Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Georgiamami, ευχαριστώ! Εδώ θα είμαι γιατί δεν κάνει να ξεφύγω λόγω κορτιζόνης (δες post ακριβώς πάνω από το δικό σου σε απάντηση στη Matri).

Bρε κορίτσια όλες κάτι λέτε και με συγκινείτε, τούτη δώ η Τζόρτζια έμπαινε να δει τι έγινε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Κρατάω και το ροζουλί "ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ", γιατί με βολεύει! (χαχα, γερό νάναι εννοείται πρώτα απ΄ολα).

Καποια μερα θα σου πω τι γινοταν ολο αυτο το διαστημα που εσυ ειχες τη δικη σου αγωνια. Ομως σοβαρα, ειχα τρομερη αγωνια αν γονιμοποιηθηκαν τα αυγουλακια σου και εμπαινα για να δω. Λεω δεν μπορει, καποια στιγμη θα κανει τεστ, καποια στιγμη θα ξερει και θα μας πει.

Λοιπον κοπελια, σε 8-8,5μηνες γενναμε. Κανονισε να εισαι πειθαρχημενη εγκυος και να ερθει η πολυποθητη ωρα που θα κρατησεις στην αγκαλια τα μωρουλια σου (υποθετω οτι θα ειναι παραπανω απο ενα, ετσι????).

Ωρε γλεντια!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Συγγνώμη που σας έσκασα... 51 μονάδες... θετικό!:D

Συγχαρητήρια!!!Με το καλό!!!Πολύ χαίρομαι!!

Κορίτσια μια συνάδελφός μου αστειευόμενη λέει το εξής: ''Έχασα ένα κιλό, το ίδιο που είχα χάσει και πριν από 2 εβδομάδες. Όλο χάνω και παίρνω το ίδιο κιλό'' :P:p:p:p:p:p

Η συνάδελφός σου κι εγώ είμαστε ...αδελφές ψυχές!

Χάλια μαύρα κορίτσια...

Ούτε η ζεστη δεν με πιάνει να το ράψω...

Καποια μερα θα σου πω τι γινοταν ολο αυτο το διαστημα που εσυ ειχες τη δικη σου αγωνια. Ομως σοβαρα, ειχα τρομερη αγωνια αν γονιμοποιηθηκαν τα αυγουλακια σου και εμπαινα για να δω. Λεω δεν μπορει, καποια στιγμη θα κανει τεστ, καποια στιγμη θα ξερει και θα μας πει.

Λοιπον κοπελια, σε 8-8,5μηνες γενναμε. Κανονισε να εισαι πειθαρχημενη εγκυος και να ερθει η πολυποθητη ωρα που θα κρατησεις στην αγκαλια τα μωρουλια σου (υποθετω οτι θα ειναι παραπανω απο ενα, ετσι????).

Ωρε γλεντια!!!!!!!

Ti γινόταν???:confused::confused::confused::rolleyes: (θα σκάσω!)

Δεν έκανα εξωσωματική, αυτή την προγραμμάτιζα από Σεπτέμβρη. Σπερματέγχυση έκανα, και μάλιστα σε φυσικό κύκλο, λες να σκάσουν δίδυμα? Προκύπτουν και από τις σπερματεγχύσεις?

Συγχαρητήρια!!!Με το καλό!!!Πολύ χαίρομαι!!

Ευχαριστώ!

Κορίτσια μου κι εγώ πεινάω αλλά δεν μου κάνει και όρεξη να φάω ανάλατα και άνοστα, οπότε η δίαιτα μια χαρά κρατεί. Το ενάμιση κιλάκι που πήρα στις διακοπές δεν το έχω χάσει, αλλά ούτε κι έχω πάρει παραπάνω. Τρέμω τη στιγμή που θα πρηστώ από την κορτιζόνη, ούτε νερό βρύσης δεν πίνω, μόνο εμφιαλωμένο φτωχό σε νάτριο!! Αν δεν έπαιρνα το βρωμοχάπι θα χτυπούσα μια τυροπιτούλα on my way for the second χοριακή...

Καλημέρα σε όλες και καλό σ/κ:D

Yπάρχουν δεκάδες έξυπνοι και ξεκούραστοι τρόποι για να κάψετε το περιττό λίπος και μάλιστα σε δευτερόλεπτα…

Διαβάστε παρακάτω 10 τρόπους που θα σας αφαιρέσουν σε…δευτερόλεπτα τα κιλά που σας βαραίνουν και σας απαγορεύουν να χαρείτε την έξοδο σας ή το μπάνιο σας στην παραλία. Γρήγορο λοιπόν αδυνάτισμα με απλά βήματα.

1. Πράσινο τσάι : Πιείτε το στην…ώρα του

Πριν βγείτε για να αθληθείτε, να περπατήσετε ή να κάνετε τα ψώνια σας πιείτε μια κούπα πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι περιέχει καφεΐνη που θεωρείται ότι αυξάνει το μεταβολισμό αλλά και πολυφαινόλες που βοηθούν στην καύση του λίπους.

2. Σούπα: Το καλοκαίρι τρώγεται παγωμένη

Σε ορισμένα σας γεύματα προσθέστε ως…ορεκτικό μια δροσερή σούπα με ολόκληρα κομμάτια λαχανικών. Αν φάτε μια σούπα που δεν έχετε πολτοποιήσει τα κομμάτια αλλά τα βάλετε σε μικρά κομμάτια αυτό θα σας φουσκώσει και θα φάτε τη μισή μερίδα του κυρίως φαγητού. Εκτός από τις θερμίδες που θα γλιτώσετε θα προσλάβετε και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά των λαχανικών που είναι ωφέλιμα για την υγεία.

3. Γυμναστική: 1 λεπτό αρκεί

Πριν φάτε σοκολάτα, μια μερίδα παγωτό ή ένα σνακ κάντε γυμναστική στο σπίτι σε κάποιο όργανο γυμναστικής που έχετε(ποδήλατο, κωπηλατικό, διάδρομος) για περίπου 1 λεπτό. Αν δεν έχετε όργανο γυμναστικής κάντε push-ups. Με αυτό το κόλπο οι θερμίδες που θα προσλαμβάνετε θα είναι λιγότερες αφού θα έχουν χαθεί ορισμένες με τη γυμναστική, αλλά θα σας γίνει και συνήθεια να το εφαρμόζετε πριν από την κατανάλωση μιας λιχουδιάς. Έτσι θα γυμνάζεστε πιο ευχάριστα και θα μειώνετε και τις ενοχές σας.

4. Χυμός: Άφρισε από το…καλό του

Αν σας αρέσει να καταναλώνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό τότε προσλαμβάνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Για να χάσετε όμως τις θερμίδες από την κατανάλωση του προσθέστε την μισή ποσότητα του χυμού που σας αρέσει να πίνετε και την υπόλοιπη ποσότητα του ποτηριού με ανθρακούχο νερό. Με αυτό το κόλπο θα χάνετε 1 κιλό περίπου το τρίμηνο αφού θα γλιτώνετε περίπου 100 θερμίδες την ημέρα.

5. Πίτσα: Σκεπάστε την…

Αν σας αρέσει να φτιάχνετε πίτσα ή πεινιρλί ή αν τα παραγγέλνετε από έξω ένα έξυπνο κόλπο για να μειώσετε κάπως το λίπος τους είναι να τα σκεπάσετε. Βάλτε κάτω αλλά και πάνω από την πίτσα χαρτοπετσέτα και πιέστε λίγο μέχρι να…απορροφηθεί το λίπος. Το ίδιο να κάντε πάντα και με τις πατάτες αλλά και τα κρεατικά πριν τα καταναλώνετε.

6. Σεξ και…πότισμα: Ευχάριστα και δροσιστικά

Απολαύσετε το σεξ και τα…παιχνίδια με το έτερον σας ήμισυ για 45 λεπτά και χάστε 150 θερμίδες, εναλλακτικά κάντε…υπερωρία στο γραφείο. Ακόμη ποτίστε και φροντίστε τις γλάστρες σας για μισή ώρα και χάστε 110 θερμίδες. Τα παραπάνω αφορούν άτομο βάρους 75 κιλών. Αν είστε λιγότερα κιλά τότε χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να χάσετε αυτές τις θερμίδες και αν είστε περισσότερα κιλά θα χρειαστείτε λιγότερο χρόνο.

7. Λάδι: Ο αντικαταστάτηςΑν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε βούτυρο τότε για να αποφύγετε την πρόσληψη θερμίδων αλλά και για πιο υγιεινή διατροφή αντικαταστήστε το με ελαιόλαδο. Αν σας αρέσει να τρώτε ψωμί με βούτυρο τότε σας προτείνουμε να βάλετε σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι λάδι και να ραντίσετε το ψωμί. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε σε μια χωριάτικη σαλάτα. Αντί δηλαδή να ρίχνετε λάδι με το…μάτι ραντίστε την χωριάτικη δίνοντας ομοιόμορφη γεύση αλλά και λιγότερη ποσότητα ελαιόλαδου.

8. Ψάρι: Φάτε το…λίπος

Τα ψάρια με τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε ευκολότερα τα περιττά κιλά που σας βαραίνουν. Προτιμήστε σαρδέλα, τόνο και σολομό. Αν καταναλώνετε 2 φορές την εβδομάδα τα παραπάνω ψάρια τότε σε μικρό χρονικό διάστημα θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

9. Νερό: Όσο πιο μεγάλο τόσο…

Αν είστε στο γραφείο, στο σπίτι ή κάνετε τον καθημερινό σας περίπατο να έχετε πάντα ένα μπουκάλι νερό προσωπικά για εσάς. Όσο πιο μεγάλο μάλιστα είναι το μπουκάλι τόσο περισσότερη ποσότητα θα πιείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα ενυδατώνεστε αλλά και θα …φουσκώνετε μειώνοντας έτσι το αίσθημα πείνας που πολλές φορές καταπολεμάτε με χορταστικές αλλά συνάμα εκρηκτικές(θερμιδικά) λιχουδιές.

10. Λιναρόσπορος: Το μυστικό σας «όπλό»

Αν σας αρέσει να τρώτε σαλάτες, γιαούρτι και δημητριακά τότε προσθέστε σε αυτά λίγο λιναρόσπορο που είναι πλούσιος σε φυτικές ίνες. Έτσι θα καταναλώνετε μικρότερη ποσότητα γιαουρτιού, δημητριακών και σαλάτας αφού ο λιναρόσπορος μπορεί να σας μειώσει την όρεξη αλλά και τη μερίδα που είχατε σκοπό να φάτε.

lifezone.gr

Ti γινόταν???:confused::confused::confused::rolleyes: (θα σκάσω!)

Να η ευκαιρια!!!

Μαθημα 1ο: Μαθαινοντας το χαρμοσυνο μηνυμα οτι συνελαβες bebe, θα μαθεις να εχεις υπομονη. Καθετι θελει το χρονο του για να ωριμασει και να το απολαυσουμε. Ετσι και τα δικα μου ..... συμβαντα θα τα μαθεις ...στην ωρα τους.

Εμεις θα περιμενπυμε τοσουμε μηνες ωσπου να γεννησεις κι εσυ θα περιμενεις καποιο διαστημα για να μαθεις τα νεα μου.

Φιλια

Διαφημίσεις

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά. Μπήκα μόνο για να πω τα συγχαρητήρια στη skybeam. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. :-P:razz::-P:razz: Τα καλύτερα νέα που άκουσα εδώ και καιρό. Να προσέχεις τώρα και να ξεκουράζεσαι.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Να η ευκαιρια!!!

Μαθημα 1ο: Μαθαινοντας το χαρμοσυνο μηνυμα οτι συνελαβες bebe, θα μαθεις να εχεις υπομονη. Καθετι θελει το χρονο του για να ωριμασει και να το απολαυσουμε. Ετσι και τα δικα μου ..... συμβαντα θα τα μαθεις ...στην ωρα τους.

Εμεις θα περιμενπυμε τοσουμε μηνες ωσπου να γεννησεις κι εσυ θα περιμενεις καποιο διαστημα για να μαθεις τα νεα μου.

Φιλια

Αααααα, παιδιά η Γεωργία έχει μυστικόοοοοοοοοοοοοοο!!!! Δεν το λέειιιιιιιιιιιιιιιιι! Ή μήπως το έχει πει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???:confused::rolleyes: Έλα ρε Τζο!!!!

Ε, καλά, πες το όταν θα είσαι έτοιμη. Να δούμε πόσο θα το κρατήσεις που θα στο χτυπάω κάθε μέρα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά. Μπήκα μόνο για να πω τα συγχαρητήρια στη skybeam. Μπράβο, μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο.

Ευχαριστώ Μαράκι!

Παιδιά λουίζα κάνει να πιω κάνα ποτηράκι την ημέρα?

Αααααα, παιδιά η Γεωργία έχει μυστικόοοοοοοοοοοοοοο!!!! Δεν το λέειιιιιιιιιιιιιιιιι! Ή μήπως το έχει πει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???:confused::rolleyes: Έλα ρε Τζο!!!!

Ε, καλά, πες το όταν θα είσαι έτοιμη. Να δούμε πόσο θα το κρατήσεις που θα στο χτυπάω κάθε μέρα!

Ευχαριστώ Μαράκι!

Παιδιά λουίζα κάνει να πιω κάνα ποτηράκι την ημέρα?

Ξεχνα για την ωρα το δικο μου "μυστικο" και αφιερωσε το χρονο σου στη ζωουλα που εχεις μεσα σου.

Και ...ειδες??? Κι αλλες εμπαιναν στα γρηγορα μονο και μονο για να μαθουν νεα σου. Αχ!!! Τι καψονι μας εκανες τοσο καιρο. Αλλα.....ΑΞΙΖΕ το κοπο.

Διαιτιτικα ειμαι ΟΚ. Κρατιεμαι στα 85,5 -86. Για μενα το να μην παρω βαρος ειναι επιτευγμα. Και ειμαι σε φαση προ περιοδου. Ελπιζω τον αλλο μηνα να δω και το 4 (84 εννοω!!! με αυτη τη λογικη σε κανα 2 χρονια θα χασω τα 16-17 που θελω :oops::oops::oops: )

αυτο για την κορτιζονη δεν το ηξερα!!οσο για τα διδδυμα φυσικα προκυπτουν και απο σπερματεχυνση!!γεωργια τι βλεπω?θες να βαλεις σε αγωνια την εγκυουλα μας?μην την σκας και την εχουμε μια εδω μεσα!!!χαχα!!ποτε πας για την επομενη χοριακη skybeam μου??αντε να ανεβει να πας στον γιατρο σου για το τικ τακ του μωρου σου!!!μακια σε ολες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

α να ρωτησω και κατι αν ξερει καμμια κοπελα?ο σολωμος ποσες θερμιδες εχει????

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

αυτο για την κορτιζονη δεν το ηξερα!!οσο για τα διδδυμα φυσικα προκυπτουν και απο σπερματεχυνση!!γεωργια τι βλεπω?θες να βαλεις σε αγωνια την εγκυουλα μας?μην την σκας και την εχουμε μια εδω μεσα!!!χαχα!!ποτε πας για την επομενη χοριακη skybeam μου??αντε να ανεβει να πας στον γιατρο σου για το τικ τακ του μωρου σου!!!μακια σε ολες!!

Προκύπτουν, ε? Καλά, θα δούμε, την Πέμπτη το βράδυ θα σας πω... Είδες τι μου κάνει η μαμά Γεωργία, ε? Όταν γεννήσω θα το πει!!!!!!!!!!!

α να ρωτησω και κατι αν ξερει καμμια κοπελα?ο σολωμος ποσες θερμιδες εχει????

Σολωμός:

Aτλαντικού, καπνιστός, στα 100 γρ. 117 θερμίδες

Ιχθυοκαλλιέργειας, ψητός, στα 100 γρ. 178 θερμίδες

Σχάρας, στα 100 γρ. 161,1 θερμίδες

Στον ατμό, στα 100 γρ. 161 θερμίδες

Είναι τέλειος ο σολωμός! Έχω κι άλλες επιλογές (για κονσέρβες κλπ) αν δεν σε κάλυψα πες μου να σου γράψω και τα υπόλοιπα!

σκαιμπιμ συγχαρητήρια κι από εδώ!!! Καλημέρα σε όλες! Δεν κάνω δίαιτα τίποτε, μετά από προτροπή του διαβητολόγου θα περιμένουμε λίγο να ισορροπήσει το σώμα μου. Ολες οι εξετάσεις μου τέλειες, πεντακάθαρες, και οι καμπύλη άψογη!

Περιμένουμε τη νέα περίοδο, αν έρθει σύντομα πάλι κάηκα. Πάμε και για άλλες εξετάσεις...

Σας διαβάζω ακόμη κι ανδ εν προλαβαίνω γράψω λόγω τρεξιματος με τη δουλειά

-7.5 κιλά :D

σκαιμπιμ συγχαρητήρια κι από εδώ!!! Καλημέρα σε όλες! Δεν κάνω δίαιτα τίποτε, μετά από προτροπή του διαβητολόγου θα περιμένουμε λίγο να ισορροπήσει το σώμα μου. Ολες οι εξετάσεις μου τέλειες, πεντακάθαρες, και οι καμπύλη άψογη!

Περιμένουμε τη νέα περίοδο, αν έρθει σύντομα πάλι κάηκα. Πάμε και για άλλες εξετάσεις...

Σας διαβάζω ακόμη κι ανδ εν προλαβαίνω γράψω λόγω τρεξιματος με τη δουλειά

Eυχαριστώ!

Εννοείται άσε τη δίαιτα τώρα. Πολύ χάρηκα με τις εξετάσεις σου, ελπίζω όλο αυτό που πέρασες να ήταν τυχαίο και περαστικό!

τη δίαιτα την άφησα αλλά έλα μου ντε που είδα αυτό εδώ καιψήνομαι... http://www.tlife.gr/Article/FN/0-80-3491.html

τελευταία δεν έχω διάθεση για φαγητό και τρώω όλο γλυκά!

Λέει δίαιτα της λαχανόσουπας, παλιά είχα κάνει μια σούπα και την έτρωγα μέρες αλλά δεν ήταν όπως αυτή, είχε όμως λάχανο.

Τότε έκανα τη δίαιτα 2-3 μέρες, με το γυμναστήριο δεν είχα αντέξει παραπάνω!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...