Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΘΑ μπλόκαρε ο μεταβολισμός σου από αϋπνία,θηλασμό,ακατάστατες ώρες φαγητού...

Η αλήθεια είναι πως μετά τη γέννα τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία, μπήκαμε και νοσοκομείο 3 μέρες, μετά στο σπίτι δεν είχα βοήθεια, είχε τελειώσει κι η άδεια του άντρα μου, ζήτημα να έτρωγα 1-2 φορες τη μέρα, καλά για ύπνο δεν το συζητώ... στις αρχές κοιμόμουν μόνο 3-4 ώρες το βράδυ κι αυτό με διαλείματα. Μεγάλη κούραση. Τώρα έχουμε στρώσει στον ύπνο και κάνω προσπάθεια να τρέφομαι και πιο σωστά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Newbieg καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και εσύ είσαι κατηγορία φτερού. Τι την θέλεις τη δίαιτα; Ουσιαστικά είσαι ακόμα λεχώνα. Μόλις στρώσουν τα ωράρια του μωρού σου θα δεις και το βάρος σου να επανέρχεται. Προσπάθησε να το ρίξεις στην καροτσόβολτα....πίστεψέ με, βοηθάει ;);););)

καλώς σας βρήκα τσούπρες! :D Ναι, καροτσάδα, αλλά με τέτοια ζέστη; Ακόμα και το βράδυ βράζει ο τόπος!!!!

Βασικά το πρόβλημά μου είναι που δεν μπορώ να κόψω τις μπύρες και τη μερέντα. Πίνω 2 buckler τη μέρα και φτιάχνω κρέπες με μερέντα για πρωινό, συχνά και για βραδινό. :oops: Αλλά είναι αρκετό αυτό για να βάλω 2 κιλά; Κατά τ' 'αλλα δεν τρώω παρά μόνο το μεσημεριανό μου, χωρίς ψωμιά και άλλα παχυντικά.

Μα δεν ήταν δυνατόν να βάλεις 5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Είδες; Θα τα καταφέρεις και εσύ, και ΌΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!:P:p:p:p:p:p

Δεν ξερω αν παίζει ρόλο αυτό,αλλά για καμια δεκαριά μέρες με τον καύσωνα είχα σταματησει την καροτσάδα

Από Δευτερα που ξαναρχισα εντατικά,καθημερινά και για πάνω από 1 ωρα,έφυγε και το πρήξιμο.

Η αλήθεια είναι πως μετά τη γέννα τράβηξα μεγάλη ταλαιπωρία, μπήκαμε και νοσοκομείο 3 μέρες, μετά στο σπίτι δεν είχα βοήθεια, είχε τελειώσει κι η άδεια του άντρα μου, ζήτημα να έτρωγα 1-2 φορες τη μέρα, καλά για ύπνο δεν το συζητώ... στις αρχές κοιμόμουν μόνο 3-4 ώρες το βράδυ κι αυτό με διαλείματα. Μεγάλη κούραση. Τώρα έχουμε στρώσει στον ύπνο και κάνω προσπάθεια να τρέφομαι και πιο σωστά.

Με αυτα και με αυτα πώς να μην μπλοκάρει ο μεταβολισμός σου;

Πιστεύω ότι θα στρώσει το θεμα...

Είπαμε,είσαι και κατηγορία φτερού!!:tongue:Γρήγορα θα επανέλθεις,μη φοβού!

Το περπάτημα πράγματι βοηθά πολύ

Με την πολλή ζεστη δεν αντεχεται βέβαια,αλλά δοκίμασε για αρχη μιση ωριτσα κάθε μερα με σταθερη ενταση

Θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά

Έχω και διατροφή, πλήρες πρόγραμμα 2 μηνών, γιατί παλιά είχα πάει σε διαιτολόγο. Είχα φτάσει 53 κιλά κι ένιωθα πρησμένη, είχα κατακρατήσεις. Το κακό είναι ότι τώρα με το μωρό είναι σχεδόν αδύνατον να κάθομαι και να προ γραμματίζω τι θα φάω. Εδώ δεν προλαβαινω ούτε να κλάσω, μετά συγχωρησεως.

Διαφημίσεις

Έχω και διατροφή, πλήρες πρόγραμμα 2 μηνών, γιατί παλιά είχα πάει σε διαιτολόγο. Είχα φτάσει 53 κιλά κι ένιωθα πρησμένη, είχα κατακρατήσεις. Το κακό είναι ότι τώρα με το μωρό είναι σχεδόν αδύνατον να κάθομαι και να προ γραμματίζω τι θα φάω. Εδώ δεν προλαβαινω ούτε να κλάσω, μετά συγχωρησεως.

:P:p:p:tongue::tongue:

Μια χαρα τα λες και συγχωρεση μη ζητας

Κι εγω μεχρι τον Απριλη πηγαινα σε διαιτολόγο,σταμάτησα και πάει και η δίαιτα

Χάλια!

Ειναι δυσκολο να κρατησεις προγραμμα,να ετοιμαζεις γευματα κτλ

γεα σας και απο εμενα. Και εγω τα εχω παατησει Απλα προσπαθω να μην χάσψ το 60. να μενω σταθερη.

Χτες αδαθετησα.2 μερες εχω πλημυρισει στ αιμα. Σημερα εχω συγχνοουρια και πονο απο το πρωι. Τ ειναι αυτό παλι???? Δεν ξερω και γιατρο εδω. Ουφ σε λιγο θα παρω εναν τηλεφωνο να δουμε

1.Πάω και σας ενημερώνω και δεσμεύομαι ότι εάν μου κάτσει το τυχερό θα κάνω τόση γυμναστική (εντάξει, ας μην υπερβάλω) και σωστή ζωή (θα το κάνω αυτό) που θα φτάσω και τη skybeam στα κιλά! (είσαι το πρότυπο μου!)

Nαι, καλά, σπουδαίο πρότυπο έχεις κι εσύ! :tongue: Βρε ας σου κάτσει εσένα και μετά θα πας εκεί που πάνε οι πλούσιοι και θα γίνεις καινούργια!

τελικά τα 5 κιλά ήταν πρήξιμο

Μάνι μάνι τα 3 εφυγαν

Αλλά το ρημαδι δεν το ραβω

Ευτυχως που περπαταω

Κόψε, κόψε κάτι! Τουλάχιστον περπατάς, σίγουρα βοηθάει.

Εδώ δεν προλαβαινω ούτε να κλάσω, μετά συγχωρησεως.

Αααααααααααχαχα ρε newbie!:D Θα σου έλεγα να κόψεις τις βραδυνές κρέπες, ή αντί για σοκολάτα να βάζεις γαλοπούλα/τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Χτες αδαθετησα.2 μερες εχω πλημυρισει στ αιμα. Σημερα εχω συγχνοουρια και πονο απο το πρωι. Τ ειναι αυτό παλι???? Δεν ξερω και γιατρο εδω. Ουφ σε λιγο θα παρω εναν τηλεφωνο να δουμε

Ελπίζω να μην είναι τίποτα... Πάρε τηλ. οπωσδήποτε, μη σου πω να σε δει κάποιος...

Βασικά το πρόβλημά μου είναι που δεν μπορώ να κόψω τις μπύρες και τη μερέντα. Πίνω 2 buckler τη μέρα και φτιάχνω κρέπες με μερέντα για πρωινό, συχνά και για βραδινό. :oops: Αλλά είναι αρκετό αυτό για να βάλω 2 κιλά; Κατά τ' 'αλλα δεν τρώω παρά μόνο το μεσημεριανό μου, χωρίς ψωμιά και άλλα παχυντικά.

Για να προστεθει ενα κιλο σε διαστημα μιας εβδομαδας, θα πρεπει να λαβει καποιος 7.500 θερμιδες περισσοτερες απο οσες χρειαζεται ο οργανισμος τους.

Αν ολη μερα τρως διαφορα και το βραδυ χτυπας και μια κρεπα με μερεντα......εεεε, μαλλον θα τσιμπας και τα κιλα :evil::evil::evil::evil:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Πιθανον καποια μολυνσουλα ειτε απο τη σ3ρβι3Τα ειτε καποια ουρολιμοξουλα. Επισης συμβαινει, αν υπαρχει πετρα στα νεφρα, και φιλοτιμηθει να μετακινηθει, να δημιουργουνται παρομοια συμπτωματα. Πηγαινε σε γιατρο και περαστικα.

Διαφημίσεις

Καλώς τη NewbieG! Στον αγώνα κι συ ε? Καλά κάνεις!

Εχεις δίκαιο, με το παιδί πολύ πολύ δύσκολα κρατάς διατροφή. Σκέψου και με δουλειά.

Στα λίγα κιλά που είσαι είναι ακόμα πιο δύσκολο. Πχ στα δικά μου κυβικά μια μπουκιά λιγότερη κάνει τη διαφορά για 1-2 κιλά, όχι για 10-20 βέβαια!

Κι γω τόσο καιρό προσπάθεια τη μία, @@ την άλλη, κατέληξα με +4 κιλά χαχαχ βεβαια είμαι και με περίοδο. Σήμερα γύρισα νωρίς θα έπεφτα κάτω. Βγάλαμε και βόλτα το μπέμπη κλασσικά και γύρισα μαζί τους με το αμάξι σπίτι, ούτε να περπατήσω δε μπορώ απόψε :(

Καλλιοπακι 100.5 περίπου είχα βγεί από το μαιευτήριο (μετά από καισαρική και περίπου 4 μέρες νηστική λόγω του ότι δεν προλάβαινα + το άγχος)

Τζοβαννα εννεείται θα τα χάσουμε, τα είχα χάσει μία και μπορώ ξανα. Πότε δεν ξέρω πια! Αυτή τη φορά ελπίζω να είναι για παντά γιατί με έχει κουράσει το βαρύ σώμα μου πολύ.

Φιλιά και καλό ξημέρωμα!

-7.5 κιλά :D

Αααααααααααχαχα ρε newbie!:D Θα σου έλεγα να κόψεις τις βραδυνές κρέπες, ή αντί για σοκολάτα να βάζεις γαλοπούλα/τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Αν δεν φάω τη μερέντα, τρώω αυτό ακριβώς με μαρουλάκι και ντομάτα.

Για να προστεθει ενα κιλο σε διαστημα μιας εβδομαδας, θα πρεπει να λαβει καποιος 7.500 θερμιδες περισσοτερες απο οσες χρειαζεται ο οργανισμος τους.

Αν ολη μερα τρως διαφορα και το βραδυ χτυπας και μια κρεπα με μερεντα......εεεε, μαλλον θα τσιμπας και τα κιλα :evil::evil::evil::evil:

Βασικά αυτά είναι η μόνη μου ατασθαλία και δεν ειναι σε καθημερινή βάση, κατά τ΄άλλα τρώω ελάχιστα, ένα γεύμα μόνο, το μεσημεριανό. Τα emoticon (:evil::evil::evil::evil::evil:) δεν κατάλαβα πού κολάνε.

Δες για παράδειγμα τι έφαγα χθες:

πρωί - 2 φέτες ψωμί ολικής με μαργαρίνη και μέλι + 1 ποτήρι γάλα

μεσημέρι - μακαρόνια με αυτοσχέδια σάλτσα (ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, κολοκυθάκι, πιπεριά, τόνο, καλαμπόκι, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος) + 1 buckler

βράδυ - 1 ψωμάκι με 2 βραστά λουκάνικα, ντομάτα, 1 βραστό αυγό + 1 buckler

προχθές

πρωί- τορτίγια με μερέντα + ένα ποτήρι γάλα

μεσημέρι - το ίδιο με χθες

απογευμα- τορτίγια με μερέντα + ένα ποτήρι γάλα

βράδυ - γιαούρτι 2% + 1 ροδάκινο

παραπροχθές

πρωί - κρέπα (τορτίγια για να ακριβολογούμε) με μερέντα + 1 ποτήρι γάλα

μεσημέρι - μελιτζάνες με φέτα και σάλτσα ντομάτας + 1 φέτα ψωμί

απόγευμα - τορτίγια με μαρούλι, κασέρι, γαλοπούλα και λίγη μαγιονέζα

βράδυ - γιαούρτι 2% + 2 ροδάκινα

Αν αυτά κάνουν 7500 θερμίδες, πάω πάσο. Τις μέρες που έβαλα τα 2 κιλά, δεν έτρωγα ούτε πρωινό.

Αν δεν φάω τη μερέντα, τρώω αυτό ακριβώς με μαρουλάκι και ντομάτα.

Βασικά αυτά είναι η μόνη μου ατασθαλία και δεν ειναι σε καθημερινή βάση, κατά τ΄άλλα τρώω ελάχιστα, ένα γεύμα μόνο, το μεσημεριανό. Τα emoticon (:evil::evil::evil::evil::evil:) δεν κατάλαβα πού κολάνε.

Δες για παράδειγμα τι έφαγα χθες:

πρωί - 2 φέτες ψωμί ολικής με μαργαρίνη και μέλι + 1 ποτήρι γάλα

μεσημέρι - μακαρόνια με αυτοσχέδια σάλτσα (ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, κολοκυθάκι, πιπεριά, τόνο, καλαμπόκι, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια, κρέμα γάλακτος) + 1 buckler

βράδυ - 1 ψωμάκι με 2 βραστά λουκάνικα, ντομάτα, 1 βραστό αυγό + 1 buckler

προχθές

πρωί- τορτίγια με μερέντα + ένα ποτήρι γάλα

μεσημέρι - το ίδιο με χθες

απογευμα- τορτίγια με μερέντα + ένα ποτήρι γάλα

βράδυ - γιαούρτι 2% + 1 ροδάκινο

παραπροχθές

πρωί - κρέπα (τορτίγια για να ακριβολογούμε) με μερέντα + 1 ποτήρι γάλα

μεσημέρι - μελιτζάνες με φέτα και σάλτσα ντομάτας + 1 φέτα ψωμί

απόγευμα - τορτίγια με μαρούλι, κασέρι, γαλοπούλα και λίγη μαγιονέζα

βράδυ - γιαούρτι 2% + 2 ροδάκινα

Αν αυτά κάνουν 7500 θερμίδες, πάω πάσο. Τις μέρες που έβαλα τα 2 κιλά, δεν έτρωγα ούτε πρωινό.

Βρε καλο μου, μερεντιαση θα παθεις. Λοιπον, θα σου πω τι ειχα παθει κι εγω πριν χρονια. Ετρωγα ωραια και καλα το γευμα μου και μετα ηθελα γλυκο..(κατι συμβαινει με τα σακχαρα) . Επαιρνα λοιπν την μερεντα :evil::evil: !!! Τελικα καταλαβα οτι η μερεντα το μονο που μου προσφερε ηταν μια επιπλενον γλυκανση εκεινης της ωρας + πολλα λιπαρα.

Επισης, απο το μενου σου βλεπω οτι λειπει η σαλατα. Κακως!!!!

Εκεινη την αυτοσχεδια σαλτσα καλα την σκεφτηκες αλλα...την κρεμα γαλακτος τι την ηθελες??? Να προσεχεις και το καλαμποκι..... να κανεις τσιγκουνιες.

Αλλο ενα πραγμα που συμβαινει σε μας τις γυναικες ειναι η κατακρατηση σε καποιες μερες του κυκλου. Μπορει να βαλεις 1-2 κιλα τα οποια ειναι πλασματικα εφοσον προερχονται απο ορμονολογικα αιτια.

Προσεχε το αλατι και το λαδι που χρησιμοποιεις στα φαγητα σου.

Αυτα τα buckler, τι ειναι???

Οι φατσουλες που βαζω ειναι .... συμβολικες. (σε μαλωσα).

Σε γενικες γραμμες, και αν δεν κανω λαθος, σου προτεινω να γυρισεις μερικες σελιδες πισω εκει που γραφουμε μερικες ενδεικτικες διατροφες, και να δωσεις προσοχη στους συνδυασμους και στα ειδη του μενου. Νομιζω οτι παιρνεις αχρηστα λιπαρα και στερεισαι βασικων ουσιων. Συγνωμη αν εκρινα λαθος αλλα ....σημαντικο ειναι να τρωμε σωστα.

Η Skybeam εχει βαλει μια πολυ καλη διαιτα την οποια ακολουθουν μερικα κοριτσια και οπως φαινεται ειναι αποτελεσματικη.

Θες βοηθεια????:-P:razz:

Μωρέ το θέμα είναι πως ξέρω τι πρέπει να τρώω, αλλά δεν τα τρώω. Είναι κι ο άντρας μου λιχούδης και με παρασύρει. Χθες το βράδυ έπιασε όλο το τάπερ με το παγωτό, μιλάμε για ένα λίτρο και μου λέει "θες;" Πώς κρατήθηκα και είπα δεν θέλω, ένας θεός το ξέρει! :shock:

Πού είναι αυτή η διατροφή της skybeam που λες; Δώσε λινκ σελίδας να μην ψάχνω. Η buckler είναι μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...