Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Α και για να συγκρατηθώ ας γράψω και τί καλό θα φάω το πρωί χιχιχι μου έχει κάτσει να κάνω κλαμπ σαντουιτς με κάτι μπιφτεκάκια με τυρί και ντομάτα που μου έχουν μείνει! αχ βαχ λιγούρες έλεος

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Α εντάξει, βλέπω φάγατε κι εσείς, να μη νιώθω τύψεις. Εγώ χθες και μπύρα και παγωτό το μεσημέρι και το βράδυ ήρθαν κάτι φίλοι και φάγαμε πίτσες (σπιτικές) και γλυκό (σπιτικό επίσης) και ήπιαμε και μπύρες (δεν θυμάμαι πόσες) :oops:

άστα να παν νιουμπι! Κι γω τελικά έφαγα, καθόλου σπιτικά όμως, μόνο το γεμιστό ήταν σπιτικό :tongue:

Σήμερα είμαι στις 1000 θερμίδες ως τώρα, μαζί με ένα μικρό παγωτάκι.

Δεν πήγα δουλειά πρωί δεν έχω άνθρωπο για το παιδί, το μεσημέρι που θα δουλεύω ελπίζω να πιω καφεδάκι και να μη φάω.

Το απόγευμα θα πάω στο πατρικό μου για διάλειμμα & κανένα φρουτάκι και το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι μου θα δω τί θα φάω.

Ευελπιστώ για 1700 σήμερα να έχω θερμιδικό έλλειμα...

σίγουρα δε θα φάω γιαούρτι με φρυγανιές και μετά φρούτο σκέτο, τσάμπα οι θερμίδες και χάλια γεύση και πεινούσα μετά.

Με κόβω το βράδυ για σαλάτα με τοστ.

Πονάνε όλα μου, μέση από την ορθοστασία, πλάτη αυχένας από το μωρό, πόδια που καίνε από το περπάτημα, και κεφάλι καζάνι από τις άστατες ώρες ύπνου. Τί να κάνω είμαι ξενύχτισσα :( Και σήμερα ούτε να κοιμηθω δε θα μπορώ το μεσημέρι, κι ότι είχα συνηθίσει το μεσημεριανό ύπνο με το μπεμπούκο...

Πονάνε όλα μου, μέση από την ορθοστασία, πλάτη αυχένας από το μωρό, πόδια που καίνε από το περπάτημα, και κεφάλι καζάνι από τις άστατες ώρες ύπνου.

Μια από τα ίδια είμαι, εκτός από το περπάτημα. Αλλά κι εγώ έχω πρόβλημα με τα πόδια, ανέκαθεν.

Σήμερα έφτιαξα σπετζοφάι. Διατροφή δεν μπορώ να ακολουθησω όσο θηλάζω,δεν πειράζει, ας τα χάσω αργά. Ποιος βιάζεται; :rolleyes:

Διαφημίσεις

Μια από τα ίδια είμαι, εκτός από το περπάτημα. Αλλά κι εγώ έχω πρόβλημα με τα πόδια, ανέκαθεν.

Σήμερα έφτιαξα σπετζοφάι. Διατροφή δεν μπορώ να ακολουθησω όσο θηλάζω,δεν πειράζει, ας τα χάσω αργά. Ποιος βιάζεται; :rolleyes:

εγώ! Πάντα βιαστική και τελειομανής, μαζί δεν πάνε όμως!

Κάπου σκοντάφτεις και τα παρατάς αντί να συνεχίσεις. Μετά φτου κι από την αρχή για νέαπροσπάθεια...Φαύλος κύκλος!

Αν όλες τις φορές που έφαγα παραπάνω απλά συνέχιζα την επόμενη τη διατροφή μου, κι ας έτρωγα πάλι παραπάνω, κάποτε θα έχανα. Με το να σταματώ και να αρχίζω δουλειά δε γίνεται ουφ αχ βαχ

Αυτή τη φορά το αποφάσισα, δε θα βιαστώ, μέχρι να γίνει το μωρό ενός έτους και κάτι (του χρόνου το καλοκαίρι) θα ήθελα να μπαίνω στα προπέρσινα ρούχα μου των 80 κιλών...όχι τίποτε άλλο, πλέον δεν παίζει και χρήμα για αλλαγή γκαρνταρόμπας!

Δεν το ξέρω το σπετζοφάι?!

Αχ αυτά τα πόδια βρε νιουμπι :(

κοριτσια μου τι κανετε?αχ γελασα πολυ με τις διατροφικες συνηθειες της νιουμπιν που ολες θελουμε να τις κανουμε πραξη!καλωςηρθες και απο μενα καλη μου και να εισαι σιγουρη οτι ειναι πολυ λιγα τα κιλα σου θα τα χασεις σιγουρα!!ντιμι μην απογοητευεσαι και μην ζυγιζεσαι οταν τρως πολυ!!κανε μια μερα διατροφη και μετα ζυγισου οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην απογοητευεσαι!τα δικα μου τα ιδια!πρεπει να κανω αποτοξινωση αλλα..μηπως ξερει καμμια κοπελα καμμια αποτωξινωση με πιτσες και μπυρες????πολυ θα με διευκολυνε!!!ουφ ουφ!!!μακια σε ολες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Παραδοσιακό Πηλιορίτικο φαγητό με μελιτζάνες, πιπεριές και λουκάνικο.

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2007/08/blog-post_06.html

τέλειο το σπετζοφάι το είχα φάη στο πήλιο σε μια ταβερνίτσα..τι μου θύμισες τώρα!!!:P:p:p:p

λοιπόν κορίτσια πρώτη μέρα αύριο με τη διατροφή της skybeam!!!

Ελπίζω να τα καταφέρω!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Eίμαι πολύ παλιοκόριτσο, δεν σας λέω τι έχω κατεβάσει χτες και σήμερα:oops:

Άντε με το καλό! Κι εγώ αύριο ξαναρχίζω!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις, είναι η πιο εύκολη δίαιτα που ξέρω.

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλη βδομαδα με επιτυχιες σε ολους τους τομεις.

Διατροφή δεν μπορώ να ακολουθησω όσο θηλάζω,δεν πειράζει, ας τα χάσω αργά. Ποιος βιάζεται; :rolleyes:

Βασικος κανονας : Μην αναβαλεις για αυριο αυτο που μπορεις να κανεις ΣΗΜΕΡΑ!!! Μπορεις καλλιστα να ακολουθησεις μια ωραια διατροφη για θηλαζουσα μαμα και να μπεις σε σειρα απο ΤΩΡΑ!!! Αν δε βιαστεις ολο και καποια καινουρια δικαιολογια θα υπαρχει παντα.

Καλη αρχη!!!!!

Εγω το τσιμπησα το κιλακι. Αντε παλι στα 87,5. Απο σημερα ...... επανερχομαι στην ταξη!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Βασικος κανονας : Μην αναβαλεις για αυριο αυτο που μπορεις να κανεις ΣΗΜΕΡΑ!!! Μπορεις καλλιστα να ακολουθησεις μια ωραια διατροφη για θηλαζουσα μαμα και να μπεις σε σειρα απο ΤΩΡΑ!!! Αν δε βιαστεις ολο και καποια καινουρια δικαιολογια θα υπαρχει παντα.

Δεν είναι θέμα δικαιολογίας, απλά αν με δεις, θα πεις "μας δουλεύεις ρε κοπελιά που θες να χάσεις και κιλά;" Κατάλαβες; Δεν έχω καλό κίνητρο για να ξεκινήσω. Δλδ αν δεν ήξερες πώς ήμουν πριν, θα πεις "εισαι μια χαρά, μείνε όπως είσαι"

Το ξαναλέω: ο μόνος λόγος να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης είναι να ξαναμπώ στα παλιά μου ρούχα. Από Σεπτέμβριο λέω να ξεκινήσω και γυμναστήριο, αν μπορεί να μου κρατάει το μωρό η μαμά μου τα πρωινά ή απογεύματα να τον αφήνω στον άντρα μου.

Καλημέρες! Καλή εβδομάδα!!

Βλέπω όλες το ρίξατε έξω!! Καλά κάνατε, αλλά τώρα θέλω ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ!

Τέλος!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχασα το κιλάκι που ειχα τσιμπήσει, στο καλό να πάει! Οπότε με αυτή την τονωτική ένεση συνεχίζω! (γιατί θα το έριχνα στη δίαιτα της νιουμπι, πίτσες, μπύρες και μετά λίγο μερέντα!).

Dimmi μπράβο! Μεγάλη υπόθεση να φεύγει το τριψήφιο από τη μέση ε??

Γεωργία, Skybeam σας καλώ στην τάξη! Ντριιιιν, καμπανάκι!

NewbieG μεγάλος στόχος να μπεις στα πάλιά ρούχα! Χόρεσα σε μια φουστίτσα προ εκγυμοσυνών και πολύ το χάρηκα! Βέβαια αναβαίνει ψηλά, πάνω από τη μπάκα, αλλά κουμπώνει!!!

tinkerbell!24 ξεκίνησες? εγώ σήμερα το παράκανα με τα κριτσίνια δυστυχώς, υποθέτω εάν δεν φάω ψωμί εφεξής θα είμαι οκ με 6 κριτσίνια μέχρι τώρα?

χριστινάκι γιατί χάθηκες??? πως πας?

Το ΣΚ μου ήταν και ευχάριστο και δύσκολο, αλλά μάζεψα ήλιο και ιώδιο, καλά είναι! φιλιά

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Από σήμερα λέω και εγώ να τα δω λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα μπας και δω το δείχτη της ζυγαριάς, λέμε τώρα - ηλεκτρονική είναι-, :tongue::tongue::tongue::tongue: να κατεβαίνει. Ξέχασα να σας πω ότι χωρίς να κάνω δίαιτα ξαναγύρισα στα 102 στρογγυλό. Είμαι σίγουρη ότι έχω καταστρέψει το μεταβολισμό μου :?:?:?:?:?:?:? και αυτό που πραγματικά μου λείπει είναι η άσκηση..... ουφ.....:(

Skybeam είσαι και εσύ σε δύσκολη φάση τώρα ψυχολογικά και κάποια πράγματα δικαιολογούνται. Μην αγχώνεσαι με τα κιλά γιατί ήδη έχει κάνει μεγάλα βήματα. :P:p:p

Newbieg όλα καλά θα πάνε και με εσένα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, το μωράκι σου είναι μόλις δύο μηνών. Να ξέρεις ότι 9 μήνες χρειάζεται η μήτρα μας για να μεγαλώσει μέσα της ένα μωρό και άλλο τόσο για να επανέλθει. Με λίγη προσοχή και άσκηση, όπως λες, μέχρι τα Χριστούγεννα θα είσαι κορμάρα.

Tinkerbell καλή αρχή και σε εσένα!

Georgiamami μου αρέσεις που δεν σταματάς ποτέ και εμψυχώνεις και τις υπόλοιπες. Μπράβο :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...