Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Tην τσάκισα τη χορτόπιτα σήμερα! Φρούτο, άντε και κανένα γιαούρτι το βράδυ... κάνα κιλάκι θα το έχω πάρει τις τελευταίες μέρες, αλλά προσπαθώ να μην αγχώνομαι...

Για πείτε ρε κορίτσια τα δικά σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Εγώ έκανα μία μικρή διακοπή από τη δίαιτα. Πάλι βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει το " μη φας ΚΑΙ αυτό", "φτάνει ένα γλυκάκι" "όχι ψωμί" "πολύ τυρί έφαγες".... κτλ.....

Μπορώ να πω ξέδωσα, είχα αρκετή πίεση κι έφαγα χωρίς να βρίσκω γεύση, σαν υπνωτισμένη.... Το αποτέλεσμα: είμαι πάλι κοντά στα 66, δηλαδή στο σημείον μηδέν.

Για κάποιο λόγο είναι αδύνατον να συμμορφωθώ. Επίσης, λόγω πρότερης πίεσης από διάφορα μέτωπα μου βγαίνουν διάφορα ψυχοσωματικά, αλλά πλέον τα αναγνωρίζω και τα ελέγχω (λέμε τώρα....).

οφφτόπικ 1: πάντως, στα όνειρα υπερπαραγωγές που βλέπω τελευταία είδα και πολλά κ@κ@, οπότε λέω να πάω να παίξω κανά τζόκερ....

οφφτόπικ 2: μια φίλη με στεναχώρησε κι αυτή πολύ γιατί τόνισε ότι αφού έχω δουλειά και μισθό και μένω σε ωραίο σπίτι καλά θα κάνω να μην μιλάω, δεν έχω δικαίωμα στη στεναχώρια!

αχ βρε σκαιμπιμ :( πόσο λυπάμαι καρδιά μου :(

Και μπήκα να σας γράψω στεναχωρημένη ότι πήγα 100.5 κιλά, ναι ναι...αλλά δεν έχει σημασία τώρα πια.

Αφού είναι υγιές το μωράκι μου κι γω θα τα χάσω τα κιλά. Σκαιμπιμ ειλικρινά έχω σκάσει και δεν έχω λόγια. Μου έδωσες ένα καλό μάθημα όμως που έμπαινα να κλαφτώ για τα κιλά.

Κορίτσια επιτέλους έχω κανική περίοδο, 24 μέρες μετά την πρώτη μέρα της προηγούμενης. Ετσι αρχίζω δίαιτα...είχα λίγο αιματάκι ενδιάμεσα αλλά και πάλι ευχαριστημένος είναι ο γιατρός.

Οπως και να έχει το ράβω γιατί τα κιλά έγιναν όσα ακριβώς μετά τη γέννα...

Αρχίζω με 1700 θερμίδες και θα ενημερώνω. Εύχομαι να είστε καλά, ρίχνω τώρα μια ματιά στα μηνύματα σας, δουλεύω πολύ και δε προλάβαινα να μπω...

-7.5 κιλά :D

Κορίτσια μου.... καλημέρα σε όλες :)

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, με πολλά χαμόγελα.

Κηρύσσω έναρξη διακοπών!! (όχι δεν εννοώ των δικών μου, αλλά των δικών ΜΑΣ)

Και σας προσκαλώ να χαλαρώσουμε, να δώσουμε ρεπό στον καθρέπτη και στη ζυγαριά, να διασκεδάσουμε (δύσκολο οκ, αλλά μήπως η δίαιτα πιο εύκολη είναι??)

Προτεινόμενο πλάνο:

Πρωινό: χαμόγελο, γράφουμε εδώ ότι μας προβλημάτισε και δεν μας άφησε να κοιμηθούμε καλά, το βγάζουμε από μέσα μας και συνεχίζουμε τη μέρα μας.

Δεκατιανό: 10λεπτο σερφάσισμα σε χαλαρά σιτε

Μεσημεριανό: απαραιτήτως συνοδευμένο με κρασάκι

Απογευματινό: χαλαρή βόλτα

Βραδινό: ποτάκι στο μπαλκόνι (εάν όχι στην παραλία)

Άντε αγάπες μου, κι εδώ είμαστε να τα λέμε όλα.

Καλημερούδια

ΥΓ. Γεωργία σε εσένα και ζουληχτή αγκαλίτσα με σβουριχτό φιλάκι, σματς!

:P:p:p έψαχνα κι γω να βρω το μενού που έλεγε η γεωργία και χαμογέλασα μόλις είδα αυτό...εμ άμα χορταίναμε με όλα αυτά ποιος χρειαζόταν το φαγητό?

Αντε θα περάσει και το καλοκαιρι, τουλάχιστο να δουλέψουμε :|

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Κalliopaki μου όμορφο, τουλάχιστον διατηρείσαι στα κιλά σου, είναι ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό!

οφφτόπικ 1: πάντως, στα όνειρα υπερπαραγωγές που βλέπω τελευταία είδα και πολλά κ@κ@, οπότε λέω να πάω να παίξω κανά τζόκερ....

οφφτόπικ 2: μια φίλη με στεναχώρησε κι αυτή πολύ γιατί τόνισε ότι αφού έχω δουλειά και μισθό και μένω σε ωραίο σπίτι καλά θα κάνω να μην μιλάω, δεν έχω δικαίωμα στη στεναχώρια!

1. Να πας οπωσδήποτε, μια φορά το είχα δει αυτό και μου έκατσε αύξηση στο μισθό!

2. Οχι, δεν έχεις δικαίωμα!!! (ε, εντάξει, πλάκα κάνω, λίγη γκρινίτσα είναι φυσιολογική για όλο τον κόσμο αλλά μη σε παίρνει κι από κάτω!;))

Dimmi μου ελπίζω αυτή σου η περίοδος να είναι φυσιολογική, χωρίς εξάρσεις. Ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σου, η αλήθεια είναι ότι με τσάκισε αυτό που έγινε, αλλά παρότι είμαι ακόμη πολύ στενοχωρημένη ξέρω ότι δεν πρέπει να πέσω ψυχολογικά...

α βάλτε μου παρακαλώ ότι ήμουν 105, είμαι 100.5 και θα γίνω (κάποτε) 75!

Αρχίζω σήμερα 26/7/12 πιο σοβαρά από ποτέ!

Έχεις ήδη κάνει μια τεράστια αρχή! Μπράβο!

Κι εγώ θέλω δίαιτα, αλλά δεν μπορώ. :-( Με θέτε στην παρέα;

Έλα, έλα! Για πες και τα δικά σου να σε βάλουμε στη λίστα!:D

Μη με κράξετε όμως, εντάξει;

Εγώ πριν μείνω έγκυος ήμουν 50 κιλά. Έβαλα 10 στην εγκυμοσύνη κι έχασα τα 5 στη γέννα. Οκ ως εδώ; Ε μετά έβαλα άλλα 2 κι έφτασα 57. :-( Γιατί; Αφού δεν έτρωγααααα.

Κι εγώ θέλω δίαιτα, αλλά δεν μπορώ. :-( Με θέτε στην παρέα;

Φυσικά!!

Εγώ πριν μείνω έγκυος ήμουν 50 κιλά. Έβαλα 10 στην εγκυμοσύνη κι έχασα τα 5 στη γέννα. Οκ ως εδώ; Ε μετά έβαλα άλλα 2 κι έφτασα 57. :-( Γιατί; Αφού δεν έτρωγααααα.

Είσαι κατηγορία φτερού εσύ!! Θηλάζεις? Είναι λίγο παγίδα ο θηλασμός καμιά φορά, γιατί αφενός ανοίγει η όρεξη και αφετέρου και είμαστε αρκετά σπίτι και τρώμε ακατάστατα.

Επίσης, η αυπνία, η κούραση και λοιπά συμπαραμαρτυρουντα μωρού που βλέπω ότι έχεις μπλοκάρουν το μεταβολισμό μας. Να υποθέσω ότι θέλεις να ξαναγίνεις 50?

Δώσε εάν θέλεις και ηλικία και ύψος για το φακέλωμα (αμ πως ;))

Κάτι έχω χάσει, πόσο ήσουνα? πάντως -4,5 από τα αρχικά καλά ειναι. Καλές αρχές και πάλι και καλά χασίματα!!!

Κalliopaki μου όμορφο, τουλάχιστον διατηρείσαι στα κιλά σου, είναι ΠΟΛΥ σημαντικό αυτό!

1. Να πας οπωσδήποτε, μια φορά το είχα δει αυτό και μου έκατσε αύξηση στο μισθό!

2. Οχι, δεν έχεις δικαίωμα!!! (ε, εντάξει, πλάκα κάνω, λίγη γκρινίτσα είναι φυσιολογική για όλο τον κόσμο αλλά μη σε παίρνει κι από κάτω!;))

Και διατήρηση το βάλε βγάλε 2 κιλά δεν το λες, αλλά οοοκ, δεν ξεφύγαμε από το φράγμα των 66. Που αν ακούσετε καμια να πετάει ζυγαριές απ' τα μπαλκόνια είμαι εγώ που θα είδα εξάρι ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ. φφφφφφφφφφφφφ, το θυμηθηκα πάλι και φούντωσα!

1.Πάω και σας ενημερώνω και δεσμεύομαι ότι εάν μου κάτσει το τυχερό θα κάνω τόση γυμναστική (εντάξει, ας μην υπερβάλω) και σωστή ζωή (θα το κάνω αυτό) που θα φτάσω και τη skybeam στα κιλά! (είσαι το πρότυπο μου!)

2. ααχ κάπου να τα πω κι εγώ, να τα βγάλω από μέσα μου! Λες αυτά να με βαραίνουν και ξελελώ τη ζυγαριά?? μπουχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Φυσικά!!

Είσαι κατηγορία φτερού εσύ!! Θηλάζεις? Είναι λίγο παγίδα ο θηλασμός καμιά φορά, γιατί αφενός ανοίγει η όρεξη και αφετέρου και είμαστε αρκετά σπίτι και τρώμε ακατάστατα.

θηλάζω όσο μπορώ, δλδ όχι αποκλειστικά, δεν έχω πολύ γάλα

Επίσης, η αυπνία, η κούραση και λοιπά συμπαραμαρτυρουντα μωρού που βλέπω ότι έχεις μπλοκάρουν το μεταβολισμό μας. Να υποθέσω ότι θέλεις να ξαναγίνεις 50?

ναι, αν πάω 50 θα είναι σούπερ, θελω να ξαναμπώ στα ρούχα μου, γιατι δε με παίρνει ν'αλλάξω όλη μου την γκαρνταρόμπα

Δώσε εάν θέλεις και ηλικία και ύψος για το φακέλωμα (αμ πως ;))

είμαι 41 με ύψος 1,60

ΘΑ μπλόκαρε ο μεταβολισμός σου από αϋπνία,θηλασμό,ακατάστατες ώρες φαγητού...

Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει μόνο 7 κιλά,δεν με παιρνε για παραπάνω...Εχασα μετα τη γεννα 9 και τα ξαναπήρα για όσο διαστημα θήλασα

Και μετά...

Ουφ μεγάλη ιστορία...

μπράβο!!

τη μιση σου υπομονη να είχα...

τελικά τα 5 κιλά ήταν πρήξιμο

Μάνι μάνι τα 3 εφυγαν

Αλλά το ρημαδι δεν το ραβω

Ευτυχως που περπαταω

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πώς είστε; Οι διατροφούλες πώς πάνε; Εγώ μάλλον έχω αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν τρώω ποσότητα αλλά τρώω ότι να 'ναι. Βγήκαν οι αναλύσεις μου και δεν έχω θυροειδή.....άρα έχω κάψει τον μεταβολισμό μου. :(:(:(:( Πρέπει να μπω σε πρόγραμμα διατροφής σωστό και να βάλω και λίγη άσκηση στη ζωή μου, αλλά..... πάντα υπάρχει ένα αλλά....

Newbieg καλώς ήρθες στην παρέα μας, αν και εσύ είσαι κατηγορία φτερού. Τι την θέλεις τη δίαιτα; Ουσιαστικά είσαι ακόμα λεχώνα. Μόλις στρώσουν τα ωράρια του μωρού σου θα δεις και το βάρος σου να επανέρχεται. Προσπάθησε να το ρίξεις στην καροτσόβολτα....πίστεψέ με, βοηθάει ;);););)

Kalliopaki κοίτα που μας κατάντησαν; Να θεωρείται τυχερός και ευτυχισμένος αυτός που έχει σπίτι και δουλειά! Μην την παρεξηγείς μωρέ τη φίλη σου. Μήπως και αυτή περνάει ζόρια αυτό το διάστημα;

Dimmi θα γίνεις 75 και θα γίνω και εγώ....λέμε τώρα :tongue:. Πάμε μαζί και σταθερά!!!! Η υγεία είναι πάνω από όλα όμως.....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

τελικά τα 5 κιλά ήταν πρήξιμο

Μάνι μάνι τα 3 εφυγαν

Αλλά το ρημαδι δεν το ραβω

Ευτυχως που περπαταω

Μα δεν ήταν δυνατόν να βάλεις 5 κιλά σε 2 εβδομάδες. Είδες; Θα τα καταφέρεις και εσύ, και ΌΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!:P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...