Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=4791.0

Ισορροπημένη διατροφή γαι σταθερή απώλεια πολλών κιλών.

Η δίαιτα αυτή είναι από διaτροφολόγο - ενδοκρινολόγο μεγάλου νοσοκομείου.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε όσο διάστημα θέλετε, χάνετε κατά μέσο όρο 1 κιλό τη βδομάδα σταθερά και δεν τα ξαναπαίρνετε.

Το βασικότερο είναι ότι μας μαθαίνει να τρώμε σωστά, δε στερούμαστε τίποτα, δεν πεινάμε, δε χρειάζεται να μαγειρεύουμε ιδιαίτερα πράγματα και δε χάνουμε καθόλου την ενέργειά μας.

Έχει ως εξής:

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=4791.0

Ισορροπημένη διατροφή γαι σταθερή απώλεια πολλών κιλών.

Η δίαιτα αυτή είναι από διaτροφολόγο - ενδοκρινολόγο μεγάλου νοσοκομείου.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε όσο διάστημα θέλετε, χάνετε κατά μέσο όρο 1 κιλό τη βδομάδα σταθερά και δεν τα ξαναπαίρνετε.

Το βασικότερο είναι ότι μας μαθαίνει να τρώμε σωστά, δε στερούμαστε τίποτα, δεν πεινάμε, δε χρειάζεται να μαγειρεύουμε ιδιαίτερα πράγματα και δε χάνουμε καθόλου την ενέργειά μας.

Έχει ως εξής:

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

Μου άρεσε πάρα πολύ..νομίζω Δευτέρα αυτή θα ακολουθήσω...επειδή μου μαγειρεύει η μαμά μου είναι δύσκολο να μαγειρεύει 2-3 φαγητά τη μέρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Έριξα πολύ γέλιο!!!! Με το που ανοίγω το λινκ.... το έχω ξαναδεί βέβαια.... βλέπω πρώτη - πρώτη, στις δημοφιλείς συνταγές, τσουρέκι γεμιστό με μερέντα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Που εισαι βρε Newbie G να δεις δίαιτα που σου έχουμε. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Έριξα πολύ γέλιο!!!! Με το που ανοίγω το λινκ.... το έχω ξαναδεί βέβαια.... βλέπω πρώτη - πρώτη, στις δημοφιλείς συνταγές, τσουρέκι γεμιστό με μερέντα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Που εισαι βρε Newbie G να δεις δίαιτα που σου έχουμε. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!

:P:p:p:p:p

Για την newbie G με πολλη αγαπη.

Αλλα: μην την φας...μονο να τη διαβασεις!!!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6344&Itemid=49

Διαφημίσεις

Δε διαφέρει και πολύ από τη διατροφή που έκανα κι εγώ παλιότερα. Σ'ευχαριστώ.

Υπαρχει μια σελιδα στο ΦΒ που λεει : Διαιτα απο Δευτερα. Ελπιζω να μην κανεις κι εσυ τη διαιτα ....απο ....... Δευτερα!!! (πιστευω οτι εκεινος/η που αποφασιζει να κανει διαιτα, το κανει απο ΤΩΡΑ!!!!

Αντε καλη αρχη κι εμεις ...εδω ειμαστε για την ψυχολογικη υποστηριξη βεβαιως βεβαιως!!!

είμαι 41 με ύψος 1,60

Ωραία, ποια θα ανανεώσει τη λίστα μας??? Εγώ βρε γμτ δεν τα καταφέρνω με τη μορφοποίηση

μπράβο!!

Μάνι μάνι τα 3 εφυγαν

Αλλά το ρημαδι δεν το ραβω

Ευτυχως που περπαταω

άντε μπράβο, που και να το ράψεις....!

Kalliopaki κοίτα που μας κατάντησαν; Να θεωρείται τυχερός και ευτυχισμένος αυτός που έχει σπίτι και δουλειά! Μην την παρεξηγείς μωρέ τη φίλη σου. Μήπως και αυτή περνάει ζόρια αυτό το διάστημα;

ναι αυτή είναι η κατάντια μας... η φίλη μου πάντως είναι άνεργη από επιλογή....

καλώς σας βρήκα τσούπρες! :D Ναι, καροτσάδα, αλλά με τέτοια ζέστη; Ακόμα και το βράδυ βράζει ο τόπος!!!!

Πράγματι[/b]!

Βασικά το πρόβλημά μου είναι που δεν μπορώ να κόψω τις μπύρες και τη μερέντα. Πίνω 2 buckler τη μέρα και φτιάχνω κρέπες με μερέντα για πρωινό, συχνά και για βραδινό. :oops: Αλλά είναι αρκετό αυτό για να βάλω 2 κιλά; Κατά τ' 'αλλα δεν τρώω παρά μόνο το μεσημεριανό μου, χωρίς ψωμιά και άλλα παχυντικά.

Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Αλλά η μπύρα λίγο πρήζει και δύο τη μέρα.... Καλά για τη μερέντα δεν το συζητώ!! Εσύ κάνεις τη δίαιτα της μερέντας μου φαίνεται: τρώω απ' ολα και μετά και λίγο μερέντα! ;)

Μόνο πρόσεχε γιατί ο θηλασμός (κούραση, έλλειψη ενέργειας κτλ) ευνοεί τέτοιες συνήθειες για να παίρνουμε τα πάνω μας και μετά όμως ξαφνικά παίρνει τα πάνω της και η ζυγαριά... την έχω πατήσει, για αυτό σου λέω....

Άντε και μόλις τελειώσει το βαζάκι κομένα τα κρεπάκια, μόνο με ντοματουλα και άπαχο τυρί.

Να προσεχεις και το καλαμποκι..... να κανεις τσιγκουνιες.

Αυτα τα buckler, τι ειναι???

Γιατί έτσι με το καλαμπόκι? Και το ρίχνω αφειδώς στη σαλάτα ενίοτε.... Την έχει τη θερμίδα του??? Γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι... ούτε το στομάχι......

μπάκλερ είναι οι μπυρίτσες χωρίς αλκοόλ, νεράκι κατέβαιναν δροσερές δροσερές....

Εγώ παιδιά έχω πάθει τον ασταμάτητο: Ονειρεύομαι ¨ΟΛΑ τα απαγορευμένα (δηλαδή οι μερέντες της NewbieG είναι πταίσμα μπροστά σε αυτά που θέλω να φάω!!!).

Τελικά συμβιβάζομαι σε "καθως πρέπει" επιλογές με μικρές ατασθαλίες, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ

Πάω όμως θάλασσα και θα μετανιώνω αύριο στην παραλία....

Υπαρχει μια σελιδα στο ΦΒ που λεει : Διαιτα απο Δευτερα. Ελπιζω να μην κανεις κι εσυ τη διαιτα ....απο ....... Δευτερα!!! (πιστευω οτι εκεινος/η που αποφασιζει να κανει διαιτα, το κανει απο ΤΩΡΑ!!!!

Αντε καλη αρχη κι εμεις ...εδω ειμαστε για την ψυχολογικη υποστηριξη βεβαιως βεβαιως!!!

υπάρχει και ωραίο βιβλίο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια και χαρα σας!!!

Επιτέλους πείστηκα...Θα κάνω τη δίαιτα της Newbie G!!!

Πλάκα κάνω...

Το μενού σου Newbie G είναι διαίτης συγκρτικά με αυτά που κατεβάζω,όταν με πιάνει η λαιμαργία μου...

Διαφημίσεις

Μωρέ το θέμα είναι πως ξέρω τι πρέπει να τρώω, αλλά δεν τα τρώω. Είναι κι ο άντρας μου λιχούδης και με παρασύρει. Χθες το βράδυ έπιασε όλο το τάπερ με το παγωτό, μιλάμε για ένα λίτρο και μου λέει "θες;" Πώς κρατήθηκα και είπα δεν θέλω, ένας θεός το ξέρει! :shock:

Πού είναι αυτή η διατροφή της skybeam που λες; Δώσε λινκ σελίδας να μην ψάχνω. Η buckler είναι μπύρα χωρίς αλκοόλ.

xaxaxaxxaxa πλάκωσα σήμερα νιρβανα κουκις, μια 800αρα θερμίδες (280 γρ. παγωτο).

Ε τώρα το ράβω, από το πρωί τρώω, 3 μπισκότα ολικής, 1 χυμό πορτοκάλι + 1 αυγό, μεσημέρι πατατοσαλάτα, κολοκύθια βραστά, ντομάτα (ανάμεικτη την έκανα) + 3 αυγά (!!!) και πρίν λίγο που ξύπνησα 2 μπιφτέκια και το παγωτό. Α και λίγη πατατοσαλάτα!

Φυσικά αυτά που είπες πως έτρωγες μου φαίνονται αστεία μπροστά στα δικά μου, αλλά σκέψου ότι αν εγώ παχαίνω με τα διπλάσια γιατί όχι εσύ με τα μισά (είσαι και μισή κυριολεκτικά από μένα!!!).

Κορίτσια ό,τι έφαγα έφαγα, αύριο πάλι!

Πάω για τάισμα μπέμπη ψιλοξυπνάει. Νιούμπι η δίαιτα της σκαιμπιμ είναι καλή, είναι πρότυπο διατροφής. Θα τη δοκιμάσω κι γω όταν θα φτάσω να τρώω πιο λίγο :|

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

χαχαχαχαχ καλέ άμα θέτε συνταγές, μην πάτε αλλού, έχουμε κι εμείς μπλογκ μαγειρικής: http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/ :tongue:

Να μαι κι εγω. Αμα σας πω τι εχω φαει αυτο το τριημερο θα με παρετε με τις πετρες. Τον αγλαιωρα . Σουβλακια, γλυκα, παγωτα και δε συμαζευεται. Ολα αυτα φυσικα σε κατι νυχτερινες ωρες που σιγουρα θα γινουν κιλα στρογκυλοκαθισμενα στον κwλ0 μου. Εγω φταιω που εχουμε γιορτες και γλεντια?????? Αλλα απο αυριο υποσχομαι πως θα επανελθω στην ταξη και θα ειμαι κΙΟΥρια, γιατι το π@ρ@χ3σ@. Ομολογω πως το φχαριστηθηκα αυτο το ξεσαλωμα και ελπιζω να μη μου κοστισει ....βαρια!!!!

Να ειστε καλα!!! και να περνατε....ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Να μαι κι εγω. Αμα σας πω τι εχω φαει αυτο το τριημερο θα με παρετε με τις πετρες. Τον αγλαιωρα . Σουβλακια, γλυκα, παγωτα και δε συμαζευεται. Ολα αυτα φυσικα σε κατι νυχτερινες ωρες που σιγουρα θα γινουν κιλα στρογκυλοκαθισμενα στον κwλ0 μου. Εγω φταιω που εχουμε γιορτες και γλεντια?????? Αλλα απο αυριο υποσχομαι πως θα επανελθω στην ταξη και θα ειμαι κΙΟΥρια, γιατι το π@ρ@χ3σ@. Ομολογω πως το φχαριστηθηκα αυτο το ξεσαλωμα και ελπιζω να μη μου κοστισει ....βαρια!!!!

Να ειστε καλα!!! και να περνατε....ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Mη σκας. Εγώ τρώω βλακείες και πίνω ποτά χωρίς καν το άλλοθι μιας γιορτής. Έχω ξεπεράσει το έξτρα κιλάκι προ πολλού (προς τα πάνω βέβαια). Αλλά κι εγώ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ λέμεεεεεεεεεε, διατροφή!

Tζορτζίνα τουλάχστον πέρασες καλά!:D

Γειά σας και χαρά σας! Γεωργία μια χαρά έκανες και ξεσάλωσες! Αλίμονο σε μας που τρώμε δίχως να βγούμε, που λέει και η σκαιμπιμ!

Κορίτσια μπήκα να γράψω να μη φάω άλλο, μόλις γύρισα από δουλειά και χτύπησα το προκαθορισμένο καρπούζι (1 πιατο) και 2 λαβας τυράκια.

Σήμερα έφτασα τις 1800 θερμίδες και είμαι ευχαριστημένη. ΧΘες δε συγκρατήθηκα και έφαγα το βράδυ αν και δεν είχαν μείνει θερμίδες με το μεσημεριανό παγωτό, κι όμως σήμερα ήμουν 1,1 κιλό κάτω :shock:

Σήμερα λοιπόν απέφυγα τα γλυκά και το έριξα στη θερμιδόμετρηση και το φαγητό!

Εφαγα πολυ καλά, κράκερ με τυρί τηγμένο και γαλοπούλα, γεμιστά, λακερδα, ελιες, τυρί ιταλικό, γιαούρτι (μ δημητριακά βιταλαιν) με φρυγανιες και καρπούζι! Εκανα όλα τα κέφια μου δηλαδή σήμερα!

Από 100.5 πήγα 99.4 λοιπόν και συνεχίζω ;)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...