Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μπράβο σου που τα κατάφερες..και εγώ τώρα ξαναπροσπαθώ..και θέλω να φροντίσω να κάνω λίγη διατροφή πριν τη μεγάλη μέρα..

Ναι ναι να κανεις διατροφή γιατί η μέγαλη μερα δεν θα αργήσει να ρθει:-)

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα διατροφή, μην αγχωθείς να εισαι χαλαρή :-)

Και γω ξεκίνησα γιατί η γυναικολόγος μου έλεγε πως με τα παραπάνω κιλά δεν είναι εύκολο να συλάβω, εγώ ξεκινησα πολλά κιλά!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι ναι να κανεις διατροφή γιατί η μέγαλη μερα δεν θα αργήσει να ρθει:-)

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα διατροφή, μην αγχωθείς να εισαι χαλαρή :-)

Και γω ξεκίνησα γιατί η γυναικολόγος μου έλεγε πως με τα παραπάνω κιλά δεν είναι εύκολο να συλάβω, εγώ ξεκινησα πολλά κιλά!!

και εγώ γι αυτό θέλω για να είναι πιο εύκολο..όλα θα τα κάνουμε να δούμε τελικά τι θα πιάσει.:P:p

θέλω να χάσω 10-15 σύνολο..αλλά προς το παρών μια αποτοξίνωση είναι μια χαρά και εγώ και ο αντρούλης μου

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kούκλες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Ναι θα προσέξω, μου είπε να κόψω μαχαίρι τσιγάρο και αλκοόλ (μόνο ένα ποτηράκι μπύρα την εβδομάδα). Μου έδωσε ένα σωρό φάρμακα μεταξύ των οποίων και ένα που μάλλον κάνει κατακράτηση... γιατί μου είπε ότι απαγορεύονται δια ροπάλου αλάτια και τυριά (γενικώς κόβω ό,τι μ' αρέσει, αλλά χαλάλι!). Καφέ γαλλικό έναν την ημέρα. Αυτά. Τι άλλο να προσέξω, δεν μου είπε τίποτα άλλο. Εννοείται όχι ζέστη, όχι πολλή κούραση... Θα με δει σε μια βδομάδα και θα μου τα πει και τα υπόλοιπα φαντάζομαι...

Της είπα ότι έκανα ελαφρώς υποθερμιδική διατροφή όπου έτρωγα τα πάντα, αλλά στις διακοπές πήρα ένα δυο κιλά, και αν μπορώ να τη συνεχίσω. Μου είπε ναι, αλλά όχι ακρότητες.

Κορίτσια μια συνάδελφός μου αστειευόμενη λέει το εξής: ''Έχασα ένα κιλό, το ίδιο που είχα χάσει και πριν από 2 εβδομάδες. Όλο χάνω και παίρνω το ίδιο κιλό'' :P:p:p:p:p:p

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

:D:D

Τι άλλο να προσέξω, δεν μου είπε τίποτα άλλο.

Μακριά από προϊόντα light, αναψυκτικά κλπ και ότι περιέχει ασπαρτάμη, τσίχλες, καραμέλες κλπ γιατί βλάπτει στα νεφρά. Φιλάκια!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Μακριά από προϊόντα light, αναψυκτικά κλπ και ότι περιέχει ασπαρτάμη, τσίχλες, καραμέλες κλπ γιατί βλάπτει στα νεφρά. Φιλάκια!!!

Ευχαριστώ!

Μόλις ανακάλυψα ότι μου δίνει κορτιζόνη η γιατρός μου (γι' αυτό μου είπε κομμένα τα τυριά και τα αλάτια). Οπότε συνεχίζω τη δίαιτα μαζί σας και μάλιστα και πιο αυστηρά μη σας πω...

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που σας έσκασα... 51 μονάδες... θετικό!:D

Επιτέλους!!!! ΓΙΕΕΕΕΕΕΕ, υπέροχα!!!! Τέλεια!

Μου έφτιαξες τη μέρα, τη βδομάδα! Μπράβο skybeamaki μου!! Έπρεπε να συμβεί.

Αντε μπράβο, να παίρνουμε τα πάνω μας!!!! Πολύ το χάρηκα :):):):)

Πολλά συγχαρητήρια! ΠΟλλές ΠΟλλές ευχούλες για μία υπέροχη εγκυμοσύνη΄, άντε γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκες και πρέπει τώρα να χαλαρωσεις!

Θα πέσει λίγη στέρηση τώρα, με τη μία κομμένα όλα, αλλά τι να γίνει....

Εγώ έπινα μπάκλερ χωρίς αλκοόλ (κάτι πολύ ψιλό έχει μέσα)

Κορίτσια μια συνάδελφός μου αστειευόμενη λέει το εξής: ''Έχασα ένα κιλό, το ίδιο που είχα χάσει και πριν από 2 εβδομάδες. Όλο χάνω και παίρνω το ίδιο κιλό'' :P:p:p:p:p:p

Γύρω γύρω πάει αυτό το κιλό, είναι αυτό που έβαλα κι έχασα κι εγώ....

Τόσες φορές που το έχασα και το ξαναβρήκα... είναι γραφτό μου φαίνεται να είμαστε μαζί...

Vasulini ευχαριστούμε για τη δίαιτα. Καλή ακούγεται (λόγω σοκοφρέτας!)

Εγώ προσπαθώ να κρατηθώ οριακά κάτω από τα 65, γιατί το σκ θα το ρίξω έξω, με ουζάκια κτλ (λέμε τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων).

Εάν βγω με 65 μόνο από Δευτέρα καλά θα είμαι.... και μετά προς τη δόξα τραβώ....

Επιτέλους!!!! ΓΙΕΕΕΕΕΕΕ, υπέροχα!!!! Τέλεια!

Μου έφτιαξες τη μέρα, τη βδομάδα! Μπράβο skybeamaki μου!! Έπρεπε να συμβεί.

Αντε μπράβο, να παίρνουμε τα πάνω μας!!!! Πολύ το χάρηκα :):):):)

Πολλά συγχαρητήρια! ΠΟλλές ΠΟλλές ευχούλες για μία υπέροχη εγκυμοσύνη΄, άντε γιατί αρκετά ταλαιπωρήθηκες και πρέπει τώρα να χαλαρωσεις!

Θα πέσει λίγη στέρηση τώρα, με τη μία κομμένα όλα, αλλά τι να γίνει....

Εγώ έπινα μπάκλερ χωρίς αλκοόλ (κάτι πολύ ψιλό έχει μέσα)

Thankyouuuuuuuuuu!

Άστα, από σήμερα κάνω πιο σκληρή δίαιτα απ΄ό,τι πριν, αλλά ελπίζω ότι θα τελειώσει η κορτιζόνη και θα φάω σαν άνθρωπος το αργότερο στο τέλος του πρώτου τριμήνου... Ρώτησα τη φαρμακοποιό και μου είπε ότι κατακράτηση θα γίνει όσο πολύ και να προσέχω!:shock::?

Εγώ προσπαθώ να κρατηθώ οριακά κάτω από τα 65, γιατί το σκ θα το ρίξω έξω, με ουζάκια κτλ (λέμε τώρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων).

Εάν βγω με 65 μόνο από Δευτέρα καλά θα είμαι.... και μετά προς τη δόξα τραβώ....

Λοιπόν το κόλπο είναι το εξής: την επόμενη μέρα πρωτεϊνη άπαχη, άφθονη σαλατούλα και φρουτάκια. Και τη Δευτέρα θα είσαι οk. Να περάσετε συγκλονιστικά!!;)

ax skybeam τι καλα νεα ηταν αυτααααααα!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!μπραβο σου κουκλαρα μου χαρηκα παρα παρα πολυ!!!να προσεχεις πολυ πολυ τωρα και να το χαρεις οσο περισοτερο μπορεις!!!κορτιζονη γιατι σου δινει?και εγω επαιρνα διαφορα στην εγκυμοσυνη αλλα οχι κορτιζονη,τελος παντων οι γιατροι τα ξερουν καλυτερα!!το τσιγαρο θα ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα πρεπει να το κοψεις..εμενα μου ειχε κοψει καφε,τσιγαρο,αλκοολ και το αλλο που παει μαζι με το τσιγαρο(ενα πριν και ενα μετα που λενε!!καταλαβαινεις στερηση..αλλα χαλαλι!!!πολλα ειπα ε?????το ραβω..μακια σε ολες!οσο για την διατροφη μου μενω σταθερη..πρεπει να παρω μια ανασα μεγαλη και να κανω καμμια αποτοξινωση για να ξεμπλοκαρω...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

εμενα μου ειχε κοψει καφε,τσιγαρο,αλκοολ και το αλλο που παει μαζι με το τσιγαρο(ενα πριν και ενα μετα που λενε!!καταλαβαινεις στερηση..αλλα χαλαλι!!!

Xριστινάκι μου κι αυτό μου το έκοψε!!! Η κορτιζόνη βοηθάει να μη θεωρηθεί το έμβρυο ξένο σώμα από τον οργανισμό, δηλαδή για να αποφύγουμε την αποβολή

Καλή συνέχεια και μην αγχώνεσαι! Όχι τρελλές αποτοξινώσεις, είναι χειρότερα!

Διαφημίσεις

Μπραβο γλυκια μου.

Καλο ειναι να συνεχησεις να προσεχεις τη διατροφη σου. Οποτε μετα να εχεις να χασεις και λιγοτερα. Πολλες φορες βρισκουμε δικαιολογια και τρωμε, τρωμε

skybeam τώρα το είδα!!! Θεε μου χάρηκα πολύ γιατί σε "διάβαζα"!

Σπυ εύχομαι τα καλύτερα κουκλίτσα μου!!Πολύ ξεκούραση,καλή διατροφή κ θετικές σκέψεις!! Να σαι καλά κ να χαίρεσαι!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κορίτσια είστε όλες μα όλες πολύ γλυκιές!!

Μπραβο γλυκια μου.

Καλο ειναι να συνεχησεις να προσεχεις τη διατροφη σου. Οποτε μετα να εχεις να χασεις και λιγοτερα. Πολλες φορες βρισκουμε δικαιολογια και τρωμε, τρωμε

Ευχαριστώ Matri μου!

Επιβάλλεται η διατροφή μου στην παρούσα φάση, γιατί μου έχει δόσει χάπια κορτιζόνης (εμποδίζουν τις αποβολές). Η διατροφή μου είναι εκατό φορές δυσκολότερη πλέον γιατί τυριά-αλάτια-αλκοόλ-γλυκά-ζάχαρη-λίπη αποκλείονται είτε γιατί δεν κάνει για το έμβρυο (αλκοόλ) είτε γιατί θα πρηστώ (όλα τα άλλα). Καλά θα πρηστώ, δεν το αποφεύγχω, αλλά ας μην πρηστώ πολύ... Να φανταστείτε πήρα ανθότυρο πανάλαφρο κι ανάλατο, πήρα φρυγανιές χωρίς αλάτι και ζάχαρη, και εμφιαλωμένο νερό φτωχό σε νάτριο γιατί τις βρύσης έχει πολύ πράμα...

Και οι ποσότητες οι ίδιες με της δίαιτας (πόσο να φας ανάλατα, ειδικά αν δεν μπορείς να καπνίσεις μετά!)

skybeam τώρα το είδα!!! Θεε μου χάρηκα πολύ γιατί σε "διάβαζα"!

Σπυ εύχομαι τα καλύτερα κουκλίτσα μου!!Πολύ ξεκούραση,καλή διατροφή κ θετικές σκέψεις!! Να σαι καλά κ να χαίρεσαι!

ΕΥχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά! Μην αγχώνεσαι με τη διαιτούλα σου, πάρτο χαλαρά (σχετικά με το χτεσινό σου σχόλιο!) ε, κι αν γίνει και καμιά χαζομάρα τη διορθώνεις την άλλη μέρα.

Γερές να είμαστε κορίτσια και μια (και δυο και τρεις μη σου πω) ατασθαλία δεν χάθηκε ο κόσμος. Αρκεί να μην υπάρχει πραγματικά παθολογική παχυσαρκία (νομίζω ότι στα 150+ σοβαρεύουν επικίνδυνα τα πράγματα, αν κάνω λάθος διορθώστε με).

Γεια σας γοργονες. Αυτο το διαστημα ειμαι χαμενη στο συμπαν αλλα εμπαινα καθημερινα περιμενοντας αυτο το μηνυμα.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Μπορεις φυσικα να μεινεις μαζι μας μεχρι να γεννησεις και να σε περιλαβουμε για να χασεις τα κιλα που θα βαλεις. Αν ακι νομιζω οτι θα τα πας μια χαρα και δε θα μας χρειαστεις καθολου. Πολυ χαρηκα βρεεεεε!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Georgiamami, ευχαριστώ! Εδώ θα είμαι γιατί δεν κάνει να ξεφύγω λόγω κορτιζόνης (δες post ακριβώς πάνω από το δικό σου σε απάντηση στη Matri).

Bρε κορίτσια όλες κάτι λέτε και με συγκινείτε, τούτη δώ η Τζόρτζια έμπαινε να δει τι έγινε... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Κρατάω και το ροζουλί "ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ", γιατί με βολεύει! (χαχα, γερό νάναι εννοείται πρώτα απ΄ολα).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...