Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πω πω καλε σερνετε..βεβαια τωρα κοριτσια παιρνω τα μικρα εδω και 2μερες και περπαταμε παρα πολυκαι σρωχνω το καροτσι και αρχιζω και βλεπω διαφορα..2ωριτσες ειμαστε στο τρεξιμο...γυμναστικη στο σπιτι κανω ποδηλατο κανενα 20λ αλλα με πιανει το γονατο..κοιλιακους απο 70-100οταν κανω και κανω ασκησεις με βαρακια για τα πλαινα που πεταγονται σαν φρατζολακια αντε να δουμε...τα κιλα μου παντα ηταν μεχρι 50το πολυ..τωρα στχος μου βασικα μεχρι τον γεναρη που κλεινω χρονο απο οαν γεννησα ειναι τα 52..οχι πιο κατω..αλλα μεχρι το σεπτεμβρη μπορω να φτασω 54κιλα ε?????

μπραβο κοροτσι μου!!!

εαν σε πιανει το γονατο σταματα το ποδηλατο και αφιερωσε αυτο το χρονο σε τρεξιματακι :wink:....ή κανε ενα τεστ και μειωσε την αντισταση στο ποδηλατο...μπορει να την εχεις πολυ σφιχτα με αποτελεσμα να καταπονεις τα γονατα σου !

μια χαρα σε βρησκω με τους κοιλιακους ;)

θυμησε μου τη διατροφη σου....μηπως χρειαστει να διορθωσουμε τιποτα :wink:

χαχαχαχαχα μεριδα εστιατοριου θα ειναι, θα φαω και μια πελωρια σαλατα και θα ελπιζω οτι θα χορτασω!!!

Θελω να μπω φεις να σε δω, αλλα απο τη δουλεια δεν μπορω, οταν γυρισω το βραδακι πια!!!

Πηρα και ενα ντεπον μηπως και κανει δουλεια, θα βαλω και μια φιλη μου να με ξεματιασει...ε, ολο και κατι θα γινει!!!

ετσι μπραβοοοοοοοο ....στανταρ θα χορτασεις και με τη σαλατα!!!!

εχω και εδω φωτο στο προφιλ μου

για να σου περασει απομακρυνσου και λιγο απο τον υπολογιστη :wink:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα και απο μενα. Τι κανετε κορασιδες?

καλως το κοριτσι μας!!!

καλημερααααααααααααααααααα !!!

ολα καλα....στο τρεξιμο λιγο αλλα καλα :mrgreen:

εσυ πως πας?....πως ειναι η διατροφη σου τωρα που εφτασες το στοχο?....προσεχεις?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπραβο κοροτσι μου!!!

εαν σε πιανει το γονατο σταματα το ποδηλατο και αφιερωσε αυτο το χρονο σε τρεξιματακι :wink:....ή κανε ενα τεστ και μειωσε την αντισταση στο ποδηλατο...μπορει να την εχεις πολυ σφιχτα με αποτελεσμα να καταπονεις τα γονατα σου !

μια χαρα σε βρησκω με τους κοιλιακους ;)

θυμησε μου τη διατροφη σου....μηπως χρειαστει να διορθωσουμε τιποτα :wink:

ετσι μπραβοοοοοοοο ....στανταρ θα χορτασεις και με τη σαλατα!!!!

εχω και εδω φωτο στο προφιλ μου

για να σου περασει απομακρυνσου και λιγο απο τον υπολογιστη :wink:

Δυστυχως (ή και ευτυχως) η δουλεια μου εχει να κανει μονο με υπολογιστη, ολη μερα απο πανω του ειμαι..

wcBmp3.png

Δυστυχως (ή και ευτυχως) η δουλεια μου εχει να κανει μονο με υπολογιστη, ολη μερα απο πανω του ειμαι..

μια απο τα ιδια αλλα το απογευμα η γυμναστηριο η περπατημα στην εξοχουλα!!!!

Διαφημίσεις

καλως το κοριτσι μας!!!

καλημερααααααααααααααααααα !!!

ολα καλα....στο τρεξιμο λιγο αλλα καλα :mrgreen:

εσυ πως πας?....πως ειναι η διατροφη σου τωρα που εφτασες το στοχο?....προσεχεις?

Μαλλον μπηκα αργα. Τι να κανω βρε παιδια. Ολο πηξιμο.

Αρχηγε την διατροφη την συνεχιζω γενικα. Ε μην παρουμε την κατω βολτα. Εχουμε ενα κιλο που ανεβω κατεβαινει οποτε ο στοχος ειναι κινουμενος ακομα. :lol::lol::lol:

Αν δε βρω καμμια κοπελια μεσα, σας ευχομαι εναι ευχαριστο, και ξεκουραστο ΣΚ (εγω ειμαι φουλ της υποχρεωσης παλι. Σαββατο γενεθλια, Κυριακη βαφτιση)

Y9MXp3.png

Hello and from me!!!!!

γοργόνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς αποφασισαμε το προσκλητηριο του γαμου....

Γουσταρω πολυ τη σκηνοθεσια και το σεναριο. Ετσι μπραβο, γαμος για να το ευχαριστηθουμε οχι για να τσιτωσουμε νευρα στα "πρεπει" και τα "οχι" . Πες μου οτι για μπομπονιερες θα εχετε χελωνες caretta-caretta και δελφινακια και αρκουδες????? Ανυπομονω για φωτο του γαμου.

βασικα αυτα τα 3κιλα που θελω να ξεκουμπιστουν ειναι ολα της κοιλιας..:mrgreen::roll:
καλημερα και απο μενα..εγω για δεν ειμαι στην λιστα οεο??

ιωαννα 20

ετων 20

υψος 1,68

αρχικο βαρος 49

σημερινο βαρος 57,800

επιθυμητο βαρος 53-54

Ιωαννα, εχουμε αλλες δυο με το ονομα αυτο και δεν ηξερα αν εισαι ιδια ή τριτο ατομο. Θα σε βαλουμε στη λιστα αλλα βρε κοριτσακι μου εσυ πρεπει μονο να "σφιξεις" κοιλια οχι να χασεις κιλα. Νομιζω οτι εισαι σουπερ με αυτα που κανεις και θεωρω οτι με κοιλιακους θα τα καταφερεις.

κοριτσια βοηθεια βρε τι επαθα σημερα ενα εργοστασιο στο ποδι γιατι! γιατι!! για ποιο λογο επειδης φορεσα ενα τζιν φουστανιακι σε στιλ σαλοπετας μεχρι το γονατο ..!!!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!! Να σε χαρω!!!! Σας τα 'λεγα, δεν σας τα 'λεγα?

Μπραβο κοριτσι μου. Μπραβο!!!

Ελλη, ποιος τη χαρη σου. Ελπιζω να καταφερεις να "ξεκουραστεις" και να "γεμισεις" μπαταριες. Φιλακια κουκλα μου.

Εγω μια απο τα ιδια σημερα. Δηλαδη Θκατα. Διαθεση μηδεν. Θελω να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια αντε και τις θαλασσες.

Ολα στραβα μου πανε. Ολα εκτος απο τη ζυγαρια που (ευτυχως) κατεβαινει σιγα σιγα. Παλι καλα.

Καλη ξεκουραση σε ολες που σχολατε και πηγαινετε στα σπιτακια σας και καλο Σ/Κ

Φιλακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Υπαρχει τροπος να στριψω το ανθρωπακι μου, που τρεχει στο διαδρομο, προς τα δεξια??????

(ετσι μου φιανεταιπως πασχιζω να παω παλι στα 93 κιλα)

Μηπως να εβαζα αναποδα τα κιλα? Αλλα τοτε θα μου εδειχνε το 15 με μειον (-15)

Τη γνωμη σας παρακαλω???

είσαι κι εσύ για τα σίδερα!!!!! θεά!!!!! αχαχααχαχααααα

:D:D:D:D:D

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Το βασικό είναι αυτό! Τα μικροπροβληματάκια λύνονται! :D

να είσαι καλά !!!!!

η!

Τσιπουρίτσα, μπράβο για τις εξετάσεις, καλή συνέχεια...

ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!! όλες σας κορίτσια σας ευχαριστώ, μου έχετε σταθεί πραγματικά!

Δοκίμασα κάτι κανούριες πολυσαλάτες (rio mare) με δημητριακά και κους κους!!!!! 00020156.gifΒέβαια το ξέρω ότι κανονικά πρέπει να προτιμούμε τον τόνο σε νερό, αλλά κοίταξα και τις θερμίδες και δεν μου φάνηκαν πολλές- περίπου 200.

Από γεύση ήταν πεντανόστιμες- και δεν είχαν λάδια (ήταν σχεδόν στεγνές!)

για δείτε τις αν επιτρέπετε να τις τρώμε γιατί ακούγονται ενδιαφέρουσες!!!!

γοργόνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς αποφασισαμε το προσκλητηριο του γαμου....κατσαμε χθες και γραψαμε ιδεες και μαλλον καταληξαμε σε αυτο που μας αντιπροσωπευει ΑΠΟΛΥΤΑ χαχαχαχα !!!

Αγαπητε Χρηστο ,

Βαρέθηκα 10 χρονια μαζι σου και ολοι να ρωτανε ποτε θα με παντρευτεις!!

Σου στελνω ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ :

Θα σε περιμενω ντυμενη νυφουλα στην εκκλησια..... Σαββατο 11 Σεπτεμβριου....

Αν δεν ερθεις φευγω στην Ανταρκτικη για να διασωσω τους γαλαζιους πιγκουϊνους με τη WWF

Αυτά

Μαράκι

Αγαπημενο μου Μαρακι ,

Δεν περιμενα απο σενα ενα τετοιο εκβιασμο !

Με βρισκεις απροετοιμαστο !

Πως να φτασουν 10 χρόνια για μια τοσο σημαντικη αποφαση????

Πηγαινε στην εκκλησια ...και αμα ειναι θα περάσω!

Αλλιώς....καλο ταξίδι !

Τα λέμε

Χρηστος

χαχαχαχαχαχχαχαχα πως σας φαινεται????????:tongue::tongue::tongue:

εσύ κι αν είσαι για τα σίδερα!!! μαρήηηηη είσαι εντελώς jazz για αυτό σε γουστάρω (αν και είσαι αδύνατη..... χιχιχιχιιχι) :mrgreen::mrgreen:

τέλεια πρόσκληση! όσο για τα πεθερικά, βάλε και 2 υπογλώσσια μέσα στον φάκελο για να είστε καλυμμένοι! ;)

Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι θα φαω μακαρονια με τυρακι, μετα απο 3 μηνες!!!! Αχ μακαρονακια μου, σας εχω πεθυμησει!!!!

!

σε ' ακούω ' κεφάτη και χαίρομαι! να φας τα μακαρονάκια σου και να τα ευχαριστηθείς γιατί πραγματικά το αξίζεις ... ήσουν ΚιΟΥρία!

Σε όλα τα κοριτσάκια να πω ότι σε λίγο θα πάω στην διατροφολόγο να δω τα χάλια μου..... υπολογίστε στάνταρντ το 3ψήφιο...... αλλά..... θα τα καταφέρω αυτή τη φορά (ίσως ακριβώς επειδή δείχνει πιο δύσκολο? ίσως γιατί έχω συγκεκριμένο στόχο; λέτε να τσαμπουκαλευτώ????!!!! )

σας φιλώ και θα ενημερώσω αύριο!

επίσης χθες έφτιαξα μια νόστιμη ρυζοσαλάτα που θεωρώ ότι είναι διαιτητική:

ρύζι (μπασμάτι καλύτερα σε αναλογία 1 προς 2), τόνο σε νερό, πιπεριά ψιλοκομμένη, λίγη ντοματούλα σε κυβάκια, αρκετό άνιθο.

μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light κοφτή (για 3-4 μερίδες), λίγο λάδι (2 κουταλιές της σούπας) και 2 κουταλιές γιαούρτι 2% total

αφού κρυώσει το ρύζι προσθέτουμε τα υπόλοιπα

την φάγαμε για κυρίως φαγητό και όχι ως συνοδευτικό (λόγω του ρυζιού όσο ξέρω καλό είναι μην συνοδεύουμε πρωτεινη με άμυλο, σωστά? ) μιαμ νοστιμότατη, δροσερή και ελπίζω όχι φτου κακά........ ????!!!!!

φιλάκια τα λέμε αύριο (θα έχω μετρήσεις..... έρε γλέντια :mrgreen:)

Υ.Γ. κι εγώ έχω πονοκεφάλους.... μα τί γίνεται ρε γαμ#%@# ????

Εγω μια απο τα ιδια σημερα. Δηλαδη Θκατα. Διαθεση μηδεν. Θελω να παρω τα βουνα και τα λαγκαδια αντε και τις θαλασσες.

Ολα στραβα μου πανε. Ολα εκτος απο τη ζυγαρια που (ευτυχως) κατεβαινει σιγα σιγα. Παλι καλα.

παρακαλώ μία ανεβαστική διάθεση στην κιΟΥρία!!!!!!!

γιατί βρε καλό μου; σε ματιάξαμε ;;;; σκόρδα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν ξερω ρε γμτ. Ειναι οι μερες (ξερετε ποιες) που ολα μου φαινονται μαυρα. Και με πιανει το παραπονο, και γκρινιαζω και δεν με αντεχουν και, και, και...........

Παρατηρηση: Στο parents.gr οτι γραφαμε στο θεματακι μας, δεν ηταν αναγνωσιμο απο ατομα που δεν ηταν μελη του φορουμ. Ενω στο parents.cafe.gr ΕΙΝΑΙ.

Γι' αυτο προσεχετε τι γραφετε..... (δεν ξερω αν το γνωριζετε και θεωρησα χρησιμο να το αναφερω)

Δεν ξερω ρε γμτ. Ειναι οι μερες (ξερετε ποιες) που ολα μου φαινονται μαυρα. Και με πιανει το παραπονο, και γκρινιαζω και δεν με αντεχουν και, και, και...........

καλε κοριτσακι τι επαθες: μακια μακια

Παρατηρηση: Στο parents.gr οτι γραφαμε στο θεματακι μας, δεν ηταν αναγνωσιμο απο ατομα που δεν ηταν μελη του φορουμ. Ενω στο parents.cafe.gr ΕΙΝΑΙ.

Γι' αυτο προσεχετε τι γραφετε..... (δεν ξερω αν το γνωριζετε και θεωρησα χρησιμο να το αναφερω)

το καταλαβα κ εγω αυτο θα πρεπε να ειναι ετσι;

μακια κοριτσακια μου

κρατατε καλα εγω ειμαι ακομα στο ζεσταμα!!

Χαμομηλακι, σουπερ το avatar.

Καλο απογευμα καλη μου.

Τωρα για το τι επαθα??? Αστο. Ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες!!!!!icon13.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...