Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Nαι καλή μου, το παλεύω... Μιας και δεν θα γεννήσω πρέπει να μας πεις και συ τώρα τα δικά σου ε? Ή θα περιμένεις να... ξαναγκαστρωθώ??:D:D:D:tongue:.

Θα το ηθελα πολυ (να ξαναγκαστρωθεις) και ας σε κρατουσα σε αγωνια.

Επειδη ομως ειμαι "καλο κοριτσι" θα σε (σας) ενημερωσω. Λοιπον, αυτο το διαστημα βρισκομαι σε μεταβατικο σταδιο. Οικογενειακα και ιατρικα.

Μετα απο πολλα χρονια γαμου, καπου "χαθηκαμε" με τον συζυγο και προσπαθουμε με βρουμε οδους που θα μας ξαναφερουν κοντα. Με το θεμα θυρ0ειδη, ειμαι πλεον σε πολυ καλο δρομο εφοσον εχω βρει την απαραιτητη για μενα δοση και αισθανομαι πολυ καλα. Τωρα, οπως λεει και ο ενδοκριν0λογος μου, λογικα πρεπει να αρχισω να χανω βαρος. Απο διατροφη με βρηκε πολυ καλα (1200-1400 θερμιδες ημερησιως) και το μονο που πρεπει να γινει ειναι να καταλαβει ο μεταβολλισμος μου οτι πρεπει να καιει θερμιδες αντι να τις αποθηκευει. Ετσι μου ερχεται να του βαλω τις φωνες : Αντε βρεεεεεεεεεεεεεεεε, μεταβολισμεεεεεε, ΞΥΠΝΑ!!!!!!

Απο θεμα ασκησης ειμαι ολη μερα στο ποδι αλλα δεν κανω κατι ουσιαστικο για το σωμα. Δεν βρισκω χρονο για περπατημα και μου λειπει πολυ.

Αυταααααααααααααα!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

που μενεις ματρι,γιατι ηταν σαν να περιγραφεις το μερος που ζω εγω....

πες μου οτι μενεις χανια να κουφαθω!

Μένω Ναυπακτο εδω και 1 χρονο και πριν εμενα 6 χρονια Κερκυρα. Λατρευω που μπορω να βγαινω στη θαλασσα με τα ποδια. (γιατι δυδτυχως δεν οδηγώ). ΟΚ να πω την αληθεια δεν εχω προσαρμοστει ακομα πληρως αλλα που θα μου πάει

Giovanna ασε τη διαιτα αν δεν εχεις διαθεση. την ψυχη μας πρεπει να φροντιζουμε. Πρήξε μας όσο θέλεις. ¨Ολοι εχουμε τις φασεις μας και τα προβλήματα μας, δεν εισαι η μόνη. Δες το και λίγο τρελλα (τι στο καλο στην Κερκυρα εισαι)

Georgia φαινεσαι ανθρωπος με πολυ υπομονη μπραβο σου. Που θα παει και ο μεταβολισμος... ...

Giovanna ασε τη διαιτα αν δεν εχεις διαθεση. την ψυχη μας πρεπει να φροντιζουμε. Πρήξε μας όσο θέλεις. ¨Ολοι εχουμε τις φασεις μας και τα προβλήματα μας, δεν εισαι η μόνη. Δες το και λίγο τρελλα (τι στο καλο στην Κερκυρα εισαι)

Η αλήθεια είναι ότι χτες που βγήκα λίγο με τον καλό μου, χαζοφάγαμε σε ένα μεζεδοπωλείο και περπατήσαμε μετά, ένιωσα να αναπνέω. Τελευταία έχω ένα μόνιμο βάρος στο στήθος και όλο πάω να πάρω ανάσα και δεν μπορώ. Χτες ένιωσα να ξαλαφρώνω. Θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένω και κάτι αποτελέσματα από εξετάσεις που έκανα και...... θα δούμε.......

Γεωργία, αγωνίστρια και εσύ. Μπράβο που το παλεύετε με τον καλό σου και προσπαθείτε. Οι σχέσεις είναι δύσκολο πράγμα και θέλουν πολλή δουλειά. Μπράβο σας!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπον, αυτο το διαστημα βρισκομαι σε μεταβατικο σταδιο. Οικογενειακα και ιατρικα.

Εύχομαι να βρείτε τη λύση σας ως ζευγάρι. Είναι πολύ δυσάρεστο να χαλάει μια σχέση, αλλά για πολλούς λόγους είναι πολύ χειρότερο να συντηρείται μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Εύχομαι ό,τι είναι για καλό.

Όσον αφορά το θυροειδή σου, αφού ρυθμίσατε τη δόση πράγματι θ' αρχίσεις να χάνεις! (έχω χρόνια υποθυρεοειδισμό και πριν το καταλάβω φούσκωνα με νερό κι αέρα...). Επίσης θ'αρχίσεις να αισθάνεσαι και πολύ καλύτερα ψυχολογικά, είναι γεγονός! Θα πάρεις ανάσα (άτιμο πράγμα η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς).

Γεια και χαρα σας γοργόνες!

τρωω οτι βρω μπροστα μου...αν ειχα λεφτα θα πηγαινα σε ψυχολογο για υποστηριξη............:?

Αυτό με αντιπροσωπεύει απόλυτα!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω πια

Ο θυρεοειδής εχει ελεχθεί πρόσφατα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Μέσα σε δυο βδομάδες η ζυγαριά δείχνει ότι έχω πάρει το αστρονομικό συν 5 ολόκληρα κιλά!!

Δεν μπορώ να το πιστέψω,μιας και δεν τρώω τόσο πολύ,απλά τρωω χωρίς πρόγραμμα

Ο άντρας μου λέει ότι είναι κατακράτηση υγρών και όχι το παθαίνω από το άγχος

Πράγματι από άγχος άλλο τίποτα το τελευταίο διάστημα

Γεωργία εύχομαι το μεταβατικό αυτό στάδιο να ξεπεραστεί και να πάνε όλα καλά

Από αύριο λέω να ξεκινήσω κάποια προσπάθεια σωστής διατροφής,αν και έχω χασει τις ελπίδες μου πια

Διαφημίσεις

γοργονουλες απο την πατριδα μου την Κρητη σας γραφω στα γρηγορα μια καλησπερα!!! :)

δεν κανω διαιτα οπως εχω ξανα γραψει,σιγα σιγα και σταθερα εχω χασει μονο 4κιλα..που θα παει θα τον φτασω τον στοχο μου!!Skybeam μην στεναχωριεσαι κοπελα μου,νιωθω οτι εισαι πολυυυ δυνατη και θα προχωρησεις. ;) σας φιλω,μην σας περνει απο κατω..οταν δεν νιωθετε καλα βγειτε λιγο εξω,περπατηστε,θα ξεχαστειτε και θα χασετε και κιλακια!! ;)

γοργονουλες απο την πατριδα μου την Κρητη σας γραφω στα γρηγορα μια καλησπερα!!! :)

δεν κανω διαιτα οπως εχω ξανα γραψει,σιγα σιγα και σταθερα εχω χασει μονο 4κιλα..που θα παει θα τον φτασω τον στοχο μου!!Skybeam μην στεναχωριεσαι κοπελα μου,νιωθω οτι εισαι πολυυυ δυνατη και θα προχωρησεις. ;) σας φιλω,μην σας περνει απο κατω..οταν δεν νιωθετε καλα βγειτε λιγο εξω,περπατηστε,θα ξεχαστειτε και θα χασετε και κιλακια!! ;)

απ'το στομα σου και στου μεταβολισμου τ'αυτι!!!:tongue::tongue::tongue:

γιατι δεν φταιμε εμεις ....αυτος φταιει!!!!χεχεχε

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Σας ευχαριστω κοπελες μου για τις ευχες σας. Σιγουρα οτι γινεται ειναι για καλο.

Για το θεμα αδενα, εγω τον εκανα μακαριτη εδω και 3 χρονια και μου εχει αλλαξει τα φωτα!! Αλλα οπως ειπατε, ειμαι τερας υπομονης, αρα, τον εβαλα στη θεση του και τωρα λεω οτι ηρθα στα ισα μου. Αντε και να γινει το θαυμα και να αρχισω να χανω βαρος. Αχ!!! Πολυ θα το χαρω!!

Κορίτσια μου.... καλημέρα σε όλες :)

Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, με πολλά χαμόγελα.

Κηρύσσω έναρξη διακοπών!! (όχι δεν εννοώ των δικών μου, αλλά των δικών ΜΑΣ)

Και σας προσκαλώ να χαλαρώσουμε, να δώσουμε ρεπό στον καθρέπτη και στη ζυγαριά, να διασκεδάσουμε (δύσκολο οκ, αλλά μήπως η δίαιτα πιο εύκολη είναι??)

Προτεινόμενο πλάνο:

Πρωινό: χαμόγελο, γράφουμε εδώ ότι μας προβλημάτισε και δεν μας άφησε να κοιμηθούμε καλά, το βγάζουμε από μέσα μας και συνεχίζουμε τη μέρα μας.

Δεκατιανό: 10λεπτο σερφάσισμα σε χαλαρά σιτε

Μεσημεριανό: απαραιτήτως συνοδευμένο με κρασάκι

Απογευματινό: χαλαρή βόλτα

Βραδινό: ποτάκι στο μπαλκόνι (εάν όχι στην παραλία)

Άντε αγάπες μου, κι εδώ είμαστε να τα λέμε όλα.

Καλημερούδια

ΥΓ. Γεωργία σε εσένα και ζουληχτή αγκαλίτσα με σβουριχτό φιλάκι, σματς!

Απαιχτο το ΜΕΝΟΥ!!! Το υιοθετω απο ΤΩΡΑ!!!!

Καλλιοπακι μου <3 !!! Θενκς!!!

Μην πιεζεστε με διαιτες και στερησεις. Αν μαθετε να τρωτε σωστα, θα δειτε τη ζυγαρια να πεφτει. Σας ομιλει η παθουσα Γεωργια που διατροφολογοι και ενδοκρινολογοι εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα με τη διατροφη μου. Λογικα με τη δοση χαπιου που παιρνω για το θυρ/δη μου, λενε οτι τωρα θα αρχισω να χανω. Αντε να δουμε.

Βασικα ειμαι σε υπο ελεγχο κατασταση :P εκτος απο το θεμα ασκηση :(:( που .... δεν προλαβαινω λεμε ουτε να ...... φορεσω τα αθλητικα μου. :oops:

Και ερωτω :confused: : γιατι να μην εχουμε τετραημερο εργασιας (αλλα να πληρωνομαστε για 6ημερο) ??????? Δε μου φτανει ενα ΣΚ για να τα φερω ολα βολτα και συγχρονως να ξεκουραστω και να γεμισω μπαταριες. Θελω τριημερο λεμε!!! (μαλλον θελω διακοπες :? )

Θα στησω μια ομπρελα και δυο ξαπλωστρες στον κηπο και θα καλεσω τον χαμπυ να κανουμε ηλιοθεραπεια και relax. Αμα θελουμε να "βραχουμε" θα ανοιγουμε το λαστιχο και θα μπαινουμε ...απο κατω!!!! (ξερετε οτι βρεχοντας το σωμα μας με νερο που ειναι πιο κρυο απο την θερμοκρασια του σωματος μας, χανουμε ....βαρος????? αντε, βαλτε το κι αυτο στο μενου, μια κρυολουσια την ημερα!! :P:p:p )

Κεφακια εχω ....... !!!!! Περιεργο!!!! Συνηθως εχω κεφια τις Παρασκευες!!!!

Διαφημίσεις

Όταν νιώθουμε χαλαροί και ασφαλείς το σώμα χωνεύει και επεξεργάζεται τις τροφές. Όταν νιώθουμε αγχωμένοι ο οργανισμός αντιμετωπίζει το στρες και όχι την πέψη της τροφής. Το συμπαθητικό νευρικό σύστημα ενεργοποιείται και όλα τα σήματα τίθενται εκτός λειτουργίας : η πείνα αυξάνεται, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται και συνεπώς αυξάνεται το βάρος.

Όταν βιώνουμε μία αγχωτική κατάσταση το σώμα απελευθερώνει κορτιζόλη. Όταν απελευθερώνεται στο αίμα η κορτιζόλη γινόμαστε ευαίσθητοι στην λεπτίνη, την ορμόνη που λέει στον εγκέφαλο ότι χορτάσαμε. Όταν συμβαίνει αυτό επιθυμούμε ζάχαρη, επιβραδύνεται ο μεταβολισμός και καταναλώνουμε περισσότερες θερμίδες.

Μελέτη σε γυναίκες απέδειξε ότι αυτές που ένιωθαν άγχος είχαν μεγαλύτερα επίπεδα κορτιζόλης και χοληστερόλης, μικρότερα επίπεδα τεστοστερόνης και ορμονών θυροειδή και περισσότερο βάρος στην περιοχή της κοιλίας.

Το stress μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης με αποτέλεσμα απώλεια μυών και συσσώρευση λίπους. Το χρόνιο stress οδηγεί σε εξαντλημένο μεταβολισμό και παχυσαρκία. Η αυξητική ορμόνη, η τεστοστερόνη, η HDL χοληστερόλη και η πίεση αυξάνονται.

Δημιουργείται ανοχή στην ινσουλίνη, προκαλεί μειωμένη σεξουαλική όρεξη και υπογονιμότητα, χάνεται μυϊκή μάζα και αυξάνεται ο λιπώδη ιστός της κοιλιάς.

Το ανοσοποιητικό σύστημα υπολειτουργεί, αυξάνει την αντίδραση στη φλεγμονή και το οξειδωτικό stress.

Όταν χαλαρώνουμε ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, αυξάνεται η καύση λίπους, γινόμαστε πιο ευαίσθητοι στην ινσουλίνη και συνεπώς χάνουμε βάρος. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε το σώμα και το μυαλό μας να χαλαρώνει.

Πηγή: http://www.trofiki-disanexia.gr/component/content/article/46-firstpage/119--stress-

Δείτε και: http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=2011

Καλλιοπακι, πολυ μου αρεσε το παραπανω αρθρο. Κοιτω πισω μου και βλεπω μονο χρονια γεματα απο αγχος. Λες???? Σκεφτομαι να παω διακοπες κανα χρονο.....αλλα καποιος πρεπει να μου καλυψει τα εξοδα. Ξερεις κανεναν...προθυμο????????

Θελω επειγοντως διακοπες λαλαλαλλλαλαλαλαλαλλαλαλαλα!!!

(Τοσα χρονια στριφογυρναω στο παρεντς και ακομη δεν καταφερα να ανεβασω λινκ με τραγουδακι. )

Θελω επειγοντως διακοπες λαλαλαλλλαλαλαλαλαλλαλαλαλα!!!

(Τοσα χρονια στριφογυρναω στο παρεντς και ακομη δεν καταφερα να ανεβασω λινκ με τραγουδακι. )

Η επιθυμία σου διαταγή :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Η επιθυμία σου διαταγή :P:p:p:p:p:p

Με σκλαβωσες!!!!! Ευχαριστω!!!!!

(υπαρχει τροπος για να φανει εδω ως βιντεακι και οχι ως λινκ. Αλλα ακομη ...δεν τον εμαθα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...