Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρες! Καλή εβδομάδα!!

Βλέπω όλες το ρίξατε έξω!! Καλά κάνατε, αλλά τώρα θέλω ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Τέλος!

Ναι και εγω θελω να επανελθω. Αποφευγω τη ζυγαρια γιατι φοβαμαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Παρούσα κι εγώ! Όντως δεν ήμουν στα καλά μου τον τελευταίο καιρό αλλά από σήμερα επανέρχομαι με τη δίαιτά μου. Προς ώρας δεν έχω ξεφύγει και δεν θα ξεφύγω... (λέμε τώρα!). Δευτέρα που θα ζυγιστώ θα σας πω από πού ξαναξεκινάω.

Παρούσα κι εγώ! Όντως δεν ήμουν στα καλά μου τον τελευταίο καιρό αλλά από σήμερα επανέρχομαι με τη δίαιτά μου. Προς ώρας δεν έχω ξεφύγει και δεν θα ξεφύγω... (λέμε τώρα!). Δευτέρα που θα ζυγιστώ θα σας πω από πού ξαναξεκινάω.

ήδη μιας ώρας δίαιτα όταν μας τα έγραφες αυτά?? αστέρι μου εσύ!

Εμενα η ζυγαρια εκανε διαφορα κόλπα, ελπιζω να μην με εγκαταλείψει

Αααχ, κι είναι μεγάλη πίκρα... ήμουν αζύγιστη πόσο καιρό όταν τα 'χε παίξει η ζυγαρια μου.

Βασταατεεε κόρες!

ΥΓ. πέρα από κανά δυο παγωτίνια είμαι σε καλό δρόμο! Δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας εχθές έφαγα βραδινό στις 12+, τότε στάθηκα... να κάτι τέτοια μας πηγαίνουν πίσω

Καλημερα :P

Καλο μηνα :P

Καλα χασιματα κιλων :P

Καλες διακοπες :P

Ολα καλα τελος παντων!!!! :P

Δεν είναι θέμα δικαιολογίας, απλά αν με δεις, θα πεις "μας δουλεύεις ρε κοπελιά που θες να χάσεις και κιλά;" Κατάλαβες; Δεν έχω καλό κίνητρο για να ξεκινήσω. Δλδ αν δεν ήξερες πώς ήμουν πριν, θα πεις "εισαι μια χαρά, μείνε όπως είσαι"

Το ξαναλέω: ο μόνος λόγος να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι να ξαναμπώ στα παλιά μου ρούχα. Από Σεπτέμβριο λέω να ξεκινήσω και γυμναστήριο, αν μπορεί να μου κρατάει το μωρό η μαμά μου τα πρωινά ή απογεύματα να τον αφήνω στον άντρα μου.

Δεν εχω καταλαβει, ποσα εισαι, και ποσα θες να χασεις. ΟΚ, πηρες καποια κιλακια στην εγκυμοσυνη τα οποια θα χασεις μεσα στους επομενους μηνες ΑΝ προσεξεις τη διατροφη σου. Αυτο που θελω να προσεξεις ειναι : να σφιξεις. Συμβαινει μετα τη γεννα να χανουμε τα κιλα αλλα να παραμενουμε χαλαρες στην κοιλιακη χωρα και αυτο κανει ασχημο ΜΠΑΜ. Γνωμη μου: προσεξε τη διατροφη σου και κανε καθε μερα (εκτος ΣΚ....εκει σου δινω ρεπο), μερικα σετακια κοιλιακων και ραχιαιων και οποια αλλη ασκησουλα μπορεις. Θα δεις..... διαφορά.

Georgiamami μου αρέσεις που δεν σταματάς ποτέ και εμψυχώνεις και τις υπόλοιπες. Μπράβο :P:p:p:p:p:p

Το καταδυναμην κουκλα!!!! Αλλωστε κι εγω στον αγωνα πρεπει να παραμεινω ωσπου να πετυχω το στοχο μου. Και σε αυτο με βοηθατε κι εσεις.

Γεωργία, Skybeam σας καλώ στην τάξη! Ντριιιιν, καμπανάκι

Καλλιοπακι μου, καμπανες πρεπει να μου βαρεσεις. Τι να μου κανουν τα ...καμπανακια!!! (κουδουνιστρες χαχαχχαχαχαχα)

Σκεφτομαι να παρω αδεια το μηνα Αυγουστο απο θεμα διαιτας.Να χαλαρωσω και απο Σεπτεμβριο που θα μπουν ολα στη σειρα τους (σχολεια, παιδια κλπ) να μπω δυναμικα στα αθλητικα μου και να λιωσω σολες.

Μου δινετε αδεια?????

(σας διαβαζω ολες αλλα ....σχολιαζω λιγα λογω ....βιασυνης. Μη μου θυμωσετε!!!)

Λοιπον, ακουστε τι επαθα. Πηγα η ερμη να ψωνισω για εναν γαμο που εχω τωρα στα κοντα. Μα τετοιο ρατσισμο στα ρουχα δεν τον περιμενα. Ολα για αδυνατουλες....... :oops::(:(

Μπηκα και σε μαγαζια που ειχαν ......μεγαλα μεγεθη αλλα ...... ρε κοριτσια ...... στα περισσοτερα μαγαζια εχουν ρουχα για μονΔελα. Εμεις δηλαδη που για καποιους λογους εχουμε καποια παραπανισια κιλα, γυμνες θα μεινουμε???΄Ή μηπως να τυλιξω κανενα σενΔονι πανω μου με ενα σκοινι(τριχιά) για ζωνη και να βαλω και μια αγκραφα στον εναν ωμο και να ντυθω ......χονΔρη γυναικα?????Ελεος πια.!!!!

Αμ, εκεινο το : λυπουμαστε, δεν εχουμε τοσο μεγαλα μεγεθη!!!! Οταν μου το ελεγαν μου ερχοταν να τις πιασω απο το μαλλι και να τις κανω σβουρες. Και να φανταστειτε οτι εψαχνα 52-54 ή αλλιως XXL για τα 86 κιλα που διαθετω. Που να ημουν και ανω των 100 δηλαδη!!!

Πιστευω οτι οι πωλητριες πρεπει να κανουν σεμιναρια συμπεριφορας για να ξερουν πως να φερονται σε ατομα που ειναι υπερβαρα. Και αντε αμα τρωω παει στα κομματια. Εμενα (και την καθεμια μας) μας ρωτησαν αν εχουμε τα παραπανισια κιλα για καποιους σοβαρους λογους υγειας????? Αντε και τα πηρα χοντρα τωρα. :evil::evil::evil::evil: (ουφφφφφφ, ξεσπασα)

Επανερχομαι στην καλη ψυχολογια και ...... χαμογελω αισιοδοξα. Θα τα χασουμε!!!!! (τα κιλα εεεε....οχι τα μυαλα!!!) :-P:razz::-P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλημερα :P

Καλο μηνα :P

Καλα χασιματα κιλων :P

Καλες διακοπες :P

Ολα καλα τελος παντων!!!! :P

ποιό σεντόνι? Θα γίνουμε κορμάρες και θα πάμε στα μαγαζιά για αδυνατούλες να ψωνίσουμε ένα τίποτε με μπόλικο καθόλου γιατί θα μας είναι μεγάλα :tongue::tongue:

Καλό μήνα!!! Καλές απώλειες κιλών και εχθρών χαχαχαχ

Κορίτσια τυχαία χθες μαζευτηκα , ναι τα κατάφερα! Δεν ήξερα ότι αλλάζει ο μήνας, σημαδιακό!!!

Εφαγα ό,τι ήθελα μέχρι τις 7μιση το βράδυ και μετά δεν άγγιξα τίποτε.

Σήμερα νιώθω υπέροχα και θα κάνω το ίδιο, δεν παίζει να τρώω το βράδυ ξελιγώνομαι και αδειάζω το ψυγείο, γυρίζω και πολύ αργά από δουλειά (μετά τα μεσάνυχτα) και ό,τι φάω θα μου κάτσει!

Το πρωί έφαγα τη μπαγκετούλα μου!

-7.5 κιλά :D

[

Δεν εχω καταλαβει, ποσα εισαι, και ποσα θες να χασεις.

Είμαι 57 κιλά και θέλω να ξαναγίνω 50, για να ξαναμπώ στα ρούχα μου. Άλλιώς δεν θα με πείραζε να μείνω κι έτσι, αυτό εννοω ότι δεν έχω καλό κίνητρο. Έχω ύψος 1,60. Χαλάρωση δεν έχω. Ούτε κι έγκυος όταν ήμουνα δεν είχα κοιλιά. Στο γυμναστήριο μέχρι τον 6ο δεν καταλαβαίνανε οτι ήμουν έγκυος, οι άλλες είχαν μεγαλύτερη κοιλιά από μένα. :DΚι όταν ήμουν στο μήνα μου, έδειχνα λες κι ήμουν το πολύ πολύ στον 6ο.

ΟΚ, πηρες καποια κιλακια στην εγκυμοσυνη τα οποια θα χασεις μεσα στους επομενους μηνες ΑΝ προσεξεις τη διατροφη σου. Αυτο που θελω να προσεξεις ειναι : να σφιξεις. Συμβαινει μετα τη γεννα να χανουμε τα κιλα αλλα να παραμενουμε χαλαρες στην κοιλιακη χωρα και αυτο κανει ασχημο ΜΠΑΜ. Γνωμη μου: προσεξε τη διατροφη σου και κανε καθε μερα (εκτος ΣΚ....εκει σου δινω ρεπο), μερικα σετακια κοιλιακων και ραχιαιων και οποια αλλη ασκησουλα μπορεις. Θα δεις..... διαφορά.

Η κούραση είναι τόσο μεγάλη, που αν έχω 10 λεπτά, προτιμώ να ξαπλώσω και να χαλαρώσω, παρά να κάνω κοιλιακούς. Και το λέω, έχοντας περάσει τη μισή ζωή μου και παραπάνω στα γυμναστήρια.

Το καταδυναμην κουκλα!!!! Αλλωστε κι εγω στον αγωνα πρεπει να παραμεινω ωσπου να πετυχω το στοχο μου. Και σε αυτο με βοηθατε κι εσεις.

Λοιπον, ακουστε τι επαθα. Πηγα η ερμη να ψωνισω για εναν γαμο που εχω τωρα στα κοντα. Μα τετοιο ρατσισμο στα ρουχα δεν τον περιμενα. Ολα για αδυνατουλες....... :oops::(:(

Μπηκα και σε μαγαζια που ειχαν ......μεγαλα μεγεθη αλλα ...... ρε κοριτσια ...... στα περισσοτερα μαγαζια εχουν ρουχα για μονΔελα. Εμεις δηλαδη που για καποιους λογους εχουμε καποια παραπανισια κιλα, γυμνες θα μεινουμε???΄Ή μηπως να τυλιξω κανενα σενΔονι πανω μου με ενα σκοινι(τριχιά) για ζωνη και να βαλω και μια αγκραφα στον εναν ωμο και να ντυθω ......χονΔρη γυναικα?????Ελεος πια.!!!!

Αμ, εκεινο το : λυπουμαστε, δεν εχουμε τοσο μεγαλα μεγεθη!!!! Οταν μου το ελεγαν μου ερχοταν να τις πιασω απο το μαλλι και να τις κανω σβουρες. Και να φανταστειτε οτι εψαχνα 52-54 ή αλλιως XXL για τα 86 κιλα που διαθετω. Που να ημουν και ανω των 100 δηλαδη!!!

Πιστευω οτι οι πωλητριες πρεπει να κανουν σεμιναρια συμπεριφορας για να ξερουν πως να φερονται σε ατομα που ειναι υπερβαρα. Και αντε αμα τρωω παει στα κομματια. Εμενα (και την καθεμια μας) μας ρωτησαν αν εχουμε τα παραπανισια κιλα για καποιους σοβαρους λογους υγειας????? Αντε και τα πηρα χοντρα τωρα. :evil::evil::evil::evil: (ουφφφφφφ, ξεσπασα)

Επανερχομαι στην καλη ψυχολογια και ...... χαμογελω αισιοδοξα. Θα τα χασουμε!!!!! (τα κιλα εεεε....οχι τα μυαλα!!!) :-P:razz::-P

Δεν ξέρω πού μένεις, αλλά έχεις δοκιμάσει να πας στα Ulla Popken? Eπίσης τα ρούχα ΜΑΤ βγαίνουν και σε μεγάλα μεγέθη. Ρίξε μια ματιά στο νετ. ;)

Καλά αυτός ο ρατσισμός ειναι (το λιγότερο) ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ!

πως δεν βούτηξες καμιά! το ίδιο ισχύει (ειδικά παλαιότερα) και για τις κοπέλες με μεγάλο στήθος. Έχω φίλες που δεν έβρισκαν μαγιό.

Εντάξει και σιγά τα κιλά εδώ που τα λέμε.

Αυτή η βιομηχανία της μόδας.. ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ! δεν υπάρχουν μόνο λεπτές , ντύστε και τις υπόλοιπες!

Καλά αυτός ο ρατσισμός ειναι (το λιγότερο) ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΣ!

πως δεν βούτηξες καμιά! το ίδιο ισχύει (ειδικά παλαιότερα) και για τις κοπέλες με μεγάλο στήθος. Έχω φίλες που δεν έβρισκαν μαγιό.

Εντάξει και σιγά τα κιλά εδώ που τα λέμε.

Αυτή η βιομηχανία της μόδας.. ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ! δεν υπάρχουν μόνο λεπτές , ντύστε και τις υπόλοιπες!

Άσε, μεγάλη πίκρα αυτό! Επίσης δεν έχω καταλάβει, γιατί θεωρούν ότι άμα έχεις μεγάλο στήθος, πρέπεινα έχεις απαραίτητα και μεγάλο κώλο. Ευτυχώς τελευταία κάποια μαγαζιά δίνουν χώρια το σουτιέν και χώρια το βρακάκι και κάτι γίνεται. Φέτος πάντως με το θηλασμό, έχω γίνει σαν αγελάδα, ένα βρήκα μόνο που να μου κάνει το σουτιέν κι αυτό με τα χίλια ζόρια και το πήρα. Εντελώς "μαμαδίστικο", αλλά τι να κάνω, αφού μαμά είμαι τώρα. :tongue:

Καλημέρα γοργόνες μου!

Καλο μήνα!

Πόσο δίκιο έχεις!!!

Μα πόσο δίκιο!!!

Και το 52-54 δεν είναι και κανένα τρομερό νούμερο,αερόστατο τύπου!!!Ετσι;

Υ.Γ Η δίαιτα πάει περίπατο!!Γιούχου!!!

ΘΑ πάρω μου φαίνεται όλα όσα έχασα στο τελος...

Ουφ!

Διαφημίσεις

ήδη μιας ώρας δίαιτα όταν μας τα έγραφες αυτά?? αστέρι μου εσύ!

mouaxaxa!! :D:D:D

Georgiamami, ορισμένες που έχουν θράσος είναι για πολλές μπούφλες...

Παιδιά έχω επανέλθει στη δίαιτα αλλά δεν ζυγίζομαι ακόμη... μάλλον θα το πάω για την άλλη Δευτέρα.

Αχ πόσες φορές το έχω ζήσει αυτό;;; Άπειρες; Τα τελευταία χρόνια έχω βρει 3 μαγαζιά στα οποία βρίσκω πάντα αυτό που θέλω και φυσικά τα MARKS 'N' SPENCER τα οποία με έχουν βολέψει πολύ. Είναι βέβαια λίγο ακριβά εκεί αλλά ποιοτικά είναι όλα άψογα. Για κάποιες βέβαια πολύ ιδιαίτερες στιγμές της ζωής μου, όπως κουμπαριές, βαφτίσια κλπ, καταλήγω σε ράφτρα.

Newbieg τα ulla popken δεν είναι καλά ποιοτικά και όλα ξετραχειλώνουν.

Dimmi τι δουλειά κάνεις και σχολάς έτσι αργά; Με τον τουρισμό να υποθέσω; Δεν παίζει να τρως κάποιο γιαουρτάκι, τοστ ή κάτι άλλο στη δουλειά; Πάντως αργά το βράδυ καλύτερα να το αποφεύγεις.

Peristeraki πόσα έχεις χάσει εσύ; Κρίμα είναι να τα ξαναπάρεις. Κάνε αποχή αν θέλεις λίγο από τη δίαιτα αλλά κράτα ένα μέτρο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

τζοβάννα δεν μου φτάνει το λίγο ρε γμτ, δηλαδή αν φάω ένα γιαούρτι το βράδυ μετά θέλω να φάω το σύμπαν.

Ειμαι ή του ύψους ή του βάθους.

Προτιμώ να πηγαίνω φαγωμένη καλά δουλειά και μετά να μη ξανατρώω.

Ομως κι αυτό τώρα παίζει διότι, κρατηθείτε, Ξανααδιαθέτησα (πρωτότυπο έτσι :rolleyes: )και αρχίζουμε πάλι εξετάσεις.

Μη σας τα πολυλογώ μονίμως αδιάθετη είμαι μετά τη γέννα. Το καλό είναι πως τώρα τελευταία έχω ροή σαν περιόδου, μεγαλύτερη αλλά ανεκτή. Οχι αιμορραγία ακατάσχετη.

Αρχίζω αντισυλληπτικά και έκοψα τσιγάρο.

Με αφήνει 3-5 στριφτά αλλά δεν το ρισκάρω, δεν είναι και ικανοποιητικά τσιγάρα αυτά για μένα, καθότι φουγάρο.

είπε αν πριστούν τα πόδια μου να του το πώ! Από την άλλξ τόσες καπνίζουν κανονικά είπε. Τεσπα εγώ το έκοψα, μόλις τώρα :? Και δεν ήθελα καθόλου να τα βάλω και με το τσιγάρο αυτή τη περίοδο που παλεύω να αρχίσω να χάνω κιλά...

Τεσπα τώρα κομμένα όλα και αρχίζω να πίνω πολλά νερά :-P Ο Θεός βοηθός

-7.5 κιλά :D

... Ξανααδιαθέτησα (πρωτότυπο έτσι :rolleyes: )και αρχίζουμε πάλι εξετάσεις.

Μη σας τα πολυλογώ μονίμως αδιάθετη είμαι μετά τη γέννα. Το καλό είναι πως τώρα τελευταία έχω ροή σαν περιόδου, μεγαλύτερη αλλά ανεκτή. Οχι αιμορραγία ακατάσχετη.

Ορμονικο έλεγχο έκανες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...