Αδιαθετησα χθες και εχω τετοιο πρήξιμο που δεν περιγράφεται...

Στη ζυγαριά δεν τολμώ να ανεβώ

Είμαι σίγουρη ότι εχω βάλει αρκετα κιλά από τότε που σταμάτησα με τη διαιτολόγο

Με εχει πιάσει μεγάλη απογοητευση,γιατί εκανα μεγαλο κόπο και μεγάλα έξοδα για να χάσω κάποια κιλά,είχα μπει σε κάποια σειρά και πίστευα ότι αν συνεχιζα μόνη μου,θα τα καταφερνα και δεν θα εγκατέλειπα

Τωρα εχουν περασει 3 μηνες και κάτι και οχι μόνο δεν έχω χάσει,αλλά εχω πάρει κιόλας!

Εχω συνεχως σκαμπανεβασματα και στην ψυχολογία και στη ζυγαριά

Πιστεύω ότι αν τηρουσα ενα πρόγραμμα σταθερα,θα τα καταφερνα,αλλα μου λείπει η θεληση

Ειχα καταπιεστεί και πολύ με τη διαιτολόγο και χαλαρωσα μετα...

Το καταλαβαίνω ότι με καταλαβαίνετε...

Τα βαζω συνεχεια με τον εαυτό μου!Κάθε βραδυ λέω...από αύριο ΠΡΟΣΟΧΗ,αλλά τίποτα,μυαλό δεν βαζω

πάρτο πιο χαλαρά και θα δείς θα αλλάξουν όλα, ειλικρινά πρίν λίγες μέρες κι γω πίστευα είμαι χαμμένη από χέρι, ξαφνικά την είδα χαλαρά, ούτε θερμίδες ούτε τίποτε.

Είπα τρώγε ό,τι θες αλλά μέχρι το απόγευμα, και μπήκα σελίγες μέρες στα παλιά μου εσώρουχα!

Η κοιλιά έχει μαζέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρω ότι είμαι τετράπαχη αλλά είναι μια αρχή καλή, χαλαρή, και ταιριάζει με το πρόγραμμα μου που τρέχω και δε φτάνω και οτιδήποτε άλλο με σκλαβώνει.

Απόψε έφαγα το βράδυ - πρίν 10' που γύρισα από δουλειά- γιατί είχαμε ξεχωριστή περίσταση και έφερε σπίτι

φαγητό ο άντρας μου.

Ηπια και μια μπύρα, (έφαγα 3 κεφτεδάκια, 1 λουκάνικο και μια στάλα μπριζόλα) και τώρα νιώθω ήρεμη και καθόλου τύψεις.

Λέω ΟΚ από ΤΩΡΑ (όχι από αύριο) πάλι σε πρόγραμμα. Δηλαδή φαγητό τέρμα για απόψε.

Παλιά θα έλεγα "πάει τα σκάτωσα πάλι, ας φάω παγωτό, ας φάω σοκοφρετα ας ας ας και από αύριο δίαιτα..."

Γεωργία δε ζητάς πολλά καλή μου, αλλές καίνε άλλες δεν καίνε τόσα, είναι ο παλιομεταβολισμός. Θα έλεγα ότι είμαι από τις πρπικισμένες, στα 80 κιλά έτρωγα καλά και έχανα, αλλά έχω αρκετά μυώδες σώμα. Μήπως και οι ασκήσεις με βάρη σε βοηθούσαν? Ο μυς όσο πιο...τροφαντός τόσο πιο πολύ καίει!

Ματρι τί είναι η απόσπαση? Γιατί στεναχωριέσαι και κλαίς? :|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...