Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Για πείτε πώς τα πάτε με τη διαιτούλα σας...

εγώ θκ@τ@. τα 60 ούτε με το κυαλι δεν τα βλέπω....

πρώτη φορά δεν μπορώ να επιβληθώ στον ευατό μου. Συνεχίζω να κυνηγιέμαι με 1-2 κιλά, μια με πιάνουν μια με αφήνουν....

skybeam σου στελνω την αγαπη μου και μια μεγαλη αγκαλιτσα,ξερω οτι δε σε παρηγορει αυτο αλλα η πρωτη σας προσπαθεια ηταν θα ξαναπροσπαθησετε και θα ερθει και το χαρμοσυνο.ντιμι μου και εγω αυτη την διαιτα με την λαχανοσουπα σκεφτομαι να ξεκινησω μπας και δω να κατεβαινει η ζυγαρια γιατι κολλησε και δεν λεει να ξεκολλησει με τιποτα ομως..αλλα ειναι δυσκολη και με ενα μωρο μου φενεται δυσκολοτερη.θελει πολυ θεληση!!!καλλιοπακι μην απογοητευεσαι!!!!μπορεις να τα ξαναχασεις!!!(ευκολα που τα λεω εεε????)!!!μακια σε ολες τις κουκλες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

SKYBEAM,

:(:(:(:(:(:(:(:(

Κοιταμε μονο ΕΜΠΡΟΣ!!!!!

:P:p:p:p:p:p

Nαι καλή μου, το παλεύω... Μιας και δεν θα γεννήσω πρέπει να μας πεις και συ τώρα τα δικά σου ε? Ή θα περιμένεις να... ξαναγκαστρωθώ??:D:D:D:tongue:

εγώ θκ@τ@. τα 60 ούτε με το κυαλι δεν τα βλέπω....

πρώτη φορά δεν μπορώ να επιβληθώ στον ευατό μου. Συνεχίζω να κυνηγιέμαι με 1-2 κιλά, μια με πιάνουν μια με αφήνουν....

Λοιπόν αν κόψεις μια βδομάδα τελείως το αλάτι και τη ζάχαρη χωρίς να κάνεις καμία άλλη αλλαγή (αλλά ούτε ψωμί κανονικό ούτε φρυγανιές κανονικές, θα παίρνεις χωρίς αλάτι και ζάχαρη, και ούτε νερό της βρύσης αλλά εμφιαλωμένο κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο) τα 2 κιλά θα φύγουν νερό. Αυτό παρατήρησα την περασμένη βδομάδα που τα έκοψα και τα δύο λόγω της κορτιζόνης που έπαιρνα.

χριστινα μου αν θέλεις κι εσύ να ξεκολλήσεις εύκολα, κόψε ζάχαρη και αλάτι!

Ζυγίστηκα κι εγώ σήμερα, 59 μισό. Στα 58 κάνω πάλι μια παύση και βλέπουμε.

59 εεεεε?? μπράααβο, είσαι και η πρώτη ως προς την απώλεια κιλών!

Το αλάτι στο φαγητό δεν μου είναι δύσκολο (αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι μια εβδομάδα χωρίς τυρί θα είναι γολγοθάς...) Για τη ζάχαρη.. χμ... υπό σκέψη

Συμφωνώ κι επαυξάνω ότι η γεωργία πρέπει τώρα να δώσει λεπτομέρειες! Μιλαααααα, α και που 'σαι.. μην τα πεις μόνο στη skybeam! μας ξεσήκωσες όλες!

Διαφημίσεις

Skybeam ευχομαι γρηγορα μια καινουργια προσπαθεια που να στεφθει με επιτυχια...κουραγιο, το ξερω ειναι δυσκολα προς το παρον, το εχω περασει κ σε καταλαβαινω...αλλα παμε γι αλλα!!!!!!! Τα νεα μου ειναι τα ιδια...ζυγιστηκα σημερα στο φαρμακειο 55 με εδειξε, με ρουχα παπουτσια, φαγωμενη (πρωινο) κ με περιοδοστην 3η μερα...καλα δε νομιζω να πηγαινε κ τοσο καλα γιατι οσοι εμπαιναν σχολιαζαν το ποσο τους αρεσει αυτο που εβλεπαν, αλλα λογικα 57 θα ειμαι...δεν εχω ζυγαρια σπιτι χαλασε κ εχω να ζυγιστω πολυ πολυ καρο...στα ιδια δηλαδη ειμαι απλα κανω τια ατασθαλιες μου κ φοβομουν λιγακι!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με το θέμα δίαιτα κορίτσια και γενικά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά. Πήρα ένα κιλό, δηλαδή ξαναγύρισα στα 103,3 χωρίς να τρώω. Και όταν λέω δεν τρώω το ΕΝΝΟΩ!!!! Το πρωί τρώω ένα ακτινίδιο και ένα ALL BRAN μπισκότο, μετά πίνω ένα freddo, το μεσημέρι σαλάτα ή ένα τοστ με ένα ποτήρι zero και μετά τίποτα. Το πολύ - πολύ να πιω ένα freddo ακόμα. Είναι αυτό πολύ φαί;;;; :confused::confused::confused: Αυτό κάνω εδώ και δυο εβδομάδες και αντί να χάσω πήρα;;; Ονειρεύομαι πίτσες, πίτες, σουβλάκια, παγωτά, τούρτες και όλα τα λιπαρά του Ιησού Χριστού και δεν αγγίζω τίποτα :(:(:(:( Εντάξει δεν έχασα, λέω οκ, αλλά να πάρω κιόλας;;;; Είναι κρίμα.....:cry::cry::cry::cry: Πήγα και έκανα εξετάσεις για θυροειδή, γιατί δεν μπορεί, κάτι φταίει...... Όχι ότι θέλω να έχω θυροειδή, για το αντίθετο προσεύχομαι, αλλά τουλάχιστον να δω τι φταίει. Μάλλον όμως δεν θα τη γλιτώσω γιατί και νεύρα έχω, και συχνά κλαίω.....:(:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ με το θέμα δίαιτα κορίτσια και γενικά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά. Πήρα ένα κιλό, δηλαδή ξαναγύρισα στα 103,3 χωρίς να τρώω. Και όταν λέω δεν τρώω το ΕΝΝΟΩ!!!! Το πρωί τρώω ένα ακτινίδιο και ένα ALL BRAN μπισκότο, μετά πίνω ένα freddo, το μεσημέρι σαλάτα ή ένα τοστ με ένα ποτήρι zero και μετά τίποτα. Το πολύ - πολύ να πιω ένα freddo ακόμα. Είναι αυτό πολύ φαί;;;; :confused::confused::confused: Αυτό κάνω εδώ και δυο εβδομάδες και αντί να χάσω πήρα;;; Ονειρεύομαι πίτσες, πίτες, σουβλάκια, παγωτά, τούρτες και όλα τα λιπαρά του Ιησού Χριστού και δεν αγγίζω τίποτα :(:(:(:( Εντάξει δεν έχασα, λέω οκ, αλλά να πάρω κιόλας;;;; Είναι κρίμα.....:cry::cry::cry::cry: Πήγα και έκανα εξετάσεις για θυροειδή, γιατί δεν μπορεί, κάτι φταίει...... Όχι ότι θέλω να έχω θυροειδή, για το αντίθετο προσεύχομαι, αλλά τουλάχιστον να δω τι φταίει. Μάλλον όμως δεν θα τη γλιτώσω γιατί και νεύρα έχω, και συχνά κλαίω.....:(:(:(:(

με τα λιγα που ξερω κανοντας αρκετα χρονια διαιτες, νομιζω οτι το "τιποτα" που τρως μετα το μεσημερι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο...πρεπει να κανεις μικρα κ συχνα γευματα για να κανει καυσεις ο μεταβολισμος σου, αν δεν του δινεις τροφη δε λειτουργει κ οταν του δωσεις το αποθηκευει γιατι φοβαται οτι θα τον "πεθανεις" εξου κ δε χανεις κιλα αλλα μπορει κ να παρεις με τη μεθοδο του δεν τρωγω τιποτε για πολλες ωρες...μην απογοητευεσαι, ακολουθησε τη σωστη διατροφη κ θα το βρεις το κουμπι του οργανισμου σου πού θα παει. Κ αν δε νιωθεις ετοιμη αυτη τη στιγμη κανε ενα διαλειμμα κ αρχισε ξανα πιο αποφασισμενη κ με λιγοτερη απογοητευση...Οσο για το θυροειδη, δεν ειναι κ τοσο τρομερος, θα τον ελεγξεις κ ολα καλα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

skybeam,

κουραγιο και δυναμη .λυπηθηκα πολυ ,αλλα επειδη τα εχω περασει κι εγω ,σου λεω πως ειναι ολα θεμα χρονου.....

κιλα 70!!!!!ξανααααα...........

τρωω οτι βρω μπροστα μου...αν ειχα λεφτα θα πηγαινα σε ψυχολογο για υποστηριξη............:?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κοριτσακια μην σας παίρνει απο κατω και εγω σταθερα στο 60. Αχ τουλαχιστον να μενω σταθερη. Δεν προσπαθω σουβλακια το βραδι, κρασακι, παγωτακια στην παραλια.

Ευτυχως ζω σε ενα πολυ όμορφο μερος που οι αλλοι ερχονται διακοπες.....

Ας φτιαξουμε τη διαθεση μας και ολα θα ερθουν. Δεν σκαω πια για τιποτα και για κανεναν.

με τα λιγα που ξερω κανοντας αρκετα χρονια διαιτες, νομιζω οτι το "τιποτα" που τρως μετα το μεσημερι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο...πρεπει να κανεις μικρα κ συχνα γευματα για να κανει καυσεις ο μεταβολισμος σου, αν δεν του δινεις τροφη δε λειτουργει κ οταν του δωσεις το αποθηκευει γιατι φοβαται οτι θα τον "πεθανεις" ......

Καλά το μεταβολισμό μου τον έχω ''κάψει''..... αυτό είναι το μόνο σίγουρο :(:(:(:( Απλά δεν είμαι και καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα και δεν έχω από που να πιαστώ :(:(:(:(

Cristin και εγώ αν είχα χρήματα θα πήγαινα σε ψυχολόγο.... ξανά.... πήγα πρόσφατα για άλλο θέμα.... αλλά 40 ευρώ η συνεδρεία είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ!!!!

Γιατί το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κλαίω;;;; Σήμερα επιμένει ο καλός μου να βγούμε και θα του κάνω τη χάρη..... αν και δεν έχω όρεξη.... μήπως έχω κατάθλιψη;;; Σας πρήζω και εσάς.......:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλά το μεταβολισμό μου τον έχω ''κάψει''..... αυτό είναι το μόνο σίγουρο :(:(:(:( Απλά δεν είμαι και καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα και δεν έχω από που να πιαστώ :(:(:(:(

Cristin και εγώ αν είχα χρήματα θα πήγαινα σε ψυχολόγο.... ξανά.... πήγα πρόσφατα για άλλο θέμα.... αλλά 40 ευρώ η συνεδρεία είναι ΠΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ ΠΟΟΟΟΛΛΛΑΑΑΑ!!!!

Γιατί το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κλαίω;;;; Σήμερα επιμένει ο καλός μου να βγούμε και θα του κάνω τη χάρη..... αν και δεν έχω όρεξη.... μήπως έχω κατάθλιψη;;; Σας πρήζω και εσάς.......:(:(:(

τζιοβαννα,

καμια φορα το κλαμα μας κανει καλο.Ξαλαφρωνουμε κατα καποιο τροπο.Μικροκαταθλιψεις περναμε ολοι...Το θεμα ειναι να μην διαρκουν για μεγαλα χρονικα διαστηματα,γιατι μετα γινεται συνηθεια και δυσκολευομαστε να ξανασηκωθουμε...θα περασει κι αυτο,που θα παει...!Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα εχει λεει 2 πανσεληνους μεσα στον Αυγουστο!!!!Προβλεπω να γινομαστε μπιλιες με τον συζυγο...........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

40 ευρω,ειναι παρα πολλαααααα

αν μενεις σε αστικο κεντρο,καλυτερα να βρεις ομαδες ψυχαναλυσης...

εκει πληρωνεις λιγα ή και καθολου και παιρνεις και τα πανω σου ,γιατι ακους ιστοριες πολλων ...νιωθεις πως δεν εισαι η μονη που περναει δυσκολα...ψαξτο

αυτα και καληνυχτα!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κοριτσακια μην σας παίρνει απο κατω και εγω σταθερα στο 60. Αχ τουλαχιστον να μενω σταθερη. Δεν προσπαθω σουβλακια το βραδι, κρασακι, παγωτακια στην παραλια.

Ευτυχως ζω σε ενα πολυ όμορφο μερος που οι αλλοι ερχονται διακοπες.....

Ας φτιαξουμε τη διαθεση μας και ολα θα ερθουν. Δεν σκαω πια για τιποτα και για κανεναν.

που μενεις ματρι,γιατι ηταν σαν να περιγραφεις το μερος που ζω εγω....

πες μου οτι μενεις χανια να κουφαθω!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...