Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δε μπορώ βρε σκαιμπιμ, οι αιματολογικές ήταν τέλειες, πρόβλημα υγείας δεν είχα βρε, εκτός αν εννοείς την διαρκή περίοδο. λέω να την κάνω και να τη τρώω αντί για φαγητό με σαλάτα. Δεν θέλω φαί καθόλου πια...ψωμιά και γλυκά! 100 κιλά θα γίνω πάλι!

Θα πάρω τα υλικά μετά να τη κάνω κι αν βγεί νόστιμη βλέπω χαχαχαχα

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρες!!!!!

Να η ευκαιρια!!!

Μαθημα 1ο: Μαθαινοντας το χαρμοσυνο μηνυμα οτι συνελαβες bebe, θα μαθεις να εχεις υπομονη. Καθετι θελει το χρονο του για να ωριμασει και να το απολαυσουμε. Ετσι και τα δικα μου ..... συμβαντα θα τα μαθεις ...στην ωρα τους.

σωστό, αν και μου κίνησες την περιέργεια.... χμμμμ

Αχ!!! Τι καψονι μας εκανες τοσο καιρο. Αλλα.....ΑΞΙΖΕ το κοπο.

Πες τα βρε γεωργία! καψόνι κανονικό!! Αλλά χαλάλι της!

Κορίτσια ένα το σουκουδάκι μου στη θάλασσα και γύρισα με 1 κιλό επάνω και αρκετά ανανεωμένη.

Στην παραλία είδα αρκετή κυταρίτιδα (φυσικά κρατάω τα σκήπτρα) , κοιλίτσες, μπουτάκια κτλ. ΟΥδείς τέλειος! Βέβαια υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, που λες τι γονίδια έχει αυτή η κοπέλα!

Τεσπα, έβγαλα κι εγώ τις μπάκες μου έξω, άντε να τις συμμαζέψω τώρα...

xaxaxax μια χαρά σε βρίσκω Καλλιοπάκι! Ανανεωμένη! :D:D

Κορίτσια κάνω την σούπα, δήθεν γιανα αρχίσω από αύριο, κι χω φάει την μισή πάνω από τη κατσαρόλα!

Ευτυχώς βαράει το αιρκοντίσιον αλλιώς δε θα την πάλευα :shock:

Σήμερα περπάτησα αρκετά, πήγα το πρωί δουλειά με τα πόδια, ο γυρισμός ήταν λίγο αγγούρι αλλά ΟΚ!

Εσείς πως είστε?

Skybeam τί κάνει το μωλάκι σου? Πώς νιώθεις? Ο άντρας σου?

Δε μπορώ βρε σκαιμπιμ, οι αιματολογικές ήταν τέλειες, πρόβλημα υγείας δεν είχα βρε, εκτός αν εννοείς την διαρκή περίοδο. λέω να την κάνω και να τη τρώω αντί για φαγητό με σαλάτα. Δεν θέλω φαί καθόλου πια...ψωμιά και γλυκά! 100 κιλά θα γίνω πάλι!

Θα πάρω τα υλικά μετά να τη κάνω κι αν βγεί νόστιμη βλέπω χαχαχαχα

Ε βέβαια την περίοδο εννοώ, ο σίδηρός σου πού έχει φτάσει βρε κοριτσάκι μου? Δεν συμφωνώ καθόλου, εκτός αν τη συνοδέψεις και με φρουτάκια, μια δυο φετούλες ψωμί ολικής την ημέρα και τουλάχιστον δυο μικρομερίδες πρωτεϊνης.

Εγώ θα γίνω εκατό κιλά, έγκυος και με κορτιζόνη και σε περιορισμένη κίνηση!

Κορίτσια ένα το σουκουδάκι μου στη θάλασσα και γύρισα με 1 κιλό επάνω και αρκετά ανανεωμένη.

Κρατάω το σουκού στη θάλασσα και ανανεωμένη και χαίρομαι πολύ για σένα! Το κιλάκι είναι πλασματικό, μέσα σε τρεις μέρες προσεκτικής διατροφής θα το έχεις χάσει. Κάνε βουτιά και για μένα την άλλη φορά, γιατί εγώ... από Σεπτέμβριο αν κάνω κανένα μπανάκι ακόμα!

Κορίτσια κάνω την σούπα, δήθεν γιανα αρχίσω από αύριο, κι χω φάει την μισή πάνω από τη κατσαρόλα!

Αααααααα! Άντε ρε και με τρόμαξες ότι θα λιμοκτονήσεις!

Skybeam τί κάνει το μωλάκι σου? Πώς νιώθεις? Ο άντρας σου?

Θα πάω για νέα χοριακή αύριο και πρώτος υπέρηχος την Πέμπτη. Κατά τ' άλλα πεινάω αλλά κάνω την αυστηρότερη δίαιτα της ζωής μου λόγω κορτιζόνης και ακινησίας (πολλές ξάπλες και προγεστερόνη)... ο άντρας μου ευτυχώς με τη δουλειά στρώσαν τα πράγματα οπότε είναι λίγο καλύτερα, με το μπεμπέ που έρχεται χαρούμενος, αλλά γενικώς πανικόβλητος (καμιά φορά το ελέγχει και δεν το δείχνει, χεχε!!!)

Ααααααα, ζυγίστηκα κιόλας, έχω χάσει το ενάμιση κιλό των "διακοπών" συν μισό ακόμα. Οπότε είμαι 60 στρογγυλά και σκοπεύω να κρατηθώ εδώ για το πρώτο τρίμηνο (αν δεν πρηστώ από την κατακράτηση, που πολύ θα ήθελα να το αποφύγω!).

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Πάτε για μπανάκια. Εμείς κάτι κάνουμε αλλά μη φανταστείτε ότι έχουμε ξεσκιστεί κιόλας. Από χτες έχω άδεια και σήμερα, αν θέλει ο Θεός, έστειλα την αγαπούλα μου παιδικό για να κάνω καμιά δουλειά αλλά μπαααα. Εδώ και μία ώρα χαζολογάω στο νετ.

Dimmi αυτή τη δίαιτα με τη σούπα την είχα κάνει και εγώ και κα΄τι είχα χάσει. Από τότε προσπάθησα να την κάνω άλλε ςδυο φορές και όπως μαγείρεψα τη σούπα έτσι και την πέταξα..... μπλιαχχχ, που λέει και η κόρη μου. ;);););)

Skybeam μην υποβάλλεις τον εαυτό σου σε στερητική δίαιτα τώρα. Θέλει προσοχή. Όλα θα πάνε καλά :P:p:p:p:p:p:p:p

Ααααα από κιλάκια στα ίδια, 102,3.... δεν πειράζει:|

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, κι όμως σκεφτόμουν να λιμοκτονήσω, δηλ. να τρώω μόνο τη σούπα με φρούτα τη πρώτη μέρα.

Χθες έφαγα κανονικά πρωί βράδυ και γλυκό, ΚΑΙ τη σούπα, και είχα λυσσάξει από την πείνα (έφαγα τη σούπα για μεσημέρι και μετά έφαγα φαγητό κανονικό).

εν ολίγοις δεν μπορώ να την κάνω.

Μπήκε και ο άντρας μου εκείνη την ώρα και μου λέει τί χαζά είναι αυτά, θες να αδυνατίσεις όχι να λιποθυμήσεις (και πήγε και μου έφερε φαγητό από τη μαμά του). Μου είπε να ξαναρχίσω γυμναστική (τον χειμώνα) και ως τότε να κάνω αυτό που έκανα και αδυνάτισα παλιά που έγραφα στο μπλοκάκι τί έτρωγα (εννούσε τις θερμίδες :tongue:).

Σήμερα λοιπόν ξύπνησα αποφασισμένη, ΔΕΝ ζυγίστηκα μη πάθω κανένα τραλαλά και αρχίζω σωστή διατροφή.

Αλλωστε δεν έχει νόημα να χάσω 5 κιλά μαζί και να τα ξαναπάρω.

επανερχομαι δουλεια

Κοριτσάκια μου τελικά είναι βιοχημική η εγκυμοσύνη. Σταματάω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο. Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι όχι δίαιτα, αλλά να πιω το Βόσπορο που λένε...

Τελικά καμιά φορά είναι απορίας άξιον το πως λειτουργεί το σύμπαν μας.

Σε σκέφτομαι πολύ και μακάρι να ήμουνα κάπου κοντά.

Σε φιλώ και θα μετατρέψω το θυμό σε θετική ενέργεια για την επόμενη προσπάθεια σου :)

Κοριτσάκια μου τελικά είναι βιοχημική η εγκυμοσύνη. Σταματάω τα φάρμακα και περιμένω περίοδο. Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι όχι δίαιτα, αλλά να πιω το Βόσπορο που λένε...

λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ!:(:(:(

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Η θετική σκεψη μου μαζι σου.

Λυπάμαι πολύ skybeam

Σου στέλνω την αγάπη μου

όχι.........:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...