Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

georgiamami τι καλο φαγαμε σημερα;

να μαι παλι

εγω εχω ανακαλυψει προσφατα κακώς αυτο το κατσελης ψωμι ζωης

το ψηνω λιγουλακι μονο του 2 φετουλες

το παραγεμιζω με ντοματα κομμενη φετες και τυρακι ενταμ μια φετα και ξεχνω να μαγειρεψω μονο για τα παιδια καλα ο αντρουλης εχει λιγο παραπονο αλλα οταν μαγειρευα ολο κατι γινοταν και δεν ετρωγε και το πετουσα

ισως το βραδυ εξω φαω κανα φιλετακι η καλαμακι

ειμαι λαθος ε;

δε ζυγιστηκα καθολου

να πω την αληθεια προτιμω να με βλεπω με το τσεκ στα ρουχα παρα με τη ζυγαρια

κανονας στη ζυγαρια δεν πρεπει να ανεβαινεις καθε μερα απογορευεται

κανει κακο ετσι μου ειχε πει ο θεος

μονο μια φορα την εβδομαδα 'η σε καποιο αλλο τακτικο χρονικο διαστημα π.χ ανα 10 μερες

μαλιστα απαραιτητο να ειναι παντα την ιδια ωρα της ημερας

βασικα καλο ειναι και η μετρηση με μεζουρα σε καποια σημεια του σωματος πολυ καλυτερο και να σημειωνεις

η αληθεια ειναι οτι εκει δεν ηξερα λεπτομερεις αλλα φαινεται λεει αν χανεις σωστα χωρις να κανεις κακο στο σωμα σου

να σας μαρτυρησω οτι δεν κανω ακομη καμια διαιτα αλλα ειμαι σε καλο δρομο δεν τσιμπολογω οπως πρωτα

ισως τελικα μια μερα να αρχισω μαζι σας αφου μου μεταδιδετε θετικη ενεργεια

φιλακια κουκλαρες ελπιζω να μη σας αποδιοργανωνω

καλα εγω ειμαι στο avatar georgiamami δε βλεπεις το κοκκινο μαλλι που λαμπει !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

georgiamami τι καλο φαγαμε σημερα;

καλα εγω ειμαι στο avatar georgiamami δε βλεπεις το κοκκινο μαλλι που λαμπει !!!!!

Επειδη εισαι καινουρια, δεν γνωριζεις οτι ειχα ενα ωραιο ατυχηματακι με το αυτοκινητο και ενα αγριογουρουνο. Λοιον εχει γεμισει το ψηγειο μου απο δαυτο και προσπαθω να το αναλωσω μαγειρευοντας το. Εκανα λοιπον αγριογουρουνο με λαχανικα (λαδερο τουρλου). Δεν εφαγα πολυ μη με μαλωνετε.

Το avatar σου ειναι τοσο μικρουλι που δεν βλεπω χρωμα μαλλιων, ειμαι και λιγο γκαβαδι βλεπεις!!!

Φιλακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα!!!

Σήμερα ΔΕΝ πήγα στη δουλειά γιατί ... μας κόψανε το ρεύμα!

ΝΑΙ, εκτός από εμάς, δεν πληρώσανε ΚΑΙ τη ΔΕΗ! Αλλά, σε αντίθεση από εμάς, η ΔΕΗ δεν περιμένει τόσους μήνες! :D

Ρεπό σήμερα λοιπόν!

Γκουρού, ΠΟΥ είναι αυτή η πρόβα σου; Εγώ γιατί δεν τη βρίσκω στο φβ;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!!!

Σήμερα ΔΕΝ πήγα στη δουλειά γιατί ... μας κόψανε το ρεύμα!

ΝΑΙ, εκτός από εμάς, δεν πληρώσανε ΚΑΙ τη ΔΕΗ! Αλλά, σε αντίθεση από εμάς, η ΔΕΗ δεν περιμένει τόσους μήνες! :D

Ρεπό σήμερα λοιπόν!

Γκουρού, ΠΟΥ είναι αυτή η πρόβα σου; Εγώ γιατί δεν τη βρίσκω στο φβ;;

Τι λες βρε κοριτσι μου??? Τουλαχιστο το ΙΚΑ σας, το πληρωνουν ή μηπως θα σας τη φορεσουν και απο κει??? Κανε ενα τσεκ στι ΙΚΑ!!!!! Εχω κακη εμπειρια με γνωστο ατομο!!!! Ελπιζω το σημερινο ρεπο σου να μην "παραταθει" επ' αοριστο!!!

Αυτη την προβα δεν την εντοπισα ουτε εγω. Αν τη βρεις στειλ' την και κατα δω.

Ο μικρος ειναι καλυτερα???

Φιλακια και καλο βραδυ

Επειδη εισαι καινουρια, δεν γνωριζεις οτι ειχα ενα ωραιο ατυχηματακι με το αυτοκινητο και ενα αγριογουρουνο. Λοιον εχει γεμισει το ψηγειο μου απο δαυτο και προσπαθω να το αναλωσω μαγειρευοντας το. Εκανα λοιπον αγριογουρουνο με λαχανικα (λαδερο τουρλου). Δεν εφαγα πολυ μη με μαλωνετε.

Το avatar σου ειναι τοσο μικρουλι που δεν βλεπω χρωμα μαλλιων, ειμαι και λιγο γκαβαδι βλεπεις!!!

Φιλακια

το πα και γω μικρουλη ειναι και κλαιω λιγο σμιφ αλλα κορμι χελι η μαλλον ψαρι η μαλλον.. τι αγριογουρουνο ασε λες να βαλω καμια γουρουνα για avatar να ξεχωριζω χεχε

καλα μη το πω του αντρα μου θα ερθει να φαει φερε κανα ταπερ οταν κατεβεις. ειχε μια πεινα σημερα το χαμε για εξω στραβωσε και παραλιγο να μας φαει ολους απ την πεινα ψησαμε προχειρα ασχετα τα φαγε ολα που το βαζει αλλα τον εχω αθλητικο τυπο αυριο θα τα κανει 5 χιλ/ρα ενω εγω γουρουνα....μακια:lol:

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε γμτ. Ειναι οι μερες (ξερετε ποιες) που ολα μου φαινονται μαυρα. Και με πιανει το παραπονο, και γκρινιαζω και δεν με αντεχουν και, και, και...........

δε σε πιστευω...... μακια

Καλημέρα και από εμένα.Τι μου κάνετε; Λοιπόν είμαι -1,5 κιλό! Από 65,4(ναι τόσο είχα φτάσει) σήμερα είμαι 64!!!! Βέβαια έχω κόσμο για το ΣΚ και να δώ πόσο θα αντέξω..

Καλό ΣΚ σε όλες!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα και από εμένα.Τι μου κάνετε; Λοιπόν είμαι -1,5 κιλό! Από 65,4(ναι τόσο είχα φτάσει) σήμερα είμαι 64!!!! Βέβαια έχω κόσμο για το ΣΚ και να δώ πόσο θα αντέξω..

Καλό ΣΚ σε όλες!

μπραβο κοριτσι μπραβο!!!!

Τι λες βρε κοριτσι μου??? Τουλαχιστο το ΙΚΑ σας, το πληρωνουν ή μηπως θα σας τη φορεσουν και απο κει??? Κανε ενα τσεκ στι ΙΚΑ!!!!! Εχω κακη εμπειρια με γνωστο ατομο!!!! Ελπιζω το σημερινο ρεπο σου να μην "παραταθει" επ' αοριστο!!!

Αυτη την προβα δεν την εντοπισα ουτε εγω. Αν τη βρεις στειλ' την και κατα δω.

Ο μικρος ειναι καλυτερα???

Φιλακια και καλο βραδυ

Nαι, η πρόσληψη ισχύει κανονικά.

Στα τέτοια, έχουν και μια τσακάλι λογίστρια, είναι τυπικοί. Στα καθημερινά του γραφείου το έχουν μαμήσει!!!

Ο μικρός μια χαρά. Σήμερα βολτάραμε ΟΛΗ μέρα, πριν μισή ώρα γυρίσαμε, ντουζάκι και ύπνο (ο μικρός :mrgreen:).

Καλό βραδάκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερουδια γοργονες.

Ειμαι χαρουμενη γιατι η ζυγαρια ......εχει παρει την κατιουσα. Εβδομαδα και μισο κιλο το στελνω στον αγυριστο. Αχ, σκεφτομαι τις διακοπουλες και παιρνω περισσοτερο κουραγιο. Ανεβαινω στο διαδρομο και λεω <ακομα 5 λεπτα να λιωσω κατιτις παραπανω> και αντε <να βρω χρονο να ανεβω και σημερα για λιγο λιωσιμο ακομα> ...... Μεγαλη ευκολια να εχεις τη δυνατοτηα να κανεις γυμναστικη οποτε θελεις.

Σας φιλω ολες γλυκα, και να εχετε μια υπεροχη Κυριακη.

Ματς μουτς

Διαφημίσεις

Καλημερουδια γοργονες.

Ειμαι χαρουμενη γιατι η ζυγαρια ......εχει παρει την κατιουσα. Εβδομαδα και μισο κιλο το στελνω στον αγυριστο. Αχ, σκεφτομαι τις διακοπουλες και παιρνω περισσοτερο κουραγιο. Ανεβαινω στο διαδρομο και λεω <ακομα 5 λεπτα να λιωσω κατιτις παραπανω> και αντε <να βρω χρονο να ανεβω και σημερα για λιγο λιωσιμο ακομα> ...... Μεγαλη ευκολια να εχεις τη δυνατοτηα να κανεις γυμναστικη οποτε θελεις.

Σας φιλω ολες γλυκα, και να εχετε μια υπεροχη Κυριακη.

Ματς μουτς

Καλημερα Γεωργια!!!

Και γω οταν πορωνομαι με τον διαδρομο καπως ετσι ειμαι, αντε 2-3 λεπτα παραπανω λεω και τα καταφερνω. Το θεμα βεβαια ειναι οτι μεχρι να αποφασισω να ανεβω στον διαδρομο, ειναι ολοκληρη διαδικασια! Δεν μπορω να το παρω αποφαση με τπτ! Τι κανεις εσυ για να παρεις μπρος;;; Χωρια οτι καθε μερα κατι θα προκυψει και δεν εχω τελικα χρονο για τον διαδρομο-κατα συνεπεια και για γυμναστικη...

wcBmp3.png

Καλημερα Γεωργια!!!

Και γω οταν πορωνομαι με τον διαδρομο καπως ετσι ειμαι, αντε 2-3 λεπτα παραπανω λεω και τα καταφερνω. Το θεμα βεβαια ειναι οτι μεχρι να αποφασισω να ανεβω στον διαδρομο, ειναι ολοκληρη διαδικασια! Δεν μπορω να το παρω αποφαση με τπτ! Τι κανεις εσυ για να παρεις μπρος;;; Χωρια οτι καθε μερα κατι θα προκυψει και δεν εχω τελικα χρονο για τον διαδρομο-κατα συνεπεια και για γυμναστικη...

Το σκεφτομαι!!!!

Εχω στο νου μου σε ολοκληρη την εβδομαδα, να βρω οποσδηποτε χρονο τουλαχιστο 3 φορες. Πρωινο, βραδυνο ανευ σημασιας, αρκει να τα καταφερω. Συνηθως ανεβαινω αργα το βραδυ.Μετα μπανακι και νανακι.Καιι το πρωι η ζυγαρια δειχνει θαυματα!!!!!

γεια σας γοργονες!!!

εδω γοργονα που απο αυριο θα κανει μακροβουτια στις παραλιες τησ Θασου.φυλαχτειτε χιχι!!!

λοιπον και εγω καινουργια γοργονα και αναφερω...

ετων 31

υψος 1,73

αρχικο βαρος 98

σημερινο βαρος 81 μετα απο 2,5μηνες διαιτα σε διαιτολογο -17

επιθυμητο βαρος 78 και 75 επισης δεν με χαλαει αλλα θα χαλασω το γοργονενιο μου κορμι και το σκεφτομαι

φανταζομαι πως μετα τις διακοπες θα αλλαξει το σημερινο μου βαρος προς τα πανω φυσικα και οταν επιστρεψω μαλλον θα χρειαστει να αλλαξω τα στοιχεια μου αλλα δεν πειραζει διακοπουλες και μετα το κεφαλι μεσα ξανα

φιλια!!!

γεια σας γοργονες!!!

εδω γοργονα που απο αυριο θα κανει μακροβουτια στις παραλιες τησ Θασου.φυλαχτειτε χιχι!!!

λοιπον και εγω καινουργια γοργονα και αναφερω...

ετων 31

υψος 1,73

αρχικο βαρος 98

σημερινο βαρος 81 μετα απο 2,5μηνες διαιτα σε διαιτολογο -17

επιθυμητο βαρος 78 και 75 επισης δεν με χαλαει αλλα θα χαλασω το γοργονενιο μου κορμι και το σκεφτομαι

φανταζομαι πως μετα τις διακοπες θα αλλαξει το σημερινο μου βαρος προς τα πανω φυσικα και οταν επιστρεψω μαλλον θα χρειαστει να αλλαξω τα στοιχεια μου αλλα δεν πειραζει διακοπουλες και μετα το κεφαλι μεσα ξανα

φιλια!!!

Τι λες βρε θηριο??? Ησουν 98 και εγινες 81 σε 2.5 μηνες? Γεννησες? Σορι αλλα μου φαινονται παρα πολλα κιλα απωλειας για νορμαλ κατασταση ακομα και με διαιτολογο. Πες μας περισσοτερα στοιχεια αν θελεις. Εγω εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Τρομαξα!! ειναι δυνατο να συμβει κατι τετοιο χωρις ...συνεπειες??? Ειχες κι αλλες φορες τετοιου ειδους σκαμπανεβασματα στο βαρος? Εκτος απο διατροφη κανεις και ασκηση???

Και καλες βουτιες!!!! Τα λεμε οταν επιστρεψεις με το καλο. Φιλια και καλωσορισες στην γοργονοπαρεα μας.

Γειά σας κοριτσάκια μου όμορφα!!!!

Μπράβο στα κοριτσάκια που χάνουν και προπάντων στα κοριτσάκια που επιμένουν!!!!!!!

πήγα την παρασκευή στην διαιτολόγο

χαρήκαμε που βρεθήκαμε κλπ κλπ χιχιχιιχι είμαστε φίλες πλεον... μετά από τόσα χρόνια! δηλώνω επισήμως ότι είναι καταπληκτική διαιτολόγος και υπέροχος άνθρωπος! 2 φορές που το πήρα απόφαση έχασα πραγματικά πολλά κιλά και με υγιεινό τρόπο, καθώς επίσης 2 φίλες μου εχουν χάσει μια χαρά τα κιλάκια τους.

Λοιπόν πάμε από την αρχή γιατί το μαμεψα εντελώς......

επόμενη επίσκεψη έχω την Δευτέρα 19 (10 μέρες)

Νοιώθω καλά, αρκετά δυνατή και ελπίζω πραγματικά να τα καταφέρω!

φιλιάαααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...